Author Topic: Планета Земя 4D/5D  (Read 47878 times)

0 Members и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Планета Земя 4D/5D
« on: януари 14, 2018, 10:31:35 am »
Хората избраха да преминат в следващото ниво на плътност и промените са направени на планетарно ниво това да се осъществи в този времеви отрязък, в който всички ние живеем заедно.
3D означаваше пълен и свободен избор, избор да бъдеш и добър и зъл, да правиш хем добро, хем и да убиваш другите ако ти се пречкат, да създаваш и да разваляш, да даряваш и да ограбваш, да бъдеш ако искаш и сатаната и дявола, най-тъмното и най-презряното същество, което можеш да си представиш, това беше част от 3D и ще си остане в тази плътност.
Новата Земя променя вибрационната си бариера, създава завеса за влизане в 4D варианта си. Дефиницията за свободен избор се ограничава в този смисъл, че няма да допуска автоматично хората, които изразяват чрез себе си тъмната страна на съществуването.
Новата Земя 4D е място на мирът и разбирателството между всички, които живеят тук. Тя е място, само за тези, които волево са се настроили да бъдат миролюбиви и да могат да се разбират с останалите при всякакви обстоятелства.
Времената, в които живеем сега са много важни в този смисъл, че това са може би последните прераждания на всички хора, които са на тази планета в момента в 3D плътността. Затова се разкрива цялата тази духовна информация. Затова ангелски същества излизат на открито и ни обучават и ни помагат да си разширим перспективата. Затова хората от Плеядите и от Сириус са тук от много отдавна и помагат на останалите да видят по-голямата картина на съществуването.
Няма време, това са може би последните 20-30 години, през които виждаме света такъв какъвто сега изглежда. Живота се променя към много по-добро положение и темповете са изключително бързи. Между 30-300 години ще трябват за пълната трансформация. Но още през 2050г. ще се наблюдават огромни промени във всички аспекти на социалния и индивидуалния живот.
Земята ще запази своята природна структура в голяма степен, животни, растителност и всичко както го знаем сега. Някои животни и растения ще забелязваме как изчезват или измират. Ще има някои малки катаклизми като земетресения и по-трайни застудявания, които от своя страна ще променят някои особености по повърхността й, но по-важното е, че това ще е част от катализатора за повдигане на духовността сред масата хора, за увеличаване на Любовта и Състраданието между хората.
Тази част от хората, които не успеят да се настроят към новата енергия в следващите си прераждания ще се пренасочват към подобна на тази планета, която е все още с 3D вибрационен климат.
« Last Edit: февруари 22, 2018, 08:07:01 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #1 on: януари 15, 2018, 08:25:03 am »
Ако си изпитал или в момента изпитваш симптомите на новата енергия, значи че се пренастройваш към нея. Звънене или бучене в ушите, неспокоен кратък сън, събуждания около 3-4 през нощта, друг вид странни неразположения на тялото. Това е част от пренастройката, не е болест, не е нещо което не е наред с теб. Това е Гая, духа на нашата планета. Приеми новата енергия, приеми позитивното отношение, приеми новата светлина, това е пътят за адаптацията.
Гравитационно-магнитното поле на Земята е изцяло ново и пренастроено, то поддържа позитивното отношение в хората и не поддържа негативното. В този момент това поле продължава да се настройва и ние към него. Това ще продължи, както казах по-горе десетки години.
Всеки, който продължава да се придържа към старата енергия ще чувства дискомфорт, сякаш се разболява и това ще продължава, докато не приеме новите условия. Ако човек остава неподатлив за това, нещата ще стават още по-зле като здравословно състояние с него.
Всеки преход е труден, а този преход е много голям и значителен. Цялата планета го прави този път. Гая изтърпя много зло от хората особено през последното столетие. Най-накрая ще си "отдъхне" тази наша най-голяма майка от хищническото плячкосване и унищожение на самозабравилата се човешка съзнателност. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Любов и Състрадание
« Reply #2 on: януари 17, 2018, 08:25:05 am »
Любов на метафизичен език означава много неща, но същината на думата означава Свързаност. Свързаност с Всичко, Което Е. Което означава, че ти, аз, останалите хора, природата с всички растения, животни, минерали, всеки обект и всеки субект на тази Земя е свързан. Тази свързаност е толкова голяма и толкова силна, че ако имахме възможност да я наблюдаваме с духовните си очи щяхме да установим, че това, което изглежда като разделение всъщност е свързано до такава степен, че може да се счита като едно и също нещо. Аз съм продължение на това, което е около мен и то е продължение на това, което съм аз. Това е Любовта с главно "Л".
Състраданието на метафизичен език означава отваряне на духовните очи в някаква степен и установяването на тази свързаност. Това е интуитивно познание за нашата истинска същност. Това е като да се вгледаш в другите хора и да започнеш да разбираш, че и те изпитват същото като теб и те минават през подобни на твоите изживявания. Интуитивното познание идва, когато си познал себе си първо. Защото всичко, което е около нас се съдържа в нас. Което е горе то е и долу и обратното. В един атом се съдържа модела на цялата вселена и обратното.
Състраданието е така важния компонент за преминаване към следващата плътност. Това единственият път, на който войните на егоизма спират да съществуват. Няма как да се биеш и противопоставяш с другия човек, защото другия това е твое друго аз. Ние всички сме братя и сестри. Всички идваме от един Дух. Нашите души идват от един Дух. Ние до един сме едно и също нещо.     
« Last Edit: януари 20, 2018, 08:48:23 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Новата енергия
« Reply #3 on: януари 18, 2018, 08:07:11 am »
Новото магнетично поле на Земята е балансиращо с преобладаваща женска енергия, с което се цели да се изравнят нещата с доминиращата мъжка енергия от последните най-малко 2000 години. Мъжката енергия акцентираше над първите две чакри на оцеляване и възпроизводство и с включване на третата на чувствата с негативните й аспекти. Активна доминираща енергия, която е потискала женската като резултат от едни още по-древни времена, когато женската енергия е доминирала над мъжката и се е случил голям дисбаланс. Мъжете са се отделили емоционално от жените като отговор на това и са поели властта над живота. И като че ли една война на чувствата се води през всичкото това време. Мъжете са умствено центрирани с ограничени чувства, жените са чувствено центрирани с не толкова логическа свързаност в мисленето си и като че ли тези два свята нямаха важни допирни точки помежду си, освен събирането като семейство за създаване и отглеждане на деца. Разбира се това са крайни категоризации, никога нещата не се развиват толкова крайно и общо, но за да се определи една тенденция трябва да се отдели като някаква крайност. А тази тенденция, определено беше нещо реално през по-добре познатата ни нова история.

Какво може да се очаква от новата енергия.
Жените ще се почувстват отново значими и ще съберат самочувствие за духовна мъдрост и цялостност. Мъжете ще се отворят за сърдечната си чакра, която е на състраданието, на приемането и на разбирането. От първите три чакри ще се ползва само положителната им страна. Оцеляването няма да е повече несигурно и да предизвиква страх и ужас както досега. Сексуалността ще се използва за спиритуално общуване, чрез взаимно издигане на Кундалини и за по-разумно създаване на нов живот. Чувствата ще се ползват само в положителният им аспект, но не в постоянна екзалтираност а по-кротко и по-смирено.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Изпитание
« Reply #4 on: януари 20, 2018, 08:27:21 am »
Всички светлинни работници и всички останали хора, които се интересуват от духовната пътека ще получат изпитания, чрез които окончателно трябва да скъсат всяка връзка останала от старата енергия.
 
От една страна това ще са малките катаклизми, които ще се проявяват през следващите 30+ години - земетресения, вулканична дейност и по-сериозно застудяване на климата, и всички последствия, които могат да се очакват от това.

Другото ще е съпротивата на бедните духом/тези които още не са осъзнали Кои Са/ към промяната, което от своя страна ще се изразява в много разнообразна и противоречива активност свързана с насилие, обърканост, безсилие, драматизъм, безумие, хаос, страдание, отчаяние и много много други неща свързани с тежки емоции на загуба и наранено его.

Изпитанието за работниците на светлината е да съумеят да продължат да живеят в този момент Сега.
Когато мислим за бъдещето с опасения губим настоящия момент и страхът ни обзема малко по-малко. Това е най-голямото изпитание, да живеем в настоящия момент без да си въобразяваме какво ще става в бъдещето. Бъдеще на практика няма и то се създава от човечеството масово. А това, което прави Гайя е извън нашия контрол, така че и да се безпокоим за бъдещи планетарни бедствия полза няма, ама никаква. Ако си воин на светлината знаеш, че твоята същност е вечна и смъртта е само преход от един свят към друг. Нищо на този свят няма значение и една прашинка от него не може да се вземе със себе си отвъд. Няма нужда и грам от безпокойството. Каквото стане ще стане и каквото няма да стане няма да стане и без да добавяме нашето безпокойство към картината.
Работникът на светлината остава силен и центриран въпреки всичко, което става около него.

Другата важна работа за духовните хора е да бъдат опора на всички и да останат такава опора в най-трудните моменти.
Когато около нас е хаос да внасяме ред, когато е тъмнина да бъдем светлина, когато всички са отчаяни да даваме надежда, когато е трудно да създаваме впечатление, че ще става по-лесно. Всеки духовен човек е дошъл на този свят да прави тези неща. Личния живот винаги е бил на заден план. Който иска да се доближи до Бога максимално бързо върши безупречно и безкористно делото на Светлината.

Тези, които сега се отварят за духовното събуждане, за тях ще е важно да се отварят още повече към енергията на съпричастността - Любовта и Състраданието. Като за начало отбягването на какъвто и да е негативизъм ще помогне. Важно е да се помни какво означават долните две чакри и смисълът им да го направим положително изживяване. С други думи да не се страхуваме за оцеляването си и да не използваме жизнената съзидателна сексуална енергия за празни повтарящи се и безполезни неща. 
« Last Edit: февруари 22, 2018, 08:10:37 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #5 on: януари 21, 2018, 08:35:18 am »
Много важно е да се знае, че в условията на новата енергия е много по-лесно да се живее извън страха и объркването. Тази енергия е дълбока, пасивна, подсигуряваща, подкрепяща, окриляща и затопляща, както майката е към своето чадо. За нас "децата" новата енергия вече се грижи много добре и от обмена, който се осъществява ние се изпълваме бързо със Светлината й. С колкото повече Светлина/Информация/Истина/ се изпълваме, толкова по-бързо се променяме из отвътре, вибрацията ни се ускорява. Когато промяната идва из отвътре тя се отразява и на това, което сме отвън. Ставаме здрави, бодри, концентрирани, силни, усмихнати и младолики. Всичко значимо тръгва първо от Духът. Духът е началото, висшия аз от който се разгръща текущия аз и новата енергия на Гайя подкрепя това.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #6 on: януари 25, 2018, 08:09:45 am »
Какви са вероятните очаквания от новата плътност, как ще ни се отрази, как ще се промени животът индивидуално и колективно.

Трябва да се разграничи следното положение, не само Земята минава в 4D, но и хората на нея. А някои хора изпреварили времето си отдавна са преминали в тази плътност на мислене и на емоция. Други са минали в 5D, има и такива които четат живата библиотека в 6D, има и някои които виждат и разпознават великолепието на душата си в 7D.
Това, което регистрираме с 5-те си сетива като планета Земя е само една много малка част от текущата й реалност. Земята съществува във всичките си плътности и всичките си времево-пространствени измерения едновременно. Нейните светове са създадени и са реалност, там живеят други потенциали на човешкото развитие и история.
Разликата е в това, че точно този отрязък от време-пространство със всичките човешки души, които го обитават преминава от 3Д към 4Д.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #7 on: януари 25, 2018, 07:13:36 pm »
Хората ще се обръщат все повече към духовния си аспект, който ще се превръща във все по-важна част от живота. Това от своя страна ще увеличи самопознанието, от което все повече и повече хора ще знаят истината за себе си. Което от своя страна ще намали до изчезване на всички възможни страхове, които са съществували досега. От това ще започнат да се развиват най-различни душевни способности. Като някои от първите ще са телепатичната способност и емпатичната способност.

Истината за абсолютно всичко ще излезе наяве. Няма да остане едно нещо, което да не е прозрачно. Това ще стане с изтъняването на завесата между 3D и 4D за тези, които са се настроили към по-високата вибрация. За тях ще стане видно и най-скритото, което пазим в тайна. Това значи край на измамите и далаверите, край на царуването на мошениците и всякакви видове престъпници, край с финансовата система и тайния път на паричните потоци(защото тя е изградена върху експлоатацията на труда и на природните ресурси). Край на всякакви злоупотреби, защото всичко ще бъде явно и видно за много хора, които няма да си траят и ще изискват нови стандарти базирани на нови критерии, за всички сфери на живота. Естествено от това ще изчезне нуждата от политиката и начина на управление и групиране на хората ще се промени из основи.

С нарастването на енергиите на Любовта и Състрадателността грижата за човека, за природата и за животните ще стане от първостепенно значение. Доста ще се направи по тези въпроси и това ще се превърне в основна задача за много дълги години. Това значи, че всичко ще се прави за взаимно добро, а целта ще е доближаване максимално до разбиранията на Духа и внедряването им в ежедневното съществуване.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #8 on: януари 25, 2018, 09:16:25 pm »
Някои революционни открития ще бъдат направени през следващите 20-30 години, които ще донесат на човечеството дарът на свободната безплатна енергия. Това, до което Никола Тесла е бил много близо в разработките си и след смъртта му ЦРУ конфискува и засекретява труда му в услуга на петролните и въглищарски картели.
Тази нова енергия ще е базирана на гравитационно-магнетичното поле на Земята, нулевата точка и използването на кристали за събирането и зареждането й, което значи край на експлоатирането до откат на майката природа. Край и на мъченията на хората да поддържат телесното си съществуване и край на зависимостта от променливостта на природата. Естествените възобновяеми източници на енергия ще изглеждат тогава като примитивни в сравнение с възможностите и удобствата тази нова енергия.

Преди това трябва да се постигне траен мир между хората, от което ще последва доброволното унищожаване на всички видове въоръжения.

Още едно голямо нещо ще се случи през тези времена, истинско събитие чакано от много време насам не само от нас.
Приятелски настроените звездни раси най-накрая ще имат правото да се покажат и да ни се представят официално без да нарушават съглашението за свободната воля. И от този момент те ще могат да споделят и собствения си технически напредък с нас, да ни учат и да живеем и да се развиваме заедно.

И за първи път планетата Земя ще се ползва по първоначалното й предназначение, като сборен пункт на всички хуманоидни цивилизации и като хранилище на вселенската жива библиотека.
« Last Edit: февруари 22, 2018, 08:14:28 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Събитието
« Reply #9 on: януари 26, 2018, 07:43:48 pm »
Това, което ще напиша сега може и да не е вярно, но много източници го сочат за потенциално възможно. По същия начин и предходните неща по тази тема, които съм написал може и да не са напълно верни и точни. С тази малка уговорка продължавам...

Под "Събитието" се има предвид една начална и много силна енергична вълна, която ще бъде изпратена от Слънцето към Земята и човечеството. Тази енергия ще изостри влиянието значително на гравитационно-магнетичното поле и ще постави на изпитание всички хора, които не са приели или отказват категорично да приемат новата енергия на Любовта и Състраданието. Тези хора ще започнат да имат сериозни проблеми със здравето си. Това ще се изразява като неясна, бърза и прогресивна болест с фатален край. Това ще е единият от начините да се освободи Земята от старата енергия носена от голяма част от хората, които по друг начин едва ли ще се поддадат на промяна. През идните години всеки ще има шанс да го направи, за да не постигне тази нелепа смърт. Вероятно новата инкарнация на Христос ще дойде преди това, за да направи нещата още по-ясни.

Малко инфо за Слънцето. То е живо съзнателно същество, за тези които не знаят и си мислят, че е просто някакво си произволно небесно тяло. Слънцето препредава енергия изпратена от централното галактическо Слънце - Алцион, която идва от други още по-мощни Слънца надолу по спиралната структура на Вселената. Слънцата са Божествени същества от най-висок ранг. А това, което наричаме Бог/Богиня е Слънцето източник. Оттам тръгва всичко, целия възможен живот, всички вселени, всички същества, ангели и души.
Нашето Слънце много добре ни познава и непрекъснато се е нагаждало към човешката енергия, за да може максимално добре да предава лъченията си за доброто на природата и нейните обитатели.

Другата част от събитието, за което говори и Крион ще са земетресенията, вулканичната дейност и новия мини ледников период. Тези катаклизми ще променят повърхността на планетата.

След всичко това, колкото хора останат живи ще могат да минат напълно в 4D, без повече опасности от войни и низки страсти, и да започнат да създават новата човешка история на малки разпръснати, но свързани телепатично групи с помощта на Духа и на звездните федерации.

Не е ясно точно кога ще става всичко това. Крион е потвърдил само за ледниковия период, че ще започне към 2030 г., а земетресенията ще се случват най-вече по екваториалната част на Земята.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Събитието
« Reply #10 on: януари 27, 2018, 08:26:42 am »
"Събитието" ще се случи и ще дигне изведнъж вибрацията на всички хора, които са отворени да го приемат. Изведнъж ще започнем да си спомняме кои сме, откъде сме дошли точно, какво представлява душата ни, на колко части е разделена и кои са тези части, какво правят в момента. Това, което се нарича свръхсъзнание ще стане текущо съзнание. Само с няколко вълни от тази слънчева енергия ДНК структурата ни ще бъде възстановена до определено равнище. Ще осъзнаем недвусмислено връзката си с Божественото начало. Изведнъж ще ни се открият магическите способности на телепатията и ясновидството. Изведнъж ще се почувстваме свързани с всички останали хора на много дълбоко равнище.
По този начин се преминава изведнъж в следващата плътност 4D, света на подсъзнателното, на сънищата, на мечтите и на въображението. Това ще е съвсем ново и различно изживяване от съществуването, което познаваме от 3D-то. Нещо ново, вълнуващо и изключително. Нов свят и нови възможности за реализация.
 
Уважаеми приятели, това което споделих тук не трябва да е причина за какъвто и да е страх, а за надежда, за едни изключителни времена, които се задават на хоризонта. Планетарните промени не трябва да ни засягат и няма да ни засягат, защото с новата енергия от Слънцето ще си спомним Божествената си същност. Може ли едно осъзнато Божествено същество да има страх в себе си?! За какво изобщо може да се страхува. Да загуби човешкия си живот ли, тази груба телесна биология? Човешкия живот е илюзия, дребна работа, почти нищо в сравнение с реалността, която ни очаква отвъд... Няма абсолютно нищо важно, за което да живее в 3D версията на Земята. Някой ще каже, ами какво ще стане със семейството ми, с близките ми, със собствеността ми. Всички хора са божествени същества, какво може да стане, всеки ще се върне откъде е дошъл, от Бога. Всеки ще си отиде в истинското звездно семейство, на което принадлежи в най-голяма степен. Никой не е безсилна жертва в случайни обстоятелства, никой не е пионка в ръцете на Боговете. Всеки човек, който бъде засегнат негативно от "Събитието" и загуби от това живота си е сключил договор предварително така да се случи. Не е възможно да се избегне предварително зададения курс на развитие от върховната ни душа. Духът постига абсолютно всичко.
 
Уважаеми приятели, малкото от вас които четат това трябва да знаете, че тези, които приемат новата енергия няма да загубят физическия си живот, но ще получат такова просветление, че дори и да се стигне до физическа смърт няма да е никакъв особен проблем. Още веднъж искам да подчертая, че това не цели да предизвика страх и ужас. Нека бъде като светлина за изход от тунела на мрака, в който човечеството живее от много хиляди години насам.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Съществата на светлината
« Reply #11 on: януари 27, 2018, 08:47:12 am »
Важно е да се знае, че не сме сами в трансформацията на Гайя.
Изключителни мощни ангелски същества бдят с нас и ни подкрепят във всяка една стъпка.

Архангел Михаил с всичките други Архангели и с Ангелите в групите им.

Звездната команда на Аштар, която включва всички добронамерени и свързани с развитието на човечеството звездни раси на Плеядите, Сириус, Андромеда и Арктурис.

Нашият земен Бог и закрилник Сананда, от чиято душа се излъчва Христовата съзнателност.

По всяко време тези изключителни същества на Светлината са на разположение за молитвите на всеки човек и за облегчаването на трудностите и тежестите на душите ни. Не се колебайте да ги призовавате и за напътствия и за просветление на душата. Всичките са се посветили да помагат в момента на хората.

Важно е да се знае, че тъмните сили са се оттеглили от този времеви-пространствен отрязък към други 3D територии. Астралното поле също се прочиства от тъмни маниакални духове заклещили се "там". Извършва се пренасочване към други реалности. Новото астрално поле се подготвя за посрещането на светлите човешки души.   
« Last Edit: януари 27, 2018, 08:55:00 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #12 on: януари 27, 2018, 05:48:53 pm »
Директивата за промяна към 4D е задействана и няма връщане назад. От Бог Абсолют се излъчва новата енергия на промяната през множество междинни невидими слънца чак до нашето и няма как да е по друг начин.
Съществата на светлината, които съдействат за процеса да мине както трябва са деактивирали всички атомни оръжия, които големите нации си мислят, че притежават. На практика тези оръжия вече не действат, ако някой реши да ги ползва ще стигне до това заключение бързо. Отново от Бог Абсолют е дадено това нареждане. Масовото унищожение чрез ядрени войни не може да бъде опция, защото нарушава свободния избор на милиарди души.
Има данни, че Галактическата федерация се е свързала с политическите лидери на някои от големите страни и са дадени определени инструктажи, които ще ни бъдат разкрити скоро какво представляват.   
« Last Edit: януари 27, 2018, 05:57:11 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Настройване
« Reply #13 on: януари 31, 2018, 07:46:33 am »
Уважаеми приятелю, новата енергия очаква от нас ново отношение - към себе си, към околната среда, към другите хора, към невидимия свят и към Бога. Жизненоважно е да се направи тази пренастройка.

Човешкото тяло е много сложен многоизмерен механизъм, то е директно продължение на индивидуалната душа. А душата е директно продължение на схвръхдушата, която от своя страна е продължение на душата на майстора, а тя пък от своя страна продължение на будическата или христова душа, а тя е част от Божественото единство, което е част от Божествения Абсолют.
Човешкото тяло е и съвкупност от клетки, а клетките са съставени от по-малки частици, а те от още по-малки частици. Всяка клетка и всяка частица е живо същество пропито с божествена съзнателност. Разбираш ли накъде бия.

Новата енергия изисква респект и признание. Физическото тяло, за да функционира правилно и за да се задържа здраво вече няма да разчита на същата автоматизация както беше при старата енергия. Ние трябва да станем съзнателните водачи на своите тела и да започнем дълбоко да ги почитаме. Както когато влизаш в свещен храм, как всичко вътре е чисто, как влизаме смълчани и концентрирани, как палим свещ и осветяваме вътрешността му, как окъдяваме с приятен аромат, за да се изпълни вътрешността му с Духа.
Когато приемаме храна и поглъщаме вода трябва да гледаме на тях по нов начин. Трябва да ги поздравяваме и благославяме преди да ги изпратим нататък. Трябва да благославяме и клетките и органите си, защото те вършат изключителна работа по създаването на живот от тази храна и вода, от въздуха и слънцето, които приемаме.
Трябва да гледаме на цялото си същество по нов начин. Казвам това с голяма грижа и осъзнаване какво точно означава. Защото чрез нашите тела се изразява велик Дух. Почитаме ли великият Дух, който се изразява през тези биологични същности е въпросът на въпросите. Не се изисква много за да изразим тази почит. Добра мисъл и добро чувство, нищо повече от това. Признаване че съществуват, признаване че вършат своята работа, признаване на връзката между всичко, което прави възможен човешкия живот.
 
Тези въпроси са много важни при преминаването в 4-та плътност, да не кажа жизненоважни, защото на един етап ще се стигне до това, до този краен и последен избор, който ще реши въпроса кой ще види 4-тата и 5-тата плътности и кой ще се пренесе на друга 3Д територия, за да продължи с уроците си.

Пределно е ясно, че голяма част от хората, които живеят днес няма да могат да осъзнаят тези прости неща, колкото и да им ги казваш и да им ги повтаряш и за тях спасение по този въпрос няма. Просто трябва да си минат през уроците по естествен път.

Това тук го пиша, за тези дето се колебаят, за тези които имат вяра, но имат и малко съмнение. Пиша го и за тези, които имат нужда да знаят това и които търсят повече яснота по този въпрос. 
Нямам си и на идея колко ще го прочетат, но аз трябва да го напиша, това е моята част от работата, останалото Духът ще свърши.
Останалото ще свършиш и Ти. Ти си създател на собствената реалност и в теб има безкрайна мъдрост, която ще те напътства в безкрайността на времето.

Респект, Любов и Мир!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Пренастройване
« Reply #14 on: февруари 02, 2018, 08:21:15 am »
Ставам от сън, благодаря че съм жив и посрещам и този ден с усмивка. Наливам си чаша вода и си представям как тази вода като се усвои в организма ще има обновяваща и изцеляваща функция. Виждам през прозореца Слънцето да изгрява, усмихвам му се и го поздравявам, гледам го с почит и усещам и как То също ме гледа и ме поздравява. Приготвям си закуска и си представям как тази закуска ще се превърне в чиста енергия, като се усвои от тялото ми, защото храната, каквато и да е, е добра храна, хубава и вкусна храна и може само хубаво да ми причини. Подготвям се, отивам на работа, поздравявам колегите. Върша си работата по най-добрия начин, независимо каква е работата ми. Гледам положително на всяка работа която съм поел, гледам и като на предизвикателство и като на средство за учене и напредване. Усещам, че времето минава неусетно.

В новата енергия трябва да се гледа на всичко положително. В събития като нещастие, като болка и страдание трябва да се гледа откъм по-високата перспектива. Без грам страх, без страх от каквото и да е, без съмнения и без големи колебания.

Животът като хора е много сложна проектирана многоизмерна илюзия на Божествената Светлина. Този свят както го виждаме е сбор от Светлина, нищо повече, като една невъобразима холограма. Това не значи, че не е реалност или че няма смисъл и значение. Това не значи също така, че е откъснат от Божественото Единство. Този свят е много труден свят и много объркващ свят. Този свят се води външен свят, извън плътностите на Божественото е създаден, като експеримент дали божествените души като се уплътняват в него и като забравят почти всичко за себе си и като им остава само вярата и интуицията като инструмент на познанието за висшите сфери, дали тези души ще съумеят да се върнат към източника си и това което те са наистина.
Както се вижда този експеримент не върви по най-добрите начини и затова са въведени божествени решения, които да дадат възможности на впримчените и вманиачени в телесната си форма души да могат да се освободят. Защото ако ги нямаше тези разрешения, тези външни светове най-вероятно щяха да сеят само мрак и печал и всеки път да вървят към своето самоунищожение. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Специфика на трансформацията
« Reply #15 on: февруари 03, 2018, 12:14:15 pm »
Земята минава в 4-та плътност, но 3-тата, която е свързана с тази времева линия ще остане известно време активна, за да се извърши възобновяването.

Около 1.5 млрд. души ще се окажат изведнъж в новата плътност, когато процеса приключи. Около 15 млн. ще се окажат в 5-тата плътност и ще могат да взаимодействат и с 4-тата, а 3-тата само ще могат да я виждат без да могат да влияят с новите си тела върху нея. Тези в 4-тата ще могат да взаимодействат с 3-тата и много частично с 5-тата. Тези, които останат в 3-тата няма да могат да забелязват онези, които са в 4-та и по никакъв начин няма да могат да виждат тези, които са в 5-та.

Живота в 4-та плътност е живот в тяло, като това в момента, леко променено на клетъчен състав и с две допълнителни спирали в ДНК-то. Тялото на 5-тата плътност е течно-кристално силициево тяло, напълно ефирно и прозрачно за сетивата в 3Д и с 4 допълнителни спирали в ДНК-то. В 4-тата плътност храненето чрез въздуха и Слънцето става възможно, както и традиционното хранене може да се практикува, но изцяло ще бъде на растителна храна. Животните няма да се ползват повече за храна. За 5-тата плътност никакво хранене не е необходимо.

Ще има една малка част от хора останали в 3-тата плътност, на които ще бъде трудно, защото ще изживеят физическите промени на Земята, катаклизмите и застудяванията, колапса на обществата и борбата за оцеляване между оставащите хора. На тях ще им се наложи доста да пътуват и да се местят, докато намерят безопасни места за живеене. Те ще бъдат подпомагани и насърчавани от тези в 4-тата и 5-тата плътност, както и от Звездната федерация и Ангелските съсловия. Някои ще бъдат качени и спасени на космическите кораби на Сириусианците, които стоят във фаза невидими в земната орбита и отведени на техните планети да се възстановяват(ако това е било част от предварителният им договор). Оставащите в 3-тата плътност евентуално ще се пренесат в 4-та с малко забавяне, докато се пренастроят. Те са много близко до състоянието на мир, но все още нещо им липсва и ще трябва да достигнат до тези прозрения за да се продължи напред.

За жалост около 3/4 от сегашното население на планетата, което не може да скъса с оковите на земния живот и с  пристрастяването към физическата форма, негативните емоции - омраза, алчност, агресия и разделеност ще бъдат освободени по един или друг начин от живота си. Най-често чрез отслабване на имунната система и заболяването от инфекциозни болести. Спасяването на физическата форма за тях ще бъде невъзможно, каквото и да правят. Но пък ще се пренесат на нова и подобна на Земята планета, където ще продължат с преражданията си, докато се осъзнаят. 

Това са някакви прогнози взаимствани от различни източници изкривени малко и през собствената ми призма на възприятие. Може и да не се случат по този начин или изобщо да се случат. Но не бива, ти който четеш това да се страхуваш какво ще ти се случи точно на теб. Ако нещо изобщо се случи трябва да имаме вяра в Бог, защото Бог знае какво е най-доброто за нас. А тези, които са по-напреднали трябва да имат повече вяра и в себе си, да се почувстват владеещи собствената си реалност. Това е пътят и този път трябва да е без страх, ако искате всичко да мине гладко.

Любов и мир!
« Last Edit: февруари 22, 2018, 08:20:59 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Депрограмиране
« Reply #16 on: февруари 05, 2018, 07:50:14 am »
Много малко хора разбират какво значи това да си човек, за какво е замислена човешката форма и какви са й истинските възможности. Човекът има най-сложното тяло от всички организми на планетата. ДНК-то на човек има толкова части колкото няма звезди във вселената. Човекът е направен по образът на Бог, но не като физически облик а като сила и възможности.

И всичко това е било програмирано по друг начин, поддържано много дълго време като продължава до ден днешен. В колективното и личното подсъзнание са внедрени програми на вярата, които отклоняват истината за това какво е човек и какви са му възможностите. Тези времена са послужили по определен начин за ръста на душите, но вече няма полза от продължаване със старото програмиране.

Човек е създаден по образът на Бога и това означава, че човек има потенциала на твори наравно със самия Бог, защото в човек има пълноправна Божествена душа. Физическото тяло е продължение на Божествената душа, то се изгражда от нея и се изразява чрез нея.

Очевидно е, че хората сме изгубили могъщите си творчески способности, или поне 99.9% от хората сме ги изгубили и все още повечето вярват, че много малко в живота зависи от самите тях. Все едно от раждането си хвърлен като гладиатор на арена и трябва да се биеш рунд след рунд, за да оцеляваш. Нямаш избор все едно и почти нищо не зависи от теб. Винаги трябва да се съобразяваш с някой и с нещо, да вземаш предвид информация, да се подчиняваш на установени правила и порядки, да вярваш по определен начин, да правиш определени неща, за да получаваш енергия. Това е програмираното безсилие в душите на хората. И хората вярват в тези неща и вярата създава реалността. 

Истината е, че точно тук, точно в тази реалност човек има толкова голям избор, че никъде другаде не съществува подобно нещо. Затова и човек има капацитета на творчеството като самия Бог. Човек еднолично може да променя собствената си реалност до такава степен, че абсолютно всичко, което може да си представи до пълен детайл може да се манифестира като реалност на секундата, на момента. Това са истинските творчески възможности на човек.

Какво пречи такива възможности да се разгърнат и проявяват? Липсата на Вяра! Казано е "Повярвай и ще се случи". Вярата е голяма сила, сила на силите. Как е загубена вярата? Тя не е загубена, а е заменена с вяра в страха. Страхът се е появил на момента, когато човекът е повярвал, че е отделен от Бог. Че Бог не е част от него и е някъде там много нависоко недостижим, като могъщо същество, което диктува правилата на мирозданието, а човекът е жертва, неспособен да се справя с живота и реалността. Страхът е първородният "грях", който е отделил човекът от истинската му природа и репрограмирал тотално възможностите му.

Ще дам пример. От самото му раждане детето бива обработвано първо от родителите си, след това в детската градина, след това в училището, от останалите хора, които среща, на работното място, от роднините и приятелите си. От самото си раждане психиката на човека е бомбардирана с утвърждения, които го програмират по определен начин.
И става така, че например ти вярваш, че има болести и че можеш да се разболяваш, ти вярваш че животът е цикличен, че минаваш през раждане, растеж, остаряване и смърт. Ти вярваш, че няма достатъчно и че за да имаш нещо трябва да работиш и да допринасяш за обществото. Ако не работиш и не допринасяш за обществото си няма да получаваш храна/енергия и ще бъдеш оставен да се мъчиш и да умреш. Ние вярваме в тези неща, виждаш ли, това е вяра основана на страха. Къде е изчезнала могъщата Вяра на творческия аз?     
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Депрограмиране
« Reply #17 on: февруари 06, 2018, 07:43:48 am »
Трябва да се отърсим от старите приети за истинни утвърждения, които са се закотвили в подсъзнанието и които управляват невидимо живота и възможностите ни за творчество.

Още от сега всеки може да започне мислено или на глас да подава нови утвърждения към съзнанието си. "Аз съм Творец, аз съм Мир, аз съм Любов, аз Съм". Можеш да измислиш каквото си искаш и като го повтаряш много пъти ще стане твоя действаща реалност. Това, което изплува на повърхността на съзнанието и ти го приемаш за истинно става част и от подсъзнанието, записва се в астралните и ментални тела на човек и създава реалността му.

Когато срещаш нещо от неистинното в ежедневието си осъзнавай го като такова, така го елиминираш като участник в твоята реалност. 

Ние сме способни да създадем забележителна нова реалност с умовете и сърцата си и с помощта на новата енергия това е още по-лесно.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #18 on: февруари 07, 2018, 10:33:59 pm »
Въвеждането на новата реалност се случва дори в момента и ще продължи години наред. Процеса е бавен, защото всичко хубаво става бавно и постепенно. Може да не се случи едновременно за всички, но според мен това е по-вероятното, за да може голяма група да се окаже заедно и да може да си помагат ако има нужда. Но най-силният импулс ще дойде когато всички хора са максимално подготвени и информирани какво да правят. Затова и ще идват постоянно съобщения от ангелските йерархии и учителските съсловия, които да ни държат в течение.

Ето нещо важно - трябва да се упражняваме в контрол на мислите и чувствата си, защото в новата плътност ако не се контролират ще създават реалност много бързо и това може да бъде объркващо за всеки, който е наблизо или участва в групата, а да не говорим за автора на мислите и чувствата в какви ситуации може да попада.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Още специфики
« Reply #19 on: февруари 08, 2018, 08:01:18 am »
Защо е толкова важно да се овладеят мислите и чувствата.

Понеже всичко, което се случва сами си го създаваме буквално. Няма никой друг, който да го прави това нещо освен ние самите, които сме събрани накуп на тази Земя. А в новата енергия това ще става много лесно и бързо. Ако чувстваш омраза примерно това ще афектира теб много повече и в много голяма степен отколкото тези около теб/защото и те също са създатели и могат да се предпазят от твоята омраза/. И ето как мултиплицираната омраза, която излъчва някой ще се отрази на него само в новата енергия и чрез това ще се засегне сам и ще компрометира цялостта и здравето на своя организъм. Затова очакванията са, че 3/4 от населението няма да може да се справи с новите творчески възможности, които 4D дава и ще се самоубие чрез своите импулсивни и неконтролируеми мисли и чувства. Затова казвам, че всичко това, което се случва ние сами си го правим и сами ще си го направим. Сами ще бъдем годни да живеем в новата плътност чрез балансът в себе си и сами ще се елиминираме чрез неспособността си към мирно съществуване.
Затова е и старата приказва, че кротките ще наследят Земята.

Всяко негативно чувство и мисъл ще се връща към създателя си в най-голяма степен. Всяко позитивно чувство по същия начин ще се връща и ще създава баланс и разцвет на автора си. А когато го изпращаме към други, те ще го усещат и ще предаваме собствения си мир и на тях.

От това следва, че докато има негативни хора около нас трябва да се учим да се предпазваме от техните мисли и чувства, така че да не ни засягат. Как да стане това в новата енергия?
С моментално опрощаване на изпратената негативна енергия към нас и пращане на Любов по техен адрес. Може и чрез затвореност, което е малко по-трудно, защото мислите и чувствата на другите ще достигат до нас и ще ги усещаме като свои. Затвореността може да стане чрез отклоняване на енергията и отдалечаване от субекта, който изпраща нещо към нас. Но първия начин е много по-ефективен, защото когато пращаме мир и любов към този който е афектиран той ще се успокоява и негативното в него ще се разсейва. Има и още една особеност когато трансформацията стане. Като творец всеки може да стане невидим за другия, особено за тези които не могат да мръднат от 3Д-то. И по този начин те не биха могли да изливат негативизма си към някой конкретен човек, тъй като него ще го няма за тях, те просто няма да го виждат.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Още специфики
« Reply #20 on: февруари 10, 2018, 08:47:38 am »
Промяната е с огромни мащаби и се простира отвъд нашата Слънчева система. На всеки 26 хил. год. Слънчевата система заедно със Земята и позицията на остта й се изравняват под определен ъгъл с Централното Галактическо Слънце и това създава благоприятен времеви период за промени. Този период при нас е около 150 години и започва от 50-те години на миналия век. Кулминацията му е през 2012 г., когато се задействат най-силните му енергии, което ще продължи до 2030-2035 г. Тези цикличности, които се случват, те са предвидени да се случват с Божествено разрешение по този начин давайки възможност на душите хванати в дадена плътност да получат по-силен тласък, който да ги подтикне да се самотрансформират към следваща плътност на осъзнаване.

Свещеното число на тези промени а и изобщо на живота на това одухотворено планетарно тяло наречено Земя е 12.
12 са плътностите на Гайа, 12 са двойките ДНК, 12 са чакрите, 12 са частите на монадическата душа, 12 са телата или формите на духа, 12 са качествата на Бог и 12 са Неговите главни Архангели. 13 е също свещено число и кулминацията на 12. 13 символизира Абсолюта и Неговата безкрайност, дълбочина и мистичност. 13 идва, когато сме завършили работата по всичките 12.

Засега нас като човечество и като души въплъщаващи се в хуманоидни форми ни вълнуват първите 6, които символизират външната по-материална и уплътнена вселена. И ние се намираме кажи речи в началото, като най-тежката част в момента отминава. Най-тежката част са плътностите от 1-3 символизиращи съответно - Оцеляване, Размножаване и Познание.

Промяната, която става сега ни разграничава от първата плътност на оцеляването. Когато цикъла се затвори оцеляването няма да е фактор за човешкия вид. Оцеляването няма да е проблем и ще бъде гарантирано във физическата 3D форма на човешкото тяло. Какво означава това? Тялото приема нова форма, леко по-различна на клетъчно ниво, което прави възможно храненето директно чрез слънчевата светлина и директно чрез дишане от въздуха. Самото излагане на слънце на лъчите му ще ни снабдява с необходимата ни храна, която на практика е Светлина. Когато Слънцето не е налично/закрито от облачност/ ще приемаме нужното от въздуха и растителни хранителни източници в крайни случаи. Самото хранене даже не е нещо необходимо да се случва редовно, както го правим сега. Човек може да издържа без проблеми много дни без каквато и да е храна. И няколко дни до седмица без видимо Слънце също няма да са проблем.

Когато оцеляването е гарантирано остава работата над другите чакри и плътности. Има много да се научи за творчеството, което е свързвано с втората чакра на сексуалността. Познанието също има да се издига на нови равнища. А следващата стъпка и най-съществен урок за 4-тата плътност е състраданието, сектора на сърдечната чакра. Умението да се поставяме на мястото на другия и да се усещаме като него/нея. Разбирането, че аз съм ти и ти си аз и че макар да имаме в момента някакви различия в базата си сме едни и същи. Всички сме от един Дух и към този Дух се стремим да се съберем.
Това осъзнаване е свързано с преминаването към следващите плътности то е като мост към тях. Ако го имаш в момента ти вече си свързал моста към 5D и 6D.     
 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D - Още специфики
« Reply #21 on: февруари 11, 2018, 08:28:06 am »
Човешкото същество е дълъг път на еволюция отнел милиони години. От чист дух се е уплътнил до такова материално физическо тяло. Тази трансформация е минавала през няколко ключови периода, когато към чисто биологичната форма се е добавяла в ДНК-то по една главна особеност, което е позволявало осъществяването на следващ етап на еволюция на формата. Всичко е правено по Божествен план и с цел експериментиране до какво може да се разпростре и достигне експеримента.

Споменах за свещеното число 12, което всъщност е 13 и толкова са звездните издигнати раси, които участват чрез свои групи в експеримента и съставляват в днешно време населението на Земята. Всяка една от тях е поела отговорност за подпомагане и наблюдение на определен етап от този експеримент. Уточних по-горе, че етапите на еволюция на духа чрез формата са също 12+1 и че всеки етап съответства на една чакра и на една плътност в ДНК-то и в системата на Гайа.
Първите четири са: оцеляване, размножаване, познание и състрадание. За внедряването на всяка плътност отговаря конкретна звездна раса. За оцеляването - Орион, за размножаването - Сириус, за познанието - Анунаки, за състраданието - Плеяди.

В прехода между трета към четвърта плътност рептилоидните богове на Анунаки, които господстваха през последните 2000 години и които дадоха на хората логичен аналитичен ум, предават управлението на Земята на плеядианците от 4-та до 9-та плътност, които са ни дали чувствата или астралното ни тяло.
 
След завършването на процеса и преминаването в новата плътност плеядианците от 4D ще могат да ни посрещнат и да споделят своята мъдрост с нашите самозабравени същности без да се нарушава правото на свободна воля. 
 
 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #22 on: февруари 15, 2018, 07:05:40 pm »
В един от чанелингите Архангел Михаил казва, че този експеримент на дуалността минава крайните си фази и няма да бъде повтарян повече. Досега такава крайна самозабрава на Божествените души не е съществувала. Това е донесло някакъв опит, но страданията и отделеността, които е създал са безпрецедентни. А какво ще стане с тъмните същности, които напълно са се отделили от Източника и закопали в тъмнината си това само Абсолюта може да го реши. Луцифер казва в своя чанелинг, че най-вероятно ще трябва да бъдат занулирани и върнати в първоначалното им светло състояние, за да се реши въпроса окончателно с тях. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D
« Reply #23 on: февруари 16, 2018, 08:27:37 pm »
Слънцето е източника на всичко в собствената му слънчева система. То е начало, то е и край. То дава живот и то взема живот. Слънцето е висш свят, ангелски хор и спирка за най-светлите от най-светлите Същества. Слънцето е бащата, лейди Гая е майката. Човешкото същество е духът. Още една аналогия на Триединството. 3 това е числото на Бог. Кръгът е Божествен символ. Кръгът е свещена форма и символизира безкрайността. Планетите са кръгли. Слънцето е кръгло. Човешката душа е кръгла. Ангелската форма е кръг също.   

Слънцето се променя и ние хората също се променяме с него. Малко по малко ще започнем да усещаме светлината му по друг нов начин. Не като толкова силна и заслепяваща, както е било винаги досега. Скоро ще можем да го гледаме по всяко време на деня, когато си поискаме без да ни заслепява.

Моля, не си прави опити и експерименти с гледане срещу Слънцето преди да си готов за това. Може да е опасно за очите.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - 5-та плътност
« Reply #24 on: февруари 18, 2018, 11:22:56 am »
В момента Земята е в преход между няколко плътности и след много години, вероятно стотици до хиляди, ще завърши изцяло прехода си до 5-та плътност. Това ще бъде краят на експеримента на дуалността.
Още отсега всеки работник на светлината може да си представя как 5D Земята ще изглежда, защото по такъв начин се създава тази плътност. От нас в кооперация с Гая. Без нас нищо не може да стане. 
Коя е най-добрата представа която имаме за своята планета? На мир, на уважение, на развитие, на нови открития, на хармония. Това и ще представлява 5D света. Сфера изваяна от течен кристал с много високи вибрации.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Никола Тесла
« Reply #25 on: февруари 22, 2018, 07:45:12 pm »
Чанелинг с Никола Тесла, който дава яснота за трансформацията на човешкото тяло, което се извършва!

http://yosif.top/articles.php?lng=bg&pg=11619
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - още специфики
« Reply #26 on: февруари 24, 2018, 08:37:11 am »
Дуалността се разтваря в Единство. Всичко, което досега сме наблюдавали и изпитвали като две крайности ще се събира постепенно в едно. Когато процеса приключи нищо няма да е същото както е сега. Нито хората ще са същите, нито Гая ще изглежда както изглежда сега. Всичката растителност и животински свят, цялата природа, небето, Слънцето, всичко ще бъде по нов начин. 

Тъмната страна на съществуването постепенно ще се отдалечава от тази реалност. Всичко, което се изпитва като страдание, болка, мъка, драма, съпротива, прикритост, измамност, самозначимост, отделеност, алчност, конфликтност, агресивност и т.н., всичко това ще напуска тази реалност.

Така ще останат само денят и светлината/няма да има нощ/, приятното слънчево топло време/студът си отива/, лятото и пролетта/есента и зимата изчезват/, будно състояние/няма да имаме нужда от сън и почивка/, доволство и блаженство/духът няма да има причини да пада и унива/ и този списък може да продължава много дълго. Може да се каже, че идва раят на Земята, или по-точно ние сами ще си го създадем с помощта на висшите сфери и в кооперация с нашата най-голяма майка - Гая и с нашия най-голям татко - Слънцето.

Всичките катаклизми, които се проектират като потенциали в бъдещето биха били резултат от страха на масата хора, които не разбират тази промяна. Ледниковият период, който се очаква не е нищо повече от ледената тъмна душа възприета като собствена действителност от масата хора. Сънят е чисто и просто време на очистване от всичко тъмно, което ни е влияло през будното ни състояние. Зимата и студът аналогично са резултат от безсърдечието в нас хората. Цялата реалност е сътворена от масовото съзнание/безсъзнание/.

Как се стигна до тази промяна към нова плътност някой ще си зададе въпросът, след като има толкова мрак и тъмнина по Земята. Тъмнината е просто тест за светимостта на душите, които избират да се потопят в нея. Светещата душа разсейва всякаква тъмнина. Ако светиш няма тъмнина която да те спира по пътя ти. 
Мракът не е предвиден от Абсолюта да остава вечен мрак. Абсолюта има свой план на развитие, който е заложил в своето мироздание и всичко и всички следват този план, защото всичко и всички сме част от Абсолюта, неговите части или други Аз. Ние всичките сме предвидили тези промени предварително, тоест да не забравяме, че животът се случва във вечния миг Сега и душата ни е многомерно същество и световете ни са многомерни също.
Всичко, което се случва следва определен и напълно естествен план на развитие. От 60-те години на миналия век Гая приветства милиони развити души, които смело решават да се потопят в дуалността и мрака, за да покажат на света Светлината.
Силата на тъмнината е толкова поглъщаща, че много от тези развити души се отклоняват от зададения си път, но и това е предвидено. Казано е, че само 1% от цялото население на Земята ако се събуди за Истината за себе си, 1% ако избере Светлината, то и Светлина ще настане. И този 1%, около 70 млн. души по цялата Земя стартираха голямата промяна към следваща плътност. В днешно време почти всяко дете, което се ражда идва от много високи измерения. За тези, които са вярвали че може да се живее в Тъмнина, в безкрайно зло, в огнетение на масите, тези самозабравени души никога не са имали такива шансове. Всички те са живели и живеят все още в илюзиите си на егоизъм и отделеност. Дори в техните среди им се раждат рейнбоу и кристални деца, които са напълно неподатливи за тъмнината.

Уважаеми приятелю, Светлината идва и тя кани всеки, който може да живее в мир и съдружие заедно. Светлината приема всеки в своите любвеобилни обятия, тя събира и притегля към себе си. Тези, които не я искат нямат друг избор освен да отидат другаде, където Тъмнината и Дуалността продължават да функционират.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #27 on: февруари 26, 2018, 09:32:59 pm »
Уважаеми приятели, искам само едно нещо да Ви кажа, че всеки, абсолютно всеки е ангелско същество, тоест същество на Светлината и дори и в момента ако не се чувстваме по такъв начин, това е защото сме забравили кои сме и ни е станало навик, което дефинира и нашата съзнателна реалност.

Сега идва време, когато всеки може да покаже, че е същество на Светлината и да направи съответните стъпки към собственото си развитие и едновременно с това да помогнем на всеки обичан и важен човек около нас и не само, на всеки, на който имаме възможност да помогнем да премине с нас през този велик преход към следваща плътност на съществуване.

Нашия Небесен Отец и Нашата Небесна Майка ни призовават да се опомним Кои Сме и да се върнем по пътя към Светлината. Само и единствено в Светлината е истинският живот. И това е Живот изпълнен със сила и възможности, със свобода и въображение, несравним с това, което имаме сега и оставяме в 3D.
Дошло е времето да се захвърлят овехтелите костюми и да се напусне прогнилата скърцаща сцена на дуалността.
Дошло е времето да спрем с игричките на дребно правейки се на нещо, което не сме и в откриване на истинската същност след брутална амнезия и да се изправим лице в лице със собствената си душа. Времето на игрите приключва. Времето на тъмнината е преброено. Кажете фигуративно сбогом на всичко, което виждате в този момент, прежалете всичко, което Ви свързва с този живот, защото само така може да освободим душата си да полети към новия живот и да отключим следващите огнени нишки на ДНК-то си.

Да се оставим от този ден Духа да ни води, Любовта да ни води, Мирът да ни води, Просветлението да ни води. Нека бъде, нека да е!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Още за Събитието
« Reply #28 on: февруари 28, 2018, 06:33:26 pm »
Понеже целият експеримент е свързан със свободната воля няма как и Събитието да не е част от това. Изборът е на душите въплътени като хора и винаги е бил изцяло наш. Цялата Галактика и Вселена се нагажда спрямо изборът на хората на тази Земя. Единствено правилата, по които експеримента работи са изобретени от по-висши същности, които отново сме ние хората, но когато не сме въплътени като хора, тоест Сме нашия висш Аз. Всичко това е свързано с нас, то е направено от нас, то работи чрез нас, то служи на нас и то отразява груповата ни човешка воля изцяло. Ангелските същности, които говорят по каналите са нашите висши Аз-ове. Това са нашите братя/сестри от по-ефирните издигнати сфери. 
Когато някаква предварително определена критична маса от хора се събере в Едно и "зазвучи" на една и съща вибрация Събитието ще бъде задействано и пулсът от Галактическото Слънце ще бъде даден. В това се изразява процеса на възнесение според мен.
По същия начин критична маса управлява какво се случва на планетата. Ако критична маса е управлявана от страх и ужас, страшни и ужасни неща се реализират - като земетресения, вулканична дейност, наводнения, войни, засушавания, глад, масови заболявания и т.н. Ако дадена критична маса от хора излъчва позитивно отношение разбира се само хубави неща ще се случват. Лейди Гая отговаря веднага на нашата любов и признателност адресирани към Нея и ни дава, това, което й изпращаме и то в изобилни количества. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Online velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Това вече го знаят всички, които са прочели разговорите с Луцифер, аз само ще го заметна в контекста на тази тема. Това също така може да прозвучи като шок за много хора, така че предупреждавам.

Експериментът е изобретение на Архангела на Любопитството - Луцифер и основната черта на този експеримент е създаването на среда, където ще има т.нар. свободен избор, между най-малко от две противоположни алтернативи. Едната крайност е божествена, другата не е. Светлина и Тъмнина. Добро и Зло. Бяло и Черно. Този експеримент обхваща цялата ни вселена, но специално на нашата планета се разиграва в най-големите си крайности. Възможностите тук за тъмнина и зло са необятни, съответно и ако душата успее да излезе от този капан възможностите също стават необятни. Земята е училище за Богове Творци, но само ако се запази Светлината въпреки всичко и се балансира и неутрализира Тъмнината. Ако излезеш от това с цялата възможна Любов и Състрадание на което някой изобщо е способен то можеш да се считаш за успешно завършил "обучението". Процесът е много дълъг и обхваща страшно много прераждания за душите. Толкова е трудно това "училище", че даже трябват и Божествени директиви да влизат в сила, за да позволят на хванатите в самсара души да се освобождават. Та това именно се случва сега, това освобождение от капана на 3-тата плътност благодарение на цикъла от 26 000 години.

А сега към другата част... Всичките души въплътени на Земята, които участват доброволно в този експеримент са част от свръх душата/12D/ на Луцифер и това може да е шокиращото за някои. Той е направил това разделение на собствената си енергия на милиарди части, за да се впусне и да тества собствения си експеримент. Това разбира се е направено с одобрението на Абсолюта, за изследване на всичко, в което Божествената енергия може да се пречупи и пресътвори. По този начин и самият Луцифер е станал заложник на този експеримент заедно с всички нас и заедно с всички ангелски пратеници, звездни федерации и учители, дошли да ни помагат. Докато всичките милиарди части не се съберат/приберат обратно в едно цяло експеримента не може да приключи.

   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.