Author Topic: Планета Земя 4D/5D  (Read 3899 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D - За белия Божествен лъч
« Reply #90 on: юли 04, 2018, 06:42:34 am »
Белия лъч. Край на диктовките за лъчите.

(Отец Абсолют – той е Йерарх на 12-то измерение, което управлява цялата дуална Вселена. Той има Съпруга, която се нарича Майка на Света, за по-удобно ще я наричаме Майка Абсолют).

Съобщение от Отец Абсолют и Майка Абсолют, 26.12.2017г.

Отец Абсолют – Майка Абсолют: Деца от Небесата и Земята! Ние искаме да ви прегърнем в нашата родителска прегръдка… Ние сме вашите Мама и Татко. Ние сме енергията на Ин и Ян на вечния Космос. Ние сме вашите сърца…

Представителите на белия лъч са много малко във вселената, но ги има. Те заемат близкостоящи специализирани области в йерархията на космоса. За тях е много важно да използват и най-малкия си талант в своя арсенал от възможности и да го разгърнат до неговия максимум. Защото те са многостранно развити.

Белия цвят е цветът от сбора на всички цветове, когато всичките седем лъча-цвята на Божествената дъга се сливат в един лъч, той става абсолютно бял. Това означава, че всичките седем лъча на вселената са скрити като потенциал в белия лъч.

Белия лъч може да прави всичко, което останалите седем вършат. Всички черти на характера на другите лъчи са слети в тях. Белия лъч е вселената – универсалната сила и могъщество на мирозданието.

Ние – Отец Абсолют и Майка Абсолют – ние сме вселената, която е нашето многомерно тяло и тя е белия лъч.
Но за да познаем целият й потенциал и различия, нейната многомерност и многостранност ние разделихме нашето тяло – Бялата Вселена – на милиарди лъчи, цветове и оттенъци. И създадохме основните седем цвята на вселената, които са изразени в познатата за вас дъга. И нашите деца, които са всички души във вселената са били разпръснати навсякъде по всичките й краища и са започнали да търсят пътя към Източника, който е нашия Дом – на Отеца Абсолют и на Майката Абсолют. Пътищата на нашите деца към Нас вървят по най-различни цветове и оттенъци насочени винаги нагоре - към небосвода. 

Нашите деца основно избират един лъч, на който се развиват за да достигнат нови измерения. Но сега все повече и повече деца на Вселената избират универсалния път на развитие в себе си, който е всички лъчи едновременно. Много души се връщат към Източника чрез белия лъч – вървейки по най-трудния и най-пълноценния път…

Искаме да ви кажем, че накрая всички души на света ще бъдат в белия лъч, във вътрешността, на който ще има експлозия от всякакви бои и цветове… И от това цялата вселена ще се издигне до безпрецедентно ниво на своето развитие.

Засега бройката на белите души е много малка сред вас. Но те могат да бъдат забелязани по следните характеристики:
1. Те разбират хуманитарните и точните науки еднакво добре;
2. Те хем са много спокойни и балансирани характери, но в същото време могат да демонстрират фойерверк от емоции и буря от активни процеси;
3. Те са много добри в изслушването на хората и в същото време са много разговорчиви;
4. Те обичат активния спорт и отдих и в същото време им харесва да се уединяват с медитация на спокойни и красиви места;
5. Те са изкусни майстори и занаятчии и в същото време обичат и работата свързана с мисленето;
6. Харесва им да са душа на компанията, обичат да общуват и да бъдат в кръга на много хора и в същото време им трябва здравословната самота, за да общуват със своите души насаме.
Ето как взаимно изключващи се качества могат да бъдат намерени в характера на душите, които минават по белия лъч.

Главния проблем на белите души е, че те се разкъсват в много посоки. И това става защото във вашия свят трябва да се избира едно качество от много.
Те виждат себе си по толкова много начини, имат толкова много таланти, интереси и способности. И невинаги е възможно да се вземе едно нещо от всичко това и да се развие по-интензивно. Това възпира тяхната природа, която иска да обхване всичко наведнъж, да използва всичките си таланти на максимум и практически. Но за да проявят всичките си таланти те често нямат достатъчно сила или време… И това ги безпокои.

Но не се тревожете скъпи бели души! Знайте, че вселената и Земята са устроени на принципа на единния път измежду цялата палитра от цветове. И тези, които избират всичките пътища наведнъж са много малко. Вие сте като бялата врана измежду множеството от цветни врани, всеки избрал своя собствен път на развитие. Не се безпокойте защото вашия свят не е ограничен за вас универсални души, но съграден на принципа, че всеки има специфично място в него.

Вашия свят не е особено подкрепящ в избора ви на универсалност на професиите, когато вие искате да сте и учен и цигулар… Вие сте принудени да изберете само една професия, чрез която да припечелвате за съществуването си. 
Но вашето общество ще се промени… И за вас ще стане по-лесно да се обучавате на многостранността на вашия бял лъч, без да бъдете заплашени, че ще изгубите почвата на вашето оцеляване изпод краката си по пътя на всестранното само-познание.
А докато света и обществото се променят, вие любими бели души, избирайте професия която ви се нрави най-много. Но моля ви не забравяйте да развивате и останалите си таланти в свободното време, любими мои, за да носите радост на вашите близки и на цялото човечество.

Това е засега, скъпи деца.
Цикълът с диктовките за Божествените лъчи приключи успешно.

Ние ви обичаме много и ви носим в нашите сърца…

Вашите Отец Абсолют и Майка Абсолют

Прие: Михаил С.
Източник: https://absolutera.ru/article4408-chenneling-o-belom-luche-okonchanie-tsikla-diktovok-o-luchah
Превод: velaskes – izvorite.com

« Last Edit: юли 04, 2018, 06:48:23 am by velaskes »
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #91 on: юли 05, 2018, 10:00:20 pm »
Белия лъч, това е Бялото Братство във високото измерение. Истинския дом на Учителя Петър Дънов, макар че той е тук във въплъщение, защото обича много България и българите и не би я оставил в най-важното време за нея, на нейното възнесение. Но не го търсете, той няма да се покаже този път и да бъде сред големи групи от хора, както беше през миналото му въплъщение, неговата работа сега е друга, по-насочена към откриване на определени нови висоти на собствената си душа. 

Белия лъч е пътят към Абсолюта и това наистина е най-трудния път, защото по този път душата трябва да научи Абсолютно всичко, което е възможно изобщо да се научи.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #92 on: юли 08, 2018, 08:01:20 am »
Изразът "Христова съзнателност" представлява една високо-измерна действителност на Единството между Бога и Неговите копия, които сме всички същества, на които Той се е разделил, когато е започнало "творението" или с други думи, когато "най-голямото" Централно Слънце на 12-то измерение е започнало за излъчва Светлина и да се манифестира на безкраен брой "лъчи". Лъчите това е Светлината, това е Алфа аспекта на творението, това е разширението, силата, мощта на Бога в действие. Това е аспекта на Отеца, активната действена същност, мъжкото начало. Но, за да може тази неизмерима мощ да бъде балансирана, тя трябва да бъде контролирана и ограничавана в определени много точни граници. И това важи за абсолютно всичко, което е проявено във вселената. Затова се появява втория аспект на Бога - Майката Омега, чиято роля е да уравновесява Творящия аспект Алфа. Омега също така е самото творение - пространствения аспект на вселената, а Алфа е акта на самото творение. И ако се върнем пак на Единството или т.нар. Христова съзнателност, това е свещения балансиран съюз между Алфата и Омегата. Този съюз го има и в нас хората и намирането на свещения баланс в нашите същества е предпоставката за най-голямото просветление, което води до излизане от властта на дуалността и възнасяне във духовната сфера на съществуването, което е нашия истински дом, откъдето всички сме дошли. Става дума за баланса между духовното и материалното в човешкото изживяване, това е и самото просветление. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #93 on: юли 08, 2018, 08:35:05 am »
Ограничаващия аспект Омега представлява Любовта на Бога. Чрез Любовта, Светлината намира своите най-добре изразени очертания на проявлението. А Любовта от гледна точка на материята представлява ограничаващата сила на магнетизма, чрез която аспекта на Алфа се укротява от центробежната си сила на разрастване. В същото време центробежната сила тегли центро-устремителната сила на Любовта да не се върне обратно към нулевото си състояние на абсолютност и чрез този съвършен баланс между двете сили всичко в мулти-вселената е възможно. Когато центробежната сила се отказва по един или друг начин от аспекта на Любовта/чрез създаването на илюзии за разделение/, нейното разширение отива твърде далеч, извън златния баланс/среда на Бога и по този начин дуалността се е появила, която е неразумна крайност в разширението на Светлината. Това е и резултат от свободната воля, която е дадена на децата на Светлината сами да балансират двата аспекта на Алфа и Омега в своите същности. И докато се търси златната среда, която е съвършения мир между двата аспекта, ще има и дуалност/тъмнина в израженията ни. Христовата съзнателност, което като осъзнаване на Единството ни с Бог е началото на пътя към балансиране на двата наглед противоположни аспекта на Светлината и Любовта в нашите същности. Чрез приемането на единството ни с Бог/което е единството на Бог, който е вътре в нас и част от нас/ ние придобиваме иструментариума, с който можем да създадем съвършения баланс в нашите човешки изражения. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #94 on: юли 08, 2018, 10:27:33 am »
И понеже тази тема е за възнесението на нашата планета искам да кажа, че 5-тото измерение не е точно реалността на Възнесените майстори, на Ангелите и Боговете. 5-тото измерение е като подстъп към по-висшите измерения и то е свързано с още работа над себе си. Рай на Земята - няма такова нещо. Рай може да има само вътрешно, в нашата душа и дух. Ако рая е дошъл вътрешно, ако Душата ни е събрала всичките си фрагментации и оперира директно чрез нас с цялата си мъдрост и любов ние няма да имаме нужда от неща извън нас, в частност от 5-то, 6-то и или каквото и да е друго измерение, за да живеем в своя Рай.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #95 on: юли 11, 2018, 10:12:27 pm »
Последните най-големи изпитания на Земята за хората на Белия пламък.

Събиране на себе си дори при следните условия:
1. Пълна липса на любов в живота от страна на другите хора, дори от най-близките ти хора. И въпреки това продължаваш да обичаш.
2. Тотална самота и (само)изолация. Независимо от това не се отказваш да бъдеш сред и да се срещаш с хора.
3. Изоставяне от всеки. Но прощаваш на всеки за всичко.
4. Изправяне срещу всички възможни страхове и разрешаване на противоречията свързани с тях. Страданието, болката, мисълта за смъртта и самотата, всичко си идва на мястото.   
5. Приемане на всеки изход, на всяко събитие от лично и светско естество. Няма повече борба между дуалностите нито в душата нито при участието в живота и света.
6. Приключване с небалансираните изражения на емоционалното и менталното тънки тела. Ставаш невъзмутим. Равновесие и контрол на чувствата. Усвоява се тишината и хигиената на мисълта. Край с произволното проявление на мисълта. 
7. Приключване с уроците свързани с духовната гордост и чувството за специалност бидейки душа на белия лъч. Край със самоличностите и егото. Край със значимостта на самоличността. Ставаш никой и всеки, ставаш "Аз Съм Присъствието".
8. Душата излиза на предна позиция. Висшия аз поема кормилото на личния живот, който вече не е толкова личен.

Когато хората на Белия лъч се излекуват от всички предизвикателства от такъв сорт и много други, които не упоменавам тук, те могат да преминат свободно в духовното царство, където съществата се разбират за всичко и работят заедно за осъществяване на общите цели.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #96 on: юли 12, 2018, 09:51:06 pm »
Да си бяла душа значи, че развитието ти преминава по най-различни и разнообразни пътеки и нямаш ограничения. Можеш да се носиш по всяка една пътека, всичко ти е интересно, искаш да научиш колкото е възможно повече и по всякакви въпроси. Стремиш се да усвоиш колкото се може повече умения, впускаш се в какви ли не занимания, опитваш, пробваш, тестваш. Любопитството ти няма изчерпване, непрекъснато намираш нови и нови неща. Ако си бяла душа не е възможно да ти бъде скучно, защото с каквото и да се занимаваш, дори и да ти се струва в началото несвойствено за теб, ще навлезеш в него, ще го усвоиш до степен на професионализъм и ще ти стане приятно да го извършваш в крайна сметка. Но бялата душа не можеш да я видиш да се задържа на едно място с едно занимание през цялото време. Когато усвои нещо преминава към следващото, което си е наумила. А когато се захване с езотерика, понеже това си е доста необятна тема бялата душа може да навлезе в големи дълбочини. То й е вградено да търси и като ловно куче надушва и намира всяка следваща следа по пътя към Истината.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #97 on: юли 14, 2018, 09:03:43 am »
Много хора тръгнали по духовната пътека правят грешката, че започват да отричат материалния аспект на живота. С това те отричат и самия себе си, който в момента е не само дух но и физическо тяло. Материалния аспект на съществуването е толкова важен и значим, колкото и духовния и трябва да се постигне мир и при едното и при другото.
Има някакво опиянение от духовността, от това да се докосваш до Любовта и Светлината на Бог. Само че Бог се намира и на Земята, в природата, в телата ни, във всички съвършени природния проявления.
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #98 on: юли 14, 2018, 10:53:34 am »
Ако се върнем пак към темата за възнесението на Земята, явно има нужда да се напомня на хората на какво са способни. Защото творейки негативност, творейки срещу брата и сестрата си се създава Тъмнина, която отива директно в духовното сърце на Майката Земя, а в това време на възнесение Земята не приема повече нашата тъма и ни я връща обратно под формата на природни бедствия. Тя не само се чисти от всичко наслоено през последните няколко хилядолетия, тя се чисти и от това, което в момента изпращаме по неин адрес. Трябва всеки ден да си напомняме на какво сме способни и какво вършим, защото всичко се пише на всеки един от нас, творейки индивидуално всеки каквото му е на ума и в сърцето. Затова няма нищо необичайно в природните бедствия. Само наблюдавайте какво и къде се случват и с каква сила и как това говори за хората, които живеят по съответните земи и държави. Там където цар и господар е егоизма, там където се случват най-големите несправедливости сред населението, там Земята ще се чисти с най-голяма сила и интензивност. 
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 2934
 • Gender: Male
Re:Планета Земя 4D/5D
« Reply #99 on: юли 15, 2018, 09:00:46 pm »
Според някои това възнесение на планетата представлява апокалипсис. Зачестяването и усилването на природните бедствия, аномалиите във времето ги свързват с края на света. А други ги свързват с идването на Анунаките с тяхната Набиру, които ще изпълнят плана за апокалипсиса. Няма да казвам кое е вярно и кое не е вярно, всеки има правото да вярва в каквото си ще. Според мен и според материалите, които бълват всеки ден, кое от астрални същности, кое от висшите сили, никъде не се съм срещал някой да чертае сценарий за апокалипсис. Просто всичките тези леко странни явления, които се наблюдават е чистенето на Майката Земя и най-доброто чистене става чрез въртенето на водните цикли на по-бързи и мощни обороти, което е по-добре отколкото ако земята тръгне да се тресе и вулканите почнат да изригват на поразия. Водата може да е доста разрушителна стихия, но е с една идея по-безопасно за хората от поредица разрушителни земетресения, които ще ни върнат 100 години назад и пак няма да се можем да се съвземем. Водата тече и се изтича и ни кара да замислим за това което става. И колкото по-често стават такива аномалии във времето толкова по-често ще започнем да си даваме сметка над живота, над силата на природата и толкова по-често хората ще започнат да се обръщат към Бог за прекратяване на всичко това. Дори страни, които са напълно атеистични като Китай ще започнат да се замислят за тези неща.
« Last Edit: юли 15, 2018, 09:58:46 pm by velaskes »
Съм никой, отивам никъде, искам нищо.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.