Я да видим .... първо ще рискувам, малко нескромно, да се представя за човек с твърде негоистични подбуди – ама то си е горе-долу така де /каза тя скромно, навеждайки глава и пърхайки с мигли

/, а в същото време повечето така наречени от мен „чудеса” са и доста лични и може би въпрос на това как гледаш на нещата, .... ама карай да е весело.
Да започнем от това, например че преди около 6 години много исках да имам дете и то момиченце. Исках да е хубава и оправна. Известно време нещо не забременявах, но след едно ходене до Рилския манастир и интензивно пожелаване да забременея, на следващия месец забременях и после родих момиченце, което сега е на 5 г, и (не че си е моя), но е много хубава и оправна (не само, че е лидерка в групата, но повечето деца много я харесват и обичат). После докато бях в майчинство си мислех, че работата на която трябваше да се върна във фирмата вече ми е поомръзнала и не ми е толкова интересна. Един ден срещнах заместник директора ни, който е симпатяга и изобщо най-свестния тип във фирмата и го помолих ако при него се отвори някаква инжинерна работа като за мен (дай Боже някакъв интересен проект със западна фирма) да ме вземе при него (първо знаех, че ще ми е готино да работя с него, второ търсех някакво предизвикателство). И можете ли да си представите, че точно след като дъщеря ми навърши 1 г. този човек (който впоследствие се оказа даже, че не помни оная моя молба) ми се обади и каза, че му трябвам да се върна на работа, за да отидем до Лондон и да започнем да действаме по един проект с английска фирма. Да ви казвам ли сега, че от 3-4 г работя с този човек и с тази английска фирма и си харесвам работата? Тази работа, разбира се, доведе и до покачване на доходите ми, което изобщо не е без значение.
Продължавам – преди 3-4 г. положението в града беше трудно и мъжа ми беше доста време без работа – наложи се доста време да се моля на Бог и на когото се сетя, той да почне работа .... сега не мога да му видя очите от работа – даже и съботите и неделите работи понякога. (Абе не случайно е казано, че човек трябва да внимава какво си пожелава, че ...)
Тази година ми мина през ум един ден, че хич няма да е лошо да се разходя до Англия пак, че не бях ходила от 2 години ... сещате ли се къде бях командировка в края на август?
А от миналата година пък ми беше станало нещо скучно в града и започнах да си търся хем сродни души в нета, хем нещо, което да свърша, за да съм полезна на повече хора. Намерих си първо и какво да свърша .... и го върша вече повече от година, че са ми много бавни темповете, ама кво да се прави, ..... а по-късно си намерих и сродни души. Да споменавам ли къде и кои са?

Velaskes стига ли ти този списък или да продължавам?
Имам чувството, че каквото си пожелая искренно и дълбоко, от дълбините на душата ми, става безотказно. Това е. Някой може да каже, че това не са чудеса или че съм просто късметлия (нали съм и зoдия Стрелец), но аз не мисля така. Аз мисля, че това са чудеса