Author Topic: Планета Земя 4D/5D  (Read 48193 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Да, хората са онези части на Луцифер, които са се разделили от Божественото, за да тестваме какво представлява онова, което не е Божествено, да се тества собствената издръжливост изложена на много крайни параменти. И това правят всички в цялата физическа вселена от времето на създаването й. Ние се намираме извън Божествените сфери, сами сме си го причинили, но сега имаме възможността да се върнем обратно. Колкото се може повече части трябва да съберем и да се върнем обратно към цялото, към своя Абсолют и да възстановим Светлината, така както е била преди разделението.

Това е най-съществената роля на Архангел Михаил, той е нашият обединител. Той е това качество на Абсолюта, което търси връщането на частите обратно към Себе Си, обратно в сферите на Светлината, събирането на енергиите в Една Цялостна Завършена Сила.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Старт на изобилието
« Reply #31 on: март 07, 2018, 09:51:17 am »
Ново време, което изисква нов начин на мислене и нови чувства, нов поглед, нови реакции и нови действия. Парадигмата се сменя напълно чрез нас, с нас, но и без нас ако се правим на неактивни. Не е ли по-добре да станем деятелни сътворци на новата парадигма вместо да оставяме процеса сам да се разгръща чрез несъзнаваното програмиране на масата хора. 

Главната тема на новото време е състраданието. Главната водеща мисъл в ума трябва да стане мисълта на свързаност и любов с всичко и с всички. Изграждайки мислено и с чувствата си тази връзка с всичко и с всички постепенно ще започваме да усещаме другите хора, животинките, растенията, природата, планетата като част или продължение на самите нас. Усещайки се като част от всичко и всички ще желаем да споделим всичко, което имаме в изобилие с всичко и с всички, които имат и изявяват нужда. Така както задоволяваме собствените си необходимости, така ще започнем да мислим и за всичко и за всички около нас. 

Ето как се задейства механизма на изобилието. Когато всеки започне да раздава от себе си, това в което има в излишък. Това е чистото изражение на Христовата съзнателност. Състрадателността към другите души.
Даването има безкрайно много форми и изражения. Някой ще има повече мъдрост и ще даде, някой ще има повече любов и ще даде, някой ще има повече радост и ще покаже, някой ще има повече доброта и т.н. Всеки има някакви излишъци от енергия които пази в себе си съзнателно или не. Всеки е богат и надарен с нещо. И всичко това е дадено от Бог, всичко идва първоначално от Бог и само благодарение на Бог ние имаме каквото притежаваме в живота. 
Дошло е времето тези излишъци да почнат да се раздават, напълно безвъзмездно, без условия, без насрещни желания и очаквания.
Парадоксът е, че когато започнеш да даваш, това с което разполагаш в изобилие по един магически начин почваш и да получаваш от всички страни друго, което дори и не си очаквал и ти е било необходимо. Когато даваш по неведоми начини получаваш многократно повече.
Но нека това да няма значение за нашия процес на раздаване. Нека даването да е напълно необвързано и да не чакаме нищо насреща. Само така работи тази висша Божествена система.

Така както Слънцето се раздава, то чака ли нещо насреща. То топли и свети на всички без да подбира.

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Светлина и Тъмнина - две директиви на проявление на нашия Абсолют 12D. Първо и е било Светлина и това е било много дълго, след това Светлината пожелала да може да се разпознава като Светлина и така Тъмнината била създадена, за да я очертае. И това продължило много дълго. На някакъв етап Светлината и Тъмнината започнали да се поглъщат една с друга, да надделяват една над друга, някаква дисхармония започнала да се наблюдава.
Светлината и Тъмнината са творения на Абсолюта. Самия Абсолют е съвършена пустота и съвършен потенциал на абсолютно всички възможности за проявление и сътворение. Абсолютът е върховната реалност на съществуването. Абсолютът е нашата мултимерна вселена.
За да се изследват проявленията на Светлината и Тъмнината Абсолютът се разделя на свои по-малки части и се впуска да твори в двете допълващи се направления. Луцифер е архангелът, който се е заел със задачата да твори в Тъмнината чрез силата на Абсолюта. И така са били създадени йерархии на Тъмнината, Анти-вселена и сложна система за връзка със светлата вселена и нейните йерархии.   
Така постепенно и Земята е била създадена като сцена, където ще се разиграва събирането на Светлината и Тъмнината. Частите на Абсолюта изявили желание да участват в създаването и в участието на тази сцена. Така човечеството започнало да се оформя. Луцифер по подобен начин разделя себе си на много части, за да изследва своето творение анти-вселената. И така светлата и тъмната вселена съществували паралелно балансирайки се една с друга.
Земята се развивала като райско място, хората живели в мир, любов и светлина и изследвали собственото си светло творение.
В тъмната вселена от своя страна също се развивали отделените части на Луцифер макар и по други правила. Но те също знаели дълбоко в душата си, че принадлежат към силата на Абсолюта и някои от тях станали доста могъщи и желанието им да се върнат към източника си станало много силно, макар и не добре разбрано от позицията на тъмнината. Така тези същества успели да намерят и да преминат през тайния портал свързващ двете паралелни вселени, а впоследствие да открият и Земята.
Тези могъщи същества забелязали какво са хората и светлината, която носят в душите си. И те поискали за себе си тази светлина, за да станат още по-могъщи. Така те се намесили по неповторим начин в райското кътче, което е било тогава Земята и са предизвикали снижаването на вибрацията на човек до дуалната му природа, която се наблюдава и до ден днешен. Но намесвайки се тези тъмни могъщи същества също са се хванали кармически в самсара без възможност да напуснат експеримента, докато не приключи. Така и те се разделили на части и започнали да се прераждат като хора, за да върнат насилствено взетото. И понеже вибрацията доста паднала божествените хора се отдръпнали от човешкия живот и си направили собствени сфери около планетата, където да живеят запазвайки светлината си. Понеже тъмната сила е проникнала от анти-вселената в нормалната вселена Луцифер се смята отговорен за това, така негова задача става да измисли нова система за живот на Земята, така че тъмните сили да нямат достъп до по-високите сфери на съществуването. Тоест този достъп да се заслужи чрез собственото пречистване от акулумираната тъмнина, чрез изпитанията на човешкото съществуване. Така плътностите и кармическата система били създадени. Когато правиш нещо на някой друг, след това изпитваш същото нещо и върху себе си. Така този който убива в този живот в следващия ще избере да бъде убит. Този който краде сега в другия живот избира да бъде окраден. Този който живее в излишъци сега в следващия живот избира да живее като просяк. Затова Луцифер носи качеството на Божествената Справедливост заедно с качеството на Любопитството. Всеки, който не действа по правилата на светлата вселена се принуждава сам да изпита ефекта от своите действия в следващото прераждане. И така 3D планетата Земя става сцена за преобразуване на Тъмнината в Светлина.

Но истината е била винаги една и тя не се крие даже и в Светлината. Истината на Абсолюта е в нулевата точка, в нищото, в пустотата и празнотата, в точката където всички потенциали намират сборно място. По този начин и Тъмнината и Светлината представляват отклонение от Истината. А пътят на човека е в откриването на Абсолюта в себе си, на нулевата точка. Това е специално съединяване или мост между тъмната и светла страна, намирайки златната среда на мира.

Смисъла на всеки човешки живот е да върне мира между Тъмнината и Светлината. Така да ги съчетае в себе си и да помогне и всички други човешки същества да направят същото, че те отново да работят заедно в хармония. Така както денят и нощта се редуват, без да си пречат, но сътворявайки взаимната реалност на денонощието.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Смисълът сме го определяли сами досега, защото е изглеждало, че имаме пълен свободен избор, но свободният избор е илюзия, както илюзия е всичко друго видимо и невидимо.
Човек не е дошъл на тази планета да живее живот като човек.
Чрез живота като човек е дошъл да изследва природите на Светлината и на Тъмнината от възможно най-плътна, пряка и близка гледна точка. Изследвайки ги и проумявайки проявленията и закономерностите им, ролята на човека става една - да събере, да съчетае, да сдобри, да омиротвори двете наглед противоположни енергии във себе си. И след това да начертае своебразен мост между Тъмнината и Светлината. Така да съумее да ги събере в едно, че като затвори очи и остане насаме да изпитва единствено и само мир в себе си независимо какво се случва около него.
Мир при всякакви условия, мир сред всякакви променливи, мир в условия на насилие, мир в условия на страдание, мир в условия на жестокости, мир в условия на болести, мир в условия на агресия, мир във всякакви противоречиви условия, които може да създаде Тъмнината. Пълен дълбок всепроникващ мир. Мир в условията, на който никакво смущение не може да съществува.   
Тъмнината създава най-дълбокото разделение и отклонение, както от пътя към Светлината, така и от пътя към Мира. Светлината от своя страна е лесен път към Мира, но понеже в Светлина е много приятно да се живее много души свикват с това и спират развитието си към по-високите нива на съществуване.
Целта винаги е била завръщане към Абсолюта. Като Негови части, всичко което някога сме искали е да се завърнем към Него/Нея. А това става чрез внедряване на безусловен мир, на нулева точка на душата ни.
« Last Edit: март 09, 2018, 07:48:48 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
След намирането на Мира не остава нищо друго освен душата да помага на другите свои разделени части и те да намерят този Мир. И това става като най-висшата дейност на всяка въплътена душа. Чрез тази дейност душата се издига до Абсолюта си по най-бързия начин. На колкото повече други души успее да помогне да видят Светлината и Мирът толкова по-ефективно се изстрелва във висотите на мирозданието и се доближава до съвършенството на Абсолюта. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Простота
« Reply #35 on: март 10, 2018, 08:37:17 pm »
Да, всичко всъщност е много просто.

Аз съм всичко което Е.

Няма нищо друго освен мен. Ти си мое огледало. Аз за теб съм твое огледало. Всички сме Абсолюта, който се е разделил на безкрайни части и наблюдава частите на себе си през различни огледала.

Всичко друго е просто една игра на плътности, възнесения, светлина и тъмнина, планети, цивилизации, богове, ангели, души, майстори. Това е игра на разделението.

Има една единствена душа и това е Абсолютът, в която се съдържа всичко друго. Кой къде иска да ходи, има избор. Но най-големият избор е завръщането към собствения източник. Там лежи и целият потенциал от всички избори, от всички възможности, от всички лица и преживявания. Къде избираш да отидеш, кой избираш да бъдеш. Това решаваш ти и никой няма намерение да ти се бърка в избора. Единствено ако се правиш на това, което не си има определени процедури, които се задействат, за да ни напомнят за това, което сме.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Защо
« Reply #36 on: март 11, 2018, 10:13:10 am »
Защо съществува импулсът за връщане към Източника.

Отговорът е отново много прост, както всичко истинско е много просто. Ние сме Източникът. Това сега са нищо повече от игри на нещо, което не сме, игри на разделение, но душата копнее само за едно и това Единение. Всеки копнеж за каквото и да е, било то материално, било то чувствено, било то сензитивно, всичко това е копнеж по завръщане към Източника.
В Източника е цялата ни Сила, цялата Мъдрост и цялата Любов.

Какво повече може да се търси, какво повече може да се направи от това. Благодатта на цялото мироздание е скрито в нашия Източник.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Събитието идва
« Reply #37 on: март 12, 2018, 09:01:17 pm »
Очакваме още информация и потвърждения от всички кананализирани висши сфери, но днес нашият земен Бог Сананда каза чрез Адел Арини, че "Събитието" най-вероятно по последни замервания на вибрацията на хората на Земята, ще се случи в следващите 3-6 месеца или малко по-късно.

Ето текста на английски:
http://sananda.website/sananda-via-adele-arini-march-12th-2018/
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Трансформация
« Reply #38 on: март 16, 2018, 07:42:49 am »
С насищането на енергията на магнетизма в решетката на планетата хората ще се събуждат масово от илюзорните си представи и трансформацията на обществата ще започне да се задейства.
Рептилските модели на управление ще стават все по-несъответстващи на новата енергия и ще започват да губят всичките си позиции на доминация и няма да получават повече подкрепа от хората. Всички структури в обществата базирани на тези рептилски модели на съществуване ще претърпят колапс и разрушение. Целия начин на организация на обществото свързан с принципите "разделяй и владей" ще изчезне напълно заедно с всички държави и техните граници, политика, образование, икономика, финанси, труд, начин на живот, забавления, семейство, всичко ще бъде разрушено фигуративно, за да може да се изгради наново на принципите на всеобщото Единство. Всичко свързано с разделението и тъмнината ще бъде пренебрегвано и забравяно. Всичко свързано с Любовта и Състраданието ще бъде развивано и възприемано като върховен идеал. Това ще са насоките на новата епоха с 4-мерната плътност на Земята. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Събитието - Сананда
« Reply #39 on: март 19, 2018, 07:47:12 am »
Сананда – 12 Март 2018 г.
Чрез Адел Арини

ИДВА ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ
 

Скъпи приятели,
С голямо удоволствие, радост и безмерна любов ви нося най-актуалната новина за последните времена. СЕГА е момента всички (които сте готови) да се завърнете в ЛЮБОВТА.
Вие, мои възлюбени работници на светлината, търпеливо сте чакали този момент. Подобно великолепно Събитие, като това, може да се случи само в съвършено Божествено време. Ние, Общността от Небесата, трябва да чакаме, докато честотата на Светлината на Планетата Земя се повиши достатъчно, за да задействаме Събитието и всеки (който на високо ниво е решил да се Възнесе) е достатъчно готов.
  В продължение на хиляди земни години, всички ние работихме усилено по този грандиозен проект – за вашата линейна времева концепция, това се възприема като еони от време. Броя на високо еволюирали Същества от Светлина, участващи в това велико приключение (и от двете страни на завесата), възлиза на трилиони. И вие сте сред тях! Вашата отдаденост, упоритост, смелост, постоянство, огромни победи над „привидно невъзможните за преодоляване” предизвикателства, и целия опит, който натрупахте в настоящия живот и предишните инкарнации, ви дадоха това право. Всичко това ви направи готови.
И сега е времето да жънете плодовете!
Това послание е предназначено да ви даде ясно, достъпно и задълбочено разбиране за предстоящото „Велико Събитие”.
Нека да започнем със следния въпрос: ”Какво е това Велико Събитие?” Може да сте чували за подобно Събитие в различни послания, блогове или книги. За някои от вас, това може да е първият път, в който попадате на такава информация.
Просто казано, Събитието е единствено по рода си, космическо, напълно видимо, планетарно-мащабно явление от „експлозия” на Божествена Светлина и Любов по Земята. Тези мощни вълни от Божествена Светлина и Любов ще дойдат направо от Бог/Източника, чрез Великото Централно Слънце. Те ще преминат през вашата галактика и планетарните системи, за да достигнат и обградят цялата Земя в ЕДИН единствен момент – достигайки до всички по едно и също време. Гея (Земята) и всички нейни обитатели ще бъдат в състояние да видят и почувстват Събитието и нито един човек няма да остане незасегнат.
Какво е вероятно да се случи по време на Събитието? По време на Събитието, всички въплътени души ще почувстват мощен, неопровержимо ясен прилив на следните чувства (преливащи се едни в други): Безусловна Любов, Божествено Блаженство, Пълно Приемане на това, което сте, Божествена Благодат/Благословия и ясното усещане, че най-накрая отново сте си у дома. По време на този мощен енергиен прилив, някои от вас могат да бъдат свидетели на появата на Възнесен Учител - в този, в който най-силно вярвате.
Например, ако сте Християнин, може да видите Исус Христос и да си говорите с Него. Ако сте Будист, може да видите Сидхарта Гаутама (Буда) и да си общувате с Него. Веднага ще можете да ги разпознаете по силната им Светлина и любещите вибрации, които излъчват и чрез вашата вътрешна връзка с душите на тези високо еволюирали Същества от Светлина.
Въпреки, че сте прочели написаното до тук, за повечето от вас ще бъде предизвикателство дори да си представите, какво ще бъде Събитието, защото все още не сте имали подобно преживяване, което да послужи като отправна точка за сравнение. Все пак, някои от вас са преживяли нещо близко до това по време на медитация, но в значително по-малка степен. Ако принадлежите към тази група от хора, имайте предвид, че каквото и да сте почувствали преди, вие ще изпитате отново всички посочени по-горе чувства, но умножени по хиляда.
Какво точно ще се случи с всеки един от вас след Събитието, е малко по-трудно да се обясни. Всеки един от вас ще възприеме и обработи Събитието по различен начин, в зависимост принадлежността си към следните четири групи души:
Първа група се състои от пробудените души, нашите Работници на Светлината, всички вие, които четете това. Вие ще знаете за Събитието и ще го възприемете като такова, каквото наистина е. То е великият катализатор, който едновременно ще отбележи началото на Новата Гея и ще маркира Края на Времето (края на познатия за вас живот на триизмерната Земя). Вие сте се пробудили по-рано от останалите по една много важна причина – да бъдете доверените водачи и лидерите на живота в пето измерение.
Всички вие се обучавате и подготвяте за този момент от много дълго време, и сега сте напълно готови да поемете водачеството и да бъдете учители, ментори и наставници. Планът на вашия живот, следващите стъпки, които трябва да предприемете, ролята, която ще приемете след Великото Събитие, всичко това ще ви бъде разкрито в голяма дълбочина и яснота от вашия Висш Аз и духовния ви екип. Повечето от вас са отговорили на своето призвание и вече са встъпили/или са в процес на встъпване в тези Светлинни роли.
Ще бъдете лидерите на живота в пето измерение и ще получавате непрекъснати напътствия и пряка помощ от вашите Галактически Братя и Сестри от много високо еволюирали и развити цивилизации. Те ще ви помогнат, както за планетарното изцеление на Гея, така и за формирането на Новата Земя.
Много нови, петмерни структури са готови да бъдат активирани. Вашата духовна сила ще бъде напълно пробудена и ще се развива с много по-високи темпове. Ще се научите, как да овладеете мислите си, човечеството скоро ще се превърне в раса от същества, които преобладаващо общуват по телепатичен път. Управлението на мислите е първата стъпка към овладяването на Изкуството на Създаването и Проявлението. Вашите Галактически Братя и Сестри много ще ви помогнат в това. И когато вашето обучение с тях завърши, ще излезете пред света и ще споделите това знание с другите, така че, един ден ВСИЧКИ ХОРА на Планетата Земя да бъдат живото проявление на своя Висш Аз. Всички ще открият своята автентична сила на Сътворци. Земята ще се превърне в планета, която се състои само от Любещи Същества, наистина олицетворяващи Единството и Хармонията.
За втората група, която се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да се възнесат в този живот), Събитието ще предизвика огромен шок и объркване, и ще ги накара да започнат да търсят по-дълбоко разбиране за това, какво точно им се е случило. Събитието може да бъде оприличено като НАЙ-СИЛНИЯТ вик за събуждане, който някога са чували през живота си – такъв, който е невъзможно да бъде пренебрегнат. Те ще започнат (с усещане за дълбока неотложност, която само те могат да почувстват) да търсят и да привличат в живота си напътствия от вас, моите възлюбени приятели, Работници на Светлината. Те интуитивно ще открият „перфектния” за тях наставник, който притежава необходимото извисено знание, което ще им помогне да преминат напред по своя Велик Път на Светлината. Духовното развитие ще се превърне в техен основен приоритет. С течение на времето, когато израснат и станат духовно зрели, тези души също ще си спомнят истината за себе си, за своя Висш Аз, и ще се стремят да въплътят Божествената Любов в своето ежедневие.
Трета група се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да не се възнасят в този живот). Те също ще усетят интензивността на Великото Събитие и също ще преживеят всички чувства. Но след като всичко приключи, те бавно ще се завърнат към триизмерния модел на живот. Дори и да попаднат на „реална и надеждна” информация за Събитието, и какво точно то представлява, тяхната вътрешна реакция ще бъде много силна и ще се прояви под формата съмнения, недоверие и отричане.
Събитието е най-големият зов за пробуждане за всички въплътени души по Планетата Земя, които все още са в спящо състояние. Обаче, за тази група души, това състояние е много дълбоко и е взето решение (на по-високо ниво) да не се достигне до пробуждане в този живот. Така Събитието няма да породи, какъвто и да е било духовен интерес или желание за духовно развитие. С други думи, тези хора не са готови на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво да се възнесат точно в този момент и в този живот.
  Четвърта група се състои от непробудени души (които, на по-високо ниво са решили да играят ролята на Тъмните в този живот). Ако не сте го направили, моля ви прочетете посланието от миналата седмица, озаглавено „Да прегърнеш Тъмнината” и ще получите повече информация за тази група от души. Съществуват два вида Тъмни в тази група от души. Едните знаят, какво се случва на Земята, а другите са в пълно неведение.
Тези, които са запознати – и които до сега активно и преднамерено се опитваха да предотвратят и спрат духовния прогрес на Човечеството – ще стигнат до внезапното осъзнаване, че тяхното време вече е приключило. Ще знаят, че всичко е изгубено, тъй като Човечеството вече няма да има никакъв интерес да живее в нисковибрационното, тримерно съзнание, в което Тъмните процъфтяват.
След Великото Събитие, всички души от четвърта група ще бъдат изправени пред два възможни избора.
Път А е пътят на възможното завръщане към Светлината и Любовта на Висшия Аз. Това е пътят, който предлага един последен шанс, тези души да прегърнат Светлината и да се завърнат към своя Божествен произход в рамките на този живот. За душите, които са избрали този път, е необходима голяма смелост, за да го извървят. Те трябва да се „изчистят” от всички грешки, които са направили в настоящия си живот (т.е. от всичко, с което са навредили на Планетата и на хората в своите държави).
По един или по друг начин всичко ще бъде разкрито. Нищо не може да остане скрито на Новата Земя. Един ден, всяко човешко същество по планетата, ще разбере, какво е било вършено от тази група души, чиято основна цел е била да имат „власт над другите” и да задоволяват своята алчност. Всяко вредно действие, в което те са участвали (директно или индиректно) ще бъде поставено под дълбоко и щателно изследване.
От целия свят ще бъдат избрани духовни лидери от първата група души, за да представляват Човечеството и да решат, какво да се прави с всички души от четвърта група, които са решили да поемат по път А. Ако сте избрани да бъдете един от тези духовни лидери (и много от вас, които четете това послание ще бъдете такива), моля ви помнете, какво казах в края на миналото седмично послание чрез този канал. Ето го отново:
Вие сте призовани да бъдете глас на разума, глас на ЛЮБОВТА. Ще бъдете призовани да бъдете опората на новия начин на живот в петото измерение, а тя е Безусловната Любов. Ще бъдете гласът на Спокойствието, гласът на Мира. Ще се изправяте и ще говорите пред много хора и ще ги убеждавате да изберат пътя на Безусловната Любов, пътя на Прошката и преодоляването на миналото.
Тези лидери първо трябва да преценят истинските намерения на всички, които принадлежат към четвърта група. Трябва да има ИСТИНСКО разкаяние, искрено, неподправено намерение за преобразяване и готовност за подчиняване на решенията, не само на избраните духовни лидери, но също така и на групите от хора, на които тези души са навредили в миналото.
Лидерите ще имат способността да откриват и долавят всички хитрини и лъжи на тези души. Всеки предумишлен опит за лъжа и измама ще се провали.
Само онези, които имат най-искрено намерение да се поправят, помирят и платят за своите грешки и възприемат начина на живот в петото измерение, основаващ се на Любовта, Единството, Мира и Изобилието за всички, в крайна сметка ще бъдат опростени, приети и непрекъснато водени, така че отново да тръгнат по пътя на Единния живот в Светлина.
След като се премине през горното оценяване и се открият толкова изгубени души в тъмнината, за които нищо друго не може да се направи, за да се завърнат обратно към Светлината (вероятно те ще са от четвъртата група на „запознатите”), тогава Път Б е единствената възможност за тях. Друг път няма да бъде позволен.
Път Б е мястото, където тези души ще трябва да бъдат „върнати” или „събрани” обратно в Светлината на Източника, обратно в любещата прегръдка на Бог в духовната реалност, след което да се преродят/реинкарнират на друга тримерна планета, която все още поддържа дуалността, съзнанието на разделението, страха и недостига. Тяхното „завръщане към Светлината на Източника” ще се случи по един любящ и достоен начин. На тези души ще бъде позволено да продължат да водят живот на нисковибрационна планета и да „играят” ролята на Тъмните, докато не станат готови да се слеят със Светлината и Любовта на своя Висш Аз.
Тук има един важен момент, който трябва да бъде запомнен: Бог е дал свободна воля на всяка душа и тя може да прави каквото пожелае. Няма осъждане. Няма обвинения.
Всяка една душа, която понастоящем принадлежи към четвърта група, (преди раждане, на ниво Висш Аз) е решила дали да следва Път А и да се възнесе сега в този живот, или да върви по Път Б и да се възнесе в някой бъдещ живот, когато бъде готова за това.
Вашата работа, мои възлюбени Работници на Светлината, четящи това, е да бъдете водачи с примера си. Вие трябва да бъдете едни от първите, които да излязнат напред и да покажат своята готовност да приемат и простят всички несправедливости, които тези души от четвърта група по Път А са извършили преди Голямото Пробуждане, преди Великото Събитие.
Сега идва най-големият въпрос: „Кога ще се случи това Велико Събитие?” Съществуват много различни отговори. Някои канали наскоро съобщиха, че то ще се случи през този месец, в края на Март 2018 г. , а според други – преди края на тази година. Трети, предричат да се случи след три до десет години. Кой от всички тези отговори е верен?
Предсказването на бъдещето е много рисково занимание. Ето защо, когато посещавате различни медиуми в различно време, голяма е вероятността да получите различни отговори на един и същи въпрос. От безкрайния брой възможности, които стоят пред вас, медиумът може да направи прогноза, базирайки се на вашите вибрации и намерения, които имате по време на самото посещение. Всеки един човек, който е играл определена роля в живота ви или предстои да играе такава, има силата да промени вашето вероятно бъдеще. Т.е. всичко може да се промени.
  Обаче, в случая с Великото Събитие, риска от неправилно предсказване се увеличава милион пъти. Има много микро и макро фактори, които са свързани с колективното съзнание на Човечеството, и които могат да повлияят върху времето за възникване на Събитието.
И тук идва нашия окончателен отговор на големия въпрос. С презумпцията, че всички неща ще продължат да се развиват със сегашната скорост на промяна, има вероятност от 56 % Великото Събитие да се случи в рамките на следващите 3 до 6 месеца. Този отговор е базиран на текущите Светлинни Данни и нивото планетарна вибрация на Земята. Моля, не се разочаровайте, ако Събитието възникне малко по-късно от прогнозата. Дори има вероятност от 30 % това да се случи преди посочения период от време.
Най-важното от всичко е, че това великолепно, космическо, духовно Събитие е неизбежно. То със сигурност ще се случи. Светлината вече победи! Абсолютно нищо не може да попречи на Новата Земя, да се прояви във вашата физическа реалност, точно тук и точно сега.
Скоро ще настъпи време да се присъедините към изключително веселите и оживени тържества, които вече се организират на Небесата, в царството на високите измерения. Аплодисменти и велика радост се разнасят из всички галактики от тази Вселена. Цялата Галактическа общност, всички ваши Братя и Сестри от Светлина (от вашите минали и бъдещи животи във високите измерения и от различни раси и цивилизации) са готови посрещнат и приемат Човечеството в своето лоно, в духа на Единството и Хармонията на Всичко, Което Е.
Живеете в наистина велики времена. Моля ви дълбоко да осъзнаете честта, която ви е дадена да бъдете въплътени във физическо тяло на планетата Земя, докато тази Велика Промяна се случва. Нека да отдадем дълбоката си, сърдечна благодарност към нашия Бог Баща/Майка, Източника, Първичния Създател, за този Велик Дар на Любовта и на Майката Земя, Гея, за Нейната дълбока, непрестанна Любов и за жертвите, които е понесла в продължение на еони от време, в името на цялото Човечество.
От този момент нататък, не е необходимо да правите нищо допълнително, скъпи мои Работници на Светлината. Продължавайте да сияете всеки ден със своята Светлина, напълно се отдайте на вашия Път към Светлината и водете високовибрационен начин на живот.
Моля също така да продължите да действате така, сякаш сте въплъщение на вашия Висш Аз, и да се държите така, сякаш Новата Земя е вече тук. И двата факта придобиват реални измерения, когато пребивавате във Великия Настоящ Момент.
Всички ние, тук във високите измерения, се прекланяме пред вас с голяма почит, любов и благодарност за вашето участие, смелост и упорита работа в създаването и проявяването на Новата Земя. Ние ще продължим да бъдем вашите любещи и подкрепящи партньори в този велик проект за Възнесение.
Аз съм с вас във всяка крачка от пътя. Призовете ни за помощ, ако имате нужда. Всички сме готови да ви помагаме. Вие никога не сте сами.

Изпращам ви Любов и Светлина по вашия път.
Вашият Брат във Светлината,
Сананда
 
Превод: Станислав Николов
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #40 on: март 20, 2018, 09:30:41 pm »
Сананда обяви, чрез Адел Арини, че малко след Събитието ще бъдем посетени масово от нашите братя Плеядианците. Да очакваме масово приземяване на галактически кораби! Новия патронаж на 4-мерната Гайя свързан с сърдечната чакра и астралното тяло влиза в активна роля!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Нова Гайя - Отец Бог
« Reply #41 on: март 21, 2018, 06:49:22 pm »
Добре дошли в Нова Гайя – Отец Бог
15-ти март 2018 г.

Мои скъпи деца,
С огромна радост бих искал да ви приветствам във вашия нов дом – Нова Гайя.
Доста изпълнено с предизвикателства беше приключението на Гайа, вашата земна Майка до достигането й до тази точка на еволюция.
Аз създадох и назначих това величествено същество, което е Гайя за ваш пазител и защитник, за ваш източник на живот и за временен дом, докато сте далеч от истинския си ДОМ с мен.
Гайя, да благословим великолепното й Сърце, което не спира да приветства пристигането на нови и нови души, от всички раси и цивилизации хилядолетия наред. Тя е с отворени обятия към всички, които живеят на планетарното й тяло, без изключения. Затова и Тя е станала като една от най-популярните дестинации в тази галактика, за всяка една душа, които желае да изпита физически тримерен живот.
Преди да се родят, всички души, които са решили да се въплащават на Земята са помолени да се съгласят на един договор/обещание с Гайя. Всички до един имат обещание да се грижат за планетарния си дом по най-добрия възможен начин през всеки ден от своя бъдещ живот.
Вие също обещавате да се отнасяте с другите живи обитатели на Гайя със същата любов и уважение, каквото споделяте помежду си.
Хилядолетия наред тези контракти са били игнорирани. Веднъж въплътили се на Земята множеството души напълно забравят обещанията си към Гайя.
Гайя и нейните живи обитатели(особено тези от Растителното, Животинското и Минералното царство) изстрадаха безкрайно много. Човечеството си мисли, че тези живи същества нямат глас. Нищо не може да е толкова далеч от истината. Всички те имат глас, но човечеството е изгубило способността си да слуша.
Някои хора си мислят, че обезлесяването е нещо нормално, че е добре да се режат колкото се може повече дървета и земята да се оставя безплодна след това. Все пак човечеството има нужда от хартия, мебелировка и къщи. И тези дървета са просто средство за постигането на тези цели. Някои дори се потупват по гърба за това че са засадили на тяхно място две или три нови дръвчета за всяко зряло отсечено дърво. Тези хора никога не биха разбрали, че благодарение на тези дървета се създава свеж кислород за дишане по цялата планета. Тези дървета освен това съдържат Мъдростта на Вековете. Всички вие, които сега имате дарбата да комуникирате с растителния свят откривате, че тези дървета са живи божествени същества пълни с мъдрост, любов, радост и хумор.
Даже не ме карайте да започвам да говоря за страданията на животинското царство. Плача като видя Гайя и нейните нагледно безгласни обитатели как са малтретирани понякога до точката на бруталност всеки един ден; наброявайки милиарди по целия свят. Цялата тази лудост трябва да спре. И със сигурност ще спре. Реално това вече е факт във великия Сегашен момент, където Нова Гайя съществува.
Това което човечеството се провали да осъзнае е, че когато гледаш в очите което и да е животно малко по-продължително ти започваш да виждаш Мен, във всяко едно от тях. Аз съм Навсякъде. А Съм в самия въздух, който дишате, аз Съм водата, която пиете.
Няма едно местенце, където Бог да Не Е.
Във всичко, което виждаш ти ще разпознаеш присъствието на Божествената Любов; на Божествената Искра, която присъства във всяко едно човешко същество. Не след дълго ти ще можеш да се видиш отразен в техните очи. Ти ще заобичаш всяко едно животно, когато имаш възможност да прекараш достатъчно време с него, така както обичаш домашния си любимец.
Тези от вас които владеят високо ниво на енергийна сензитивност сега осъзнават, че няма разделение между теб и Всичко Което Е. Всичко е взаимно  свързано. По-просто казано: научно, енергетично и духовно вие всички сте Едно, с Мен, с всяко едно живо същество на планетата и със самата Гайя.
Вие, които владеете това ниво на сензитивност(т.н. група емпати) имате най-трудното време на Земята. Вие можете да усетите огромното страдание на Гайя и всичките й обитатели.
Някои от вас, които четете това дори са достигнали фаза на истинско олицетворение на Единството и обединената съзнателност и по този начин сте способни телепатично да общувате с Гайя, както и с растителното и животинско царство. Вие знаете и чувствате много добре капацитета на щетите, които Гайя и нейните обитатели търпят всеки един ден.
Тъй като съм определил Земята като планета на свободната воля вие всички чувствате, че няма какво толкова да се направи за спазване правата на уязвимите групи от хора и всички други живи същества на планетата.
Може да се участва в протести; може да се прегръщат дървета или да се стане вегетарианец/веган. Но дълбоко в душата си всички, които правите това чувствате, че тези действия не носят много помощ за промяна на света. Все пак уважавайки свободната воля на другите души също е част от пътя на Светлината и Любовта.
Следващото е посланието ми към всички, които принедлежат към горната група от души:
Моля ви, останете центрирани в Светлината мои любими деца, не се отчайвайте и не се чувствайте безсилни. Тримерният начин на живот е към края си. Съвсем скоро Любовта ще бъде единственото име на играта. Пътищата на насилието, жестокостта, малтретирането, нетолерантността, несправедливостта, дискриминацията и пренебрежението съвсем скоро няма да бъдат приемани и толерирани от мнозинството хора, които копнеят да живеят в духа на Любовта, Обединението и Изобилието.
Масова наситена, високо-вибрационна Светлина от Христова съзнателност се излива от небесата във всеки един момент, във всеки един ден. Нито едно същество не може да избегне докосването на моята Светлина. В най-тъмните места, в най-тъмните ъгълчета, във всички части на света в този момент мощни прожектори блестят и осветяват всички дейности, които не са базирани на Божествената Любов.
Представете си безбройни фенери, които светват изведнъж на тъмен стадион и цялото място грейва, така както нощта става ден. Това се случва сега по целия свят. Тези, които участват в ниско-вибрационни дейности не могат да се скрият на тъмно.
Те ще започнат да се съмняват в себе си и ще бъдат насочвани към пътя на завръщането в Любовта и Светлината на техният истински Висш Аз.
Поради извисената ви чувствителност знам мои високо емпатични чеда, че вие много страдате, точно както и целия свят страда и по тази причина ще бъдете призовани като 5D лидери според собствената си експертиза.  Свързвайте се с вътрешната си водаческа система и ще работим заедно по промяната на тримерния аспект на Земята в Единство и Обединение.  Вие сте точно това, което трябва да бъдете в този велик момент. Имайте вяра, че всичко върви идеално и по Нашия Божествен План.
Сега искам да споделя малко за това как ще изглежда живота в Нова Гайя. Когато човечеството стигне висотата на пет-мерното съществуване, животът наистина ще надхвърли и на големите ви представи.  Вие сте забравили вашите високо дименсионални животи в миналото и бъдещето си, затова и аз съм тук днес, за да засиля мотивацията ви и да ви заземя във вашия велик път на Светлината, без значение на ежедневните предизвикателства, с които се сблъсквате.
Когато прахта се уталожи и обитателите на Земята започнат да обладават Единството и Любовта към Всичко, Земята ще влезе в период на Мир. На всеки фокуса ще се премести в духовното израстване и ставането на майстори на творението и проявлението. Ще се отворят школи по мистерия  на много места по цялата планета, които ще учат студентите си на пътя на Обединението и майсторството на Просветлението. Всички ще работят заедно с галактическите си братя и сестри за планетарно изцеление и за съставянето на пет мерната парадигма във всичките аспекти на човешкото съществуване.
Долу ще дам някои примери какво ще представлява живота в Нова Гайя и пет мерното общество как ще изглежда:
-  Пари(всякакви видове: хартиени, монетни, злато и др.) – ще станат отживелица. Ако ти трябва нещо или искаш нещо в живота си можеш чрез твоите божествени сили на съзиданието да манифестираш директно от нищото. Идеите за данъци, банкова дейност и воденето на бизнес с цел печалба също стават отживелица без наличието на пари. Оттам и парите като причина за разделението между човеците изчезва.
- Всеки ще бъде призован да служи за висше добро на планетата, по начин, който най-добре отговаря на собствените му таланти и призвания. Вие напълно ще бъдете фокусирани на духовния напредък и Любовта във всичко, което вършите. Работата от 9-5 като способ за плащане на сметките ще остане като нещо от миналото. Всеки ще живее живот на изобилието и ще бъде свободен да преследва собствената си страст, своя път на радост и осъществяване.
- Човечеството ще стане раса, която основно ще си комуникира телепатично. Ще сте способни да усещате/знаете взаимните си мисли и да си пращате съобщения на големи разстояния чрез силата на пет мерния си ум. Ще се научите как да сте майстори на собствените си мисли още в ранните години на Нова Гайя.
- Пътуването до всяко едно място по света ще става на мига, в който си представите конкретното място в ума си. Физическите ви тела ще са кристални, базирани на божественото светлинно тяло на Висшия си Аз. Това ще направи възможно мигновено пътуване до всяка точка на света. Вашите светлинни тела няма да имат нужда от сън или храна, за да се поддържат. Можете да съществувате директно от Светлината. Ще имате свободата да се храните или да приемате течности, но само за удоволствие, а не от необходимост.   
- Няма да има повече нужда от граници между нациите на света. Всяко място на тази планета ще стане ваш дом. Няма да има нужда от паспорти, без нужда от армии или гранични служби. Всички оръжия застрашаващи планетата и нейните обитатели ще бъдат унищожени.  Ще има дълбоко чувство на взаимосвързаност и Любов между всеки и вие вече няма да се страхувате от непознати. Нищо повече няма да е нужно за да защитавате нацията си или начина на живота си, след като Земята стане физическото въплъщение на Божествената Любов.
- Няма да има нужда от правителство за всяка една нация. Във всички духовно напреднали общества във Вселената има само едно планетарно правителство, което се състои от представители от всяка нация или култура на света. Представи си вашия ООН, но много по-голямо и по-обединено. Вашето новоизбрано ООН или вашето планетно правителство ще бъде отговорно за вземането на решения и осигуряващо ръководство във всичко, което потенциално може да засегне човешката раса като цяло. Вашите избрани лидери ще се състоят само от най-високо еволюирали човеци, чиито намерения ще са в служенето на Божествената Светлина и на всеобщото добро.
- всички вие Гайяните(не земляни, както досега се наричахте „усмихва се”) топло ще бъдете приветствани във всяка една група от високо еволюирали галактически цивилизации, да сте активни участници в галактическото общество. Това значи, че цялата вселена ще бъде отворена за всички вас. Други планети, галактики и звездни системи ще служат за ваша игрова площадка. Космосът няма да бъде както досега неизследвана територия за бъдещите Гайяни. Сигурен съм, че много от вас вече знаят, че духовно и технологично напреднали раси като Плеядианците, Арктурианците, Венерианците и много други действаха като защитници на тази галактика в продължения на еони. Те ръководиха и защитаваха човечеството в служба на Светлината и Бога. Един ден, когато човечеството ще стане духовно напреднала раса, Гайяните също ще поемат тази роля и ще станат защитници на друга планета и друга цивилизация, която ще премине през масова промяна от ниски към високи плътности на съзнателност.
В заключение, аз познавам всеки един от вас, който чете тези съобщения. Вие продължавате да четете защото нещо дълбоко във вас, във вашето същество откликва на съдържанието на тези съобщения. Въпреки че Нова Гайя, както я описах по-горе звучи твърде добре за да е истина вие някак знаете, че това е вашето бъдеще. В текущото превъплъщение за тези, които са избрали да се възнесат. В действителност във вечния велик момент на Настоящето Нова Гайя вече съществува и всички вие играете ролята на проявяването й във физическата реалност точно тук, точно сега.
Аз разпоредих това и Сега е времето за Гайя и всички нейни живи обитатели да се завърнат по великият път на Любовта. Много светли същества (от двете страни на завесата) физически и нефизически работят неуморно, за да направят това възможно. Провалът е невъзможен.
Обещаното царство на Рая на Земята е Тук и Сега и зависи от всеки един, който го обяви за свое. Винаги, както и с всичко друго вие имате свободата да сте част от нещо или да не сте част. Ние уважаваме решението на всяка една индивидуална душа и ще асистираме на всеки от вас за вашата духовна еволюция.
А СЪМ ВЕЛИКИЯТ АЗ СЪМ. Вие сте безкрайни изражения на Моя Божествен Аз. Вие във всеки един момент сте подкрепяни и обичани отвъд всякаква мярка.
Изпращам ви цялата си Светлина и Любов,

Отец Бог.

Приела: Адел Арини
Превод: velaskes
« Last Edit: март 21, 2018, 07:35:46 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Сананда – 20 март 2018 г.
Чрез Адел Арини
ДЪЛГООЧАКВАНОТО ПРИСТИГАНЕ

Поздрави мои възлюбени братя и сестри,
Скоро след моето последно послание за предстоящото Велико Събитие, ви нося друга важна и актуална новина. Вашите Галактически Братя и Сестри на Светлината, планират голямо пристигане на повърхността на Гея. Първата вълна ще бъде водена от духовно развита раса от същества, наречена Плеадианци.
Плеадианците произхождат от звездните системи Плеади. По отношение на външния вид, са много сходни с човешката раса. Цялата им цивилизация понастоящем съществува в шесто измерение. Плеадианците са се издигнали  от ниските към високите измерения (пето и нагоре) преди милиони земни години. Те са част от много древна раса на тази Вселена.
Те, заедно с Арктурианците, Венерианците, Антарианците и много други, формират група от извисени раси, които имат най-чистите намерения да служат на Бог/Източника/Създателя, където, и когато е необходимо.
Те изцяло са посветени на Божествената Любов във всичко, което правят. Служат вярно на Всичко Което Е, за висшето добро на всички. Посочените по-горе четири „извънземни” раси, са главните Пазители на тази Галактика от милиони години насам. От самото начало на земното съществуване, на тях е била поставена Божествената задача да наблюдават, напътстват и защитават човечеството, като през цялото време зачитат Висшата Воля на Колективното Човешко Съзнание.
За някои от вас, които все още се намирате под силното влияние на тримерните модели, това послание може да предизвика негативни усещания във физическото ви тяло. Може да почувствате свиване/напрежение в коремната област или да установите, че сърцето ви бие малко по-бързо (от страх, не от възбуда). Много е вероятно, тези чувства да се дължат на прочутите филми за „извънземна инвазия”, като „Денят на независимостта” или „Войната на световете”. Посочените филми са дело на души, които играят ролята на Тъмните (и които доскоро бяха на власт), за да ви държат в живота в трето измерение, в ниските вибрации на страха и разделението.
Не всички научно-фантастични филми или телевизионни сериали са лоши и имат за цел да ви държат в страх. Такива, като „Старгейт”, „Вавилон 5”, „Стар Трек” и трилогията „Матрицата” са наистина Божествено вдъхновени.  В тях се дават многобройни обяснения (под формата на измислени истории) за това, колко е голяма Вселената, за технологията на пътуването в пространството, на което човечеството скоро ще се радва, за пътуването във времето, за различните извънземни раси, за Галактическото взаимодействие или протоколите за комуникация между множество от различни извънземни цивилизации във Вселената.
Основната директива на „Стар Трек” , която забранява намесата във вътрешното развитие (духовно и технологично) на по-малко напредналите цивилизации, е всъщност нашата Първа Божествена Директива към всички от висшите измерения. Този универсален закон се спазва стриктно от ВСИЧКИ ваши Галактически Братя и Сестри от висшите измерения.
Трилогията „Матрицата”  също е създадена с дълбок замисъл, а именно да помогне на човечеството да се пробуди от дълбокия сън. Героят „Нео” символизира всеки един от вас. Той е пробуден (или разединен от машините) от Матрицата на Живота, в която живее, за да поеме предсказаната му роля на „Единствения”, който води Всички към Епохата на Мира.
Откривате ли свързващата нишка? Това не описва ли по перфектен начин, какво се случва в настоящия момент на планетата? Всички вие, възлюбени приятели, играете ролята на „Нео”. Вие, които четете това сте се пробудили от Матрицата на третото измерение. Вашата Божествена сила да създавате и проявявате ще бъде пробудена, така че да можете да създавате, привличате и проявявате Новата Земя, и да навлезете в златната ера на Мира, Любовта, Единството, Хармонията и Изобилието на Земята.
Вие сте „Единственият”, който винаги сте чакали. Всички вие сте в процес на отдавна предсказаното физическо въплъщение на Христовото Съзнание (Божествената Любов и Единното съзнание) на планетата Земя.
За някои от вас, концепцията, че не сте сами във Вселената може да бъде съвсем нова или неприемлива. Многото научно-фантастични филми и телевизионни сериали за извънземни раси,  досега не са успели да ви убедят в истинското съществуване на съзнателни цивилизации във Вселената.
Повечето от вас, които редовно четете духовни, канализирани послания, винаги сте били очаровани от научно-фантастичния жанр. Вашето сърце винаги е „знаело и помнило” следната Висша Истина: Човечеството е едно от многото съзнателни раси от същества във Вселената. Дълбоко в себе си може да сте се чувствали толкова различни от хората около вас, сякаш вие наистина не принадлежите на тази планета. През целия си живот сте се борили да се почувствате у дома, тук на Земята.
Тези чувства са напълно нормални за някои от вас. Имали сте такива усещания, защото вие сте нашето „Звездно потомство”, нашите „Доброволци” и част от нашия „Наземен екип”. Всички вие доброволно сте се отзовали за изпълнение на мисия на Планетата Земя, мисия, в която ще играете важна роля в духовното пробуждане и развитие на човечеството.
Вие също сте дошли от много различни части на Вселената, от много развити цивилизации, за да служите на Светлината. И за разлика от скоро пристигащите ваши Галактически Братя и Сестри, вие предпочетохте да бъдете авангарда на тези вълнуващи промени на Земята! За да дойдете тук и да помагате, вие понижихте своята естествено висока вибрация, за да пребивавате в трето измерение и да „облечете” физическо тяло. Имахте живот, изпълнен с много предизвикателства, опитвайки се да се адаптирате и преструвате, сякаш принадлежите на Земята и сте абсолютно „нормални” като всички останали.
Посланието ми  за вас е следното:
Всички вие, които сте членове на нашия Наземен Екип, почувствайте гонга на Великия Призив, който отеква във вас точно СЕГА. Това е призив да поемете водачеството и да поведете човечеството по пътя на Единението и Любовта. Вие сте обучавани и подготвяни за тази роля от много дълго време. Вече сте готови. Не се страхувайте. Всичко се развива съгласно Божествения План.
Време е да спрете да бъдете малки. До сега трябва да сте разбрали, че вашият пълновластен, многоизмерен Висш Аз е пълен с Божествена Любов и Мъдрост.
Вашият Висш Аз е в процес на обединяване на всичко от вашия минал и бъдещ жизнен опит, който сте натрупали във Вселената, в един велик безкраен момент на СЕГА. 
Тази Многоизмерна Мъдрост ще ви бъде предоставена съвсем скоро, така че да можете да помагате на всички Възнасящи се хора. Вашето Галактическо семейство е до вас, за да ви подкрепя във всяка крачка от пътя. Почувствайте неговото любещо присъствие, което напълно обгръща Земята. Всички от Галактическо семейство са тук, за да ви дарят с Любов и Светлина, и да ви помагат в завръщането към Бог/Източника.
Повечето от вас, сякаш чакат това пристигане цяла вечност. Сега, когато това събитие е на прага на вашата врата, време е да станете това за което сте родени  - да бъдете лидери на живота в пето измерение! В този съдбоносен момент, когато вашето Галактическо семейство пристига на повърхността на Планетата Земя, моля излезте напред и бъдете едни от първите, които ще го посрещнат. Прегърнете Плеадианците като стари приятели и приемете факта, че тяхното присъствие е знак, че цялото човечество, най-накрая, трябва да стане истински, активен член на галактическата общност.
Разказвайте за вашата Висша Истина на всички около вас, че тези Галактически Братя и Сестри са дошли на Земята в Духа на Мира, Любовта и Обединението.
Няма от какво да се страхувате. Плеадианците са напълно подготвени за всички възможности. Нищо, което човечеството може да създаде (поради страх или друга тримерна реакция) не може да им навреди. Те няма да носят нищо, което може да се възприеме като „оръжие” и няма да правят абсолютно нищо, което може погрешно да се тълкува като „враждебно намерение” срещу Човечеството.
Плеадианците комуникират помежду си чрез ментална/умствена телепатия и притежават способността да общуват с вас на всички езици, познати на Земята. Ако вие сте един от смелчаците, които се доближат до тях с приятелски намерения, ще установите, че комуникацията с тях е много лесна. Тази високо еволюирала раса от същества излъчва високи и силни вибрации на Любов и Светлина, които моментално ще ви накарат да се почувствате сигурни, спокойни, харесвани и напълно обичани.
Плеадианците са били и все още са едни от Пазителите  на човечеството в тази Галактика. Те играят важна роля в духовното пробуждане и развитие на човешката раса. Те са тук, за да помагат в разтварянето на всички аспекти на настоящия триизмерен начин на живот (основан на дуалността, страха, недостига и разделението) и да положат  основите на създаването на общество, базирано на Мира, Единството, Любовта и Изобилието.
Тези духовно напреднали същества от светлина идват на Земята, носещи даровете на Мъдростта, Любовта и Приятелството. Те са тук за да споделят много по-високи технологии, които ще подпомогнат Планетарното  Изцеление на Гея и на всички нейни обитатели. Те са готови да преподават и споделят начините за постигане на Духовно Майсторство и Просветление.
Те не са тук за да „принудят” човечеството да възприеме техния път, техните учения или начин на живот. Те са тук, на Земята, в отговор на отчаяните призиви на Гея и на голяма част от Човечеството. Повечето от вас сте се молили и жадували за траен Мир, Любов и Единство на планетата. Плеадианците са тук за да ви напътстват. Те са тук, изпратени от Бог/Източника, в отговор на вашите молитви.
Както винаги, всеки един от вас ще има пълната свобода и свободна воля да приеме или да отхвърли тази помощ.
 Моля ви, помнете, че в миналото тяхното постоянно присъствие на Земята, е било пазено в дълбока тайна, от хора, заемащи високи ръководни постове в сегашните ви правителства. Предложихме на тези лидери напълно да разкрият „извънземното” присъствие на Земята, но без полза. Така че, сега е времето за Истината, защото в този комплексен и грандиозен проект нищо не може да бъде скрито.
Мои възлюбени приятели, наистина живеете във вълнуващи времена! Вече сте готови да се завърнете към Висшата Истина и да разберете, кои сте наистина. Вие сте Пълновластни, Многоизмерни Души, които временно сте избрали да бъдете във физически носител под формата на човешко тяло, за да трупате опит в трето измерение. Вие, които четете това, вече имате достатъчно опит като триизмерно същество и сега сте избрали да се завърнете към по-висше изражение на вашия Аз в пето измерение, докато все още сте въплътени във физическо тяло тук на Земята.
Поемете ръката, която ви подават вашите Галактически Братя и Сестри и сърдечно приветствайте любещото им присъствие! Както вече ви споделих с последното си послание през този канал, тяхното пристигане ще се случи скоро след Великото Събитие. По-голямата част от човечеството вече сте готови да отворите големите си Сърца и да приемете всички в него (независимо от цвета на кожата, вярата, сексуалната ориентация, финансовия статус, националната принадлежност, култура, език и т.н.).
Вече сте готови да въплътите духа на Единството във Всичко Което Е. Готови сте да скочите в следващия етап на вашата духовна еволюция – да прегърнете „извънземните” цивилизации от Галактическото ви Семейство и да живеете с тях в Мир, Единство, Любов и Хармония. 
Приемете, че и те както вас, са души, които са взели решение (преди раждането си) да бъдат въплътени във физическо тяло, в цивилизацията, от която идват. Те не са по-различни от вас! Душите на нашите Братя и Сестри Плеадианци са упражнили (на по-високо ниво) правото си на свободна воля и са избрали да се родят в звездните системи Плеади. Точно както всички вие, които принадлежите към човешката раса, сте избрали Гея/Земята, да бъде вашата физическа игрална площадка за сегашното ви въплъщение.
Визуализирайте Вселената „Стар Трек”, където всички раси от същества живеят заедно в хармония. Сега тази реалност съществува в Новата Земя. Това е бъдещата Земя, която скоро ще обитавате в рамките на този живот.
Повечето от вас, които четете това, започнахте активно да участвате в създаването на Новата Земя в своята физическа реалност. Плеадианците ще могат да дадат огромен тласък на това. Те няма да бъдат в състояние да създадат Новата Гея за вас (тъй като не са част от човешката раса), но ще ви помогнат в изграждането на обществото на пето измерение.
Аз, Сананда, заедно с Всички от Командването на Ащар, сме готови да помагаме на всеки един по отделно, в издигането към пето измерение и отвъд него. Призовавайте ни за помощ по всяко време. Ние сме Многоизмерни и сме в състояние да помагане на всички едновременно.
Изпращам ви Любов и Светлина по вашия път.   
Ваш Брат в Светлината,

Сананда.

Превод: Станислав Николов
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Ванга
« Reply #43 on: март 25, 2018, 10:46:58 am »
Чанелинг с Ванга – „Христос ще дойде отново в кристална одежда от Божествена Светлина”.

Домакин: Здравей, скъпа Ванга. Благодаря, че се присъедини към духовното ни общение. Кажи ни какво би желала да кажеш на хората на Земята.

Ванга: Мисията ми се състоеше в това да представя възможността на съзнателността да контактува с бъдещите събития от световно значение на нивото на тяхното образуване и използвайки тази информация да променим бъдещето в положителна насока работейки заедно с Висшите Светове на Огнения Космос. Много събития не могат да бъдат променени понеже представляват карма за човечеството и за Земята. Но сега във връзка с настъпването на Новото Време дори и най-непоправимите формирования на кармата могат да бъдат преобразувани чрез съзнателната работа на душите в съгласие с Висшата Йерархия на Светлината.

Следва анализ на цитатите от Ванга оставени на човечеството. Душата на Ванга сега е много красива енергийна субстанция съставена от мощна духовна Светлина.

Цитат на Ванга: „Бог съществува, но безплътно.” Той е като огнена топка, която е мъчително да се гледа поради заслепяващато й лъчение от светлина – нищо повече”.

Ванга обяснява: По настоящем човечеството все още не е формирало правилно разбиране за това какво представлява Божествената Същност на Великия Създател и Абсолют. Бог е огромна Огнена Същност, която е изключително мощна като енергетичен потенциал. При контакт с обикновен човек Божествената Енергия на Нашия Създател чисто и просто ще изпепели Енергийната Система на тази личност. Затова Бог общува с човечеството чрез най-висшите си Йерархии намиращи се на подходящо ниво, което съответства на дадения човек или група от хора съобразявайки се с енергийния им потенциал. Йерархията се намира винаги на една по-горна стъпка от нас. Великият Създател слиза на Земята само по време на големи Космически преобразувания, за да покаже на човека пътя на безсмъртието в Неговото Вечно Местообитание на великите Йерархически светове. Чрез Учителите от Ноосферата и техните енергийни потоци от Светлина всеки човек може поне за миг да се докосне до величието на Божествената Йеарархия и да почуства истински величието на Божественото съвършенство, което призовава човешките души към Небесните Зали на Великия Абсолют.

Цитат на Ванга: „Христос в бели дрехи пак ще дойде на Земята. Наближава часа, когато избраните сърца ще почувстват възвръщането на Христос”.

Ванга обяснява: Христос сега представлява Велика Божествена Същност на Огнения свят, която е максимално приближена по своя потенциал до най-висшите нива на Великите Йерархии на Ноосферата. Ето защо Висшата Йерархия на Света и великият Създател дадоха преди две хиляди години на човечеството разбиране за това кой е Исус Христос – той е син на Великият Творец и негова неотменна Свещена част носеща в себе си великият потенциал на Самият Отец Абсолют. По тази причина Посланието на Великият Господ и неговата Свещена Любов към хората може да се разбере само чрез силна устременост на техните души към безкрайните простори на великите Божествени светове. В тези светове хората ги очакват тези велики души на Божествения свят, които вече са приключили земния си път и са станали Велики Световни Души избрани от Божественото Единство и Великите Учители на човечеството за осъществяване плановете на целокупната еволюция.
Ето така човекът на Новата Епоха може постоянно да усеща светлината на Великите Учители и на Върховните космически йерархии докато съществува на Земята в абсолютна хармония с тези велики Истини на съзнателността, които хората са нарекли Христос.
Христос – това е Огнен принцип на великия Божествен Живот, който милиони хора трябва да внедрят в своя живот чрез сътворение на красота и хармония на Земята с помощта на Великите Светове на Божествения Космос.

Освен това говорих за това, че на Земята ще се състои велико Божествено преображение, след което човечеството ще навлезе в Епохата на Истинския Божествен Живот. Благодарение на работата на вашите души за благото на Световете на Божествената Светлина вие успяхте да измените бъдещето си към добро преобразувайки самото развитие на Земята към по-добро направление и приближавайки го към висотите на Божествения Свят  предвиждан за човечеството от Пророци и Ясновидци от всички времена и народи.
Продължавайте с благотворната работа в служба на Великият Създател и помагайте на Висшите Учители в осъществяването на техните Велики Планове!!! С любов към всички вас, вашата обичаща душа на Светлината, Ванга!!!

Приел: Николай Артюхов
Превод: velaskes
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Отец Бог, чрез Адел Арини, 27.03.2018 г.

Мои скъпи деца,
Днес бих желал да ви напомня за още една висша концепция, която сега сте готови да обхванете. С всеки ден вие се доближавате до Нова Гайя. С всяко канализирано съобщение ние изпълняваме обещанието си към вас. Обещанието да ви напомняме за истината, за Този/Тази Който/Която Сте, Откъде Сте Дошли и Какво Можете да Бъдете.
Всяко едно от тези съобщение съдържат Божествени Светлинни Кодове предназначени да събудят мъдрото, силното, многомерно Същество, което е вашият Висш Аз.

Тези съобщения са написани, за да ви помогнат за постоянно да разчупите, разбиете и унищожите Всички тримерни идеи/вярвания дълбоко вкопани във вас и така да ви събудят за висшите идеи/вярвания, които много от вас са забравили след като сте се въплътили физически на Земята  за толкова дълго.
Представете си ако ви кажа, че вие всички сте Богове? И Богини? Че вие сте безкрайни Изражения на моя Божествен Аз. От индивидуална гледна точка това означава, че вие също сте от Божествен произход, сътворени по подобен начин на Мен(т.е. вие владеете Всички мои могъщи Божествени атрибути) Когато ви създадох вдъхнах на вашата Същност същата Божественост; с Моите Божествени Особености, което прави и теб мое скъпо дете същия могъщ Създател като АЗ СЪМ.
АЗ СЪМ ТЕБ. ТИ СИ МЕН. НИЕ СМЕ ЕДНО; ОБЕДИНЕНИ ПО ВСЕКИ ЕДИН НАЧИН. ЗАВИНАГИ.
 
(Една от моите скъпи дъщери с името Алейн(Alaine) създаде красива песен „Ти Си Мен”(вдъхновена от…? От кой друг? „смее се”), която идеално описва твоето Единство с Мен и с ВСИЧКО).

Хората, които четат това конкретно съобщение могат да бъдат категоризиране в три различни групи:
Тези от група 1 ще намерят горните ми изявления трудни за вярване, вероятно дължащи се на силните им чувства на: несъответствие или липса на контрол в техните животи. Тези хора напълно за забравили за тяхната вътрешна Сила – техните Духовни Сили на Съзидание и на Проявление.
Група 2 съдържа хора, които в миналото са били старателно индоктринирани в системните организирани вярвания на всички земни религии. Те може да сметнат моите изявления за откровено светотатствени/богохулни и да вярват с абсолютна сигурност, че цялата тази информация, която директно противоречи на техните религиозни учения е фалшива и предназначена да ги отклони от правилния път.
Група 3 сте всички вие, които сте духовно пробудени и сте избрали да се възнесете в този живот. Привлечени сте към тези съобщения защото те резонират с вашето сърце; с вашия вътрешен барометър на Истината. Твоето цяло същество(съзнание, тяло, емоция и дух) е готово за приемане на Божествеността, Висшата Мъдрост, за която съм тук да ви напомня; Мъдростта, която беше заровена в теб чакаща подходящото време да се покаже. И това време е СЕГА!

За тези, които принадлежите към Групи 1 и 2 това е моето съобщение към вас:

„Мои обични деца, както винаги вие сте свободни да вярвате или да не вярвате на Мъдростта, за която ви напомням днес. Вие можете да изберете да чувствате/да се държите като себе си или както другите са ви научили: неадекватни, страхливи, извън контрол, малки и безпомощни и като грешници в очите на Бог. Вие можете да продължите да се поставяте ниско; в позиция по-ниска от Мен и/или по-ниска от всяко друго високо пространствено Същество на Светлината в тази Вселена”.
„Вие можете да продължавате да Ме поставяте на пиедестал заедно с Издигнатите Майстори/религиозни учители, пиедестал поставен много по-високо от където сте вие. Свободни сте да вярвате, че мястото където са те е дестинация, която никога няма да достигнете. Свободни сте да вярвате, че това което те могат да правят(да демонстрират техните вътрешни Божествени сили) през техните физически въплъщения вие никога не бихте могли да направите. Свободни сте да продължите да вярвате в Страха, Разделението и Липсата на съзнателност. Мои деца, вие винаги сте имали свободата да вярвате в каквото желаете.”
„Всичко се свежда до това: Кое искате да изберете Любов или Страх? Липса или Изобилие? Реалност, където сте Едно и Обединени с Бог(и всичко на вашата планета)или опитът на противоположното: живот в илюзията на Разделението от Бог и на Всичко Което Е?”.
„Всички Издигнати Майстори, които сте почитали и определяли като Богове/Богини във вашите вероизповедания/религии някога също точно като вас са ходели по Земята. Те са силни, божествени души ходещи в тяхната човешка дегизировка.  Те са мои скъпи Синове и Дъщери също както вие сме мои скъпи Синове и Дъщери. Тези Издигнати Майстори са толкова силни точно както вашите Висши Азове са силни.„
„В техните известни физически въплъщения като Лидери и Основатели на вашите религии/вярвания те също така индивидуално преминаха през процеса на духовно пробуждане и просветление. Те успешно се издигнаха от техния тримерен път на мислене/съществуване/поведение. Те го сториха чрез съзнателен избор и пълно предаване на олицетворението на Христовата Съзнателност в техния всекидневен живот, те се предадоха на Божествената Светлина/Божествената искра вътре в тях, която е вътре във всичко.”

(Христовата съзнателност не е свързана със специфична религия; тя е състояние на съзнанието, което е пълно олицетворение на Божествената, Безусловна Любов и Единство с ВСИЧКО).

Следните поговорки идеално описват функцията на земно-базираните религии и вярвания:
„Всички пътища водят към Рим.” – Алейн ДеЛил
„Има много пътища към върха на планината, но гледката отгоре е една и съща”. – китайска поговорка.
Първата поговорка означава, че има много пътища за достигане на една цел. Във втората „Върха на планината” е вашият Истински Дом с мен, или състоянието на перфектно Единство с Мен. „Гледката е една и съща” означава, че по какъвто и път да поемете резултата или изхода ще е един и същ. Вие винаги ще намирате Мен там, в идеално единство в Мен.

През вековете безбройни войни са се водили, безбройни хора са умирали, борейки се да докажат върховенството и превъзходството на едно вярване, на една религия пред друга. Те се опитваха да докажат, че техния път, тяхната религия/вярване/вяра е най-добрата и единственият път към Бог, към Мен. Това е пълна и крайна лудост! И ако си мислите, че това е ставало само в древното ви минало помислете пак. Това все още се случва по много места на вашата планета. Историята има свойството да се повтаря. Време е човешкия колектив да поеме по нов път; нова парадигма; нов начин на мислене, състояние и действие. Път основан на Любовта и Единството към и с всички и всичко. Път на включеност вместо на изключеност. 
Вие винаги ще имате свободата и свободната воля да вярвате, в каквото желаете, стига да отдавате на другите същото благоволение и уважение, което отдавате на самите себе си. Сега е времето да решите дали сте щастливи така както сте, така както винаги сте били, ИЛИ, дали сте готови да отворите сърцата си за възможността, че сте предвидени за нещо много по-голямо.  Няма осъждане и няма натиск. Вие всички на Високо равнище(преди да се родите) сте взели решението си дали ще се събудите или не. Няма правилно и неправилно. Едно решение не е по-добро от друго решение. Но всичко зависи от вашата готовност(в еволюцията на вечния дух, който сте) да прегърнете своя високо пространствен аз.

За останалите от вас, които принадлежите към Група 3 има купища удивителни чудеса, които да очаквате занапред! Колкото повече се пробуждате ще се озовавате в потока на живота с идеална лекота, радост, страст, осъществяване и хармония. След като сте приключили с вътрешното си прочистване и целия процес на преустройство и предаване живота под ръководството на Висшия си Аз. Така вашият живот ще премине през огромни, силни, позитивни промени.
Изобилието във Всички аспекти на вашия живот ще се увеличи практически без каквото и да е или съвсем малко усилие, учейки се да се поставяте в „получаващо” състояние, вместо да стоите в тримерното състояние/вярване че трябва да се работи здраво за да се живее изобилен живот. Всеки ден ще се събуждате с чувства толкова радостни и благодарни за множеството благословии, които сте получили и продължавате да получавате занапред.
Вие постоянно имате силата да творите живота си според желанията си. Сега е времето да се разбият всички ограничаващи вярвания! Състави си намерението да: елиминираш, веднъж завинаги всички тримерни начини на съществуване, начини на мислене и начини на поведение. Доверете се напълно на Върховния си Аз във всеки един момент, всеки един ден. И най-вече създайте намерението да прегърнете своя най-висок потенциал на това, което можете да бъдете, създадете и имате!
Казвам ви го съвсем сериозно, „Всичко, което можете да си представите че сте, че правите и че имате, вече съществува в реалността на потенциалите и вече е било проявено във вашите бъдещи реалности/времеви линии. Просто трябва да се настроите и подравните на състоянието на „какво искам да бъда, да имам и да правя”, за да се прояви в текущата физическа реалност.

Нека да ви дам няколко много мощни примера на тримерни вярвания:

1.  Повечето от вас вярват, че когато годините ви се увеличават и тялото остарява. По този начин минавате през процеса на стареене и вашите 50 или 60 годишни същности вече не изглеждат като вашите 20 или 30 годишни същности. Вие също така вярвате, че е нормално да се разболявате и да остарявате наближавайки към края на предполагаемия ви живот.
Сега, позволете ми да ви кажа малка тайна деца мои: вашите тела са проектирани да бъдат физически съдове за вашия Дух(вашия Върховен Аз/Душа) до безкрайност! Телата ви нямат срок на годност, освен този който Вие сами си поставяте!
Можете да изберете да живеете в това физическо тяло, в което сте колкото време си пожелаете. Всички вие имате силите/способностите да се лекувате от всякакви болести и състояния на недъгавост/инвалидност.
А ето и най-доброто ми напомняне за вас: вие имате способността да върнете в обратна посока всички белези на стареенето и да се върнете в оптималната за вас физическа форма!
В каквото и физическо състояние да се намира сега тялото ви, ваша задача е да решите дали желаете да останете така или бихте искали да прегърнете своите мощни творчески способности и да промените начина, по който искате да бъдете.
„Да бъдеш или да не бъдеш, Това е Наистина въпросът.
Вашия могъщ Върховен Аз, вашия Дух/Душа е Господарят на вашето тяло.
Във всички напреднали цивилизации в тази Вселена, всички които са избрали да се въплътяват във физически тела живеят средно между 300 до 1000 години. Някои дори са много по-стари; всичко зависи от личното решение. Когато за тях е дошло времето на преход към различна форма, към друго изражение на Себе си, те съзнателно избират смъртта на физическите си тела. И продължат напред със съвършена лекота. Няма страдание, няма болка, няма болести. Смъртта е просто като врата за преминаване, за предвижване към различно приключение в техния Велик път на Светлината!

2. Нека да се обърнем сега към друга Голяма тримерна идея, тази за парите. Сигурен съм, че след като прочетохте предишното ми съобщение през този канал се чудите как е възможно да се живее като общество на Земята без пари. Сигурно дори си мислите страшни негативни мисли как целия свят ще се разруши, ще изгори и ще спре да функционира без наличието на пари. Ето моят отговор на вашите тримерни реакции: Издигането до петмерната парадигма НЯМА да стане за един ден. Дори това „Велико Събитие”, което скоро ще се случи е просто още един импулс за събуждане насочен повече към тези души, които спят дълбоко. Не е края на Процеса на Възнесението. Даже е по-скоро негово НАЧАЛО за хората, които ще бъдат събудени тогава.
Всички аспекти на човешкото съществуване ще бъдат преобразувани и множеството от тези процеси на трансформация ще отнемат години, не месеци/седмици/дни. Ние направихме огромни приготовления. Всичко е почти готово да започне. Основите бяха поставени ,така че пътя на човечеството в превръщането му в петмерно общество да бъде съпровождан с минимален хаос и да се случи с относителна лекота.
Ще има огромно разпределение на богатства към много бедни части на света и на много работници на светлина ще им бъде даден достъп до NESARA/GESARA фондовете. Тези фондове ще бъдат използвани за подобряване на стандарта на живот на всички граждани на планетата.
И един ден, когато Всички най-накрая живеят в състояние на изобилие; в състояние „всички нужди са задоволени”, само тогава зависимостта от парите ще бъде силно намалена. С времето, парите ще станат безполезни и ще изчезнат.

Бихме желали сега да предизвикате всяко едно вярване на което държите, на всичко във вашия живот, точно в този момент. Попитайте се дали това вярване произхожда от тримерната съзнателност на „страх, липса, безсилие и разделение”, или от високата петмерна съзнателност на: любов, изобилие, сила и обединение.
Разширете представите си. Изгонете негативизма. Мислете извън всяка ограничителна тримерна кутия, в която сте живели досега. Поканете своя Висш Аз да поеме контрола и да промени живота ви към най-чудния, удивителен израз на Себе си в този живот.
Имайте пълна вяра и доверие, че непознатият път на Висшия Аз, който поемате ще ви изведе до бъдеще отвъд най-смелите и най-светлите ви мечти и представи! Предаването на Божествената Любов и Мъдрост на вашия Висш Аз е наистина най-бързият и най-радостния път към живота, за който винаги сте мечтали.
Изборът е твой мое скъпо дете. Какво ще избереш сега да бъдеш, да правиш и да имаш?

Почувствай безусловната ми любов как те обгражда във всеки един момент. 
Ти си съкровище в моите очи.
Вие, мои любими сте винаги поддържани, ръководени и защитени в това физическо приключение, което е вашия живот на Земята.

Изпращам ви цялата си любов,

Отец Бог.


Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au
Превод: velaskes
« Last Edit: март 28, 2018, 07:55:17 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Още специфики
« Reply #45 on: март 29, 2018, 08:04:11 am »
Земята вече е навлязла окончателно в своя 4D вариант. И той включва 3D варианта си, който ни е така добре познат. 3D варианта й ще губи своите очертания и характеристики бавно и постепенно в течение на годините напред. Хората също стават четиримерни постепенно понеже с всеки един ден слънчевата енергия излива редовно дози от Христовата съзнателност в нас и ни променя в тази посока. Както казах в предходните постове единственото, което не трябва да правим е да се противим на тази енергия и всичко ще бъде наред. Отдайте й се, приемете я, мислете светло и позитивно за промяната, не се концентрирайте над страх, съмнения и апокалиптични сценарии и наистина всичко ще бъде наред, преходът ще мине гладко. Не се оставяйте да ви водят към негативност, разсъждавайте със собствените си глави и знайте, че всяка негативност повлича след себе си разрушителни събития от личен и от общ характер. Концентрирайки се над Светлината, Любовта, Хармонията и Покоя е най-доброто нещо, което всеки може да направи за себе си и за другите. Пръскайте около вас тази енергия, раздавайте я тихо и разумно там и сред тези, които имат капацитет за усвояването й. Излъчвайте я към всичко около себе си без никой дори да разбира какво вършите. Насочвайте я към своите "спящи" познати, приятели и роднини, към своите колеги на роботното място, към съседите, към домашните любимци дори, към майката Земя - Гайя, особено към Нея, защото натрупания негативизъм в нейното ядро е огромен, чак полюсите й се разместват и оста й се е наклонила, и Тя трябва да се освобождава от негативизма, за да стане един ден петмерна. И Тя ще го прави, въпроса е дали това ще е съпроводено с унищожителни катаклизми или с малки и спокойни природни явления. От нас зависи всичко. Моля, мислете много за това и нека всеки ден изпращаме към нашата Майка най-добрите си чувства и пожелания и всичко ще бъде наред!

Много хора сигурно се чудят как точно ще стане възнесението на хората, които са избрали да живеят в петмерната Земя. Според РА, който вече има отворен актуален чанелинг възнесението се случва текущо, вероятно от 2012 г. насам. Хората, които са се настроили на въпросната честота и са приели възнесението просто изчезват, няма да ги намерим никъде. Те не умират и тялото им не умира. Ако някой ваш познат, който знаете че е по-духовно настроен изчезне безследно не се чудете какво е станало, пренесъл се е в 5D.  Тялото се превръща в силициево-кристално и става леко и невидимо. Възнесените не могат повече да взаимодействат с 3D версията на Земята и с хората настроени на тази по-ниска вибрация. Но процеса продължава, някои ще предпочетат да живеят в 4D версията и ще запазят своите 3D тела с леките промени, които ще настъпят в тях, други ще решат да се пренесат на по-горната сфера и там да продължат уроците си. Някои много високо еволюирали души ще останат на това ниво, за да спомагат процесите да преминават колкото се може по-гладко, а те самите може да имат и друг тип възнесение, което да не е обвързано с пренасянето си в петмерната Земя. Някои от тези души се връщат към Единството на Бог и Единството на Абсолюта, някои ще се присъединят към Учителската система, други към Галактическата Федерация на Светлината, трети към Шамбала и енергията на нейните могъщи владици. Всеки, който работи в служба на другия с цялото си сърце и душа ще има този широк избор да бъде който пожелае и да отиде там и при това Единство, което го влече най-силно.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
План на новия петмерен живот – Сананда, 21 февруари 2018.

Мои скъпи приятели,
Дойде времето да изберете. Направете решението сега веднъж завинаги.
Желаете ли изцяло да прегърнете вашият петмерен Аз или искате да продължите да се занимавате със стария тримерен начин на живот базиран на страх, липса, дуалност и разделение? Това, за което ви говоря тук и сега е за вашето ниво на ангажираност по пътя към Светлината, пътя към Майсторството/Възнесението и пътя на Любовта.
Пътя на Майсторството и Възнесението не е нещо, което може да се върши от време навреме. Той изисква цялото ваше време и ангажираност във въплъщаването на Божествената Любов. Това означава, че във всяка ваша мисъл, дума, внимание, чувство, реакция или действие, вие трябва винаги да се стремите да се приравнявате с Любовта, а не със Страха. С Обединението, а не с Разделението. С Изобилието, а не с Липсата.
Когато се сблъсквате с всекидневните предизвикателства, повечето от вас работници на светлината, които четете това все още реагирате от позицията на жертвата, вместо да осъзнавате, че вашия “минал” аз(който между другото е удивително могъщо Божествено Творящо същество на светлината) е(на Високо ниво) привлякъл към твоя живот трудни обстоятелства за да те придвижи напред по пътя на Светлината. Вие създадохте тези житейски предизвикателства и познайте какво? Вие имате силата лесно да отмените тези предизвикателства като овладеете житейските проблеми, срещу които сте принудени да се изправяте. Без повече отбягване. Без повече отлагане.
Никой не казва, че пътят към Майсторството е лесен и лишен от предизвикателства. Всеки, без нито едно изключение, сега на тази планета е принуден да се изправи срещу най-големите си страхове; да ги преобразува и изцели и да излезе от това победител и подготвен. Докато това се случва, вие непрекъснато ще се изправяте срещу същите препятствия, отново и отново, докато всички уроци бъдат научени.
Трябва да си припомните, че сте правили това много пъти преди. Познавам всеки един от вас, който чете това. В множество животи във по-високи измерения, на други планети и звездни системи, а някои от вас от миналото ви на Атлантис и Лемурия, където постигнахте Майсторство и Просветление.
Изпробвани сте вече и специално избрани заради вашата безупречна Светлина, сила, смелост и издръжливост за този най-важен човешки живот да подпомагате планетарното изцеление и възнесение на Гайя и човечеството. Всеки един от вас има много важна роля и сега е времето да прегърнете своя многомерен, могъщ Висш Аз.
Без повече игри на дребно. Без повече извинения.
Ние, вашите приятели и любими същества от високите измерения осъзнаваме всичките жертви, които трябва да дадете по този избран от вас път. Докато светлинните вълни на новата енергия бомбардират всеки ден планетата повече от вас се чувстват изтощени; не понасяте как процеса на възнесение ви кара да се чувствате. Тъгувате за истинския си Дом и някои от вас си мислят, че не е трябвало да изявяват желание за тази Мисия.
Бихме желали да знаете, че ние разбираме това много добре и непрестанно ви изпращаме нашата любяща подкрепа във всеки един момент, всеки един ден. Вашата тъга по Дома, по безусловната любов и приемане, по радостта и свободата, съвършения мир и изобилие, всичко това е знак че вие сте готови. Готови сте да осъзнаете, че вашият истински Дом може да бъде намерен отвътре. Вие винаги сте били у Дома, вътре в прегръдката на нашия Творец. Сега не само се събуждате за тези Висши истини, но и работите в посока на претворяване на Земята като дубликат на вашия Небесен Дом.
Заедно, вие и аз и вашите групи, ние планирахме това велико приключение с много въодушевление, страст и радост и най-вече с много Любов. А ние, вашият отбор от Водачи и Ангели, ние постоянно осъществяваме обещанието си към вас преди да се родите: винаги да ви поддържаме, всяка една стъпка по пътя и да ви помагаме да осъществявате своите индивидуални мисии.
Единствения въпрос, който остава е: Готови ли сте напълно да посветите живота си на тази кауза?
Ако отговорът ви е „Да” можете да бъдете сигурни, че красивият чудесен 5D живот, за който винаги сте мечтали сега започва да се разгръща. Схемата на вашия петмерен живот, създадена от вашия Висш Аз ще продължава да ви се разкрива в идеалното време за вас и да ви води по пътя.
Вие сте водачите, пътепоказателите, опорите и въплъщението на висшата многомерна светлина и вашите животи ще бъдат светли отличителни примери за другите, които търсят обратния път към Дома.
Следващата стъпка напред е сравнително проста. Важно е да се посветите на високо вибрационния живот. Всеки ваш избор, дума, мисъл, начин на съществуване и действие има значение. Правете най-доброто, на което сте способни и подравнявайте постоянно всичко със Светлината и Любовта на Върховния си Аз.
А когато се съмнявате винаги отделяйте време да погледнете навътре в себе си и да се запитате: Като въплъщение на Висшия си Аз какво е редно да кажа или как точно да реагирам на дадена ситуация.
Да стоиш на висока честота звучи лесно, но в ежедневието, борбите и предизвикателствата, в които се намирате може да ви затрудняват. По-надолу искам да ви напомня 6 златни ръководни принципа:

1.  Отделяйте поне 15-30 минути дневно просто да „сте” неподвижни и да медитирате и общувате с вашия Върховен Аз и вашия духовен отбор.

2. Пийте повече вода понеже интегрирането и закотвянето на новите Енергии в телата ви изисква те да бъдат добре хидратирани. Това поддържа цялото ви същество балансирано.

3. Винаги подбирайте храни и напитки с по-високи вибрации. Това означава  без алкохол, кофеин, захар, без мазнини и много калории и без ниско-хранителни менюта.  Консумацията на животински части/месо снижава вибрациите ви понеже страха и страданието по време на смъртта на животното се запазва в месото, което ядете. Така, считайте, че когато е дошло подходящото време за вас, добре ще е да възприемете вегетариарския начин на живот, което ще спомогне да запазвате високите си вибрации. Пиенето на прясно изцедени сокове богати на витамини всеки ден също се препоръчва за издигане на вашия дух.

4. Заземявайте се ежедневно с Планетата като прекарвате повече време навън сред природата. Да ходиш бос сред природата 10-тина минути дневно е високо препоръчително.

5. Раздвижвайте се, правете упражнения. Всички знаете, че физическите упражнения ви помагат да се фокусирате и ви дават яснота, както и ви поддържат здрави.

6. Освободете се от всички пристрастявания и всичко, което ви губи времето. Това включва: гледане на много телевизия, четене и гледане на новини, прекарване много време в социалните медии и прочие. Вие знаете много добре какви лоши навици имате и към какви нездравословни мании сте привързани. Бъдете честни със себе си и ако трябва поискайте помощ от нас, за да се освободите.

Помнете правилно номер 1:

Ако текущото фокусиране над каквото и да е занимание от вашия живот(било то книга, която четете, тв програма/новини, филм, който гледате, заплетена ситуация или скорошна свада, някакво друго минало събитие и т.н.) ви кара да се чувствате отегчени, изморени, изтощени, неспокойни, изпразнени от смисъл, тъжни, ядосани, депресирани или което и да е друго негативно усещане, това е вашия Висш Аз, който ви казва веднага да спрете да правите каквото правите и да смените фокуса на вниманието си над нещо друго!

Постоянно ви се напомня по начина, по който се чувствате, да изберете дейност/фокус, който ще подобри вашата вибрация и качеството на вашия живот за по-продължително.

Изпробвайте горната ръководна система поне за 21 дни без прекъсване – толкова обикновено е нужно човек да промени стари и да заформи нови здравословни навици. И преди да сте се усетили животът ви ще се промени до такава степен, че ще отразява визията на вашия Върховен Аз. Всяка сутрин ще ставате с радостно предчувствие за приключенията, които новия ден ще ви донесе.

Така петмерната схема на новия живот ще се осъществява с лекота и цялостност и няма да има нещо, което да може да спре достигането на висотите на Радост, Мир и Изобилие и споделянето им с всяка друга душа, която срещате през житейското си пътуване.

Аз крача с вас, всяка една стъпка от пътя. Вие никога не сте сами.
Изпращам много любов и светлина по вашия път.
Вашия брат в Светлината, Сананда.

Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes
 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - 4D - уточнение
« Reply #47 on: април 01, 2018, 11:39:26 am »
Значи трябва да напиша това уточнение, за да не става още по-голямо объркване. Само хората, които се пренасят в 5Д плътността на Земята ще изглежда, че изчезват, защото телата им ще стават на кристални, и тази честота е невидима за нашия спектър на зрение и изобщо на сетивност. Тоест не бихме могли да ги чуваме и да имаме съприкосновение с тях.
Но тези, които се пренасят в 4Д плътността запазват своите тела, такива каквито са и 5-те сетива, които имаме от 3Д-то ще продължават да са валидни. Тоест ако имате близки, които преди вас станат 4Д вие ще можете все още да сте в контакт с тях, но това ще става и по тяхната воля разбира се. Понеже ставайки същество от такава плътност се придобиват някои съзнателни способности, като да можеш да се ставаш невидим за тези, които излъчват ниски вибрации на страха и разделението. На практика ти не си невидим, просто тези с по-ниските вибрации не могат да те засичат със сетивата си, те не те вземат предвид, някак не те забелязват. Това е.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Слънцето
« Reply #48 on: април 02, 2018, 08:15:47 am »
Слънцето е логосът на Слънчевата система, това е Творецът на цялата Слънчева система. Когато гледаме към Него виждаме олицетворението на самия Единствен Творец. Ето как Творецът винаги е с Нас, винаги внимателно полага живототворящите си лъчи над своите обични деца. Осъзнайте, че никой никога не е сам щом Слънцето е винаги с нас. Достатъчно е да погледнем към Своя Творец и да почувстваме мекотата на Неговите Лъчи от чиста Светлина.
Нека да използваме този момент, за да се сетим за нашето Слънце и да Му благодарим от все сърце за безусловната Любов, с която ни дарява!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Кристалното тяло
« Reply #49 on: април 03, 2018, 08:33:50 pm »
ДНК-то за течно-кристално силициевото тяло за 5D плътността при нормални темпове еволюира за около 200-300 г., така че цялата информация дотук за възнесението с преобразуване на текущото въглеродно тяло при нормални природни и индивидуални условия търпи корекция. Възнесението в 5-тата плътност и 6-то измерение ще се случи след смъртта на физическото тяло, за тези които са успели да си дигнат вибрациите достатъчно и да ги запазят до последния си миг такива. Възнесението продължа но само до 4D плътността, бавно и постепенно, без каквито и да е сътресения.
Ще видим каква информация ще излиза чрез каналите, но наистина не е реалистично нещо толкова революционно като тотално преобразуване на структурата на тялото да се случи за един момент или за каквото и да е кратко време. Пък няма ли това да е в разрез със свободната ни воля, чрез един слънчев импулс да стане такава коренна промяна. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: MaleНай-доброто тепърва предстои – Сананда, 9 април 2018 г.

Добра среща мои приятели,

Днес бих искал да поговоря за потенциалното бъдеще/времевите линии, пред които се изправя човечеството, базирани на последните Светлинни данни и планетарни вибрационни нива. Сигурен съм, че сте запознати, че бъдещето е непостоянно. Бъдещето е това, което всички вие направите от него. Вашето индивидуално и колективно бъдеще са взаимно свързани. Мислите, чувствата и действията само на един човек биха могли да имат много голям вълнообразен ефект достигащ далечни части на цялата планета.

В момента има около 7.6 милиарда души физически въплътени на тази планета. Представете си обединените, колективни сили на Творение и Проявление, които всички вие имате в бъдещето на човечеството и в бъдещето на планетата Земя. Ако тези 7 милиарда човека работеха заедно в създаването на Нова Гайя точно в този момент, Нова Гайя ще бъде проявена за по-малко от седмица. Ето колко силни сте, когато работите заедно в хармония за постигането на обща цел.

Към дадения момент само 41% от човечеството е духовно събудено. И от тази духовно-пробудена група само 5% последователно дават най-доброто от себе си за да въплътят Христовата съзнателност през всеки един ден или успешно са въплътили техния Висш Аз. Останалите 36% все още са много заети в проучването как да приравняват живота си към по-висша цел.
 
Ако принадлежите към тази група от 5%(хора, коита са събудени от доста време и сега напредват много добре в жизнерадостното изпълняване на собствените мисии), би трябвало да прекарвате поне 15 минути на ден във фокусиране единствено по творението на Нова Гайя. Когато даден пробуден човек започва да живее живота си отдаден на грандиозен проект като: „Създаването и Проявяването на Нова Гайя”, ние всички от високите измерения виждаме огромната промяна, която този човек прави за цялата планета. 15-минутното фокусиране над Нова Гайя може да не ви се струва кой знае какво, но ефекта от това малко упражнение е огромен; особено когато се прави редовно.

Започвайте да използвате своето забележително въображение! С всичко, което бихте желали вашия нов пет мерен свят да бъде, представяйте си как тази реалност се осъществява на мига на това упражнение. Представете си чисти въздух и вода, изобилие от органично отгледани плодове и зеленчуци навсякъде – лесно достъпни и безплатни за всеки на тази планета. Представете си цялата планета напълно почистена и изцелена от цялата токсичност и разрушения, които човечеството е причинило през изминалите хилядолетия. Представете си всеки живеещ в идеална хармония; отдавайки на другия безусловната любов и уважение, което всяка душа заслужава да има. Представете си все едно всички членове на човечеството са преодолели вече всичките си различия. Как съществува тотално, цялостно приемане и единство на всички в човешката раса: без значение цвета на кожата, религията, образованието и финансовия произход, националността/езиците, сексуалната ориентация и т.н.
Представяйте си свят, където парите не съществуват. Където всичко, от което се нуждаете е винаги получавано напълно безплатно; за теб и за всеки друг. Представяйте си всеки един човек на Земята как се чувства щастлив, блажен и напълно задоволен; живеейки живота си с такава страст всеки ден, че всичко което се прави, се прави с любов. Представяйте си как всеки живее в перфектно здраве. Където, слабостта и болестта не съществуват повече; и процеса на остаряване е само далечен спомен.
Представяйте си как целия човешки колектив е станал духовно напреднал; толкова много, че неговите/нейни Божествени сили на Съзидание и Проявление са напълно пробудени и оперативни. И когато това стане, цялата Вселена ще се отвори за вас. Това, което сега смятате за чудеса един ден ще стане нормално събитие; чудесата ще се проявяват естествено чрез вашите съзидателни способности!

Всички неща, които показвах като Божествени чудеса(през най-известното ми превъплъщение като Исус Христос), един ден вие съвсем лесно бихте могли да извършвате също! Обръщането на водата във вино; изцеляване на болните, слепите, глухите и физически възпрепятстваните; вървенето по вода; управляването на времето; съживяването на мъртвите и т.н., и това са само някои от малкото примери на вашите Истински, Могъщи способности! Вие сте великолепни, силни Божествени Същества на Светлината; временно ходещи дегизирани като човешки същества.

Ето една първоначална и основополагаща Истина:

В очите на нашия Бог Творец вие сте толкова специални, колкото съм и аз! Вие сте еднакво силни; еднакво обичани и еднакво Божествени. Вие сте самия Бог, ходещ по планетата във физическия израз на човешкото тяло.

Често чувате да се повтаря съобщението „Вие сте Бог” и за това има една много съществена причина. Съществува огромна пропаст между това „да знаеш” нещо до това „да повярваш” в нещо и накрая в това „да станеш/да се проявиш” в нещо. Колкото повече ви повтаряме тази чиста истина, толкова по-дълбоко ще се загнезди във вашето подсъзнание и един ден ще СТАНЕТЕ Боговете/Богините, които Наистина сте!

Време е да прегърнете истината за това което сте. Повечето от вас все още се държите безсилно, когато срещате предизвикателства в живота. Вие сами поставихте тези предизвикателства на пътя си, на вашия тримерен аз, за да се върне, да се приравни и да въплъти своя могъщ мултимерен Висш Аз. Когато цялото ви същество(физическо, ментално, емоционално тела) идеално се приравни с Висшия си Аз, вие ще имате способностите напълно да елиминирате всички предизвикателства, веднъж завинаги. И животът на Земята ще стане свободен изцяло от тримерните ограничения.

Всичко се свежда до това:

Готови ли сте да се освободите от всичкия контрол? Готови ли сте да се предадете напълно на Мъдростта, Любовта, Светлината, Единството и Силата, които са вашия Висш Аз?
Пълното предаване на вашия живот на вашия Върховен Аз е единствения път към опитност толкова великолепна, че се намира отвъд най-развинтеното въображение!
Имайте абсолютна вяра, че вашия Върховен Аз, вашия духовен отбор от ангели и водачи и вашия Бог Творец ви обичат безусловно и толкова много, отвъд всякаква мярка. Те искат да имате това, което вие искате. Те искат да бъдете, това което вие искате да бъдете. Те желаят да правите това, което вие бихте желали да правите най-радостни в живота. Вашата Божествена Свободна Воля е напълно уважавана и напълно подкрепяна през цялото време на 100%!
С други думи предаването на контрола на вашия житейски „кораб”, оставяйки Бог и вашия Висш Аз да поемат кормилото на водачеството ще ви отведе със сигурност накъдето сте се запътили. Има съществена разлика при предаването на контрола или не.

С Бог и Висшия Аз в контрол, вашия път ще бъде подсигурен като най-радостния, доволен и обогатен(във всеки един аспект), най-забавния, най-безопасния и бърз маршрут към мястото на устремление! Вашия всезнаещ Бог/Висш Аз винаги ще бъде с вас, да ви води през бурни морета; ще бъде като мощната навигационна система, от която вашия кораб има нужда, за да отиде, където искате да отиде.

„Когато се отпуснете, нещо магическо се случва. Вие създавате пространство на Бог да действа” – Манди Хейл.

Предаването на Висшия Аз също означава постоянен ангажимент да бъдеш Безусловната Любов, която си вътрешно. Това означава, че с акта на предаването вие автоматично ще се върнете към Любовта, която сте. Вие автоматично ще разпръсквате любов където и да сте. Вие автоматично ще действате като любовта, която сте в всичко, което правите всеки ден. И ще се отнасяте към другите същества със същата любов, с която бихте желали да се отнасят и към вас.

ЛЮБОВТА е наистина най-великата СИЛА във Вселената.

Когато изравните всяка ваша мисъл, дума, чувство и действие със силата на Любовта, Вселената ще поддържа всяко ваше начинание! И магията ще се случва.
Всяка сутрин ще ставате с вълнуващото чувство какво този ден ще донесе. Работния ден ще стане забавен и ще го чувствате просто като игра. Всеки и всичко ще престане да бъде непознато. Вие ще се чувствате толкова свързани и обединени с ВСИЧКО КОЕТО Е, че всеки ще стане ваш най-добър приятел.
Най-доброто нещо е, че няма да има нужда да се тревожите за пари и за сигурност никога повече. Успехът ще идва естествено в живота ви, без грам усилие. Това ще се случи, когато си вспомните за изкуството на „отварянето и получаването” на най-хубавите неща, които Вселената може да ви предложи.
За да отидете на върха на планината, където майсторството и просветлението се намират, се изисква да се предадете напълно, да се доверите и да повярвате, че Вселената/Бог е Единството с вас. Че те са винаги на ваша страна, поддържайки ви във всяко начинание. Процеса на възнесение изисква да „възнесете” или „оставите зад вас” всички малки, крайно ограничаващи тримерни вярвания, които ви задържат назад.

Когато всеки на планетата упражнява това изкуство на „пълно предаване” на Висшия Аз, Нова Гайя няма да бъде повече далечна реалност. Всеки път, когато някой по-смел „скочи от пропастта” и остави старите си житейски навици зад себе си, за да поеме по пътищата пътувани от Висшия Аз води до показателно издигане на Светлинната честота на Земята. Този човек (отдавайки се на Божествената Любов) става като много мощен Сигнал на Светлината. Хората от цялото кълбо ще бъдат привлечени към нейната светлина, към нейната любов. Тя ще излъчва Христовото съзнание толкова лесно и естествено, с нулево усилие. Тя ще стане жив, дишащ съвременен Христос в действие; разпространяща Любов, Обединение и Светлина където и да отиде, каквото и да прави.

Времето е Сега за всички вас(избрали да се възнесете през този живот) да станете въплъщение на Христовата съзнателност във вашия ежедневен живот. Освободете се от старите си вярвания основани на страха, липсата и ограничението. Свалете защитата си и поканете Бог да влезе. Оставете Върховния си Аз да поеме управлението и да ви води по пътя. Вие винаги ще бъдете в безопасност, защитени и водени по най-добрите, възвишени, благодатни и спокойни пътища, които са схемата за новия петмерен живот.

Базирано на днешните планетарни светлинни нива на честотите, Нова Гайя ще бъде напълно оформена като физическа проявена реалност приблизително за 25 от вашите земни години. Тази преценка е базирана на относително неточното предположение, че малката група от 5% няма да се разрасне и ще остане толкова/няма да приеме нови членове, които да въплътят своя Висш Аз, винаги ще си остане на тези стационарни нива от 5% и Нова Гайя ще стане реалност за точно 25 години следствие от това. Добре, но ако този процент се покачи? Отговорът става очевиден. Утопичната Земя ще стане действителна реалност за по-малко от 25 години.

Знаейки това, какво ще изберете да направите сега мои скъпи приятели? Готови ли сте за вашето колосално преместване в по-високите измерения и да се присъедините към вашите Галактически Братя и Сестри на Светлината?
От всичките Безгранични потенциални бъдещи времена/времеви линии/ чакащи в царството на възможностите, кое точно Човешкото Колективно Съзнание ще избере на прояви? Ще изберете ли съзнателно най-лесната, по-малко хаотична, безопасна и гладка времева линия на Възнесението? Или ще оставите другите да направят това решение вместо вас, като не участвате в процеса на създаването на Нова Гайя? Вашето силно, съзнателно участие в това велико начинание е необходимо, за да бъде по-сигурно, че Вашият път ще бъде по-малко каменист, по-малко бурен и по-малко стресиращ. Изборът е ваш.

Картинката, която този канал е избрала да представи с това съобщение е много подходяща. Най-добрия начин да се предскаже бъдещето е като се създаде. Оставете вашия Висш Аз да поеме контрола. Те ще ви помогнат да настроите себе си към най-доброто, светло и мирно бъдеще, което всички вие заслужавате да имате! Вашите Висши Аз-ове ще ви помогнат да създадете бъдещата Нова Гайя на вашите мечти. Поемете отново своята Върховна Власт; вашите Божествени сили на Творение и Проявление и направете Рая на Земята да стане истина!

Всички сте избрали да бъдете тук, на планетата, в този Велик Божествен Момент на масово движение на Гайя(и всички нейни обитатели) от по-ниско към по-високо измерение на съзнателност. Вие всички сте избрали да сте тук и да участвате в създаването на Нова Гайя. Вие с голямо желание дойдохте от всички краища на Вселената и избрахте да се родите тук, не само за да наблюдавате от първите редове това „Велико Шоу”, което се разиграва на Земята, но и също така да допринесете, да се въвлечете и да участвате в „СЪТВОРЕНИЕТО”!

Хайде да започваме тогава?

Аз, Сананда, вашия брат в Светлината, обещавам да вървя по всяка стъпка на вашия път. Търсете ме винаги, когато забравяте „кои сте вие наистина” и по повод „най-важната причина/цел поради която сте тук”. Във всеки един момент вие сте напълно обичани, водени и заобиколени от високо пространствени същества на светлината, които ви желаят най-доброто. Моля, обръщайте се към нас винаги когато имате нужда. Говорете с нас и с вашия духовен отбор. Създайте намерение да установите директна връзка с нас, така че с времето да станете по-малко зависими от информация, която идва извън вас.
Вие сте Всезнаещи, Всеприсъстващи и Всемогъщи. Във вашата Мъдрост се побира цялата Вселена.

Изпращам много Любов и Светлина към всички вас,

Сананда.

Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #51 on: април 10, 2018, 08:15:25 pm »
Максимум още 25 години живот остават за 3D плътността. Това, което виждаме от нея е за последно, така че живейте си хубаво животите и си дигайте вибрациите всеки ден. Дава се достатъчно време всеки, който иска да види и да живее в рая на Земята да се коригира. 3Д плътността ще изчезне напълно и безследно с абсолютно всичко в нея характерно за тази плътност, ще останат само 1Д, 2Д, 4Д и 5Д.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
ИЗКУСТВОТО НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО – Отец Бог, 11 април 2018 г.

Любими мои,
Бих искал да ви помогна да си припомните древното изкуство на освобождаването. Сигурно някои се чудят защо е толкова важно да се освободите и да Ми позволите да поема контрола? Толкова е важно, че днес имате още едно съобщение адресиращо същата тема. Сананда наскоро говори за изкуството „да се предадеш” в последното си съобщение през този канал. То послужи като добро въведение, над което да надграждаме и тълкуваме.
Важно е да осъзнаете, че днешното съобщение е КЛЮЧЪТ   към: разбиване и унищожаване на ВСИЧКИ МОЩНИ тримерни вярвания, които ви задържат назад.
Това е ценен, златен ключ, който сега ви предоставям, любими мои деца, за да отключите скритата отпреди врата, зад която се намират вашите високо пространствени сили на Съзидание и Проявление. 
Също така това е магически ключ, веднъж използван ще отключи вратите към Царството на Рая на Земята.
Какво ще направите, когато прочетете това съобщение, след получаването на ключа? Ще го захвърлите ли забравяйки, че изобщо е съществувал?
Или сте готови да поемете тази допълнителна стъпка на доверие, със смелост и отдаване, да „скочите в пропастта” СЕГА и да оставите: вашите стари навици; стари вярвания;  стари подходи и всичките ви дълбоко вкопани 3Д начини на съществуване, мислене, чувстване и действие?
Най-официално ви го признавам: „Тази задача НЕ е за хора със слаби сърца”.
Приемането на този ключ днес символизира вашето пълно предаване, вяра и доверие в Мен, във вашия Върховен Аз и във Вселената. Премете го само АКО сте готови.
Поемете няколко дълбоки вдишвания и си представете как стоя пред вас разгъвайки ръката си и предлагайки ви този златен ключ. Заповядайте ключа, който ще отключи вашата високо пространствена същност, която беше отдавна забравена живеейки на 3Д Земята. Ще го вземете ли от ръката ми и ще го направите ли ваш собствен?

ПОЗНАВАМ всеки от вас, който чете това. Знам за вашите нива на готовност и желание да промените живота си. Знам точно колко от вас приехте този ключ и го направихте собствен. Знам още, че някои от вас го приеха, но по-късно ще забравят за неговото съществуване и ще се върнат към триизмерните си пътища. Някои от вас не са готови да получат този ключ и това също е добре. Не означава, че никога няма да сте готови. Означава просто, че днес не сте готови. Фактът, че продължавате да четете това съобщение ми подсказва, че скоро ще бъдете готови.
Има само ЕДНА причина, поради която някои ще забравят, че този ключ някога е съществувал и защо изобщо не са били готови да го приемат. Тази причина е СТРАХЪТ. Страх от промяна. Страх от непознатото. Страх от загубата на стабилност и сигурност, на която сега се наслаждавате. Страх, че непознатия път, по който ще ви поведем ще бъде напълно различен от: където бихте искали да отидете, от каквото бихте желали да бъдете и от каквото бихте желали да правите и имате.
Страхът е мощна триизмерна илюзия, която ви държи незначителни и самодоволни. Присъствието на страх, в който и да е аспект от живота ви е силно напомняне, че имате нужда да „оставите страха да си замине”,  да преминете на по-добри пътеки и да израстете като личност; да израстете по-силни за вашия Върховен Потенциал.
 
Имате две опции, от които да избирате изправяйки срещу страха. Какво ще изберете любими мои? Опция 1 или 2?
1.  Да забравите всичко и да избягате,
Или
2. Да се изправите срещу всичко и да се издигнете.

Поздравления за тези, които избират втората опция! Вслушайте се и почувствайте аплодисментите сега на цялата ми компания от Небесата/Рая. Готовността ви „да се изправите срещу всичко и да се издигнете” без да приемате ключа е силна индикация, че сте готови да прегърнете своя Върховен Потенциал на БЕЗКРАЙНОТО. Това е всичко, което можете да си представите и много повече от това. Вие сте Богове и Богини. Вие сте физическия Ми израз.
 
А сега, ето го КЛЮЧА, който очаквате:

АЗ СЪМ ВСИЧКО, КОЕТО АЗ СЪМ. АЗ СЪМ БЕЗГРАНИЧЕН. АЗ СЪМ БОГ.

И това, което СЪМ АЗ е ТОВА, КОЕТО СТЕ ВИЕ.

Свещения процес на припомняне – Научаване – Разбиране – Ставане – и на последно място, Въплъщаване на великата духовна истина, това е Ключа отварящ НЕОГРАНИЧЕНИТЕ Божествени Сили на Съзиданието и Проявлението.
 
Информацията, която ви дадох е най-голямата тайна на Духовното Майсторство и Просветление, която Издигнатите Майстори/религиозни учители са открили и усъвършенствали в миналото. Някога това изключително тайно духовно познание се е давало само на някои избрани: на най-преданите посветени отдадени ученици от Училищата по Мистерии по целия свят.

Сега ви моля да бъдете честни със себе си скъпи мои. Част ли сте от горе представения процес? В коя фаза се намирате – на спомняне, на познание, на разбиране или до фазата на превръщане/въплътяване? 99.99% от вас четящи това ще се откриете най-много в първите четири фази. Това е така, понеже вие четящи това все още сте в процес на откриване и ставане на вашия Върховен Аз.
Тези от вас, които принадлежат на рядко срещаната група от 0.01%: вие четете това съобщение, не защото имате нужда да знаете/да научите повече. Вие сте тук, за да получите потвърждение на това, в което сте се превърнали. Вие не просто търсите такова потвърждение, понеже цялата Мъдрост, от която изобщо сте имали нужда, вие вече сте намерили вътрешно. За вас е приятно да се осведомявате редовно какво е планетарното ниво на духовен растеж.

За тези от вас, които принадлежат на групата с мнозинството, които са приели ключа нека да продължим със едно силно упражнение на визуализация:
Моля върнете се там където бяхме по-рано. Аз предлагайки ви ключа от ръката си и вие приемайки го. Сега знаете Голямата Истина какво символично значение има този символ, затова моля преместете целия си ФОКУС на този прекрасен златен ключ, който държите. Представете си 3-те ключови изявления:  АЗ СЪМ ВСИЧКО, КОЕТО АЗ СЪМ. АЗ СЪМ БЕЗГРАНИЧЕН. АЗ СЪМ БОГ как летят, как се носят около вас и около златния ключ, който държите. После създайте намерение или просто разпоредете „мисловна команда” за тези 3 изявления да влязат в този ключ и напълно да се вградят в него. Представете си ключа сега как струи с наситена златисто-бяла светлина. Тези три силни изявления току-що изпълниха и наситиха ключа с Моето ВСЕМОГЪЩЕСТВО.
Последната стъпка е най-важната. Представете си този красив наситено блестящ златен ключ как се СЛИВА И СТАВА ЕДНО с вашата ръка, която го държи.
По този начин става едно с вас; с цялото ви физическо тяло и енергийното ви поле. Когато процеса на обединяване се е изпълнил просто постойте мирно за 2-3 минути. Почувствайте супер мощния ефект, който тази визуализация оказва върху трите ви системи: физическа, умствена и емоционална. Буквално ви променя отвътре навън.
Този прекрасен златен ключ сега се е слял с всяка една ваша клетка до самото ви ДНК. И в момента върши работата по активирането на досега заспалите и скрити в ДНК-то „Божествени влакна”.

Какво трябва да направите сега, за  да се подсигурите, че след като се активират вашите Божествени сили те няма да заспят отново? Отговорът е прост скъпи мои. Правете горната визуализация поне веднъж дневно. След като свикнете, това ще ви отнема само по минута, две на ден. 
Освен това колкото се може по-често произнасяйте устно или повтаряйте наум трите мощни изявления. Сутринта, веднага щом се събудите и през нощта точно преди да заспите, това са най-подходящите времена да затвърдите тези изявления и да ги впиете дълбоко във вашето подсъзнание. Повтаряйте тези визуализации и утвърждения в продължение на минимум 21 дни и станете свидетели на чудотворния ефект, който ще донесат във вашия живот.

Има една ГОЛЯМА разлика между „мечтатели” и „създатели”. Мечтателите са щастливи мечтаейки/фантазирайки за: по-добър живот, по-успешно бъдеще или за живот в петмерното общество на Нова Гайя. Те постоянно си мечтаят ли мечтаят, но не предприемат никакво действие да направят желанията си реалност.
Творците, те от своя страна също са фантазьори. Те също „виждат” по-щастливо, по-искрящо, по-мирно и богато бъдеще, но те активно участват в създаването на това бъдеще!
Мои скъпи, вие мечтатели ли сте или Творци? Готови ли сте да заплюете своето Божествено право по рождение? Готови ли сте да заемете своето могъщо място в Космоса, като „Движещи и Разтърсващи”; като събудената група от Същества на Светлината, които държите в свои ръце съдбата на Човечеството и Гайя, в тези така способни ръце?

Аз съм тук, за да поискам от вас пълно отдаване и посвещаване на тази кауза. Давам отворена покана към всички мои деца за достъп до Небесното Царство на Земята. Ще примете ли моята покана? Готови ли сте?

Сигурно се чудите, защо просто не ви изтегля от 3Д Земята и после да ви посадя направо в 5 мерната Земя. Защо трябва да минаваме през понякога толкова изморителен, често объркващ, от време навреме болезнен и хаотичен процес на Възнесение? Отговорът е прост. Ако направя така ще ви лиша от силата ви.
Това е вашето пътуване. Вие сте тук, за да събирате опит, да създавате, да проявявате, да учите и да играете. Вие сте тук в невероятно приключение, което досега никога не се е случвало в тази Вселена. Възнесение на цяло планетарно същество, каквото е Гайя, вашата Майка Земя, заедно с всички Нейни обитатели. Всичко през което сте минали през този живот(и минали животи на Земята и навсякъде другаде) и през всичко, което минавате сега оформиха цялостта на „КОЕТО СТЕ НАИСТИНА ВИЕ”: великолепен, мулти мерен вечен Дух отправен на безкрайно еволюционно пътешествие с безкрайни потенциали. Та защо да се намесвам във вашия духовен растеж и вашия Божествен План, който сте си поставили преди да се родите на Земята? Такова вмешателство, без значение колко е доброжелателно, би било директно нарушение на най-Съкровения Универсален Закон: Закона за Свободната Воля. Но ние ще бъдем винаги с вас, да ви подкрепяме във всяка ваша стъпка по вашия път, в лимита на това, което сте ни инструктирали, че би било приемливо за вас, преди да се въплътите тук, и това, което сме способни да ви предложим в рамките на процеса на Възнесение.
Планетата Земя и повечето от нейните обитатели в момента минават през дълбок и наситен процес на детоксикация, за да се освободят и да се излекуват от всичко, което не служи на техния Висш Аз/Цел. Хората навсякъде се принуждават да се изправят срещу най-дълбоко внедрените си проблеми произхождащи от миналото. Всички, които не са се подравнили с най-високата си Цел ще се окажат на голям кръстопът докато биват разтърсвани от много неща и започнат да се пробуждат, и да предявят своята Божествената сила. Например много хора напоследък изгубиха работата си, браковете си, богатството си, здравето си, самочувствието си и предишния си „нормален” начин на живот. Това не е случайно. То е част от процеса на Възнесение. Ако сте от тези хора минаващи през труден период, моля припомнете си, че имате всичко вътрешно и излезте от тази ситуация като победители. Бъдещето може да ви се струва несигурно към момента, сякаш няма изход. Но това е просто илюзия. Това е Страха, който ви говори и си показва уродливата глава.

Моя съвет към вас, четящи това е прост: ОТПУСНЕТЕ СЕ И ПУСНЕТЕ БОГ.
Следването на този прост съвет трябва да стане постоянно повтарящо се мото през всеки един ден. Вашия процес на възнесение ще бъде много по-гладък, лесен, по-спокоен, забавен и обогатен ако оставите целия контрол и ми го предоставите на Мен/Вашия Върховен Аз.
Даже и да се напреднали във вашето Възнесение и сте започнали да ставате вашия Висш Аз, вие също трябва да си припомняте тази проста истина. Вашето движение напред в „Превръщането” и „Въплъщението” на вашия Висш Аз ще бъде толкова леко само ако предадете целия си контрол. Освободете се от цялата нетърпеливост. Нетърпението насочено към самите вас, към света и към процеса на Възнесението не ви служи изобщо. Даже допринася към негативността, която преобладава на тази красива Планета.

Картинката, която канализаторката е сложила в моето съобщение днес е доста символична за това, което бих желал от вас да правите отсега нататък. Някои Азиатски култури имат ежегодни фестивали, когато пускат във въздуха небесни фенери(наричани „конгминг” фенери в Китай или „кхом лои” в Тайланд) символизиращи: наличието на надежда в техните сърца и освобождаването/изкуството на „освобождаването” на техните страхове, проблеми и грижи.
Представете си, че имате такъв красив небесен фенер. Визуализирайки как го държите в ръцете си, и вземате писалка и написвате на него всички свои големи предизвикателства, грижи, съмнения и страхове по всичките му страни от оризова хартия. Запалете пламъка и внимателно пуснете във въздуха. Във вашето съзнание създайте силно намерение, че този летящ фенер ще достигне до Мен и до вашия Върховен Аз. Докато гледате как небесния фенер отлита в небесата създайте намерението за постоянно да се освободите от всичко това, което написахте върху него, завинаги. И мисловно поискайте нашата помощ това да се случи.
(Моля съблюдавайте вашите местни закони и опазвайте околната среда на Планетата Земя ако смятате да направите това упражнение наистина, не чрез вашето въображение. Може би ще е по-добре ако замените фенера с парче хартия, което след това можете да изгорите в подходящ съд за целта. Направете го като свещен ритуал; нека в това да изгорят в пепел всичките ви страхове и дезинтеграцията на всичко, което ви задържа назад.)

Ето някои много силни фалшиви тримерни вярвания, от които можете да започнете да се освобождавате още днес:
1. Единствения начин да се забогатее е да се заработват здраво вашите пари.
2. Безсилни сте пред вашите физически затруднения. Трябва да се сторили нещо погрешно в миналото си, за да заслужите да се родите сляп, глух или ням.
3. Невъзможно е да израстете наново изгубени крайници; невъзможно е да се възстановяват разстроени органи; невъзможно е тялото да се излекува от сериозни заболявания като рак. Вашите тела стареят с напредването на възрастта, разболявате се и идва време да се умира. Невъзможно е 60-годишен да преобърне всички признаци на стареенето и физически да изглежда като 30-годишен.
4.Невъзможно е да се пътува за миг от едно до друго място по света само със силата на вашето съзнание.
5. Можеш да забогатееш или да напреднеш в живота само ако си млад и физически привлекателен, добре образован, заможен и имащ „правилния” цвят на кожата.
6. Бог има нужда да бъде „боготворен” и възхваляван.

Толкова са много тримерните вярвания, които човешкото цяло трябва да освободи, за да стигне своя най-висок потенциал. Ако не можеш да „мислиш, чувстваш, вярваш и правиш” извън тримерната кутия, в която си живял през целия си живот няма как да се разраснеш до силното многомерно Същество на Светлината, което е твоята истинска идентичност. Време е да освободите всичко, което ви оковава и ви държи долу!
Разбирам, че е много трудно и супер предизвикателно да се освободи всичко изброено по-горе, вярвания за цял един живот. Все пак вие сте приели тези вярвания като истински базирани на собствените си наблюдения и социално обуславяне през целия си живот. С едно Мое съобщение, където ви казвам, че това са фалшиви вярвания няма много да промени такива силни, продължително установени мисловни модели.
Но за тези от вас тук, които вярват в съществуването на вашите Божествени Сили на Творение и Проявление ще споделя една тайна как да преодолеете тези силни вярвания/обуславяния. „НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГИ ПРЕОДОЛЯВАТЕ”. Те са толкова много и всичките са много дълбоко вкоренени във вашето подсъзнание. Ще отнеме твърде много време да се изправите срещу всяко едно, за да ги освободите.
Вие просто трябва да замените ВСИЧКИ дълбоко внедрени тримерни фалшиви вярвания с ЕДНО мощно вярване, което ще ги пренапише всичките.

Ето го отново: АЗ СЪМ ВСИЧКО, КОЕТО АЗ СЪМ. АЗ СЪМ БЕЗГРАНИЧЕН. АЗ СЪМ БОГ.

Вие трябва напълно да се посветите във въплътяването на тези заявления. Това е КЛЮЧЪТ, към вашата Божественост и Независима Власт.
Готови ли се сте да приемете предизвикателството? Готово ли е цялото ви същество – съзнание-тяло-дух, сега да прегърне своя Богоподобен потенциал? Готови ли сте най-накрая да оставите зад себе си всички чувства на незначителност, безсилие, безполезност и недостойнство, тогава НАПЪЛНО, един път завинаги, ДА ПРЕГЪРНЕТЕ своята Божественост и Сила?
Ако вашият отговор е силно, незабавно и решително „Да”, тогава скъпи мои, моля хванете двете ми ръце в този момент. Оставете всичко, което ви тегли назад и Ми се доверете. Предайте своя живот изцяло на Мен. Аз ще се грижа за вас, ще ви водя, ще ви защитавам с всяка ваша стъпка по пътя и ще се убедя че ще стигнете своята крайна цел, каквато и да е тя. Всичко, което трябва да направите сега е: ДОВЕРЕТЕ МИ СЕ напълно.

Това е вашата МИСИЯ и би трябвало да изберете да я приемете. Топката е от вашата страна на игрището.

С Цялата Моя Любов и Светлина,

Отец Бог.

Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes

« Last Edit: април 13, 2018, 07:54:05 am by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #53 on: април 13, 2018, 10:50:15 am »
Някои мои размисли над горното послание.
Висшия аз на всеки човек е неговия Бог, този Бог, който е сътворил неговата душа със собствената си енергия. Да кажем има един Бог, който е сътворил огромна част от душите, които са въплътени сега на Земята. Това значи, че Той е техният Висш Аз. Всичко е Едно в същото време. Няма разлика между душите и техния Бог, те са една енергия. Няма разлика и между различните Богове творци, освен в тяхната специализация, ако мога така да го нарека. Те са част от проявения Абсолют и изпълняват Неговите Потенциали. Разликата между души, Богове и Абсолют, каквато и да намираме е просто илюзия, която душите са си създали, за да могат да живеят по-отделно и персонализирано и да работят за осъществяването на поставените си цели. Но в крайна сметка, когато душите постигнат целите техните енергии се връщат обратно към техния Бог и съответно в самия Абсолют.

Призива на Отец Бог към предаване на контрола представлява най-общо отучване от старото рептилоидно негативно стесняващо програмиране и връщане към оригиналната форма на чиста съзнателност, където няма ограничения в мисленето и усещането, където човек може да бъде творческата същност, за която е бил предопределен. Това символично предаване на контрола е поемане на контрола, но от нашия по-висш мъдър и безкраен Аз и оставяне на всичкото програмиране и обуславяне, което са ни учили от малки, което е навсякъде все още доста активно внедрено във всички социални системи около нас.
Отдавайки контрола на Бог човек става самия Бог.
Вероятно ще има доста други послания, където ще се говори какво е това да бъдеш Бог, понеже с това е свързана огромна отговорност, отвъд нашите човешки представи. Да си Бог значи не толкова неограничена власт и творческа свобода, колкото огромно съобразяване с другите части на Себе Си и всяко творение трябва да е максимално съобразено и ако мога да кажа "пипнато" до съвършенство, за изпълнява целите, за които е предвидено. Например ако създаваш някакъв човек или хуманоид, не можеш да го направиш пълен урод, да не му работят органите както трябва, да не може да контактува със средата си и да го пуснеш на дадена планета. Та коя душа ще иска да влезе в тялото на такъв хуманоид.
Сега, това което ни учат е да станем по-малки пет мерни богове и на базата проба-грешка да усъвършенстваме себе си. И това ще бъде доста дълъг процес. Набиването на идеята за Божественост в подсъзнанието също ще бъде нелека работа. Но както се казва, ако искаме нещо и ако сме постоянни, поне за 21 дни промяната ще започне да случва.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #54 on: април 14, 2018, 09:33:18 pm »
Това дето ни го казват, че сме Богове, то е така, но важи за нашия висш Аз, от който в момента се чувстваме напълно отделени заради завесата на забравата. Докато я има тази завеса, ще я има и отделеността. Разбира се можем да се преструваме, че не сме отделени, да си мечтаем и да вярваме в това, само с това разполагаме. Отделеността е илюзия, но тя в момента е самата реалност. Има и още едно нещо, душата като се въплъщава отделя една малка част от собствената си енергия и я влага в създаването на новото човешко същество. С тази малка слаба енергия какъв творец може да бъде човек, какъв бог може да стане с толкова малко енергия. За да ви дам ясна представа с колко малко енергия разполагаме, ще напомня че тя едва стига да се поддържа тялото живо, да не говорим за някакви божествени чудеса. Тази енергия трябва ежедневно да я поддържаме чрез редовното хранене иначе и толкова няма да остане от нея.

Но защо ни говорят, че сме Богове. Сега ще ви го разясня. Целта е да се настроим на една вълна много хора, да съберем в Едно всичките си енергии за една цел, в случая "Аз Съм Всичко, Което Аз Съм". Когато отделните енергии зазвучат на една вълна ето това вече е нов силен и способен на творение и проявление събирателен Бог. Да, Бог винаги е голяма съвкупност от много уеднаквени енергии, Той не е личност, не е един специфичен персонаж. Той може да контактува с нас все едно е личност, но представлява съвкупност от колосален брой ангелски същества настроени на една вълна. По същия начин са и Архангелите. Например ако искаме да говорим с Архангел Михаил той също не е отделна личност, тоест не е задължително разговора да се провежда с оригиналния арх. Михаил, може да дойде всеки ангел от неговата група и да го представлява чрез това име. Така е и с Луцифер, с Абсолюта, с всеки един Бог и с всяка една монадна структура.

И така, човеците ще бъдем истински Бог, когато съберем енергиите си в Едно и тогава ще можем да променяме реалността и индивидуалните си преживявания. Ще можем да манифестираме даже от нищото, каквото си поискаме.
Има една такава приказка, ако се съберат 144 хиляди човека решени за постигането на една цел, тази цел може да се осъществи на мига.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Завесата на забравата
« Reply #55 on: април 15, 2018, 08:43:48 am »
Какво всъщност е Завесата на забравата. Досега никой конкретно не е дал, или поне аз не съм срещал непротиворечиво определение какво е това нещо. Според мен това е човешкото тяло с неговата текуща ДНК и еволюционен статус. В момента, в който душата внедри част от съзнателността си и енергията си в дадено ново човешко тяло Тя забравя цялата си история, цялата си информация и всичко, което е свързано с Нея, с Бог, с Мулти-вселената. Единственият канал, който остава отворен за достъп към такава информация и за обратна връзка към Себе си е интуицията.
Завесата на забравата е измислена, за да може всяко ново прераждане да започва начисто, като нещо напълно ново и неопетнено от предишни преживявания. Човек чрез забравата трябва да се измисли наново, да се самоопределени кой е от самото нищо. И така човек оформя своята самоличност, през целия си живот, чрез житейските си преживявания.
Целта на това упражнение е в състоянието на пълна забрава човек лутайки се из безкрайни лабиринти да намери пътя към Истината за Себе си.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - Единството
« Reply #56 on: април 17, 2018, 08:16:06 am »
Единството на душите е върховната реалност на всичко. Чрез завесата на забравата се създава илюзията, че всеки човек е напълно отделен, сам със себе си, оставен само на себе си. Но отделянето е илюзия и мисия невъзможна за постигане извън тази плътност. Понеже всичко е свързано по невидим за нас начин. Да бъдеш разделен е възможно, но изисква огромна енергия примерно както е реалността за по-висшите демони и това не води до нищо. Не е лесно да се плува срещу течението и постоянно да се симулира тази отделеност, като реално такава няма, понеже Всичко Което Е - Е Навсякъде и всяко същество било то ангел или демон е част от него и не може да избяга и да се скрие по какъвто и да е начин.
Опита на илюзията на разделеност носи резултати, не може да се отрече, за по-младите душите, но и за по-старите. В момента ако това не носеше нещо за отделните души и по този начин и за Единството нито една душа нямаше да бъде въплътена на тази планета. А те са милиарди.

От цялото това искам да кажа, че докато човек е сам и докато човек си мисли че е сам той винаги ще е слаб, с малко енергия и нещата ще се получават трудно за него.

Смисълът на експеримента на разделеност е да осъзнаем себе си и да оформим Единството, което Сме на това 4Д ниво.

Чрез това Единство можем да постигнем абсолютно всичко, за което мечтаем, най-невероятните неща, чудесата на Творението и Проявлението. Това е и ключът към създаване и достъп до Нова Гайя. Дори не е нужно хората да се събират на едно място и правят нещо организирано. Достатъчно е самото мислене да бъде подобно. Например всички, които правим упражнението за 21 дни "Аз съм всичко, което Аз Съм." Това ще създаде Единството между нас по същия невидим начин, по който се формира което и да е Единство.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ(Част 1) – Сананда чрез Адел Арини, 18 Април 2018г.

Здравейте мои братя и сестри!

Днес съм тук, за да разчупим веригите на мощните 3Д вярвания идващи от определени религиозни учения. Това съобщение ще ви покаже пътя към по-здраво физическо тяло, към по-здравословен, по-щастлив живот.
Но преди да започнем, искам да ви напомня, че вие сте свободни да вярвате или да не вярвате на всичко, което ще прочетете днес. Това правило се отнася до всички канализирани съобщения на Адел от името на всички нас тук от високо-пространственото царство. За тези от вас, които не са готови да прочетат/изслушат това високо извисено познание, ние ви препоръчваме да спрете да четете/слушате и да се оттеглите.

Уважаваме вашата Свободна Воля на 100%, така че от вас зависи в какво ще повярвате. Ние ще продължаваме да ви обичаме много дълбоко, извън всяка мярка, независимо дали ще повярвате или не на всичко написано тук. И ние бихме желали от вас да дадете същата свобода, уважение и благоволение към другите. Така че и те да вярват в това, в което искат да вярват; да вярват в това, в което сърцата им казват, че трябва да сторят.
 
Казваме го често, но ще кажем пак и днес:
Вашето сърце ВИНАГИ ще бъде вашият най-мощен БАРОМЕТЪР на ИСТИНАТА.

Ако сърцето ви казва, че резонирате с високо-пространствената информация, която се разкрива тук, тогава е време да приемете тази информация като ваша собствена, за да ви помогне по вашия път към Светлината. Ако ви казва, че трябва да спрете да четете/слушате това съобщение, значи не е дошло времето да се събуждате духовно и в такъв случай последвайте сърцето си и се отдръпнете.

Ако направите избора да продължите да четете, да слушате, то моля създайте намерението да слушате/четете това съобщение с отворено сърце и съзнание. Във всеки един момент вие сте насочвани по най-подходящия път към Вашите божествени планове за текущотото ви въплъщение.  Не е лесно за Адел да напише това съобщение. Всяко съобщение, което тя пише изисква много от нейното време, усилия и отдаденост. Но някои от тези съобщения са по-трудни за писане от останалите. Това съобщение специално е най-трудното за нея към този момент. И това се дължи най-вече поради миналото й на практикуващ католик. Тя е била вярна на Мен(като Исус Христос в най-известното ми превъплъщение) и на Отец Бог; толкова много при това, че за кратък период в нейните ранни 20 години тя сериозно е смятала да поеме пътя на служба на другия като католическа монахиня.
Като отгледана в предано католическо семейство, което ходи на църква всяка неделя и след като е посещавала католически училища в ранните й години сега не е лесно да се покаже и формално да обяви пред света, че е надраснала католицизма. Тя е пораснала духовно и се е събудила и отдавна е осъзнала, че няма нужда да е свързана към която и да е религия. Да ходи сега на църква(следвайки семейната католическа традиция) сега за нея е като да носи дрехи, които са твърде тесни за нея.
Чувствала се е много ограничена и това чувство наскоро я е подтикнало да защити своите вярвания и да бъде истинска относно своя Висш Аз. Дори това да я прави „странната” в семейството. Всичко е наред; Адел сега е повече от щастлива. Семейството й продължава да я обича и приема такава каквато е.
„Религията” на Адел сега са „Обединението и Единството” с ВСИЧКО КОЕТО Е. За да е способна да канализира тези съобщения в чистата им Божествена Истина(с пълно доверие, вяра и предаване), тя трябваше да се откачи от една специфична религия и да ги прегърне ВСИЧКИТЕ. Една от най-важните й мисии в този живот е да изиграе своята роля в освобождаването на всички членове на Човешкия Колектив показвайки им „пътя на Любовта”.

-   Пътя на Обединението и Единството С Всички/Всичко(независимо от религия, цвят на кожа, богатство, образование, език, географска локация, култура/нация, сексуална ориентация и прочие).
-   Пътя на приемствеността вместо на изключването.
-   Пътя на високите измерения, който изисква ВСИЧКО от вас да е наистина Любов, във всяко ваше ежедневно взаимодействие със света и хората в него.
-   Пътя на неконформизма, който е основан на Божествената Любов и Обединение с ВСИЧКО.

Сега искам да ви напомня за съобщението на „Отец Бог” озаглавено „Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът”. В това съобщение беше обяснена Истинската функция на всички земно-базирани религии/вярвания. Ако не сте го прочели, ето го отново:

„Всички пътища водят към Рим”.
„Има много пътища към върха на планината, но гледката отгоре е винаги една и съща”.

Първата поговорка означава, че има много различни пътища към достигането на една и съща цел. Във втората поговорка „Върха на планината” това е Вашия Дом с Бог, или да бъдеш в перфектно Единство с Бог. „Гледката е винаги една и съща” означава, че без значение кой път ще поемете, резултатът винаги е един и същ. Вие винаги ще намирате Бог там, в идеалното единство с Вас.
Пътят(към този връх), който Адел е поела е бил на католицизма, понеже семейното й обкръжение така я е отгледала. В зависимост от вашето възпитание, географско местоположение или според преобладаващата религия на даденото място, вие заедно с вашите любими хора, може да се окажете принадлежащи към различни религии. И това е прекрасно.
Ако продължите да се движите напред по този обособен път воден от GPS-а на вашите сърца, вие евентуално ще намерите Бог, в идеално Единство с вас. Дори тези, които са избрали пътя да не вярват в съществуването на Бог или да не се идентифицират с която и да е религия, те евентуално също ще намерят Бог на върха на планината, на крайната си спирка.

Достатъчно е да вярвате в съществуването на Любовта. Когато човек вярва в Любовта, той/тя евентуално ще окрият своя Истински Аз/Истинната Духовна Идентичност, на някакъв етап от житейския си път; без значение по кой път той/тя е поел дотук.

Той може да нарича Бог с всяко едно име: просто като „Любов”, „Първоначален/Върховен Създател”, като „Силата”, като „Ярката Светлина”, като „Източникът на Енергия” или като „ВСИЧКО, КОЕТО Е”.
И това е добре. Бог е напълно окей с многото си имена.

Няма абсолютно никаква нужда от раздори; няма нужда да се бием един друг за превъзходството на който и да е път пред останалите. В миналото много войни са се водили „в името на Бог”.
Не съм сигурен чий Бог хората са въвличали в тези войни, защото всичко, което НЕ се прави в духа на:  ЛЮБОВТА и  ОБЕДИНЕНИЕТО, НЕ се прави в името на Бог.

Светотатство е да се използва името на Бог за всяка една друга цел освен за тази на Любовта. Когато са се водили тези войни, власт-имащите, които са били начело са използвали името на Бог само за да придвижат напред личните си планове; чрез власт и превъзходство над масата от вярващи паднали под техния контрол. Те използваха Бог, за да оправдаят собствената си нужда от богатства и власт.

За тези от вас, чийто сърца Сега са готови и напълно отворени за Божествената Безусловна Любов, независимо по кой избран от вас - религиозен или нерелигиозен път сте поели, вие евентуално ще достигнете до ЕДНА крайна спирка.
Стигайки тази крайна спирка вие ще се окажете обединени с ВСИЧКО КОЕТО Е; обединени с всичките хора живеещи на тази прекрасна планета Земя. Освен това ще се събудите за факта, че сте едно с Гайя, вашата Майка Земя и всички нейни живи създания.
С това осъзнаване вие ще продължите да се пробуждате за вашата Божествена идентичност; вашата Божествена природа и способности, които идеално си пасват с Моите и тези на Бог.

Всичко написано по-горе е само едно дълго въведение към нашата тема днес. То ще послужи за по-дълбоко разбиране на съобщението ми днес.

Днес бих искал да споделя с вас малка част от моя живот като най-известното ми превъплъщение на Исус от Назарет. Освен това ще споделя с вас моите Истински учения; ученията, които бяха редактирани от ранните Християнски власт-имащи, за да съставят Библията, каквато я познаваме днес.
Родих се в семейство на двама духовно-пробудени родители; Мария и Йосиф. Когато дете се роди сред пробудени биологически родители, детето също израства духовно-пробудено. Това означава, че никога не съм бил хванат от матрицата на тримерната Земя. Растях знаейки точно кой бях: един обичан син на нашия Бог Създател, който е дошъл на тази планета с една много важна мисия на Любовта.
Когато бях на 15, имах видение от Отец Бог за ролята, която трябваше да поема един ден, когато бъда готов. Всяко нещо, което направих след като получих това видение беше да ме подготви за моята Служба отдадена на Светлината.
От гледната точка на високите измерения, моята главна мисия беше: да заземя Христовата съзнателност(позната още като Безусловна Любов и Съзнателност на Единството) в сърцето на Планетата Земя чрез собственото си присъствие и то в един от най-мрачните периоди от историята на Човечеството. Трябваше да стана като Източник на Светлина. Източник, който да покани всеки(живял по това време), който е бил готов да се завърне към Истината, за Себе си, Кой е Той, Откъде Идва и Какво Би Могъл да Е.
Тогава имах доста последователи, много мъже и жени, не само тези 12, за които знаете. Бяха хиляди хора, които редовно идваха на моите сбирки; и които бих нарекъл „събуждащи се и просветляващи се хора с Мъдрост идваща от високите измерения. Хора от всякакви възрасти, с всякакъв произход, идваха на моите сбирки: болни, богати, бедни, образовани Еврейски свещеници, някои Римски власт-имащи и военни. Моите учения привличаха множество хора, заради обема от вибрации на Светлина/Любов; вибрациите на Чиста Истина и Мъдрост, които бяха споделяни с масите хора.
Моята служба не можеше да продължи дълго. Ученията ми, самото ми присъствие застрашаваше много съществуващата религиозна парадигма. Хора, които заемаха високи постове във властта в Еврейската общност по това време; хора, чиито сърца вече са били затворени за Божествената Любов и Истина заради тяхната алчност за богатства и власт; тези хора се събраха за да измислят план как да прекратят службата ми и да намалят широко разпрострените ефекти от моите учения сред масите от хора, които бяха станали „истински вярващи”. Знаех какво се случва тогава и оставих тази „драма” да се разиграе напълно така както се предполагаше, че ще стане. По всяко време от историята на Земята, дори и сега, винаги има души, които избират да играят роли като силите на Тъмнината. По същия начин има и души, които играят ролята на Светлината, за да се балансират нещата и за не се изгуби ВСИЧКО.
(Ако все още не сте, моля прочетете другото ми съобщение чрез Адел озаглавено „Да прегърнеш Тъмната страна”, за да ви стане по-ясно разбирането за душите играещи ролите на Тъмнината).

Илюзиите/великите драми идващи от постоянните „битки” между Светлината и Тъмнината продължават да се разгръщат без значение през кой исторически период сте избрали да се въплътите на Земята. Всичко е за добро във великото Божествено царство.
Всичко е така както трябва да е, за да ти предостави(на твоя Вечен Дух) свободата да опиташ, всичко, което би желал да опиташ. В много от вашите предишни животи(във физическата Вселена, която нашите Отец/Майка Бог създадоха за вас, за да си играете) вие сте избирали всяка от двете роли: едната да живееш като Тъмната страна и другата като Светлата.
Вие сте на едно неспирно пътешествие на еволюцията да станеш следващата най-велика представа за вашия Върховен Аз, каквото и да решите, че това е.
 
Нека да се върнем към моята история на Исус от Назарет. Знаех(много преди започването на службата ми) как драмата на моя живот на Земята ще свърши; познавах и много от актьорите в поддържаща роля, които бяха въвлечени и ролите, които трябваше да изиграят. Много от събитията ми бяха разкрити като видения все едно че се случват вече в моя физически живот по това време. Знаех за всичко това и никога не побягнах. Никога не се опитах да се измъкна от моя евентуален край.
Светлината и превръщането ми в мощен източник на Светлина за света(и за бъдещите Християни, които да я следват) можеше да стане реалност.
Тогава знаех(от виденията ми за „бъдещата Нова Гайя”), поради директното ми участие в заземяването на Светлината на Христовата Съзнателност чрез моето физическо тяло/живот, че ще дойде време, когато Гайя, нашата Земна Майка и всичките й обитатели най-накрая ще могат да се въздигнат към по-високите измерения, откъдето Тя и всички вие произхождате. Всички вие идвате от „абсолютната реалност”, която е Царството Божие, където всичко е ЛЮБОВ. Всичко е Единство. Всичко е Мир и Хармония. Всичко е Изобилие. И това време сега е дошло! Сега е времето за Гайя и за всички вас да се върнете в Светлината на Бог; към любовта, която е вашия Върховен Аз, докато сте във вашето физическо тяло.
 
Време е всички членове на Човешкото Цяло да се приравнят с тяхната най-висша Цел/Мисия докато са въплътени физически тук и сега: по времето на тази огромна ПРОМЯНА,(великото движение от по-ниски към по-високи измерения), когато тази бележита ДРАМА/ШОУ се разгръща/разиграва.

Много от вашите братя и сестри от високите измерения наблюдават. Те са дошли от всички краища на Вселената; пътувайки през всякакви измерения; през времето и пространството за да бъдат тук. Те дойдоха да поддържат Светлината и да подсигурят КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ, който вече е разпореден от ОТЕЦ/МАЙКА БОГ.

Дълго чакания Рай на Земята е вече тук.

Вашето галактическо семейство дойде след като чу историите за „великата битка” между Тъмнината и Светлината, за правото над Гайя. За правото над душите на Човечеството. Те са тук за да ви помогнат да направите своите крайни решения(да се Възнесете или да не се Възнесете) без влиянието на тримерната матрица, в която живеете от хилядолетия.

Сега е дошло времето да решите:
Като Тъмните ли ще играете? Или ще играете ролята на някой, който живее в Светлината? Желаете ли да живеете според специфичната роля, която сте избрали? Или бихте искали да я смените с противоположна? Искате ли да станете по-мащабна личност, от тази, която сте в момента? Искате ли да се върнете в „Светлината и Любовта”, които сте, в духовната ИСТИНА? Или желаете да продължите да играете ролята на някой, който се намира в дълбок сън, духовен сън и никога няма да се събуди през този живот? Искате ли да живеете в любящо, радостно, мирно и напълно обединено петмерно общество, което представлява бъдещето на Човечеството? Или предпочитате тримерното общество на омразата, гнева, дуалността, разделението, алчността, властта, страха, парите да продължи да бъде основната тема във вашия живот? Избирате ли да се изправите и да се откажете да живеете в подобно ниско-вибрационно общество? Готово ли сте да приравните цялото си същество, целия си живот и активно да участвате в: създаването и проявяването на Нова Гайя, за да стане вашата бъдеща реалност? Или предпочитате да играете ролята на някой, който не желае Нова Гайя да се случи и активно прави всичко по силите си, за да го предотврати?

Това са много задълбочени въпроси, на които само вие имате правилните отговори.

ИЗБОРЪТ Е ИЗЦЯЛО ВАШ.

Вашата свободна воля е винаги уважавана, от всички нас, групичката тук на Небесата. Въпреки, че е казвано и преди, важно е да интегрирате Истината на следното изявление: Един избор Не е по-добър от друг избор. Правейки избора да се възнесете през този живот, това не ви прави по-добри от тези, които не предпочитат да го правят сега. Всичко зависи от готовността на вашата душа да се придвижи към по-високи измерения на съзнателността; мултимерния начин да „Бъдеш Един” с ВСИЧКО КОЕТО Е.
Ако вашите близки не са готови да се възнасят през този живот(лесно можете да разберете това, ако те играят роли на хора, напълно противоположни на техния Върховен Аз), тогава моля уважете техния избор. Оставете ги да живеят животите си така както желаят. Освободете се от контрола и се доверете на Бога. Доверете се във вашия Върховен Аз. И се доверете, че Върховния Аз на вашите близки също ги води през цялото време така, че евентуално да се завърнат на пътя към Светлината. Изпращайте по техния път Светлина и Любов(представяйте си как директно идва от вашите сърца и отива към техните), така че един ден, във перфектния Божествен момент(който те сами ще решат кога е) те също ще се завърнат в Светлината и Любовта на техните Висши Аз-ове.

Вие можете да решите да не се въвличате в драмите на тъмните сили като отказвате да участвате в тях; като отказвате да се забърквате в тях; като отказвате да присъствате в техните сфери на влияние.
Представете си, че лидерите на една велика нация планират да тръгнат на война срещу тяхна съседна страна. Но никой не идва на бойното поле. „Войниците”, които трябва да са част от армията на тази велика нация са станали духовно просветлени и са решили, че повече няма да играят роли и активности, които не са базирани на Любовта. Какво ще стане с войната на тази велика нация, след като гражданите отказват да участват в нея? Просто тази война няма да се осъществи.

Всеки един от вас трябва да се научи да се освобождава от страховете си. Освободете се от всичко, което държи назад вашата Божествена Всевластност като любящо и могъщо Творческо същество, което вие наистина сте.

Престанете да се приспособявате, към това което смятате, че света/хората искат от вас да бъдете, за да принадлежите към стадото.
Ако някой иска от вас да направите нещо, моля спрете се и запитайте Висшето си Сърце, „Нещата, които тези хора искат от мен съответстват ли на моя Върховен Аз? Съответстват ли на моята Висша Мисия/Цел, заради, които съм тук?”
Да живееш живота си истински чрез следване на сърцето си е най-бързия път към: щастие, успех, изобилен живот и въплъщаване на Върховния Аз.

Всички вие никога не ще се провалите във връщането си към Единството на Бог, Единството на ВСИЧКО КОЕТО Е, в края на вашите физически въплъщения на Планетата Земя. Защото всичко е винаги за добро. Няма нищо страшно. Всички живеят животите си така, както е било предвидено, според техния Божествен план; в собствения велик път към Светлината бидейки вечните Души, които са.

Това е края на Част 1 от съобщението ми днес. Част 2, Адел ще публикува през следващите няколко дни и аз ще продължа да споделям с вас всичко свързано с моите Истински Учения от живота ми като Исус от Назарет.

Изпращам ви много Светлина и Любов,

Вашия брат Сананда.

Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes
« Last Edit: април 19, 2018, 06:49:45 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
ПРЕГРЪЩАНЕ НА ТЪМНИНАТА – Сананда чрез Адел Арини, 1-ви Март 2018г.
Обновено преди 6 дни.

Мои скъпи приятели,
Днес бих искал да ви разкрия една висша идея, която може да ви стори обезпокояваща и дори малко трудна за приемане, за повечето от вас, които четете това. Но сега вие сте готови да ви бъдат разкрити по-висши истини. Преди да започнем, бих искал да направим малко упражнение.

Моля затворете очи и насочете фокуса си в центъра на вашето Висше Сърце-Съзнание. Позволете на Божествената искра живееща във вас да заблести ярко; представете си как ви обгръща като красив пашкул от златисто-бяла светлина.
Задръжте тази представа за 10 секунди започвайки сега...

Добре. Сега сте готови да продължите с това пътуване към истината и по-високото духовно разбиране.
Нека да започна първо с едно шокиращо изявление, което беше доста трудно за приемане от канализаторката и да го напише от мое име.

Бог обича ВСИЧКИ Свои чеда еднакво, отвъд всякаква мярка и без каквито и да е изключения.

Сигурно се чудите, защо това съобщение се счита за шокиращо, когато знаем, че нашия Бог и Творец е любящ Бог. Шокиращо е, защото канализаторката интуитивно долови накъде отивам с това съобщение.

Нека да използваме един пример, душата която беше въплътена на Земята като човек с име Адолф Хитлер. (Имаме разрешението от Висшия Аз на Хитлер да разкрием някои факти от неговото еволюционно пътешествие, за да ви помогна да разберете по-високата идея, която си припомняне днес).
Каква ще е вашата първична реакция, ако ви кажа, че Бог обича Хитлер също? И че Хитлер не е наказван в огъня на ада(идеята за адът е създадена от религиозните хора, за да накарат човечеството да се страхува от Бог) и, освен това  му беше даден шансът да се превъплъти в много различни животи след този скандално известен негов живот. Повечето от вас сигурно го мислят за представител на дявола, заради всичките зверски деяния и престъпления, които той е извършил срещу Човечеството.
Не се съмнявам, че много от вас ще се разгневите и ще бъдете объркани, за това какъв Бог е този който може да прости на Хитлер и освен това да продължи да го обича. Може би ще се зачудите дали всичките чудовищни военни изстъпления на Хитлер изобщо са забелязани от Бог и от всички нас от по-високите измерения. Нищо не може да е по-далеч от истината.

Нека да започна от самото начало. Когато дадена душа бъде създадена, той/тя са самото подобие на Бога. Не говоря за физическа прилика. Всяка душа е създадена с всички могъщи и чудотворни атрибути като на самия Бог.
След това на душата е дадена свободна воля да прави каквото пожелае с дарът, който Бог й е дал.
Във високите измерения Всичко е Любов. Всичко е Единство. Всичко е Мир и Хармония. Евентуално, след като всяка една душа бъде създадена, всеки от вас е нетърпелив да изпита себе си като Любовта, която наистина сте. Така, как бихте могли да изпитате това, ако си стоите в Рая – в високите измерения, където няма нищо друго освен любов? Как бихте наистина „познали” и „изпитали” себе си като Любов, ако няма нищо друго освен Любов. Противоположното на Любовта трябва да съществува, за да можете да познаете себе си като Любов чрез опит.
Така Бог създаде много физически планети в ниските измерения на съзнателността. Всяка аватюристична душа първо трябва да забрави, коя е тя наистина преди да се роди на една такава планета(като вашата собствена тримерна Земя). През всеки ваш живот вие слизате въоръжени с един план, евентуално, да се върнете в Светлината и Любовта на вашия Върховен Аз.
И ти мой авантюристични приятелю можеш да избереш каквато роля ти се иска да изиграеш докато си въплътен на Земята. Можеш да избереш да играеш на страната на Тъмнината или на страната на Светлината. Можеш да избереш да си „доброто момче” или „лошото момче”. Можеш да избереш уроците, които си предвидил за себе си във всеки един твой живот и как това ще ти помогне като цяло да израснеш и еволюираш като дух. След това ти се съюзяваш с безбройно много други души и „подписвате” договори/обещания, че един ден като се срещнете ще си помогнете за взаимното израстване и ще изпълните по-висшата си цел, за която сте дошли тук. Целият ви живот е подробно планиран и няма нито едно съвпадение в него. Няма случайни смъртни случаи. Ти решаваш от нивото на своя Висш Аз, времето и обстоятелствата около смъртта на физическото си тяло.

След края на всеки земен живот, когато се върнете в духовното царство, ти ще преминеш през „житейски преглед”, процес където ние(твоя Висш Аз, твоя отбор от водачи и панел от високо-еволюирали Същества на Светлината) ще разгледаме всеки един момент от твоя живот и как твоите думи, мисли и действия са засегнали хората около теб. Имай предвид, че няма осъждане в този процес. Каквото и карма да си създал през изминалия си живот ние ще ти помогнем да планираш как да изчистиш тази карма в следващия си живот, чрез създаване на обстоятелства, които ще ти помогнат да се разплатиш с душите, които си наранявал в предишните си животи. Във физическата Вселена всичко е свързано с равновесието. Каквото даваш на другите ти го даваш на себе си. Каквото правиш на другите, ти го правиш на себе си. Понеже всички сме ЕДНО; няма разделение между теб и мен и ВСИЧКО КОЕТО Е. 
Нека да се върнем към случая с Хитлер. Той избра от своето по-високо Ниво на душата, да изиграе ролята на Тъмен. Моля, разберете, че изиграването на такава роля е много труден избор за душата, понеже има реална опасност, тя бъде изгубена в Тъмнината завинаги – без да има възможност да се върне към Любовта и Светлината на Бог и Нейния Висш Аз.  Тази конкретна душа в този житейски път играейки като Хитлер, избра да изпита себе си като точно обратното на Любовта. Той предварително избра(чрез съдействието на много други души, които се намираха на сходни фази на еволюция) да стане най-презряния символ на расова дискриминация, омраза, предразсъдъци и жестокост на вашата планета. Чрез изиграването на ролята на лидера на Нацистка Германия той създаде платформа, на която милиони други души да изиграят ролята на Светлината. 
Един от най-мъдрите ваши хора Шекспир го е казал правилно. „Целия свят е една сцена”. Всички вие играете роля, на една голяма сцена наречена Планета Земя, която по най-добрия начин подхожда на вашата индивидуална, духовна еволюция и растеж. Абсолютно никой няма правото да съди и осъжда действията на друг човек без преди това да е изживял живота на този човек и без първо да е разбрал изцяло какви са били по-висшите му намерения. Особено когато Самия Господ никога не съди и отсъжда.

Помни, че нашия Бог е всеприсъстващ, всезнаещ и всемогъщ. Господ е винаги присъстващ, всичко знаещ и изцяло могъщ. Всичко Което Е. Нищо не е извън Божествения контрол. Това означава, че неща като Първата и Втора Световна войни се случиха, защото човешкия колектив свръх-съзнателно реши да премине през такъв опит. Всеки, който се е родил през този период се е съгласил да „изиграе” или ролята на Тъмния или тази на Светлия, за да напредне в духовното си пътешествие.
НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ЖЕРТВА. Нищо не се случва на другия без съгласието между всички души, които са въвлечени в дадена ситуация.
Това не значи, че трябва да се приема пасивна позиция, ако видиш че някое същество минава през болка и страдания и че не трябва да предложиш помощ защото това, което изпитват е бил техния избор, техния по-висш Път и съответно това теб не те засяга.
Относно това ще кажа: „Всяко действие или бездействие, което предприемеш(или не предприемеш) във всеки един момент от твоето въплъщение на Земята определя кой си ти”.
Ти избираш кой си чрез твоите опитности ежедневно. Ти избираш дали си мил, грижовен, любящ човек. Ти също избираш дали ще бъдеш някой напълно противоположен: незагрижен, себичен, жесток и напълно несъзнаващ нуждите на другите. Свободата да бъдеш, да имаш и да направиш каквото и да е по твоя път е винаги твоя. Ние не те осъждаме. Всеки е свободен да избира своята пътека.

Позволете ми да приключа това със следното важно съобщение към всички работници на светлината четящи сега.
Докато вълните от високо-пространствена светлина продължават да бомбардират Планета Земя всеки ден, много от по-рано прикритите зверства ще бъдат разкрити. Истинската история на човечеството ще бъде напълно изложена. Ще дойде време, когато всеки ще открие какво е било сторено от хората, на които той лично се е доверявал и избирал на високи позиции в обществото. ВСИЧКО ще бъде разкрито и когато това стане ще има много бурни чувства като гняв, ярост, разочарование, предателство, които ще бъдат освободени в атмосферата.
Това е съществена фаза от процеса на Възнесение. Всичко скрито трябва да бъде показано на открито, за да може да се осъществи на планетарно ниво по-дълбоко изцеление.

По това време мои скъпи работници на светлината вие трябва да станете гласа на разума, гласа на Любовта, котвата на Високо Пространствения начин на живот: начина  на Любовта. Вие трябва постоянно да се настройвате на вибрациите на Спокойствието и Мира във вашите медитации и във вашия начин на живот и да проектирате и изпращате това към света, така че пътя на Човечеството към петото измерение да е с възможно най-малко объркване и катаклизми.
Изпращайте Светлина и Любов към душите, които текущо играят ролите на Тъмните, точно в този велик момент. Разберете, че те са избрали да играят тези роли, за да подпомогнат великото събуждане; Възнесението на Гайя и и човечеството. Тези души, както вашите са деца на нашия Бог; еднакво обичани и ценни за Него.

Прегърни, прости и приветствай с добре дошли и тях в духа на Обединението и Любовта.
Насочете ги така, че един ден и те да могат да намерят пътя обратно към Дома.
Помнете, че някога и вие сте играли ролите на Тъмните, но сега избрахте да се завърнете в Любовта и Светлината на своите Висши Аз-ове.

Аз вървя с вас всяка една стъпка по пътя. Вие никога не сте сами.

Изпращам много любов и светлина по вашия път.

Вашия брат в Светлината,

Сананда.


Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes
 
« Last Edit: април 21, 2018, 04:39:54 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
ВЕЛИКИЯТ ПЪТ НА СВЕТЛИНАТА – Архангел Метатрон чрез Адел Арини, 9.03.2018г.

Здравейте, Майстори на Светлината!
Не съм на себе си от радост виждайки всички удивителни ефекти от вашето събуждане и въплъщаване на Висшия Аз на тази планета, в тази галактика.  Всичко е заплетено и свързано; това което вие изпитвате във вашия ежедневен живот, ние вашите Водачи, Ангели и Галактически Братя/Сестри го чувстваме също. Развълнувани сме! Всичко върви толкова добре, много по-добре от всички най-реалистични очаквания! Все повече вие започвате да живеете автентичен живот; да сте верни на своя Аз и да следвате своето Вътрешно Водачество и Висше Сърце. Като осъзнавате всичко, което не съответства на вашите Пътека/Цели става по-лесно за вас. Вие ставате напълно израснал 5D пълнолетен; спомняйки си колко силен е вашият Висш Аз и какво представлява процеса на Възнесение.

Вашия Висш Аз, вашата могъща Душа е създадена от Бог по Негово/Нейно подобие. Всички вие, докато прекарвахте множество животи във високите измерения, създадохте Планети, Слънца и Галактики. Вие сте деца на Бог/Източник/Първоначален Създател, и същевременно вие сте Богове/Богини и това е вашето рождено право. Всяка душа е създадена в самата същност на Светостта и Божествеността на Източника – Всичко Което Е.

Сигурно сте се чудили защо Бог е създал толкова много души, толкова много деца? Каква е била Неговата цел? Много е просто мои приятели. Нашия Създател е пожелал да изпита Себе Си като Любовта, която Е Той.
Той създаде безкраен брой най-различни изражения на Себе Си, така че Той да може да изпита Живота чрез всеки един от вас. Той даде на Неговите „Други Аз-ове”, т.е. вашите Висши Аз-ове, свободен избор да правите каквото желаете с подаръка на живота, който Той ви дари. След това Той продължи като създаде безкраен брой „физически игрални площадки”, в които да си играете; намиращи се в най-различни измерения, галактики, планети и вселени. Той също така създаде безкраен брой цивилизации по цялата Мулти-вселена.

Във великият момент СЕГА всички души избират за себе си в кое измерение, кога и къде те биха желали да отидат и какво биха желали да бъдат според тяхната по-висока Цел.
Вие всички упражнявате дарът на свободната воля по начин, който подхожда на вашата Божествена Воля, на вашата Духовна Пътека. Някои души избират да прекарват по-голямата част от времето си в царствата на високите измерения. Душите на човешкия колектив принадлежат към смела и приключенски настроена група, която желае да изпитва живота в едни от най-ниските измерения; на планети, където съществуват мощни съвършени илюзии на Дуалност, Страх, Разделение и Липса.
Вие всички идвате от един пълен и идеален съюз с Бог/Източник/Висш Аз и след това избирате да започнете вашето „Велико Слизане” надолу по пословичните стълби. Всеки път, когато поехте стъпка надолу се оказвахте в измерение, което е по-ниско от това, което току-що сте напуснали, докато най-накрая стигнахте до вашата планирана крайна спирка. Тази пословична стълба е вашият Велик Път на Светлината. Целия процес на снижаване на вибрациите на душата и съзнателността представлява движението на вашата душа към ниските измерения и се нарича Спускане(Слизане, Падение).

Всяка душа, която избира да се спусне надолу(чрез снижаване на вибрациите си) първо преминава през дълга подготовка и тренинг, за да намали преживяването на шока от потапянето във физическия живот на ниските измерения, какъвто е тримерната Земя.  За теб, великата душа, живота в третото измерение може да се оприличи като живот във вериги; с огромни ограничения на духовната сила и изключително лимитирана свобода. Вие всички дойдохте на Земята през Завесата на забравата – за ваше добро на Земята беше това, че не помнехте през повечето си животи за вашия чудесен истински Дом в Небесата и за вашия могъщ Божествен Висш Аз. Част от подготовката през, която преминахте беше снижаването на вашите вибрации. Естествено високите вибрации на душата ви трябваше да бъдат занижени като честота, така че да се изравнят с човешкото тяло. Това разбира се е за вашата безопасност и за безопасността на всички около вас по време на вашето появяване в физическата сфера. Веднъж заживявайки на Земята вие живеете живота си според вашата свободна воля(която може да е Ниска или Висока Воля) според това дали следвате вашия нисш аз/Егото или вашето Вътрешно Водачество идващо от вашия отбор от Водачи/Ангели и Висшия Аз.
Великото приключение на тримерния живот на Планетата Земя, което върви от хилядолетия сега е към края си. Красивото живо Същество на Светлината, което е Гайя проплака за помощ към всички високи измерения. Тя е повече от готова за нейния пет-мерен аз и тя покани всеки живеещ на нейното планетно тяло да се присъедини към нея.
По този начин, нашия Бог, Първоначалния Създател/Всичко Което Е, разпореди, че е дошло времето за Земята и всички нейни обитатели да се придвижат към по-високо измерение на осъзнаване.

Всяко едно човешко същество, което текущо е въплътено на Планета Земя е решило на Висше Ниво дали сега е времето за „Възнасяне” или не.

Следващата стъпка за човечеството е да се изкачва нагоре по своя Велик Път на Светлината; минавайки през четвъртото измерение и евентуалното пристигане в петото измерение. Ние всички, обществото от Небесата имаме голямо уважение към всяко едно решение, което душата ви прави. Да се възнесеш или не - е дълбок личен избор; такъв, който е свързан с вашата текущата Духовна Пътека и вашата Божествена Воля.
Но не се отчайвайте ако изглежда, че вашите близки не са готови да се възнасят през този живот. Известната поговорка на френския теолог и поет Ален де Лил казва, че „Всички пътища водят към Рим” и идеално описва тази ситуация.
Уважете волята на вашите близки като знаете и разбирате, че евентуално всички пътища водят към Рая/Бог/Висшия Аз. Точния Божествен Момент на това лежи в способните ръце на самите души. Няма правилно и грешно. Няма осъждане. Душите, които са избрали да се възнесат през този живот не са по-добри от тези, които продължават да играят техните тримерни игри.
Помнете, че всички души се връщат към идеалното състояние на Единство с Източника, т.е. се връщат в Рая в края на всеки техен житейски път/въплъщение. След края на всеки „Житейски преглед” на всяка една душа е дадена възможността да се въплъти в което и да е измерение. Нагоре или Надолу, Великият духовен път на Светлината е индивидуален и уникален, напълно различен от този на другите души. По този начин сравненията са излишни.

Всички, които четете това сте избрали да се Възнесете в петото измерение, докато сте с тялото си на Земята. Вие колективно сте размислили да се върнете в идеалното състояние на Единство с Всичко Което Е/Бог/Източник точно сега, докато сте физически въплътени на тази планета. С други думи, вие желаете да създавате, проявявате и изпитвате Рая тук и сега, в тази физическа реалност.

Пет-мерната Земя, или Нова Гайя не е местоположение, където да отидете. Това е състояние на висока съзнателност, което всеки от вас постоянно трябва да постига и задържа. Това е целият ваш начин на Съществуване;  това е стъпка нагоре във вашата честота, постоянно състояние на по-високи вибрации. Вибрации на: Безусловна Любов, Пълен Мир, Радост, Свобода, Единство и Изобилие.

Всеки от вас е роден с вграден GPS. Вашия път към Дома, към Светлината и Любовта на вашия Висш Аз може да не е подходящ за всеки. Винаги следвайте схемата на вашия Висш Аз, защото тя винаги ще ви води към вашия уникален път към Дома; най-светлия, най-лесния, най-радостния и най-изобилния път на Възнесение, който е подходящ за вас.

Бъдете прозорливи; следвайте интуицията си и вътрешното си водачество преди да вземате предвид съветите, които другите ви дават. Има много книги, съобщения, статии, блогове и информация, която претендира да е авторитетна относно Възнесението. Ако информацията съдържаща се там резонира с Истината вътре във вас тогава следвайте техните съвети. Вие инстинктивно ще знаете, коя информация е с висока вибрация и е създадена за Доброто на всички, които я четат. Ако все още се съмнявате извикайте нас(вашите ангели и водачи) и ние ще осигурим за вас яснота и помощ.

Доверете се, имайте вяра, че където и да се намирате, колкото и да се чувствате готови, вие и вашите близки относно решенията за Възнесението: Всичко е за Добро. Всичко е идеално. Всички души евентуално ще се върнат у Дома, обратно в любящата прегръдка на Бог, в най-доброто за тях време. Винаги.

Аз съм Метатрон, един от Архангелите помагащи на Човечеството с процеса на Възнесение.

Търсете ме винаги, когато вашия път към Дома стане по-труден и Аз ще бъда с вас, да ви дам сила, насока и поддръжка така че да се запазите фокусирани във вашия Велик Път към Светлината.

Обичам ви безкрайно,

Метатрон.

Приела: Адел Арини
Източник: https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1
Превод: velaskes - izvorite.com
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.