Author Topic: Манипулацията и объркването  (Read 298 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3328
 • Gender: Male
Манипулацията и объркването
« on: юни 09, 2018, 08:14:16 am »
Наложително е всеки да знае, че се намира в някаква степен на объркване, понеже всички живеем в света на илюзията и объркването е нещо в реда на нещата в тази сфера. По този начин аз самия признавам, че всичко което съм написал тук може да не е напълно вярно. И че аз самия може да съм източник за объркването на други хора, които вярват безпрекословно на нещо представено и написано. Искам да заявя, че аз се старая да откривам колкото се може по-истинна информация, но това не значи че наистина успявам и че всичко, което съм открил представлява самата истина. Бидейки човек, бидейки подвластен на собственото си було на забвението е възможно да представям дадена информация с някакви отклонения. И това е част от собственото ми разбиране и моята истина за нещата, с която не ангажирам абсолютно никого другиго. Защо пиша това точно сега. Понеже както обикновено се натъквам на противоречива информация, като и от двата източника ми изглежда достатъчно надеждна, което ме навежда на мисълта, че може и да бъркам в някаква степен в преценките си.

Ето малък шок за всички, които прекалено лесно вярват на някакви написани неща. Ако вярваш в нещо ти поемаш отговорност единствено за себе си. Не можеш да виниш друг, че ти е предоставил неверна информация. Грешката остава в нас, че сме повярвали на дадена информация и тази информация ни е отклонила от нашия най-добър и верен път.

Не всичко в чанелингите е самата истина. Донякъде онова, което се получава може да не е напълно от висшите сфери, също така може да не е от определен представител от висша сфера/може да е някой друг, който да се представя за някой от висша сфера/ и за капак дори и да идва от висша сфера канализатора също е възможно да изкривява съобщенията малко или много чрез своята призма на осъзнаване. И така хубаво е да си давате сметка, че във всичките тези чанелинги, които бълват ден след ден може да не ви говори Отец Бог, Исус, Сананда, Отец Абсолют, Гайя, Плеядианците, Аркурианците, Ел Мория или който и да е друг представител на Светлината. Всичко е възможно в света на илюзията. Има астрални същности, които много добре могат да симулират високо съзнание и да се представят като велики същности на светлината и да крадат така енергията, надеждите и вниманието ви.

През моята призма на осъзнаване мога да кажа само, че нито едно име, което се ползва в чанелингите няма значение. Вестителя няма значение за целта. Това, което е важно е самото послание. Дали това послание носи любов или носи страх за вашата душа. Това е всичко, което има значение. Ако дадено послание носи Любов/Светлина то ще ви води по пътя към Дома, към Себе си, към душата и към Висшия Аз и обратното ако създава страх, съмнения, още объркване ще ви води към вашето сенчесто аз, към тъмнината, илюзията и отрицанието.

Този път към Светлината е път, който не може да бъде извървян от никого другиго освен от всеки един от вас. Никой не може да свърши вашата работа, която имате за вършене, за да се върнете към Светлината. Трябва да се работи над себе си постоянно, да се развива всяка част от нашата душа - тяло, чувства, ум, интуиция, всичко трябва да развиваме и да работим над него. Работа, работа и пак работа над себе си, няма друго решение, няма лесни решения и кратки пътища към просветлението и самоосъзнаването. 

За възнесението няколко думи. Наблюдавам как много хора бързат, искат да стане не щеш ли сега, утре, на момента. Чакат някакво събитие, което се надяват че ще ги избави от собствените им проблеми и неуредици. Това няма как да стане скъпи приятели. Възнесението се случва, но става бавно, ще отнеме много години, стотици години докато Земята премине напълно в следващата си плътност и прескочи на 100% в следващото измерение. На този свят живеят 7 млрд. души и всеки има право на избор и това право се зачита винаги.
През това време, докато "чакаме" ще бъдем свидетели и ще участваме в множество промени по повърхността на Земята. Но тези промени също ще стават бавно и отмерено, защото така действат Висшите сили, те не причиняват големи сътресения, от които след това е трудно хората да се съвземат и да запазят високото си съзнание.

Това е, просто ми се щеше да се отърся сам от отговорността за това че предоставям някаква информация, която може да отговаря на истината и да кажа, че всеки в крайна сметка е отговорен за себе си приемайки или отхвърляйки дадена предоставена информация. Същото важи и за мен. Аз съм отговорен за това, което става с мен предоставяйки неволно някаква грешна информация и ако има определени последствия ще си ги поема сам и с разбиране.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3328
 • Gender: Male
Re:Манипулацията и объркването
« Reply #1 on: юни 09, 2018, 09:20:53 am »
Най-важното нещо от цялата тази моя тирада е, че моята работа по пътя на Светлината не може да бъде свършена от никой друг освен от мен. На мен може да ми се дава самата божествена истина, но никой не може да ме накара какво аз ще избера, за да вървя по пътя си. Както е казано, може да ти покажат извора, който става за пиене, но само ти можеш да избереш дали ще пиеш или няма да пиеш от него. Някой може да избере да пие от мръсната локва до него, някой - да се излъже да пие от солената вода в морето, трети ще отиде до извора и ще си каже, ама тук може да не е много чиста водата и да тръгне в друга посока да търси друг водоизточник. Всичко е възможно в пътуването на душата към себе си.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3328
 • Gender: Male
Това което се случва със Земята е просто навлизане в новата епоха на Водолея, което е свързано с покачване на вибрациите и на съзнанието на хората. Земята няма да прескача в друго измерение и да си сменя плътността, тя си остава в 4-тото измерение и 3-та плътност, това е природата на самата планета, но когато някаква критична маса от хората настроим съзнанието си към собственото си майсторство, собствения си Христос ще се промени и начина на живот на планетата. Живота ще стане по божествените правила, а не по тези на демоните, които са променили всичко в посоката на тъмнината и противопоставянето през епохата на рибите. Телата ни няма да се променят към кристални, Слънцето няма да повишава радиацията си, няма да има Събитие, което да свърши работата на осъзнаването вместо нас, това всичко е заговор на астралните и менталните същности, които чрез нашето внимание крадат енергията ни и ни вкарват в техните планове на издигане. 5-то измерение има вече, то е астралното поле, но това не е издигната реалност, това си е все още част от физическата вселена. 5-та плътност на осъзнаване също има и това е осъзнаването на менталните същности, а може да бъде и осъзнаване на всеки един човек, който използва ума си майсторски. Нищо особено и радикално няма да се случва с човешкия живот освен повдигането на съзнанието, което става постепенно и с подкрепата на Издигнатите Майстори, Ангелите и на самия Бог, което ще промени целия начин на живот, който имаме като хора. В епохата на Водолея човешкото преживяване ще добие човещина, това всъщност е рая на Земята.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.