Author Topic: Орионските души  (Read 1994 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Орионските души
« on: февруари 24, 2019, 09:53:17 am »
Орион е едно от най-известните съзвездия. То е мистично и от древни времена хората го наблюдават на звездното небе и му дават най-различни имена и си съставят най-различни истории за него. Названието "Орион" идва от името на ловец в гръцката митология. Двете най-ярки и най-големи звезди в това съзвездие са Бетелгейзе(Алфа, червен гигант) и Ригел(Бета, синьо-бял гигант).
Тези две звезди-планети са били местообитание на две коренни орионски раси. Тези на Ригел са били по-груби, мъжествени и войнствени, а на Бетелгейзе по-миролюбиви. Те са знаели едни за други и са водили множество войни помежду си. На един етап след толкова войни местообитанията на двете звезди-планети са разрушени до такава степен, че не стават повече за живот в тяхната четвърта плътност. 
Душите на двете фракции остават без планети за въплъщаване и са били насочени към Слънчевата система и по-специално планетата Молдек, която вече не съществува, но тогава се е намирала между Марс и Юпитер. Няма да се впускам в разказ как се е развивал живота на тази планета, но тези две фракции са я заселили и с напредването на материалната и научната им култура  са продължили междуособиците помежду им. Което на един етап е довело до използването на изключително мощни атомни оръжия, които буквално са взривили планетата от нейното ядро и тя се е разкъсала на много малки части, голяма част от които впоследствие образуват пръстените около Сатурн. А орионските души пак останали без планета за живеене. Следващата най-близка за живеене планета била Марс и те започнали да се въплъщават там, в нейната 4-та плътност 3-то измерение. Молдек също била 4-та плътност 3-то измерение. На Марс пак имало конфликти, което довело до използване на атомни оръжия и крехката атмосфера там била разрушена и по този начин за голямата част от орионските души вече нямало възможност да се въплъщават там. Останали само тези, които били по-миролюбиви и се намирали и още се намират в подземните съоръжения на Марс. Останалите били насочени към Земята, където местните хора били създали условия на някаква тъмнина и планетата била паднала в ниските вибрации на 4-та плътност, 3-то измерение.
Ето как Орионците за първи път дошли на нашата планета и тук доста им се харесало, било по-добре от всяко друго място, на което са живели досега.

Висшия аз на Орионските души или с други думи техните създатели са Драконианците, които произхождат от доста по-малкото съзвездие Алфа Драконис. Те са техните господари робовладелци на по-тънко ниво. Те са като богове, на които орионците се кланят като повечето дори да знаят на кой се кланят. Драконианците ги заробват за своите цели чрез внедряването на специфични вярвания(програмирания) в техните ментални тела. Драконианците ги водят, командват постоянно и разпределят по специфични задачи. Драконианците имат контакт само с най-висшата каста на рептилоидите-орионци. Който не се подчинява го преследват безмилостно и го убиват. Системите и на двете раси са изцяло авторитарни и насилствени, основани на кастови различия и безпрекословно подчинение на по-висшите звена.

С това кратко въведение изградено от моите търсения по темата, ще мина към тълкуване на съобщенията дадени наскоро от Отец Абсолют чрез Марта.       
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #1 on: февруари 24, 2019, 10:03:12 am »
Рептилоидите са сред нас, много сериозно внедрени навсякъде и не се учудвайте, когато всеки един може да се окаже от тях. Но това няма значение, ако душата на рептилоида е тръгнала по пътя към духовното самоусъвършенстване и ако се е докоснала до висшия си разум.
От друга информация по-рано е казано, че орионците(рептилоидите) на Земята са към 80%(около 5.5 млр. човека), така че това си е едно огромно число и наистина почти на всеки човек душата е от Орион - всичките азиатски народи с дръпнати очи ако вземем и ще почне да се попълва цифрата. 15% са от Плеядите, 4% са от Сириус и останалия 1 процент са от 19 други звездни цивилизации.

Главния проблем на драконите и на рептилоидите е с тяхното духовно сърце(което е толкова затворено, че все едно липсва), което много по-трудно се разкрива, понеже техния жизнен път е жесток и безкомпромисен, следва йерархичен ред на подчинение и правото при тях е винаги на по-силния. Тоест вижте сегашния свят с всичките му установени правила и порядки и това на практика е примера на установения ред във всяка една орионска империя.

Как можем да разпознаваме рептилоидите сред нас?
Това е типичния среден масов човек, който се интересува само от себе си и най-много от семейството си. Той често не вярва в Бога, защото няма научни доказателства за това. Когато се случи да е набожен минава границите и бива фанатичен. Тези хора изглеждат сиви и скучни, покорни, но и мърморещи, без блясък(живина) в очите, хванати в ежедневните си проблеми, предани на вградените им мисловни програми от техните господари драконианците. По външен вид трудно се различават, защото всички сме хора сега независимо какви сме били в безплътното си състояние. Отец Абсолют казва на две места в това и предишно съобщение, че рептилоидите нямат Божествена душа. Това съм го срещал като твърдение и в други източници. Някои същества не са предвидени от Твореца да станат като Него в дългия път обратно към Себе Си, така са създадени душите им, за някакви други цели. Само Твореца знае какви са Неговите Цели и Планове. Ние тука само можем да гадаем и спекулираме, докато не ни се разкрие истината...

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #2 on: февруари 24, 2019, 10:03:47 am »
Каква роля изпълняват рептилоидите, за да бъдат допуснати преди много хиляди години в една среда заедно с Божествените души? Те осигуряват коректив на небалансираните енергии на Божествените души въплъщаващи се в дуалността. Рептилоидните души създават тъмнината и контрастта - противника. И те го правят дори без да знаят какво правят. Те правят това, което им е в силата и във възможностите мислейки, че вършат всичко в името на собственото си добро, за развитие на собствената си цивилизация. Но всъщност Висшите Сили на Вселената ги направляват по неведоми пътища, както направляват и всички останали галактически раси. Горните касти на рептилоидите си мислят, че са нацелили деветката, идвайки в този свят и съумявайки да подчинят и поробят всички души в този свят. Това са мислели до някакво време преди 2012 г. Но сега вече на повечето им става ясно, че са били използвани, и това е груба дума, но те точно така си мислят, защото живеят в тъмнина и невежество и виждат всичко като добро или зло от егоистична гледна точка. И когато въплътените светли Божествени души почват да се събуждат и да излизат от хилядолетното програмно влияние на т.нар. си господари, рептилоидите се чудят как е възможно нещата да излизат извън контрол и нищо да не може повече да се стори, че влиянието им да се запази и всичко изградено да бъде продължено и развито. Даже света за тях става неприятен и труден за живеене. Прекалено многото светлина, която навлиза става непоносима за тях и е много повече от това, на което са свикнали на живеят и да имат поносимост. След толкова хиляди години усърдна и тежка работа по заробването на всички души и завладяването на целия свят, сега са принудени да си ходят. И нищо не могат да направят повече по този въпрос. Тук не може повече да се стои на тази силна Светлина. Но и на тях ще им се обясни как стоят нещата и защо са били използвани и какви са били висшите цели да бъдат използвани в това направление.
Аз ще ви кажа, че и рептилоидите извличат голяма полза от работата си с Божествените души. А това е именно сродяването помежду, чрез множеството брачни съюзи между рептилоиди и Божествени души, което създава нов вид хибриди във Вселената - рептилоиди, които могат да изпитват Любов, Състрадание и да обладават Висш Духовен Разум.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #3 on: февруари 24, 2019, 10:05:18 am »
Можем ли да се разберем и да се сприятелим с редовия рептилоид въплътен като човек? Разбира се, че можем. Можем и да им влияем положително, като ги приемаме такива каквито са, без да ги критикуваме.
Те са много разумни и практични същества и разбират от хармоничното и красивото в света и в другите хора, стига да изглежда практично за тях.
Ако се създадат достатъчно добри условия за живот, уреден свят с уредени отношения между всички и рептилоидите ще живеят мирно и добросъвестно. Те ще носят винаги вируса на егото в себе си, но не биха го проявявали ако не са предизвикани. Просто ще си живеят с ограниченията си, така както си знаят, с това, което имат без да си пречат един на друг. На тях друго не им трябва. Но когато драконианците ги предизвикват с показване на низшата си природа те стават страхливи, опасяват се за сигурността си, почват да искат повече, почват да търсят повече контрол и стабилност и да не се съобразяват с правата на останалите. Като биват избутвани в ъгъла, стават отмъстителни и прибягват до насилието.       

Моите "приятели" рептилоиди си отидоха от моя живот. Като спрях да ги търся и те спряха да ме търсят. Чисто и просто така. Като няма за какво да си говорим, като няма какво смислено да правим заедно, няма и смисъл да се срещаме.
Сякаш това отдръпване стана изведнъж и автоматично, като някакво предопределение. Аз съм си същия, не съм променил доброжелателното си отношение към всички свои познати. Който и да срещна не бих го пренебрегнал. Най-малкото бих поздравил. Както и да е.
Винаги съм се чувствал като странник в този град/държава/свят, не на място в семейството ми, сред родителите които са ме отгледали, нито в училището, нито сред връстниците си в квартала докато минаваше детството ми, абе никъде и сред никой не ми е било добре и напълно приятно. Едва като намерих себе си и ми дойде просветлението намерих и така желания вътрешния мир и разбрах за смисъла на това да бъдеш странник в света.

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #4 on: февруари 24, 2019, 10:08:10 am »
Рептилоидите имат само 4-те долни чакри и 4-тата не е същата като 4-тата при божествените души. С други думи 4-тата чакра при тях не е източник и канал за безусловна любов, както е при божествените души. Рептилоидите нямат свързаност с висши центрове и висш аз, нямат интуиция и нямат коронна чакра като канал към Бога.
4-тата чакра при рептилоидите е като 5-тата при хората, там е умът им, а 3-тата, която е егото и личността при божествените души, е център на чувствата при рептилоидите. Тъй като им липсва духовно сърце, интуиция и връзка с Бога те интерпретират тези неща от чисто практична гледна точка ако им се отдаде. Определенията за тези неща трябва да имат логически и емоционален смисъл за тях, за да изглеждат истински и с практическа полза за тях.

Сещам се за Башар и цивилизацията на Есасаните, които са създадени чрез хибридизация между "сивите" и човека. И по този начин вече имат Божествена връзка и са изградили мирно, изпълнено с Любов между всички свои членове, високо-еволюирало общество.

С тези разкрития за рептилоидите много неясноти си идват на мястото.
След разрушаването на планетата Молдек и след унищожаване на атмосферата на Марс рептилоидите, които населяват тези две планети се заселват на следващото най-близко място - Земята. Благодарение на тях и неподготвените за тъмнината коренни човеци, Земята тогава изпада в 3-то измерение. От тези времена насам всеки, който се въплъщава на Земята попада в изпитанията на 3-то измерение. Рептилоидите, които искат божествена душа се сродяват със земните човеци. Човеците с божествени души се потапят толкова дълбоко в тъмнината и по този начин забравят за връзката си с Бога и не правят разлика между своя вид и тези приятели със "змийските" души. А драконианците през астрала дирижират цялото шоу и се въплъщават само, за да заемат най-ключови властови позиции във всички създаващите се общества през историята.

« Last Edit: февруари 24, 2019, 08:05:24 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #5 on: февруари 24, 2019, 10:09:40 am »
Драконианците са тъмни създания от съзвездието Алфа Драконис. Те са създаделите на душите на рептилоидите.
На драконианците също им липсва духовно сърце и не могат да изпитват любов и състрадание. Те  имат силен ум и много повече натрупан опит във вселената на формата. Техния път, както и на всички тъмни създания е пътят на разрушението. Откъдето минат оставят следи на разрушение след себе си. Техните цели са свързани със събирането и трупането на енергия по всички възможни начини без значение дали това значи смърт и страдания за безчет други същества изпречили се на пътя.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #6 on: февруари 24, 2019, 10:18:08 am »
Клонирането на хора се оказва реалност и на света има стотици хиляди живеещи клонинги. Те са създадени от чистите рептилоиди, чрез генетично модифицирани яйцеклетки дарени от човешки жени(откраднати от програми за борба с безплодието). След генетичната модификация в клонинга остава само това програмиране, което е изгодно за рептилоидите. Такива клонинги не обладават божествена частица и са напълно зависими откъм заробваща пропаганда и манипулация. Казва се, че ги модифицират като много привлекателни на външен вид и ги внедряват в модния и шоу бизнес, за да създават стандарти по външност и начин на живот, които чрез примера си да отклоняват божествените души от пътя, като ги съблазняват да преследват повърхностни светски цели в живота си.
Клонираните хора живеят без душа и енергийно зависят изцяло от другите. Създаването на клонинги от рептилоидите е най-голямото престъпление срещу законите във вселената. Трудно е да си представиш жестокостта, която е нужна, за да създадеш същество, което е обречено да се мъчи без смисъл и без продължение и развитие, с един единствен физически живот.

След тази поредица съобщения на Отец Абсолют, много хора, които ги четат се питат, "ами аз дали не съм рептилоид или хибрид с двойна душа". В тези съобщения са дадени способи как да установим разликата, което пак не е много сигурно, защото объркването в този свят е огромно. Според мен най-добрия начин да разберем дали сме божествени души или хибриди, които се освобождават от рептилоидните си части е в способността си да обичаме безусловно и според чистотата на всички наши вътрешни намерения за всичко, което вършим. Когато помагаме на други хора поради какви вътрешни намерения го вършим - от чисти подбуди, да издигнем целия живот на ново духовно ниво или защото смятаме че ще извлечем някаква настояща или бъдеща изгода от указаната помощ. Рептилоида ще помага на ближния само ако има някаква полза от това, каквато и да е, дори и скрита за наблюдателите. Божествената душа помага, защото това й доставя най-голяма радост и защото чрез помощта издига духовно хората на които помага. Тоест човешките божествени души вършат всичко с Любов в служба на Бога. А рептилоидите правят всичко само за себе си, семейството си и за лоялните си групички. Рептилоидната частица е егоистична, а божествената е  безкористна.

В тези разкрития за рептилоидите стои опасност от създаване на разделение между хората. То така или иначе има голямо разделение между хората, но сега опасността е повече за божествените души да почнат да се възприемат като нещо повече от рептолоидите, тоест да получат изпитание за собствената горделивост, което трябва да издържат.
Пред Очите на Отеца всички същества са равни и значими. За Отеца и рептилоидите и драконианците имат определена важност щом са били създадени и аз съм сигурен, че Той си ги обича еднакво всичките. И също толкова еднакво обича всички възможни същества във вселената, заедно с божествените души.

А рептилоидите, които се интересуват от духовност от практична гледна точка или като хоби има опасност да се ожесточат към божествените души, защото видиш ли те не могат да изпитват любов и състрадание и през цялото време са били водени за носа от някакви програмирания на съзнанието. Но тези рептилоиди, които са интересуват от духовна информация ако са искрени в интереса си, това показва, че имат божествена частица в себе си, която чака да бъде разкрита и подхранена. А онези, които нямат божествена частица и го вършат само като още един начин за печелене на пари, то техните вярвания, че са на духовния път може да бъдат напълно разбити и тези хора да бъдат докарани до някакви силни негативни изблици. Всичко е възможно да стане, когато догматиката, в който си вярвал безкритично през целия ти живот се руши пред очите ти.

Някои се питат дали душите на драконианци и рептилоиди подлежат на кармични разплащания. И отговорът разбира се е положителен. Всяка душа, която и да е, откъдето и да идва веднъж влезе ли в енергийно пространство на Гайя не може да излезе сама от него без да е усвоила всички уроци, които 3-та плътност предлага и преди да се е разплатила с всеки, с който е имала вземане-даване енергийно.
В сегашното време на възнесение, когато преражданията свързани с изпитанията на 3-та плътност се прекращават душите на грешниците се преместват от Висшите сили в друго планетарно пространство, което е организирано по същия начин както нашата Земя, където продължават с преражданията си, докато се балансират и изчистят.
Друг може да запита, ами когато ти липсват горните три чакри възможно ли е да се балансираш и изчистиш от греха. Възможно е, но става по пътищата на практичността и целесъобразността вкарани в руслото на мира и целите за по-масово хармонично съществуване. Може да нямат Божествена Любов в душата си, но имат ум и съзнателност, което е напълно достатъчно да се създават нови по-светли вярвания, по-широки и обхватни от дуалните, които да променят и начина им на живот.

За пример, има много души на драконианци и рептилоиди, които са се отцепили от своите тъмни общества с идеята, че повече не искат да са част от тези империалистични доминантни структури и сега вървят по светли пътища и работят за увеличаване на Светлината във Вселената. Много от тези души днес са част от командата на Аштар и Галактическата федерация на Светлината и съдействат за процеса на възнесение на Земята.

Когато драконианци и рептилоиди минават на светлата страна и почват да живеят съобразно законите на Твореца техния страховит външен вид се променя постепенно, чертите им се смегчават значително, лицата им стават симпатични, духовити и усмихнати.

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #7 on: февруари 24, 2019, 10:23:03 am »
Първите съобщения на Отец Абсолют започват с новината, че Драконианците са били сразени от Силите на Светлината и вече ги няма като заплаха на нашата планета. Въплътените рептилоиди са останали без своите началници и няма кой да ги ръководи повече!
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #8 on: март 02, 2019, 10:24:34 pm »
Хората наистина сами сме си виновни за цялото време на тъмнина през което сме минали, всичките тези векове на мъчителни прераждания. Но това е част от нашето обучение, без което е нямало как да се научим. В крайна сметка не може да се обвинява никой, няма място изобщо за такива чувства.
Този който може да заробва, щом е допуснат на планетата значи е имал правото да върши своята работа. А този, който позволява да бъде заробен, той позволява защото е загубил себе си в илюзорността на материалния човешки живот и само чрез страданието на ограниченията той може да разкрие наново себе си. Този, който заробва е нормално да прави това, щом го може. И ние как заробваме цялата планета и я използваме за своите нужди,  как вкарваме добитъка във ферми, за да го доим и стрижем, да го колим и да го правим на салами и суджуци. Грубо звучи, но аналогията е точна. Човека е изтрепал безчет животни, за да има какво да яде. Ако тези животни тръгнат сега да обвиняват човек, за всичкото зло, което човека им е сторил къде ще му излезе края. Така стои и въпроса с рептилоидното робство над хората. Но сега е дошло времето, най-накрая човека да се събуди от хилядолетната си дрямка в света на тъмата и да отхвърли оковите си и да благодари на всички тези, които му помогнаха да намери своята Божественост макар и по такъв труден и жесток начин.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #9 on: март 05, 2019, 10:16:39 pm »
Ако някой все още се чуди за себе си дали има нещо рептилоидно Отец Абсолют казва, че те нямат никаква съвест. С други думи, те не могат реално да поемат отговорност за действията си. Цялото им поведение е обусловено от менталното им програмиране. Та ако поемат отговорност, то тя е обусловена от това програмиране. Знаем вече за какви цели са програмирани чистите рептилоиди. А човекът има вградена морална система. Това също е програмиране, но божествено такова. Божествената душа е програмирана чрез кодовете на безусловната Любов. Човек не би могъл с лека ръка да погази своя морал. Рептилоида като върши зло не изпитва вина и разкаяние след това. За рептилоида целта винаги оправдава средствата. Както казва Отец Абсолют, те могат да минават върху купища от трупове без да им мигне окото.

Ето една любопитна подробност от етимологията на думата "дракон", която означава "дявол". Оттук идват всичките асоциации за зло с влечугите - змии, гущери, дракони.
Грозотата на дявола, страшните му черти и физически характеристики, лукавостта му, примамливостта му, хипнотичните му очи, хладнокръвието му, присметливостта му, всичко това са основните характерни черти на Драконианеца.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #10 on: март 06, 2019, 08:03:21 am »
А съзвездието Алфа Драконис е наречено така, защото звездния куп изглежда като леко извита опашка на дракон или като на змия.
Драконите са дошли на тази планета още в древни времена. Огромни мощни огнедишащи летящи създания. Не случайно са на почит сред азиатските народи, това е останала древна традиция идваща от времената, когато небесата са били господствани от тези създания. Те са тероризирали хората съвсем открито и са вземали каквото им е било нужно без да питат.
Но гравитацията не им е била по вкуса и впоследствие са се оттеглили в астралното поле като безтелесни същества да командват парада. Някои от тях са започнали да се прераждат като хора. Други са се отцепили от своя народ и са тръгнали по пътя на духовното самоусъвършенстване.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #11 on: май 03, 2019, 07:39:57 am »
В днешното съобщение на Отец Абсолют чрез Марта се дава съвсем нова информация за кармичните взаимоотношения между човешки души и рептилоидни души. Рептилоидите нямат свободна воля, те не могат да отговарят за самите себе си, защото се намират под властта на господарите си. Тяхното стадно програмиране е много силно и дълбоко и отделния рептилоид явно не може толкова просто да се освободи от това и да поеме по самостоятелен път. След смъртта си човешките души се оказват заедно на едно място, което е напълно отделено от мястото, където се оказват рептилоидните души. По този начин кармичните взаимоотношения на човека се отнасят към рептилоидната раса като цяло и по същия начин рептилоидната раса като цяло може да има нещо за разплащане с отделни хора, с които по някакви причини влиза в отношения.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #12 on: май 23, 2019, 07:51:35 pm »
Едно много важно качество или липса на качество съществува при рептилоидите. Те нямат грам творчески способности. Всичко, което са постигнали като голям технически напредък през дългото съществуване на тяхната цивилизация е станало чрез копиране и подражание. След като усвоят някаква нова технология те си правят експерименти с нея, до какво може да доведе, до какво може да се разрасне, но отново им липсва усет как да направят от нея нещо по-съвършено. То затова те не могат да прокопсат като цивилизация и сега са дръпнали яко назад, и измират в генно-модифицираните си тела на по 1000 и повече години.
Липсва им творчески импулс, защото душите им не са божествени. Само божествените души имат вграден творчески потенциал. Тези същества са като био-киборги, имат силен ум, но без никаква интуиция. Всичко при тях е студена логика и фактология. Това съчетано с дуалистична вибрация води до реализация на катастрофални потенциали.     
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #13 on: юли 01, 2019, 09:40:24 pm »
Орион е огромно съзвездие. В него живеят над 500 вида разумни съзнателни "същества". Рептилоидите са само един от тези над 500 вида. На Орион живеят и подобни на нас хората същества, има и божествени души. В другата тема стана дума за Бог Йехова, който е от Орион, та неговите фрагментации са божествени души, които са огромно количество сега на Земята и реално звездните души сме дошли точно в помощ на тях, в отговор на техния вик за помощ и спасение. Тези души на Бог Йехова оригинално са предвидени за възнесение в 4-та плътност.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души - За Драконианците
« Reply #14 on: юли 25, 2019, 08:10:01 am »
Сега ще напиша нещо по-позитивно за тях. За качеството смелост. Това качество при тях е безкрайно и абсолютно дори. Това са същества, които не знаят що е страх. Така са създадени, че самите те да всяват страх и никога при никакви обстоятелства, нито в болка, дори в тежка битка, дори пред опасност от окончателна смърт те не изпитват никакъв страх. Това е нещо забележително и ние човеците можем да се научим много от безстрашието на хората Дракони.
Те не се подчиняват на илюзорни авторитети. Никога не приемат някой да им нарежда какво да вършат, ако този някой не е по-мъдър и по-божествен от самите тях. Това са същества на великата мисъл и на дълбокия ментален взор. Те имат много твърда непреклонна натура изкована в огън и лед, както се казва.
Както съм писал по-рано тези същества са далеч от идеалното, но имат някои качества, които са забележителни и всеки може да се поучи. Смелостта е изключително качество, но когато няма сърце зад това, когато липсва любов и състрадание към ближния смелостта води към насилие и тирания. Именно сърдечната чакра на Драконианците е закърняла и много от тях влизат в човешко въплъщение, за да се научат какво е това Божествена безусловна любов. За типичния Драконианец безусловната любов е неразбираема, като неразрешима мистерия. Няма практична страна за тях. Те са учудени как човеците могат да си помагат един на друг без да има някаква лична изгода от това. Как може да се раздаваш без да искаш нещо насреща. Но това е защото така са създадени душите им. Но любопитството им към човешкия вид - божествената душа е много голямо. Някои от по-негативните им събратя ни презират и ни считат за нещо като животни, слаби безволеви безчестни създания, но други винаги са ни наблюдавали и изследвали отстрани с огромен интерес и може би тайно си пожелават да бъдат като нас, да имат такова състрадание и любов към ближния.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #15 on: ноември 04, 2019, 08:52:40 pm »
Едно смело изказване ще направя, което не е задължително да е истина.
Всички азиатски народи от жълтата раса са Рептилоиди в голямата си част и в не толкова голяма си част са Драконианци. Между тях има много малко количество Божествени души, но не е като без хич. В Япония има повече Драконианци от обикновеното и те самите не знаят за това, че са такива. Рептилодите имат по-голям стаден инстинкт, обичат да бъдат на групи или в големи групи, обичат да следват нареждания, готови писани правила. Друг път като наричате някои групи, че се държат като овце да знаете, че не са никакви овце, ако може да ги видите на какво приличат.
Драконианците са точно обратното, те не обичат събирания в големи групи и още по-малко обичат и съблюдават нечии правила. Но затова пък обичат властта и обичат да създават правила. Когато нещата се организират от самите тях, то тогава правилата са ОК. Това са наистина странни "хора". Гордостта им е много голяма. Чувството за хумор и самоиронията почти напълно липсват. Войнствени са, не приемат друг да се задява и шегува с тях, гневливи са и са избухливи като бъдат предизвикани. През повечето време живеят почти без никакви емоции, апатично. На ментално ниво, в главите им бушуват големи мисли, като се почне едно мислене и премисляне, преценяване на това и онова, няма край. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #16 on: ноември 04, 2019, 10:45:06 pm »
Главната разлика между Рептилоид и Драконианец е, че вторите са господари на своите емоции и на своите мисли, докато първите още летят с някакви астрални емоции, а за мислите да не говорим в какъв безпорядък са. Измежду Драконианците са едни от най-големите магьосници-илюзионисти, тези дето могат да променят материята с мисълта си. Такава концентрация на ума могат да имат. Рептилоидите също могат да постигнат контрол над емоции и мисли, но доста работа ги чака. Дракона е господар, Рептилоида е изпълнител. Дракона не търпи "Не", не търпи своеволия. Много често в историята на човечеството голямата част от царете и владетелите, всичките насилствени завоеватели са били представители от тази звездна раса. 
Има ги във всички раси и народи. Има ги и в България и от едните и от другите, като Драконите са винаги много по-малко, но затова пък присъствието им не може да не се забелязва.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Орионските души
« Reply #17 on: ноември 05, 2019, 09:39:52 pm »
Цялата тази тема да не се приема на сериозно. Това са мои спекулации базирани на най-различна информация, която съм срещал по-рано. Лично аз Рептилоид или Драконианец в тяхната оригинална визия не съм виждал никога и не ми е нужно да виждам. Ако пиша някакви съмнителни неща, ще уточнявам след това, че са такива.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.