Author Topic: Енергийно самолечение  (Read 569 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Енергийно самолечение
« on: април 06, 2019, 09:14:32 am »
Лечителската способност е всъщност творческата ни способност. Това е способността да се работи със зеления лъч съчетана със силна вяра и способност за визуализация. Ето една примерна постановка. Искаме да излекуваме някаква заболяла част от себе си или да помогнем на друг човек, който страда. Викаме на помощ Архангел Рафаил, също някой от Възнесените Майстори, който ни е по-познат и нашите Ангели Хранители. Смълчаваме вътрешното си пространство с кратка медитация и се концентрираме над задачата по лечението. Молим Висшите Сили, които сме повикали за съдействие и водачество. След това си представяш как зеления лъч влиза през теб, как се усилва вътре в теб и после как го насочваш към засегнатите заболели участъци на страдащия. След това визуализираш процес на лечение. Може да си представиш как изглежда за теб болестта и как зеления лъч като минава през нея я прочиства и възстановява засегнатото място. Примерно може да си представиш клетките в тялото като живи същества, които докато са засегнати от болестта изглеждат унили, немотивирани да си вършат работата и разединени. Когато ги изкъпваш с живителната сила на Зеления лъч виждаш как почват да получават надежда, почват да се радват, да скачат да се усмихват и да ликуват, стават отново дейни и отговорни, събират се заедно за общото дело и променят състоянието към по-добро в засегнатия участък на тялото. Това е само един пример. Ти може да си направиш собствени примери колкото си искаш.
Вярата, че лечението е възможно чрез собствено творчество и чрез помощта на Висшите сили е най-важния компонент в твоето усилие като лечител. От друга страна болният също трябва да има вяра и желание да се излекува. Той/Тя трябва да вярват, че е възможно да се излекуват и да искат с цялото си сърце и душа да бъдат излекувани. Ето по този начин става чудото. Може да не стане на момента. Затова се заредете с малко търпение и оставете очакванията си настрана. Очакванията могат да развалят всичко, ако проявяваме изисквания и сме нетърпеливи. Но ако се предадем на процеса и оставим напълно свободно той да се прояви, без да имаме каквито и да е очаквания, то тогава мога да ви кажа, че чудото ще проработи и болния ще се излекува.
Като приключим сесията, задължително благодарим на Висшите Сили за съдействието, правим си кратка медитация за собствено прочистване от съприкосновението с енергията на болния и това е.
Оттук нататък всичко е в Ръцете на Бог, Той решава и Той лекува!


Следния пример е по-различен и по-достъпен метод на самолечение от предходния.

Този метод е съвсем прост, но също изисква от вас вяра, че е възможен. По съвета на Исус, да обичаме - просто обичайте, това е най-важното в дадената рецепта. Обичайте органа от тялото си, който е заболял/засегнат. Изразете мислено или чрез речта си това заявление. Обичам примерно костта на ръката си, обичам сърцето си, обичам черния си дроб, обичам очите си, там какъвто е проблемът. Като го казвате гледайте да го правите с чувство, бавно произнасяйте и наблягайте на думите вярвайки в тях. Не очаквайте резултати след това. Оставете магията на утвърждението да подейства, отнема време. Не допускайте колебание, че това няма да стане или че не е възможно. Изразявайте искрено обичта към собственото тяло. Това не го казвам просто така, вече съм го изпробвал върху себе си и работи на 100%, но е важно да се прави по точно такъв начин и без очакване на резултати. Проверявайте как се чувствате след някакво време, наблюдавайте за малки промени и подобрения, това е в реда на нещата, но пак повтарям, че дори и да не е станала промяната на външно ниво, не се разколебавайте и не се отчайвайте дори за момент, продължавайте да вярвате, че лекуването се случва.   
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Енергийно самолечение
« Reply #1 on: април 14, 2019, 08:40:26 am »
Искам да добавя тук нещо много важно.
Колкото и да се опитваш да се излекуваш от нещо и по каквито и начини да се опитваш да го сториш би могло да не се получи или да се получи в малка степен, или да даде нетраен резултат. Така става, защото все още има неосъзнати части от нас самите, които са заровени дълбоко в подсъзнанието и поддържат пробив в енергийното ни поле. Докато стоят неосъзнати действието на тези психически блокажи продължават да създават пробиви. Може да се лекуваш колкото си искаш, да се облекчиш малко от болките и страданията, но докато не намериш коренната причина, която стои зад всичко това не би могло да се осъществи пълното освобождаване от страданието. По същия начин нито един духовен лечител с лечителска дарба не би могъл да ти помогне и дори самия Архангел Рафаил не би могъл да премахне заболяването. Защото така ще наруши закона за свободната воля. Тези неосъзнати блокажи представляват част от тримерния ни опит събран от всичките ни въплъщения и негатива от това се носи в подсъзнанието ни. Изцяло наша задача и наше задължение е да осъзнаем какво сме блокирали някога в себе си и да пуснем отново Божествената енергия на Любовта отново да циркулира през нас. Наблюдавайте се постоянно, улавяйте се какво негативно мислите, наблюдавайте се какво ви ограничава да бъдете Творец на собствената реалност. Това са и главните подсказки относно подсъзнателните блокажи. Почти винаги блокажите са проблеми свързани с въвличане в 7-те смъртни гряха и всичко произтичащо от тях. Някакво неприемане, някаква обида, някакво затваряне, някакво ожесточаване към другите и към света, което се е оттласнало в несъзнателното.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.