Author Topic: Познай себе си, както Бог те познава - Майстор Омега  (Read 683 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Познай себе си, както Бог те познава

Въздигнат Майстор Омега чрез Ким Майкълс

Омега, АЗ СЪМ. Но коя Омега съм аз? За Централното Слънце на етерното царство на вашата невъзнесена сфера ли. Има Централно Слънце и във всяка една възнесена сфера. И разбира се има едно най-голямо Централно Слънце в първата сфера. Но наистина има ли значение? Всяко Централно Слънце служи като космически портал за отгръщане на дадена завеса от форми и разкриване на безформения Бог и така спомага за свръзка с безформения Бог, който е вашия източник.

Божествената полярност

Трябва да знаете, че ние сме две същности, Алфа и Омега, носейки мъжко-женския баланс в Централното Слънце. Но Алфа не е самия Бог. Алфа е представител на Бог, който съществува единствено в полярността на Омега. Само безформения Бог няма полярност и няма нужда от полярност.
Виждате ли, в света на формата всичко съществува в полярност между разширяваща и свиващата се сила, ин и ян, мъжко и женско, Алфата и Омегата, без значение как ще го наречете. Винаги има полярност.
Така ние може да кажем, че целия свят на формата съществува в полярност с безформения Бог. И така в полярността си безформения Творец представлява мъжката енергия, а света на формата представлява женската. Отбележете си също, че в света на формата нищо не може да съществува без противоположната си полярност. Мъжкото не може да съществува без женското.
Но Единния Творец, който е отвъд формата може да съществува без полярност. Творецът е съществувал и преди създаването на света на формата. Не е имало нужда на Твореца да създава свят на формата, за да създаде и себе си. Но когато вашия Творец е решил да създава, вашия Творец по собствено желание се е поставил в една полярност заедно със собственото си творение. По този начин може да кажем, че Твореца чрез вграждането на своето Същество в света на формата доброволно се е поставил в една полярност и не може свободно да я напусне, защото ако го стори света на формата и всички само-осъзнаващи се продължения на Твореца ще спрат да съществуват.
Може да се каже, че Твореца по свой избор не би могъл да съществува без неговата полярност, но на практика той съществува, но света на формата няма да може да съществува без Него. И разбира се защото Твореца не би желал да разтваря собственото си творение той ще остане в тази полярност докато само-осъзнаващите Негови продължения не достигнат Неговата съзнателност.
Това са реалностите, за които може да научите ако попътувате до обителите на въздигнатите майстори на различни нива. Ние ви разкриване тези учения на вашето физическо ниво, за да може да размишлявате над тях. Не за да ви караме да вярвате в тях с вашия външен интелектуален ум. Ние желаем от вас да медитирате над тях и да изпитате вътрешно чрез собствените си сърца тази реалност.
 
Вие можете да имате преживяването на безформения Бог

Този пратеник е описал как веднъж е бил заведен в Централното Слънце и е имал преживяването с централната му зала с бели колони, с трона на Алфа и Омега и числото осем между тях. Числото 8 символизира портала към безформения Бог. Това преживяване всеки един от вас може да има, защото вие сте продълженията на Твореца. Но въпроса е, желаете ли да имате това преживяване? Бихте ли желали да преживеете срещата с безформения Творец и това да стане вашата най-голяма справочна рамка, което ще ви покаже, че няма и едно нещо в света на формата, което да представлява изключителна реалност и няма едно нещо, което да има някакво постоянство – и по този начин няма и едно нещо, което да е от изключителна важност?
Наистина струва ли си нещата да се вземат твърде лично? Уверявам ви, че когато се намирате в Централното Слънце ще придобиете изцяло различна представа за живота на планетата Земя. Може да седите там върху белия куб и да наблюдавате необятността на материалната вселена. Може да видите колко много милиони галактики, милиони слънца, милиони слънчеви системи, милиони планети съществуват. Може да видите колко много от тях са с интелигентен само-осъзнат живот и развитието им върви по възходяща спирала, по Реката на Живота, на Светия Дух.
Но има някои, които са по-назад и са се разделили, те изостават. И когато установите, че Земята е такава планета може да се запитате има ли наистина нещо там, което да е от такова голямо значение? Има ли нещо там, което да е по-важно от вашия растеж към възнесението, когато ще можете да оставите тази планета завинаги, понеже сте свършили това, за което сте дошли на нея: отворили сте вратата на любовта там, както лейди Венера така красиво го обяснява?

Причината за потискането на жената

Падналите създания искат да ви хванат във вярването, че е невъзможно да си като Христос, освен ако някои условия не са изпълнени. Те искат да мислите, че не може да сте въплътени на Земята и да сте свързани с вашия Бог и че не може да се възприемете като въплъщението на Божествената Майка, която винаги е в точната полярност с Божествения Отец, която е винаги в Едно с Отеца. Точно това те не искат да случва. Те не искат вие да приемете, че сте представителки на Божествената Майка на Земята и че сте в полярност с безформения Бог и така силата на безформения Бог може да тече през самите вас. 
Ето как за хиляди и хиляди години от записаната история, че дори и много по-дълго те са потискали женствеността, и двете – божествената женственост и въплътената женственост. Наблюдавайте какви наситени обвинения и унижения съществуват срещу жените на тази планета. В някои страни новородените дъщери се смятат за безполезни и дори се продават като имущество, продават се в сексуално робство или се убиват, за не се храни още едно гърло.
Това е не само неуважителност към Божествената Майка, но и омраза към майката изобщо. И тази сила е била наоколо, на тази планета откакто първите паднали същества дойдоха. От тези времена насам те не са преставали да потискат Майката, да потискат женствеността, защото те не виждат себе си като част от Божествената Майка.

Превод: velaskes - izvorite.com
Източник: http://www.ascendedmasterlight.com/ascended-master-light/date/81-2013/584-08
« Last Edit: юни 18, 2018, 11:17:33 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Наблюдавайте за природните бедствия къде удрят най-много и с каква разрушителна сила - всички места по Земята, където женската енергия е била потискана систематично и по много жестоки начини ще бъдат прочистени и най-вероятно разрушени до основи...
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.