Author Topic: Планета Земя 4D/5D  (Read 837 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Това вече го знаят всички, които са прочели разговорите с Луцифер, аз само ще го заметна в контекста на тази тема. Това също така може да прозвучи като шок за много хора, така че предупреждавам.

Експериментът е изобретение на Архангела на Любопитството - Луцифер и основната черта на този експеримент е създаването на среда, където ще има т.нар. свободен избор, между най-малко от две противоположни алтернативи. Едната крайност е божествена, другата не е. Светлина и Тъмнина. Добро и Зло. Бяло и Черно. Този експеримент обхваща цялата ни вселена, но специално на нашата планета се разиграва в най-големите си крайности. Възможностите тук за тъмнина и зло са необятни, съответно и ако душата успее да излезе от този капан възможностите също стават необятни. Земята е училище за Богове Творци, но само ако се запази Светлината въпреки всичко и се балансира и неутрализира Тъмнината. Ако излезеш от това с цялата възможна Любов и Състрадание на което някой изобщо е способен то можеш да се считаш за успешно завършил "обучението". Процесът е много дълъг и обхваща страшно много прераждания за душите. Толкова е трудно това "училище", че даже трябват и Божествени директиви да влизат в сила, за да позволят на хванатите в самсара души да се освобождават. Та това именно се случва сега, това освобождение от капана на 3-тата плътност благодарение на цикъла от 26 000 години.

А сега към другата част... Всичките души въплътени на Земята, които участват доброволно в този експеримент са част от свръх душата/12D/ на Луцифер и това може да е шокиращото за някои. Той е направил това разделение на собствената си енергия на милиарди части, за да се впусне и да тества собствения си експеримент. Това разбира се е направено с одобрението на Абсолюта, за изследване на всичко, в което Божествената енергия може да се пречупи и пресътвори. По този начин и самият Луцифер е станал заложник на този експеримент заедно с всички нас и заедно с всички ангелски пратеници, звездни федерации и учители, дошли да ни помагат. Докато всичките милиарди части не се съберат/приберат обратно в едно цяло експеримента не може да приключи.

   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Да, хората са онези части на Луцифер, които са се разделили от Божественото, за да тестваме какво представлява онова, което не е Божествено, да се тества собствената издръжливост изложена на много крайни параменти. И това правят всички в цялата физическа вселена от времето на създаването й. Ние се намираме извън Божествените сфери, сами сме си го причинили, но сега имаме възможността да се върнем обратно. Колкото се може повече части трябва да съберем и да се върнем обратно към цялото, към своя Абсолют и да възстановим Светлината, така както е била преди разделението.

Това е най-съществената роля на Архангел Михаил, той е нашият обединител. Той е това качество на Абсолюта, което търси връщането на частите обратно към Себе Си, обратно в сферите на Светлината, събирането на енергиите в Една Цялостна Завършена Сила.   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Старт на изобилието
« Reply #32 on: март 07, 2018, 09:51:17 am »
Ново време, което изисква нов начин на мислене и нови чувства, нов поглед, нови реакции и нови действия. Парадигмата се сменя напълно чрез нас, с нас, но и без нас ако се правим на неактивни. Не е ли по-добре да станем деятелни сътворци на новата парадигма вместо да оставяме процеса сам да се разгръща чрез несъзнаваното програмиране на масата хора. 

Главната тема на новото време е състраданието. Главната водеща мисъл в ума трябва да стане мисълта на свързаност и любов с всичко и с всички. Изграждайки мислено и с чувствата си тази връзка с всичко и с всички постепенно ще започваме да усещаме другите хора, животинките, растенията, природата, планетата като част или продължение на самите нас. Усещайки се като част от всичко и всички ще желаем да споделим всичко, което имаме в изобилие с всичко и с всички, които имат и изявяват нужда. Така както задоволяваме собствените си необходимости, така ще започнем да мислим и за всичко и за всички около нас. 

Ето как се задейства механизма на изобилието. Когато всеки започне да раздава от себе си, това в което има в излишък. Това е чистото изражение на Христовата съзнателност. Състрадателността към другите души.
Даването има безкрайно много форми и изражения. Някой ще има повече мъдрост и ще даде, някой ще има повече любов и ще даде, някой ще има повече радост и ще покаже, някой ще има повече доброта и т.н. Всеки има някакви излишъци от енергия които пази в себе си съзнателно или не. Всеки е богат и надарен с нещо. И всичко това е дадено от Бог, всичко идва първоначално от Бог и само благодарение на Бог ние имаме каквото притежаваме в живота. 
Дошло е времето тези излишъци да почнат да се раздават, напълно безвъзмездно, без условия, без насрещни желания и очаквания.
Парадоксът е, че когато започнеш да даваш, това с което разполагаш в изобилие по един магически начин почваш и да получаваш от всички страни друго, което дори и не си очаквал и ти е било необходимо. Когато даваш по неведоми начини получаваш многократно повече.
Но нека това да няма значение за нашия процес на раздаване. Нека даването да е напълно необвързано и да не чакаме нищо насреща. Само така работи тази висша Божествена система.

Така както Слънцето се раздава, то чака ли нещо насреща. То топли и свети на всички без да подбира.

Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Светлина и Тъмнина - две директиви на проявление на нашия Абсолют 12D. Първо и е било Светлина и това е било много дълго, след това Светлината пожелала да може да се разпознава като Светлина и така Тъмнината била създадена, за да я очертае. И това продължило много дълго. На някакъв етап Светлината и Тъмнината започнали да се поглъщат една с друга, да надделяват една над друга, някаква дисхармония започнала да се наблюдава.
Светлината и Тъмнината са творения на Абсолюта. Самия Абсолют е съвършена пустота и съвършен потенциал на абсолютно всички възможности за проявление и сътворение. Абсолютът е върховната реалност на съществуването. Абсолютът е нашата мултимерна вселена.
За да се изследват проявленията на Светлината и Тъмнината Абсолютът се разделя на свои по-малки части и се впуска да твори в двете допълващи се направления. Луцифер е архангелът, който се е заел със задачата да твори в Тъмнината чрез силата на Абсолюта. И така са били създадени йерархии на Тъмнината, Анти-вселена и сложна система за връзка със светлата вселена и нейните йерархии.   
Така постепенно и Земята е била създадена като сцена, където ще се разиграва събирането на Светлината и Тъмнината. Частите на Абсолюта изявили желание да участват в създаването и в участието на тази сцена. Така човечеството започнало да се оформя. Луцифер по подобен начин разделя себе си на много части, за да изследва своето творение анти-вселената. И така светлата и тъмната вселена съществували паралелно балансирайки се една с друга.
Земята се развивала като райско място, хората живели в мир, любов и светлина и изследвали собственото си светло творение.
В тъмната вселена от своя страна също се развивали отделените части на Луцифер макар и по други правила. Но те също знаели дълбоко в душата си, че принадлежат към силата на Абсолюта и някои от тях станали доста могъщи и желанието им да се върнат към източника си станало много силно, макар и не добре разбрано от позицията на тъмнината. Така тези същества успели да намерят и да преминат през тайния портал свързващ двете паралелни вселени, а впоследствие да открият и Земята.
Тези могъщи същества забелязали какво са хората и светлината, която носят в душите си. И те поискали за себе си тази светлина, за да станат още по-могъщи. Така те се намесили по неповторим начин в райското кътче, което е било тогава Земята и са предизвикали снижаването на вибрацията на човек до дуалната му природа, която се наблюдава и до ден днешен. Но намесвайки се тези тъмни могъщи същества също са се хванали кармически в самсара без възможност да напуснат експеримента, докато не приключи. Така и те се разделили на части и започнали да се прераждат като хора, за да върнат насилствено взетото. И понеже вибрацията доста паднала божествените хора се отдръпнали от човешкия живот и си направили собствени сфери около планетата, където да живеят запазвайки светлината си. Понеже тъмната сила е проникнала от анти-вселената в нормалната вселена Луцифер се смята отговорен за това, така негова задача става да измисли нова система за живот на Земята, така че тъмните сили да нямат достъп до по-високите сфери на съществуването. Тоест този достъп да се заслужи чрез собственото пречистване от акулумираната тъмнина, чрез изпитанията на човешкото съществуване. Така плътностите и кармическата система били създадени. Когато правиш нещо на някой друг, след това изпитваш същото нещо и върху себе си. Така този който убива в този живот в следващия ще избере да бъде убит. Този който краде сега в другия живот избира да бъде окраден. Този който живее в излишъци сега в следващия живот избира да живее като просяк. Затова Луцифер носи качеството на Божествената Справедливост заедно с качеството на Любопитството. Всеки, който не действа по правилата на светлата вселена се принуждава сам да изпита ефекта от своите действия в следващото прераждане. И така 3D планетата Земя става сцена за преобразуване на Тъмнината в Светлина.

Но истината е била винаги една и тя не се крие даже и в Светлината. Истината на Абсолюта е в нулевата точка, в нищото, в пустотата и празнотата, в точката където всички потенциали намират сборно място. По този начин и Тъмнината и Светлината представляват отклонение от Истината. А пътят на човека е в откриването на Абсолюта в себе си, на нулевата точка. Това е специално съединяване или мост между тъмната и светла страна, намирайки златната среда на мира.

Смисъла на всеки човешки живот е да върне мира между Тъмнината и Светлината. Така да ги съчетае в себе си и да помогне и всички други човешки същества да направят същото, че те отново да работят заедно в хармония. Така както денят и нощта се редуват, без да си пречат, но сътворявайки взаимната реалност на денонощието.   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Смисълът сме го определяли сами досега, защото е изглеждало, че имаме пълен свободен избор, но свободният избор е илюзия, както илюзия е всичко друго видимо и невидимо.
Човек не е дошъл на тази планета да живее живот като човек.
Чрез живота като човек е дошъл да изследва природите на Светлината и на Тъмнината от възможно най-плътна, пряка и близка гледна точка. Изследвайки ги и проумявайки проявленията и закономерностите им, ролята на човека става една - да събере, да съчетае, да сдобри, да омиротвори двете наглед противоположни енергии във себе си. И след това да начертае своебразен мост между Тъмнината и Светлината. Така да съумее да ги събере в едно, че като затвори очи и остане насаме да изпитва единствено и само мир в себе си независимо какво се случва около него.
Мир при всякакви условия, мир сред всякакви променливи, мир в условия на насилие, мир в условия на страдание, мир в условия на жестокости, мир в условия на болести, мир в условия на агресия, мир във всякакви противоречиви условия, които може да създаде Тъмнината. Пълен дълбок всепроникващ мир. Мир в условията, на който никакво смущение не може да съществува.   
Тъмнината създава най-дълбокото разделение и отклонение, както от пътя към Светлината, така и от пътя към Мира. Светлината от своя страна е лесен път към Мира, но понеже в Светлина е много приятно да се живее много души свикват с това и спират развитието си към по-високите нива на съществуване.
Целта винаги е била завръщане към Абсолюта. Като Негови части, всичко което някога сме искали е да се завърнем към Него/Нея. А това става чрез внедряване на безусловен мир, на нулева точка на душата ни.
« Last Edit: март 09, 2018, 07:48:48 pm by velaskes »
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
След намирането на Мира не остава нищо друго освен душата да помага на другите свои разделени части и те да намерят този Мир. И това става като най-висшата дейност на всяка въплътена душа. Чрез тази дейност душата се издига до Абсолюта си по най-бързия начин. На колкото повече други души успее да помогне да видят Светлината и Мирът толкова по-ефективно се изстрелва във висотите на мирозданието и се доближава до съвършенството на Абсолюта. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Простота
« Reply #36 on: март 10, 2018, 08:37:17 pm »
Да, всичко всъщност е много просто.

Аз съм всичко което Е.

Няма нищо друго освен мен. Ти си мое огледало. Аз за теб съм твое огледало. Всички сме Абсолюта, който се е разделил на безкрайни части и наблюдава частите на себе си през различни огледала.

Всичко друго е просто една игра на плътности, възнесения, светлина и тъмнина, планети, цивилизации, богове, ангели, души, майстори. Това е игра на разделението.

Има една единствена душа и това е Абсолютът, в която се съдържа всичко друго. Кой къде иска да ходи, има избор. Но най-големият избор е завръщането към собствения източник. Там лежи и целият потенциал от всички избори, от всички възможности, от всички лица и преживявания. Къде избираш да отидеш, кой избираш да бъдеш. Това решаваш ти и никой няма намерение да ти се бърка в избора. Единствено ако се правиш на това, което не си има определени процедури, които се задействат, за да ни напомнят за това, което сме.   
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Защо
« Reply #37 on: март 11, 2018, 10:13:10 am »
Защо съществува импулсът за връщане към Източника.

Отговорът е отново много прост, както всичко истинско е много просто. Ние сме Източникът. Това сега са нищо повече от игри на нещо, което не сме, игри на разделение, но душата копнее само за едно и това Единение. Всеки копнеж за каквото и да е, било то материално, било то чувствено, било то сензитивно, всичко това е копнеж по завръщане към Източника.
В Източника е цялата ни Сила, цялата Мъдрост и цялата Любов.

Какво повече може да се търси, какво повече може да се направи от това. Благодатта на цялото мироздание е скрито в нашия Източник.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Събитието идва
« Reply #38 on: март 12, 2018, 09:01:17 pm »
Очакваме още информация и потвърждения от всички кананализирани висши сфери, но днес нашият земен Бог Сананда каза чрез Адел Арини, че "Събитието" най-вероятно по последни замервания на вибрацията на хората на Земята, ще се случи в следващите 3-6 месеца или малко по-късно.

Ето текста на английски:
http://sananda.website/sananda-via-adele-arini-march-12th-2018/
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Трансформация
« Reply #39 on: март 16, 2018, 07:42:49 am »
С насищането на енергията на магнетизма в решетката на планетата хората ще се събуждат масово от илюзорните си представи и трансформацията на обществата ще започне да се задейства.
Рептилските модели на управление ще стават все по-несъответстващи на новата енергия и ще започват да губят всичките си позиции на доминация и няма да получават повече подкрепа от хората. Всички структури в обществата базирани на тези рептилски модели на съществуване ще претърпят колапс и разрушение. Целия начин на организация на обществото свързан с принципите "разделяй и владей" ще изчезне напълно заедно с всички държави и техните граници, политика, образование, икономика, финанси, труд, начин на живот, забавления, семейство, всичко ще бъде разрушено фигуративно, за да може да се изгради наново на принципите на всеобщото Единство. Всичко свързано с разделението и тъмнината ще бъде пренебрегвано и забравяно. Всичко свързано с Любовта и Състраданието ще бъде развивано и възприемано като върховен идеал. Това ще са насоките на новата епоха с 4-мерната плътност на Земята. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Събитието - Сананда
« Reply #40 on: март 19, 2018, 07:47:12 am »
Сананда – 12 Март 2018 г.
Чрез Адел Арини

ИДВА ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ
 

Скъпи приятели,
С голямо удоволствие, радост и безмерна любов ви нося най-актуалната новина за последните времена. СЕГА е момента всички (които сте готови) да се завърнете в ЛЮБОВТА.
Вие, мои възлюбени работници на светлината, търпеливо сте чакали този момент. Подобно великолепно Събитие, като това, може да се случи само в съвършено Божествено време. Ние, Общността от Небесата, трябва да чакаме, докато честотата на Светлината на Планетата Земя се повиши достатъчно, за да задействаме Събитието и всеки (който на високо ниво е решил да се Възнесе) е достатъчно готов.
  В продължение на хиляди земни години, всички ние работихме усилено по този грандиозен проект – за вашата линейна времева концепция, това се възприема като еони от време. Броя на високо еволюирали Същества от Светлина, участващи в това велико приключение (и от двете страни на завесата), възлиза на трилиони. И вие сте сред тях! Вашата отдаденост, упоритост, смелост, постоянство, огромни победи над „привидно невъзможните за преодоляване” предизвикателства, и целия опит, който натрупахте в настоящия живот и предишните инкарнации, ви дадоха това право. Всичко това ви направи готови.
И сега е времето да жънете плодовете!
Това послание е предназначено да ви даде ясно, достъпно и задълбочено разбиране за предстоящото „Велико Събитие”.
Нека да започнем със следния въпрос: ”Какво е това Велико Събитие?” Може да сте чували за подобно Събитие в различни послания, блогове или книги. За някои от вас, това може да е първият път, в който попадате на такава информация.
Просто казано, Събитието е единствено по рода си, космическо, напълно видимо, планетарно-мащабно явление от „експлозия” на Божествена Светлина и Любов по Земята. Тези мощни вълни от Божествена Светлина и Любов ще дойдат направо от Бог/Източника, чрез Великото Централно Слънце. Те ще преминат през вашата галактика и планетарните системи, за да достигнат и обградят цялата Земя в ЕДИН единствен момент – достигайки до всички по едно и също време. Гея (Земята) и всички нейни обитатели ще бъдат в състояние да видят и почувстват Събитието и нито един човек няма да остане незасегнат.
Какво е вероятно да се случи по време на Събитието? По време на Събитието, всички въплътени души ще почувстват мощен, неопровержимо ясен прилив на следните чувства (преливащи се едни в други): Безусловна Любов, Божествено Блаженство, Пълно Приемане на това, което сте, Божествена Благодат/Благословия и ясното усещане, че най-накрая отново сте си у дома. По време на този мощен енергиен прилив, някои от вас могат да бъдат свидетели на появата на Възнесен Учител - в този, в който най-силно вярвате.
Например, ако сте Християнин, може да видите Исус Христос и да си говорите с Него. Ако сте Будист, може да видите Сидхарта Гаутама (Буда) и да си общувате с Него. Веднага ще можете да ги разпознаете по силната им Светлина и любещите вибрации, които излъчват и чрез вашата вътрешна връзка с душите на тези високо еволюирали Същества от Светлина.
Въпреки, че сте прочели написаното до тук, за повечето от вас ще бъде предизвикателство дори да си представите, какво ще бъде Събитието, защото все още не сте имали подобно преживяване, което да послужи като отправна точка за сравнение. Все пак, някои от вас са преживяли нещо близко до това по време на медитация, но в значително по-малка степен. Ако принадлежите към тази група от хора, имайте предвид, че каквото и да сте почувствали преди, вие ще изпитате отново всички посочени по-горе чувства, но умножени по хиляда.
Какво точно ще се случи с всеки един от вас след Събитието, е малко по-трудно да се обясни. Всеки един от вас ще възприеме и обработи Събитието по различен начин, в зависимост принадлежността си към следните четири групи души:
Първа група се състои от пробудените души, нашите Работници на Светлината, всички вие, които четете това. Вие ще знаете за Събитието и ще го възприемете като такова, каквото наистина е. То е великият катализатор, който едновременно ще отбележи началото на Новата Гея и ще маркира Края на Времето (края на познатия за вас живот на триизмерната Земя). Вие сте се пробудили по-рано от останалите по една много важна причина – да бъдете доверените водачи и лидерите на живота в пето измерение.
Всички вие се обучавате и подготвяте за този момент от много дълго време, и сега сте напълно готови да поемете водачеството и да бъдете учители, ментори и наставници. Планът на вашия живот, следващите стъпки, които трябва да предприемете, ролята, която ще приемете след Великото Събитие, всичко това ще ви бъде разкрито в голяма дълбочина и яснота от вашия Висш Аз и духовния ви екип. Повечето от вас са отговорили на своето призвание и вече са встъпили/или са в процес на встъпване в тези Светлинни роли.
Ще бъдете лидерите на живота в пето измерение и ще получавате непрекъснати напътствия и пряка помощ от вашите Галактически Братя и Сестри от много високо еволюирали и развити цивилизации. Те ще ви помогнат, както за планетарното изцеление на Гея, така и за формирането на Новата Земя.
Много нови, петмерни структури са готови да бъдат активирани. Вашата духовна сила ще бъде напълно пробудена и ще се развива с много по-високи темпове. Ще се научите, как да овладеете мислите си, човечеството скоро ще се превърне в раса от същества, които преобладаващо общуват по телепатичен път. Управлението на мислите е първата стъпка към овладяването на Изкуството на Създаването и Проявлението. Вашите Галактически Братя и Сестри много ще ви помогнат в това. И когато вашето обучение с тях завърши, ще излезете пред света и ще споделите това знание с другите, така че, един ден ВСИЧКИ ХОРА на Планетата Земя да бъдат живото проявление на своя Висш Аз. Всички ще открият своята автентична сила на Сътворци. Земята ще се превърне в планета, която се състои само от Любещи Същества, наистина олицетворяващи Единството и Хармонията.
За втората група, която се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да се възнесат в този живот), Събитието ще предизвика огромен шок и объркване, и ще ги накара да започнат да търсят по-дълбоко разбиране за това, какво точно им се е случило. Събитието може да бъде оприличено като НАЙ-СИЛНИЯТ вик за събуждане, който някога са чували през живота си – такъв, който е невъзможно да бъде пренебрегнат. Те ще започнат (с усещане за дълбока неотложност, която само те могат да почувстват) да търсят и да привличат в живота си напътствия от вас, моите възлюбени приятели, Работници на Светлината. Те интуитивно ще открият „перфектния” за тях наставник, който притежава необходимото извисено знание, което ще им помогне да преминат напред по своя Велик Път на Светлината. Духовното развитие ще се превърне в техен основен приоритет. С течение на времето, когато израснат и станат духовно зрели, тези души също ще си спомнят истината за себе си, за своя Висш Аз, и ще се стремят да въплътят Божествената Любов в своето ежедневие.
Трета група се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да не се възнасят в този живот). Те също ще усетят интензивността на Великото Събитие и също ще преживеят всички чувства. Но след като всичко приключи, те бавно ще се завърнат към триизмерния модел на живот. Дори и да попаднат на „реална и надеждна” информация за Събитието, и какво точно то представлява, тяхната вътрешна реакция ще бъде много силна и ще се прояви под формата съмнения, недоверие и отричане.
Събитието е най-големият зов за пробуждане за всички въплътени души по Планетата Земя, които все още са в спящо състояние. Обаче, за тази група души, това състояние е много дълбоко и е взето решение (на по-високо ниво) да не се достигне до пробуждане в този живот. Така Събитието няма да породи, какъвто и да е било духовен интерес или желание за духовно развитие. С други думи, тези хора не са готови на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво да се възнесат точно в този момент и в този живот.
  Четвърта група се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да играят ролята на Тъмните в този живот). Ако не сте го направили, моля ви прочетете посланието от миналата седмица, озаглавено „Да прегърнеш Тъмнината” и ще получите повече информация за тази група от души. Съществуват два вида Тъмни в тази група от души. Едните знаят, какво се случва на Земята, а другите са в пълно неведение.
Тези, които са запознати – и които до сега активно и преднамерено се опитваха да предотвратят и спрат духовния прогрес на Човечеството – ще стигнат до внезапното осъзнаване, че тяхното време вече е приключило. Ще знаят, че всичко е изгубено, тъй като Човечеството вече няма да има никакъв интерес да живее в нисковибрационното, тримерно съзнание, в което Тъмните процъфтяват.
След Великото Събитие, всички души от четвърта група ще бъдат изправени пред два възможни избора.
Път А е пътят на възможното завръщане към Светлината и Любовта на Висшия Аз. Това е пътят, който предлага един последен шанс, тези души да прегърнат Светлината и да се завърнат към своя Божествен произход в рамките на този живот. За душите, които са избрали този път, е необходима голяма смелост, за да го извървят. Те трябва да се „изчистят” от всички грешки, които са направили в настоящия си живот (т.е. от всичко, с което са навредили на Планетата и на хората в своите държави).
По един или по друг начин всичко ще бъде разкрито. Нищо не може да остане скрито на Новата Земя. Един ден, всяко човешко същество по планетата, ще разбере, какво е било вършено от тази група души, чиято основна цел е била да имат „власт над другите” и да задоволяват своята алчност. Всяко вредно действие, в което те са участвали (директно или индиректно) ще бъде поставено под дълбоко и щателно изследване.
От целия свят ще бъдат избрани духовни лидери от първата група души, за да представляват Човечеството и да решат, какво да се прави с всички души от четвърта група, които са решили да поемат по път А. Ако сте избрани да бъдете един от тези духовни лидери (и много от вас, които четете това послание ще бъдете такива), моля ви помнете, какво казах в края на миналото седмично послание чрез този канал. Ето го отново:
Вие сте призовани да бъдете глас на разума, глас на ЛЮБОВТА. Ще бъдете призовани да бъдете опората на новия начин на живот в петото измерение, а тя е Безусловната Любов. Ще бъдете гласът на Спокойствието, гласът на Мира. Ще се изправяте и ще говорите пред много хора и ще ги убеждавате да изберат пътя на Безусловната Любов, пътя на Прошката и преодоляването на миналото.
Тези лидери първо трябва да преценят истинските намерения на всички, които принадлежат към четвърта група. Трябва да има ИСТИНСКО разкаяние, искрено, неподправено намерение за преобразяване и готовност за подчиняване на решенията, не само на избраните духовни лидери, но също така и на групите от хора, на които тези души са навредили в миналото.
Лидерите ще имат способността да откриват и долавят всички хитрини и лъжи на тези души. Всеки предумишлен опит за лъжа и измама ще се провали.
Само онези, които имат най-искрено намерение да се поправят, помирят и платят за своите грешки и възприемат начина на живот в петото измерение, основаващ се на Любовта, Единството, Мира и Изобилието за всички, в крайна сметка ще бъдат опростени, приети и непрекъснато водени, така че отново да тръгнат по пътя на Единния живот в Светлина.
След като се премине през горното оценяване и се открият толкова изгубени души в тъмнината, за които нищо друго не може да се направи, за да се завърнат обратно към Светлината (вероятно те ще са от четвъртата група на „запознатите”), тогава Път Б е единствената възможност за тях. Друг път няма да бъде позволен.
Път Б е мястото, където тези души ще трябва да бъдат „върнати” или „събрани” обратно в Светлината на Източника, обратно в любещата прегръдка на Бог в духовната реалност, след което да се преродят/реинкарнират на друга тримерна планета, която все още поддържа дуалността, съзнанието на разделението, страха и недостига. Тяхното „завръщане към Светлината на Източника” ще се случи по един любящ и достоен начин. На тези души ще бъде позволено да продължат да водят живот на нисковибрационна планета и да „играят” ролята на Тъмните, докато не станат готови да се слеят със Светлината и Любовта на своя Висш Аз.
Тук има един важен момент, който трябва да бъде запомнен: Бог е дал свободна воля на всяка душа и тя може да прави каквото пожелае. Няма осъждане. Няма обвинения.
Всяка една душа, която понастоящем принадлежи към четвърта група, (преди раждане, на ниво Висш Аз) е решила дали да следва Път А и да се възнесе сега в този живот, или да върви по Път Б и да се възнесе в някой бъдещ живот, когато бъде готова за това.
Вашата работа, мои възлюбени Работници на Светлината, четящи това, е да бъдете водачи с примера си. Вие трябва да бъдете едни от първите, които да излязнат напред и да покажат своята готовност да приемат и простят всички несправедливости, които тези души от четвърта група по Път А са извършили преди Голямото Пробуждане, преди Великото Събитие.
Сега идва най-големият въпрос: „Кога ще се случи това Велико Събитие?” Съществуват много различни отговори. Някои канали наскоро съобщиха, че то ще се случи през този месец, в края на Март 2018 г. , а според други – преди края на тази година. Трети, предричат да се случи след три до десет години. Кой от всички тези отговори е верен?
Предсказването на бъдещето е много рисково занимание. Ето защо, когато посещавате различни медиуми в различно време, голяма е вероятността да получите различни отговори на един и същи въпрос. От безкрайния брой възможности, които стоят пред вас, медиумът може да направи прогноза, базирайки се на вашите вибрации и намерения, които имате по време на самото посещение. Всеки един човек, който е играл определена роля в живота ви или предстои да играе такава, има силата да промени вашето вероятно бъдеще. Т.е. всичко може да се промени.
  Обаче, в случая с Великото Събитие, риска от неправилно предсказване се увеличава милион пъти. Има много микро и макро фактори, които са свързани с колективното съзнание на Човечеството, и които могат да повлияят върху времето за възникване на Събитието.
И тук идва нашия окончателен отговор на големия въпрос. С презумпцията, че всички неща ще продължат да се развиват със сегашната скорост на промяна, има вероятност от 56 % Великото Събитие да се случи в рамките на следващите 3 до 6 месеца. Този отговор е базиран на текущите Светлинни Данни и нивото планетарна вибрация на Земята. Моля, не се разочаровайте, ако Събитието възникне малко по-късно от прогнозата. Дори има вероятност от 30 % това да се случи преди посочения период от време.
Най-важното от всичко е, че това великолепно, космическо, духовно Събитие е неизбежно. То със сигурност ще се случи. Светлината вече победи! Абсолютно нищо не може да попречи на Новата Земя, да се прояви във вашата физическа реалност, точно тук и точно сега.
Скоро ще настъпи време да се присъедините към изключително веселите и оживени тържества, които вече се организират на Небесата, в царството на високите измерения. Аплодисменти и велика радост се разнасят из всички галактики от тази Вселена. Цялата Галактическа общност, всички ваши Братя и Сестри от Светлина (от вашите минали и бъдещи животи във високите измерения и от различни раси и цивилизации) са готови посрещнат и приемат Човечеството в своето лоно, в духа на Единството и Хармонията на Всичко, Което Е.
Живеете в наистина велики времена. Моля ви дълбоко да осъзнаете честта, която ви е дадена да бъдете въплътени във физическо тяло на планетата Земя, докато тази Велика Промяна се случва. Нека да отдадем дълбоката си, сърдечна благодарност към нашия Бог Баща/Майка, Източника, Първичния Създател, за този Велик Дар на Любовта и на Майката Земя, Гея, за Нейната дълбока, непрестанна Любов и за жертвите, които е понесла в продължение на еони от време, в името на цялото Човечество.
От този момент нататък, не е необходимо да правите нищо допълнително, скъпи мои Работници на Светлината. Продължавайте да сияете всеки ден със своята Светлина, напълно се отдайте на вашия Път към Светлината и водете високовибрационен начин на живот.
Моля също така да продължите да действате така, сякаш сте въплъщение на вашия Висш Аз, и да се държите така, сякаш Новата Земя е вече тук. И двата факта придобиват реални измерения, когато пребивавате във Великия Настоящ Момент.
Всички ние, тук във високите измерения, се прекланяме пред вас с голяма почит, любов и благодарност за вашето участие, смелост и упорита работа в създаването и проявяването на Новата Земя. Ние ще продължим да бъдем вашите любещи и подкрепящи партньори в този велик проект за Възнесение.
Аз съм с вас във всяка крачка от пътя. Призовете ни за помощ, ако имате нужда. Всички сме готови да ви помагаме. Вие никога не сте сами.

Изпращам ви Любов и Светлина по вашия път.
Вашият Брат във Светлината,
Сананда
 
Превод: Станислав Николов
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2825
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #41 on: Yesterday at 09:30:41 pm »
Сананда обяви, чрез Адел Арини, че малко след Събитието ще бъдем посетени масово от нашите братя Плеядианците. Да очакваме масово приземяване на галактически кораби! Новия патронаж на 4-мерната Гайя свързан с сърдечната чакра и астралното тяло влиза в активна роля!
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.