Author Topic: Оттегляне на подкрепата към тъмното в света  (Read 313 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Или с други по-прости думи - бойкотиране.
Това е единствения начин да се покаже, че вече не сме заинтересовани от тъмните начини, по които е изградено цялото човешко общество, от дуалността, от старото, от нефункционалното, от разделението, от прослойките, от несправедливостта, от елитарността, всичко това което е проявено в света, в държавата, в общината, в града.
Всички, които сме тръгнали към 5-то измерение, към новия живот в Любов и Светлина трябва да знаем, че мирния подход към този проблем е единствения възможен. Трябва да се подходи с мир в душата и мир в действията. Без негодувание и без противопоставяне. Без използване на насилие, без каквато и да било принуда. Само с Любов и внимание към другия, с ясна обоснованост на намеренията, с твърда воля само напред.
Отстранявайте се от всичко, което не отговаря на Бога и на Безусловната Любов. Оттегляйте своята подкрепа към всеки аспект на обществото, което работи по старите начини, което работи на базата на страха и разделението, на облагодетелстване само на една част от хората, за сметка на другата, махайте се от всички тези, които се опитват да ви вкарат прегрешение, всички тези които ви потискат, всички тези които нарушават фундаменталните ви права на живот. Стига сме подкрепяли бездушни политици и бездушни институции, които са изкусни в лъжата и измамата и малко правят за доброто на целокупния народ.
Кажете НЕ на цялата глупост и безсмислие, на цялата повърхностност и безвкусност, на цялата незаинтересованост и безотговорност, на тарикатщината и дребнавостта, на низките страсти, на законите и порядките, които са подтиснически и манипулативни и т.н.
Това трябва да започне да се случва по доброволен начин между хората, трябва да тръгне от някой и да започне да се разпространява, защото самия процес на възнесение ще направи нещата по трудния начин без да ни пита, чрез природни бедствия и катаклизми от масов характер. Сега е дошло времето всички, дето дремят, всички които четат посланията на Висшите сили, да се пробудят от инертността си и да приемат своята нова творческа природа на деца на Бога. Процеса, който е тръгнал е невъзвратим и наистина е по-добре да започнем да излизаме от душевния си ступор и да се приспособяваме към новите реалности.
Оставете всичко старо, всеки ден по-малко чистете и махайте от себе си ненужното и вредното, остранявайте се от дуалните хора, от тяхното мислене, от техните грижи и проблеми и възприемайте само новото и божествено, само това, което носи Любов и Светлина.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #1 on: февруари 27, 2019, 10:41:46 am »
Как се събаря едно цяло общество без употреба на грам насилие, и по-точно онези изострени негови сфери, които не работят за добруването на цялото?

Като спрем да ползваме услугите и продуктите, които тези обществени сфери ни предлагат. И така, ако знаете примерно, че фармацевтиката не ви помага за вашите страдания, то просто спирате да купувате химикалите им. Ако виждате, че лекарите не ви лекуват, преставате да ходите при тях и да търсите помощ от тях. Ако бакалията ви предлага гумени изкуствени храни преставате да посещавате това място.
В същото време с напредването на възнесението ще се появяват наистина работещи алтернативи на всичко, което сме свикнали да ползваме от старото общество и което има неблагоприятно въздействие върху човешкия организъм. И в горния ред на мисли ще се появяват истински лекари и фармацевти, които ги е грижа да излекуват своите пациенти, ще се оформят истински производители и търговци на чиста биологична храна, които ще се стремят тя да става по-достъпна за повече хора.
Аз самия, както съм писал вече, от много години бойкотирам почти всичко, което съм сметнал, че не ми върши работа. И даже работя активно за намирането на всякакви нови алтернативи, като експериментирам над самия себе си.

 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #2 on: февруари 27, 2019, 10:42:05 am »
Когато сме забелязали, че държавата не работи за хората както трябва да работи, няма друг начин освен да я бойкотираме. В същото време не може да се каже, че държава съвсем не работи за хората, защото ако не го правеше съвсем, нямаше да я има тази държава. Държавата осигурява за хората някакъв жизнен стандарт и сигурност, това не може да й се отрече.
Замисъла на тъмния кабал за малките държави като нашата е да бъдат покорни васали на водещите държави. Чрез получаване на поредица от крупни заеми, избраните от народа продажни и безскрупулни политици за целия период на прехода успяха да изтъргашат всичките интереси на държавата ни на тъмния кабал. И сега всичко, което се случва, цялата тази т.нар. либерализация на икономиката е стриктно следван план на развитие предначертан за страната ни. Това с най-прости думи създава същите условия на бизнес като в САЩ, чрез съкращаване максимално влиянието на държавата върху частния сектор, което води постепенно до монополи, които събират големи парични средства и стават по могъщи от самата държава. Което значи, че монополите могат да правят каквото си искат - да променят законите в държавата, да си купуват партии и политически лобита, да влияят по всички възможни начини чрез подкупване на ключови фигури във официалната власт, за да изпълняват егоистичните си пъклени планове.

За нашата държава има една много важна особеност, че тук след комунизма реално няма работещ свободен частен сектор. Защото големите капитали създадени през този политически строй от народа на страната са заграбени и разпределени между стотина души в тесни фамилни кръгове, които реално имат цялата власт над държавата ни. За народа и частния бизнес са заделени само трохички и обещания, които никога не се изпълняват. Масовата приватизация се оказа масово ограбване също. Всичко, което уж се прави за народа е вид ограбване на народа. Всичките партии, които съществуват в страната ни са регистрирани от същите 100-тина души, които държат големите капитали. А бедния заблуден българин си мисли, че има право на глас и като избира дадена партия тя ще представлява интереса му. Партиите, които идват на власт и се сменят на всеки интервал от 4 години се грижат основно за добруването на тези 100-тина души и за просперирането на техните нечестно присвоени капитали. След това, може да направят нещо и за по-едрите клечки, разните бизнесмени и предприятия, за подсилване на държавната власт и контрол, за поддържане на институциите действащи и най-накрая, ако останат някакви средства и желание сред управляващите може да сторят нещо малко и за народа, така че накрая да кажат  "вижте какви чудеса направихме за вас и вие пак сте недоволни".
Та това е положението в милата ни страна. Държава отдавна няма, има родствена мафия от бивши агенти на държавна сигурност, които правят каквото си щат на тази територия. Те са инкарнация на тъмнината, работят без да знаят за дявола и след краткия си мизерен земен живот душите им ще принадлежат изцяло на дявола. Което в много случаи означава духовна втора смърт чрез Божествения огън. Така, че такива хора продават душите си на дявола за един ефимерен човешки живот срещу богатства и власт и ще си платят прескъпо за това след смъртта си.     
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #3 on: февруари 27, 2019, 10:44:11 am »
Така, че това адско творение наречено държава, което би трябвало да работи изцяло за добруването на народа а не го прави трябва да бъде бойкотирано безкомпромисно от светлите хора живеещи на тази велика българска земя, заради чиято свобода са се борели и умирали много честни и смели хора.

И за пореден път напомням, че след разкриването на такива несправедливости в живота, за страната ни, а след малко и за света, не бива да се реагира емоционално - с раздразнение, гняв и осъждане към въплътените хора на тъмата. Трябва винаги да сме спокойни, с разум и безпристрастност да приемаме нещата такива каквито са и несправедливостта да стане наша лична мотивация самите ние, всеки отделен човек да се стреми винаги да бъде справедлив в своите отношения с другите.

Винаги когато пред нас има демонстрирано колосално зло и огромна несправедливост и безчестие трябва да се запитаме - А Господ Бог, който е Любов, какво би сторил? И отговорът ще ви бъде даден. Отговорът винаги е прост и лесен за разбиране. Бъдете мир, носете мир вътре в душата си, носете мир в света, бъдете светлина и любов за себе си и за другите и всичко ще започне да се оправя и да се нарежда както в личното преживяване така и в колективното.

Бойкотът представлява изявената воля да се откажеш от това, което не ти върши работа. Дявола винаги изкушава, дявола винаги предлага привидно лесни решения, привидно примамливи удоволствия, но човек трябва да може да казва "Не, благодаря!". Когато откриваш най-различни неща, които не отговарят на твоята възвисена природа, които ти се насаждат като единствено решение, които биват рекламирани като единствено решение, ти трябва да имаш капацитета да разсъдиш кое за теб е полезно, кое носи светлина за твоята възвисена природа и кое те дърпа назад. Да казваш "да" на всичко, което те издига и да казваш "не" на всичко, което цели да те провали.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #4 on: февруари 27, 2019, 10:46:50 am »
Сега малко за устройството на света, което е сътворено по визията на тъмния кабал(въплътени драконианци и висша каста чисти рептилоиди). Това са на практика няколко семейни кръга, които стават много силни и влиятелни през последните няколко стотин години чрез много хитри подмолни дейности, свързани с войни и банково дело. С отдаване на заеми със заробващи условия, с подклаждане на международни конфликти, които прерастват до военни действия от национален и глобален мащаб. С производство и търговия на оръжия. Със захващане на всички възможни лостове във финансовите системи на всяка една държава по света с малко изключения. И с постоянно източване на най-скъпоценните ресурси на планетата и складирането им в частни трезори.

И така имаме тези няколко фамилии, които чрез монопола си върху парите/банките/борсите/държавите/глобалните концерни могат да манипулират общественото развитие във всяка една държава, която е под тяхно финансово влияние. Бавно и методично те прокарват желаната от тях политика във всяка страна. Ако дадена страна чрез избраните и представлявани политици каже категорично "не", което е много рядко срещано, Кабал-а оттегля всичката си финансова подкрепа и остава тази страна на произвола, сами да се оправят. Но преди това ще опита по най-различни начини да реши проблема с тази страна - дипломатично или чрез насилие, така че да не загубят влиянието си върху нея.

Как се е стигнало до това положение, няколко фамилии сега да имат пълна власт над целия материален свят? Заради алчността на всички управници през всички времена във всички държави и територии - царе, крале, императори, султани, папи, министри, правителства, диктатори и прочие.
Голямата власт и богатства на няколкото фамилии произхожда от остатъците на Римската империя и Римо-католическата църква, които създават в началото няколко тайни окултни общества в днешно време водещи се като "клубове".

В България има установена двойна ос на злото. От една страна това е Кабалът, който е впил нокти във врата на малката ни държавица чрез предателствата на всички редуващите се бг правителства от началото на прехода досега. А от друга страна имаме вътрешни много опасни български паразити, бивши топ комунисти, които се крият задкулисно и държат цялата власт, която парите и дяволската хитрост могат да осигурят. Два звяра смучат живителната сила на българина незабелязано.   

Дявола и злото поставят предизвикателства и тези предизвикателства са огромни, защото са на живот и смърт(буквално и преносно). Пред човека стои постоянно алтернатива, каквото избере това му се дава. Комунизма създаде едни определени трудни условия на съществуване, сега и демокрацията създаде друг тип трудни условия. Но именно в трудното и тежкото човек показва кой е той, каква е неговата стойност, какви са неговите възможности, каква е неговата сила да отстоява себе си. Можеш ли и при най-трудните условия да съхраниш огъня вътре в себе си. За истински светлия човек няма значение какво е положението в света и в държавата. Той ще носи светлината вътре в душата си и ще свети с нея независимо от проявените колективни условия.
Но в помощ на тези, които са по средата на пътя и са все още в объркване, външните условия също ще бъдат променени и трудностите и предизвикателствата постепенно ще бъдат премахнати. На всеки, който желае ще му бъде помогнато да увеличи своята вътрешна светимост.   

Света докато е населен с хора с ниски вибрации не може да бъде издигнат. По този начин и държавата ни не може да бъде оправена докато има много, които ще продължават да дърпат чергата единствено към себе си и да саботират всяко усилие на по-светлите хора да направят нещо добро за всички. Затова идва на помощ Възнесението към 4-та плътност, което е своеобразна чистка и цедка и ще отдели размирните хора от добронамерените.
Какво може да направим сега всички тези, които се стремим към светъл и истинен живот? Да продължаваме да се просветляваме индивидуално, да продължаваме с малки стъпки да проявяваме светлото около нас по възможно най-устойчиви начини, пък каквото ще да става. Ако дойде някой да събаря и разваля съграденото, ще градим пак докато имаме сила и желание, докато сме живи в този свят. В другия свят, там всичко е наред, там ще си почиваме.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #5 on: февруари 27, 2019, 10:49:26 am »
Глобалистките амбиции на тъмния кабал представляват тотална хегемония на идеологията на драконианците и рептолоидите.
Един тираничен владетел хванал в ръцете си целия свят.  Той чрез много прикрити лостове(глобална държава, глобално правителство, глобални монополни холдинги) да командва и направлява всичко и всеки. Целта на тази абсолютна власт е докарване на цялото население в робска позиция на подчинение чрез сплашване за собствения му живот, и по този начин поставянето му под пълен контрол. Ако тиранина горе на социалната пирамида поиска всички да страдат контролът му ще създаде всички необходими условия на живот така че цялото население да бъде подтикнато да страда и да създава тъмна хранителна енергия за своите поробители. В такъв режим има по една монополна компания, която да определя вектора на движение на всеки аспект на човешкия живот. Например ще има един производител на пшеница, който ще произвежда такава гмо пшеница, която служи на целите на кабала. С други думи ще има по една водеща компания, която ще предоставя на глобалното население един "перфектен" продукт. Например ако си жаден няма да пиеш вода, ами ще пиеш само кока кола. Ако си гладен ще ядеш само макдоналдс, защото ще е определено като най-добрата храна за теб от всички здравни организации финансирани от кабал-а. И всичко останало, което се явява конкуренция ще бъде постепенно надвито и подтиснато чрез силата на монополите.
Ето това са целите на тъмния кабал, които никога няма да видят реализация в този свят. Но може да си представите за какво колосално зло става въпрос, което се придвижваше бавно и методично в планетарното идейно пространство и все още се придвижва но вече няма свои ревностни водачи. Защото главата на змията е отрязана. Драконианците, които командваха парада са прогонени от този свят. Остават въплътените драконианци и рептилоиди, намиращи се на много високи позиции и с власт, които постепенно ще бъдат уличени и изловени с напредването на процеса на възнесение.

Кабалът иска да направи организацията си господ-ар на Земята. И към това се стремят всички самозабравили се хора, които не вярват или не признават истинския Господ. Всеки самозабравил се човек, който се докопа до по-голяма власт превръща себе си в същински тиранин, който замисля постоянно как да контролира и да използва до колкото е възможно, подвластните му маси от хора без вторите да могат да се обединят и да го бутнат от пиедестала му. Това са правели повечето управници с най-различни титли през всички тъмни времена на човешката история. И всеки един, който е вършил масово зло е трупал огромна карма, която ако не е пожелавал след това да изплаща е бил изпращан в ада на още по-трудни изпитания пък дано да му дойде акъла. Ако упорството продължава адските хора преживяват втора смърт чрез разформироване на душите им.

Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Re:Оттегляне на подкрепата към тъмното в света
« Reply #6 on: февруари 28, 2019, 12:13:59 pm »
След като се отделим от тъмнината в света какво да правим?

Две насоки на работа имаме, които са първостепенни. Да издигнем вибрационно себе си и да издигаме вибрационно другите(с тяхно съгласие разбира се).

Първата насока, издигането на себе си това е работа над собственото съзнание, което е било обусловено досега по какви ли не начини, за да бъде отдалечено от Висшия си Аз. Това е сторено чрез чужда намеса в личното ни пространство и чрез собствено приемане като валидна на тази намеса. Тоест ние сами сме си виновни, че сме възприели тази намеса като истинска за нас. И оттук вече може да се работи към промяна на своето съзнание. Целта на тази промяна е обусловеното дуално робско съзнание да го направим каквото то е в действителност - Божествено съзнание.

Втората насока идва след като сме поработили над първата и вече имаме някакво ниво на високо съзнание. Така можем да "носим Светлината" и да я даряваме на другите ни части - другите хора.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Каква е целта в оттеглянето на подкрепата към тъмните хора?

Те са доста цели, но главната цел е да се демонстрира по мирен начин, че не желаем повече да ни водят за носа, не желаем повече да бъдем жертви и принудителна работна ръка, не желаем да бъдем управлявани и манипулирани, не желаем повече да бъдем лъгани, не желаем да бъдем ограбвани, не желаем да бъдем разделяни и дискриминирани, не желаем да търпим повече каквото и да е недостойно отношение, не желаем да се погазват основните ни права, не желаем несправедливост и неравенство.

И напомням, не хранете негативни чувства към тъмните хора, не ги обвинявайте и проклинайте, не ги съдете дори мислено. Те си минаваха техните уроци досега чрез това поведение, но това не значи, че нещата трябва да продължават вечно и че трябва да продължаваме да ги търпим. Бойкотът е просто нещо, не се изисква кой знае какво, за да го сториш - просто се оттегляш - не купуваш, не гласуваш, не работиш, не помагаш на всички, които си преценил, че представляват тъмните сили в света.

Има и друг вариант, за тези които са водени изцяло от Любовта. Те могат да се съсредоточават върху изпращане на положителна енергия на тъмните сили, които са на власт и управляват държавата,  тоест да опитат да им налеят малко позитив в ауричното им поле чрез конкретни визуализации над техни снимки примерно. Което може и да помогне на някои от тези хора да се осъзнаят малко какво вършат, на други може и изобщо да не окаже влияние.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3334
 • Gender: Male
Ще дам един пример.
Ако знаете какво извращение е банковата система. Тези хубавци от нищо правят купища пари на нашия гръб. Отдавна съм спрял да ползвам по какъвто и да е начин банкови услуги. Просто и ефективно. Ако всеки го направи корумпираната банкова система ще се сгромоляса. И така е с всяка една мракобесна корумпирана система, която е установена. Ако се оттегли масова подкрепа от нея и заминава. Оставам на вашето въображение и светъл ум да си оформите картината.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.