Author Topic: Планета Земя 4D  (Read 14 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2774
 • Gender: Male
Планета Земя 4D
« on: януари 14, 2018, 10:31:35 am »
Хората избраха да преминат в следващото ниво на плътност и промените са направени на планетарно ниво това да се осъществи в този времеви отрязък, в който всички ние живеем заедно.
3D означаваше пълен и свободен избор, избор да бъдеш и добър и зъл, да правиш хем добро, хем и да убиваш другите ако ти се пречкат, да създаваш и да разваляш, да даряваш и да ограбваш, да бъдеш ако искаш и сатаната и дявола, най-тъмното и най-презряното същество, което можеш да си представиш, това беше част от 3D и ще си остане в тази плътност.
Новата Земя променя вибрационната си бариера, създава завеса за влизане в 4D варианта си. Дефиницията за свободен избор се ограничава в този смисъл, че няма да допуска автоматично хората, които изразяват чрез себе си тъмната страна на съществуването.
Новата Земя 4D е място на мирът и разбирателството между всички, които живеят тук. Тя е място, само за тези, които волево са се настроили да бъдат миролюбиви и да могат да се разбират с останалите при всякакви обстоятелства.
Времената, в които живеем сега са много важни в този смисъл, че това са може би последните 2 прераждания на всички хора, които са на тази планета в момента в 3D плътността. Затова се разкрива цялата тази духовна информация. Затова ангелски същества излизат на открито и ни обучават и ни помагат да си разширим перспективата. Затова хората от Плеядите и от Сириус са тук от много отдавна и помагат на останалите да видят по-голямата картина на съществуването.
Няма време, това са може би последните 20-30 години, през които виждаме света такъв какъвто сега изглежда. Живота се променя към много по-добро положение и темповете са изключително бързи. Между 30-300 години ще трябват за пълната трансформация. Но още през 2050г. ще се наблюдават огромни промени във всички аспекти на социалния и индивидуалния живот.
Земята ще запази своята природна структура, животни, растителност и всичко както го знаем. Ще има някои малки катаклизми като земетресения и по-трайни застудявания, които от своя страна ще променят някои особености по повърхността й, но по-важното е, че това ще е част от катализатора за повдигане на духовността сред масата хора, за увеличаване на Любовта и Състраданието между хората.
Тази част от хората, които не успеят да се настроят към новата енергия в следващите си прераждания ще се пренасочват към подобна на тази планета, която е все още с 3D вибрационен климат.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2774
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #1 on: Yesterday at 08:25:03 am »
Ако си изпитал или в момента изпитваш симптомите на новата енергия, значи че се пренастройваш към нея. Звънене или бучене в ушите, неспокоен кратък сън, събуждания около 3-4 през нощта, друг вид странни неразположения на тялото. Това е част от пренастройката, не е болест, не е нещо което не е наред с теб. Това е Гая, духа на нашата планета. Приеми новата енергия, приеми позитивното отношение, приеми новата светлина, това е пътят за адаптацията.
Гравитационно-магнитното поле на Земята е изцяло ново и пренастроено, то поддържа позитивното отношение в хората и не поддържа негативното. В този момент това поле продължава да се настройва и ние към него. Това ще продължи, както казах по-горе десетки години.
Всеки, който продължава да се придържа към старата енергия ще чувства дискомфорт, сякаш се разболява и това ще продължава, докато не приеме новите условия. Ако човек остава неподатлив за това, нещата ще стават още по-зле като здравословно състояние с него.
Всеки преход е труден, а този преход е много голям и значителен. Цялата планета го прави този път. Гая изтърпя много зло от хората особено през последното столетие. Най-накрая ще си "отдъхне" тази наша най-голяма майка от хищническото плячкосване и унищожение на самозабравилата се човешка съзнателност. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.