Author Topic: Медийна тишина за живота в "цивилизована" Европа и САЩ или България като рай  (Read 11254 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Мотивът за желанието ми да запозная колкото може повече хора с информацията, която не се дава в официалните СМИ относно "цивилизованите" държави, се състои в това, че навсякъде във всички училища от 9 до 12 клас учителите обръщат внимание на родителите за това какви предмети децата им трябва да учат по-усърдно само с една цел: Имат ли децата ви отлична оценка по тези предмети, веднага ще бъдат приети в колежи в САЩ или Европа.
На пръв поглед няма лошо.
Но ако се вгледаме и поразмислим, то ще разберем, че още от училищната скамейка учителите волно или неволно (от немотия – всеки знае, колко получават учителите) подготвят децата ни, настройват ги да напускат своята държава, своята България, за да отидат да учат в чужбина. Малцина се връщат. На тази възраст психиката на децата е още неустановена, още не са формирани ценностите. Като отидат на Запад, тях ги обработват в стил на преклонение пред “Златния телец”, а и се свиква, губят се приятелските връзки в своята държава. Така населението в България намалява.
Много хора живеят не тъй добре и мислят, че ако тук е зле, то там някъде все трябва да е по-добре от тук. Така, в желанието си да видят децата си щастливи, родителите ги пращат в чужбина. А там красива е само обвивката на това бонбонче, което се предлага за основната маса от хора. А вътре бонбончето е гнило.
Ако тук си относително свободен и донякъде си човек, то в другите места човек попада в добре подредена, изчистена  лудница с вече съвсем зомбирани, оглупели хорица, които освен работа в тясна специализация и ГМО-храна в красива опаковка нищо нямат.
Дори къщите им са фиктивни, на повечето хора от средната класа тези къщи не им принадлежат, а ги изплащат или живеят под наем. Хората са доносници. Клепат един друг пред полицията, пред социалните служби. Ако си повишил тон или, не дай Бог, си шляпнал детето с възпитателна цел, то комшиите ще доносничат срещу теб пред социалните служби (JUVENILE justice) и те ще ти вземат детето, а ако караш детето си да отиде до магазина или да измие чиниите, то това се класира като използване на детския труд и пак ще ти вземат детето, а ако майката “прекалено много” ласкае детето си – пак ще й го вземат под претекст, че това е “удушаваща любов на майката”, а не дай Бог, ако ще го гушка бащата, ще вземат детето под претекст, че бащата е извращенец.
Забравих, ако готвиш на терасата, пак ще ти вземат детето, защото то расте в антисанитарни условия - има "пряк достъп на мухите"... Така, в Австралия един работник дошъл в едно семейството, за да монтира антената, видял е, че се готви на терасата и е доносничал. Узнай повече от статията на Диана Нигматуллина "Ребёнка «арестовали» за фразу о России"  http://www.ru-an.info/news_content.php?id=771
А в многото Западни страни и в САЩ – майчинството няма. Цитат от форум за САЩ- взет на случаен принцип от интернета: http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/77736/page/0/vc/1   “   Za sujalenie niama takiva neshta kato plateno maichinstvo. Ako dohodite vi na dvamata ili posle trimata sa pod niakakuv opredelen minimum moje da kandidatsvate za pomoshti, kakto pod formata na pari taka i na otstupki v ceni , uslugi, mleka za bebeto i prochie.”

А в България всички сами знаят, как е. Къде по света има 3 (три) години майчинство? Къде се пази работното място на майките(бащите, бабите) с деца, излезнали по майчинство? Кои държави изплащат на децата, на които са им починали родители или един родител, пенсии?
Да не говорим за образованието в "цивилизованните" държави... Само пример, повечето американски абитуриенти не могат да прочетат дипломата си на родния за тях английски език.

И сега по-подробно за един голям проблем на хората в "цивилизованите" държави и САЩ:  

Ще дам линк към статията (виж названието й е по-долу) и откъси от нея. От години знам за този проблем на така наричани “цивилизовани” държави, но с времето все повече се убеждавах, че хората не знаят нищо за това.

http://www.real-crisis.ru/naz-rpep-d.htm
 НАСТОЯЩИЙ КРИЗИС
НАЗНАЧЕНИЕ ПСИХИАТРИЧЕСКИХ ПРЕПАРАТОВ ДЕТЯМ (Истинска криза. Изписване на психиатрични препарати за деца”)
- модната индустрия в САЩ и в държавите от Западна Европа

"Днес на над 6 милиона деца в Америка са изписани психиатрични препарати, влияещи върху мозъка, за «лекуване» на измисленото психично разстройство под название «синдром на дефицит на вниманието при наличие на хиперактивност», или «СДВХ».....
..........................
....... По данни от 2004 г. седемте американски щата са приели закони, забраняващи на администрациите на училищата да принуждават родителите да дават на децата си психиатричните препарати и да изключват децата от училища, ако родителите им се отказват да им дават психотропния препарат. За това фундаментално право на родителите се е борила Патрисия Уезерс от Ню-Йорк......
................
....! През февруари на 2004 г. 15-годишният Андреас от Германия е прострелял приемния си баща. В течение на няколко години той е бил подложен на психиатрично лечение и взимал предписаните му психотропни препарати.

! 17 май на 2004 г. 19-годишният Райан Фарло от Мериленд е бил осъден за убийство, извършено по особено жесток начин. През 2001 г., като вземал предписаните му антидепресанти, той е убил приятеля си от училището.

! В Япония 14-годишното момче е обезглавил 11-годишния си приятел; другият е намушкал възрастния си комшия, защото, както по-късно е обяснил той, искаше му се да изпита какво е това, да извършиш убийство.

Също така насилието рязко се е увеличило сред учениците в Канада, Израел и Франция.

Системата на ценностите, наложена от психологичните програми в съчетание с психиатричните препарати, предизвикващи пристъпите на агресия и жестокост, сама по себе си представлява бъчва с динамит, която е готова да гръмне всеки момент."


http://www.cchr.org/ тук има подобна информация на английски

Въпрос: Къде бягаме?? Къде пращаме децата си?? Дали те ще са щастливи там?? А може би щастието там е ефимерно??

 Тук също по ТV усилено се налага тази идея за необходимостта от психолози в училищата и в детските градини. Подготвя се съзнанието на електората. Интересно ще стане, когато ще се узакони JUVENILE justice в България.
« Last Edit: юни 13, 2011, 02:48:39 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Лично мнение: По-добре да си тук, може и да си относително беден, да се разхождаш в неподредени градинки и да вървиш по не измити улици, но да си относително човек и да си относително свободен, отколкото да имаш някакви (казвам някакви, защото данъците на Запад са смайващи, в Германия до 50%) пари, да си нахранен, да си в подредени изчистени градинки, но да си сред зомбита, с постоянното чувство, че си в някаква луксозна лудница с полицейски наклонности. А когато се замислиш за това, в какво ще се превърнат децата ти, след като растат и се възпитават в тез “цивилизовани” държави, тръпки те побиват...
« Last Edit: юни 13, 2011, 02:49:03 pm by Александров »

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Интересно четиво. За сведение никога не съм живял някъде другаде освен България. Не мога да кажа, че не бих могъл и да емигрирам, да се приспособя и да живея доволно и в друга страна. Но явно има нещо много специално в това човек да се роди и да живее именно в България. И аз мога да оценя това нещо.
Информацията за другите страни събирам по всякакви начини и ми е нещо като неангажиращо хоби. Това за тях, което си написал е вярно. Но би било добре ако някой, който е по-запознат от първа ръка както се казва да напише и предимствата да живееш в западна развита страна пред това да живееш тук. Освен очевидните такива - висок жизнен стандарт, законност, сигурност и повече забавления. Това търсят и всичките млади, които заминават. Но голяма част бягат, защото се намират в безизходица. Нямат и не успяват да намерят продължително никаква работа, живеят в малки градчета и съответно не виждат перспектива за себе си занапред. Тоест нямат какво повече да губят. Ако останеш тук и особено ако трябва да живееш под наем, да отглеждаш семейство със средствата от едничката заплата то това няма да бъде най-безмежното съществуване. Отделно ако решиш да развиваш собствен бизнес рисковете са големи а възвращаемостта малка.
Ако трябва да кажа, кое най-много ме отвращава докато живея в собствената си страна това е българският манталитет, който с няколко думи не може да се опише, но е нещо като шуробаджанашки тарикатлък мрънкащ под сурдинка.

 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Отговорът се появи съвсем неочаквано. За България пишат и в Русия. Но първото нещо, което идва на ум са думите  от “Дванадесетте стола” на Илф и Петров:
“За мен са написали във вестника!”
“И какво пишат?”
“Ударен от кон.””

Статия на РуАН се казва “Настоящая демократия в Болгарии” ( "Истинска демокрация в България")
Александр Милованов, 01 июня 2011
Статията  се започва така:            
“Секретный доклад американского посла в Болгарии совершенно случайно просочился в прессу. И там совершенно случайно написано то, о чём мы хорошо знаем. Тем, кто ещё не знаком с настоящим лицом демократов, будет очень интересно...”
( “Секретен доклад от американският посланик в България, Джеймс Уорлик, адресиран до президента Обама случайно изтече в българската преса. И там съвършенно случайно пише това, което ние много добре знаем. За тези, които още не са запознати с истинското лице на демократите, ще бъде интересно...”)

Източници: РуАН (на руски)  http://ru-an.info/news_content.php?id=857
На български http://neverojatno.wordpress.com/2010/02/14/sekretno/
  
Тази информация веднага е била обявена за фалшива, но тя прекрасно отговоря на следния въпрос: защо хората в България:
се намират в безизходица. Нямат и не успяват да намерят продължително никаква работа, живеят в малки градчета и съответно не виждат перспектива за себе си занапред. Тоест нямат какво повече да губят. Ако останеш тук и особено ако трябва да живееш под наем, да отглеждаш семейство със средствата от едничката заплата то това няма да бъде най-безмежното съществуване. Отделно ако решиш да развиваш собствен бизнес рисковете са големи а възвращаемостта малка.
 


Така, че работата не е в
българският манталитет, който с няколко думи не може да се опише, но е нещо като шуробаджанашки тарикатлък мрънкащ под сурдинка.

а в интересите на нещо глобално или някой, а може би тук са замесени тези, на които БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА е обещал следното:
"...........................................
2. Защото, ето, ТЪМНИНА ЩЕ ПОКРИЕ ЗЕМЯТА, И МРАК - НАРОДИТЕ; А НАД ТЕБЕ ЩЕ ВЪЗСИЯЕ СВЕТЛИНАТА НА ГОСПОД, и славата Му ще се яви над тебе.
3. И НАРОДИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПРИ ТВОЯТА СВЕТЛИНА, И ЦАРЕТЕ – ПРИ БЛЯСЪКА НА СИЯНИЕТО ТИ.
4. Подигни очи и погледай наоколо: те всички СА СЕ СЪБРАЛИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ, В КОИТО СА БИЛИ В ИЗГНАНИЕ, идат при тебе; твоите синове отдалеч идат, и ТВОИТЕ ДЪЩЕРИ РЕДОМ С ЦАРЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ВЪЗПИТАВАНИ.
5. Тогава ще видиш, и ще се зарадваш, и сърцето ти ще затрепти и ще се разшири от благодарност, защото ЦЯЛОТО ИЗОБИЛИЕ НА ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СТАНЕ ТВОЕ и БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ КЪМ ТЕБЕ ЩЕ ПРЕМИНЕ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
9. Защото, ще дойдат при Мене жителите на островите и преди тях - тарсиските кораби, за да пренесат СИНОВЕТЕ ТИ отдалеч и с тях - СРЕБРОТО ИМ и ЗЛАТОТО ИМ, в името на Господа, твоя Бог, и светия Бог Израилев, защото Той те прослави.
10. Тогава синове на чужди народи ще градят стените ти, и техните царе - ще ти служат; защото в гнева Си те поразявах, но в благоволението Си ще бъда милостив към тебе.
11. И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за ДА СЕ ПРИНАСЯ ПРИ ТЕБЕ БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ, а ТЕХНИТЕ ЦАРЕ ЩЕ СЕ ДОВЕЖДАТ като РОБИ.
12. Защото НАРОД и ЦАРСТВА, които НЕ ПОИСКАТ ДА ТИ СЛУЖАТ, ЩЕ ЗАГИНАТ, и ТАКИВА НАРОДИ ЩЕ БЪДАТ СЪВСЕМ ИЗТРЕБЕНИ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
16. Ти ЩЕ ПИЕШ МЛЯКО, ЩЕ ВЗИМАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАРОДИТЕ, и ще сучеш от царски гърди, и ще узнаеш, че Аз, Господ, съм твой Спасител и твой Избавител, Владика Иаковов.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ."

(Тора на руски онлайн, Йешайа, Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16 http://toraonline.ru/neviim/yeshaya.htm)
По причината, че Библията е адаптирана Тора за неиудеи, същият пасаж го има в кни-гата на пророк Исаия, Ветхия Завет – Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16
http://religia.shumenbg.com/center.php?wform=h&p=s&d=135&gl=60&s=7cb6f454929dab05fd84ec9412556c8b)

Остава един въпрос:
Кой е този Господ?

Отговорът може да се търси на станицата на Николай Левашов http://www.levashov.byethost16.com/index.html
на РуАН в Раздел 13. "Паразитическа Система", Подраздел 13.11. "Сионизъм" - http://ru-an.info/news_section.php?sid=13.11
« Last Edit: юни 13, 2011, 01:34:30 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
За да отговорим на въпроса “Кой е този Господ?” от по-горния пост, трябва да се обърнем към статията на Николай Левашов – “Блажените бедните духом –2”, очаква се превод,  http://www.levashov.byethost16.com/articles.html
Николай Левашов пише следното:
“…БОГЪТ НА ХРИСТИЯНИТЕ Е СЪЩИЯ КАТО НА ИУДЕИТЕ - БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА!!!
И иудеистите, и християните имат — ЕДИН И СЪЩ БОГ!


Какво този «БОГ» изисква от ГОИ-ХРИСТИЯНЕ е пределно ясно — смирение с робския си живот и с всички несправедливости, в резултат на което СЛЕД СМЪРТТА СИ ПРАВОВЕРНИЯТ ХРИСТИЯНИН ЩЕ ПОПАДНЕ В РАЯ!!!

СЪЩИЯТ ТОЗИ ГОСПОД БОГ ПРЕДЛАГА НА ИЗБРАНИЯ ОТ НЕГО НАРОД ДА ВЛАДЕЯТ ВСИЧКИ НАРОДИ В КАЧЕСТВОТО ИМ НА РОБИ И ДА ПРИТЕЖАВАТ БОГАТСТВАТА НА ТЕЗИ НАРОДИ — КАТО НАГРАДА ЗА ВЯРНАТА ИМ СЛУЖБА!

ЕДИНСТВЕНАТА ПРИНЦИПНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИУДАИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО Е В ПРИЗНАВАНЕТО ИЛИ НЕПРИЗНАВАНЕТО НА ИИСУС ХРИСТОС КАТО МИСИЯ НА БОГ!
Един и същ Господ Бог, една «СВЯТА КНИГА» — Тора, само че от Тора, предназначена за ГОИ (Старият Завет), са премахнали най-откровените моменти, разкриващи истинската същност на тази книга. Не случайно се говори, че — АКО ГОЙ Е ПРОЧЕЛ ТОРА, ТО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ!!!…”

А за да разберем как действат иудеите (ционистите), за да угодят на своя Бог Яхве-Йехова, трябва да се обърнем към друг източник.


В отговор на жалбите на Арлските (Южна Франция) евреи, иудейският «княз в изгнание» (преместил се тогава от Кордова в Константинопол) на 21 число на еврейския месец Кислев (ноември-декември) 1489г. е написал послание до еврейските общини из Европа следното:

Писмо на константинополските равини

"Възлюбените братя на Мойсей. Ние получихме писмото ви, с което вие ни уведомявате за неуспехите и нещастията си, които изживявате, за което ние толкова много ви съчувстваме, все едно това се е случило с нас. Ще ви дадем съвет на нашите велики равини и сатрапите: вие казвате «че френски крал иска вие да бъдете християни», — направете това, ако не можете да постъпите по друг начин, но продължавайте да пазите в сърцето си закон на Мойсей. Искат да ви вземат имуществото ви, — направете от децата си търговци и с помощта на търговията вие ще вземете техния имот. Вие се жалвате, че те посягат на живота ви, — направете децата си лекари и аптекари, за да могат без страх от наказание да лишават християните от живот и здраве. Те разрушават синагогите ви, — старайте се, за да станат децата ви каноници и причетници (в православната църква – нисш служител), защото тогава те ще могат да разрушават Църквата им. Що се отнася до това, че ви се налага да понасяте обиди, — нека децата ви да станат адвокати, нотариуси или просто хора, които се занимават с обществени дела и по този начин вие ще властвате над християните, ще вземете земите им и ще им отмъстите. Да не се отклонявате от съвета, който ние ви даваме, защото от опита си ще видите, че от унизените вие ще станете владетели."
Подписано с инициалите “княз на евреите в Константинопол”

Текстът му на английски можете да видите тук:
http://www.apfn.org/apfn/zion.htm

On January 13, 1489, Chemor, Jewish Rabbi of Arles in Provence, wrote to the Grand Sanhedrin, which had its seat in Constan- tinople, for advice, as the people of Arles were threatening the synagogues. What should the Jews do? This was the reply: "Dear Beloved brethren in Moses, we have received your letter in which you tell us of the anxieties and misfortunes which you are enduring. We are pierced by as great a pain to hear it as yourselves. "The advice of the Grand Satraps and Rabbis is the following:
1. As for what you say that the King of France obliges you to become Christians: do it, since you cannot do otherwise, but let the law of Moses be kept in your hearts.
2. As for what you say about the command to despoil you of your goods [the law was that on becoming converted Jews gave their possessions} make your sons merchants, that little by little they may despoil the Christians of theirs.
3. As for what you say about their making attempts on your lives: make your sons doctors and apothecaries, that they may take away Christians' lives.
 4. As for what you say of their destroying your synagogues: make your sons cannons and clerics in order that they may destroy their churches.
5. As for the many other vexations you complain of: arrange that your sons become advocates and lawyers, and see that they always mix themselves up with the affairs of State, in order that by putting Christians under your yoke you may dominate the world and be avenged of them.
6. Do not swerve from this order that we give you, because you will bind by experience that, humiliated as your are, you will reach the actuality of power.
Signed V.S.S.V.F.F., Prince of the Jews, 21st Caslue (November), 1489.Като отчетем горенаписаното става пределно ясно, че работата не е в менталитета ни, нито в менталитета на други народи, а в целите на ционистите. И както вече писах в една друга тема относно дейността на Кирил и Методий,  че дейността на тези просветители  както и други дейности, извършени по поръчка на ционистите, е насочена срещу славяните. Т.К. СЛАВЯНИТЕ, благодарение на гените си и с помощта на езика си, имат възможността да се събудят от менталния сън и да събудят другите. Ционистите най-много се страхуват от това.

Така че България и други държави, говорещи на езици, близки до старославянски език, са потенциален рай, където хората имат реален шанс да се събудят и да премахнат от Земята ни всички паразити.
« Last Edit: юни 13, 2011, 01:42:34 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Трябва да подчертая, че България и други държави, говорещи на езици, близки до старославянски език, са потенциален рай, където хората имат реален шанс да се събудят и да премахнат от лицето на Земята ни всички паразити.
Тогава как хората от "цивилизована" Европа и САЩ с разрушения още в детството им мозък (виж първия пост в началото на темата) се нуждаят от едно - просто да бъдат спасени.

За съжаление, под влияние на медийната тишина и в надеждата да намерят по-щастливо място от България, постоянно представяна в нелицеприятна светлина, например, в сутрешния блок на БТВ и по-специално в рубриката - "Бай Ганьо Европеец!", все повече млади хора заминават да учат или да работят в така наречена "цивилизована" Европа и САЩ. Още по-зле – младите хора почват да се срамуват от Родината си, почват да се срамуват да кажат, че са българи. И... без да подозират, след като поживеят известно време сред “благата” на западната цивилизация, младите българи, живущи зад граница, стават едни от тези, които трябва “просто да бъдат спасени”.

А през това време населението на България намалява и вместо някогашните 9 милиона става 7 (седем).
Някога дедите ни са се борили за свободна България, а ционистите и осъзнатите и неосъзнатите техни помощници преуспяват в другия вид дейност - свободна от българите България.
« Last Edit: юни 13, 2011, 02:14:25 pm by Александров »

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Re:Не е толкова страшно колкото изглежда
« Reply #6 on: юни 13, 2011, 09:01:01 pm »
Човекът се ражда роб в предефинираната за него система. Системата е изобретена и усъвършенствана с векове от клика свръхбогати индивиди, за да запазят статуса си и статуса на своите поколения за вечни времена. Това е базирано на елементарният страх от загуба на притежаваните несметни богатства и власт. Човекът живейки в своето тяло под имперетива на инстинкта за самосъхранение попада в капана на материалното съществуване и неминуемо става зависим поради своите желания и нужди. Системата го опитомява като му дава това от което има нужда и взема насреща неговата свобода. Това може да се оприличи с опитомяването на домашните животни. Материално човек може да бъде поробен, но умствено и душевно това е невъзможно. Свободата на духа е неприкосновена. Духа може да бъде пречупен и мисленето маргинализирано, но не при всички хора.
Животът като човек се избира предварително, условията около него, главните ключови събития в него. Така че, човек се ражда роб, но с ясна цел - душевен прогрес. Планетата Земя в този малък изрязък на времево-пространствения континуум е повече ад, отколото рай. Тези, които създават системата и робството подпомагат по един невидим и противоречиво изглеждащ начин масовия процес на разтеж на душите, като им създават идеалните условия на нужда и страдания. Защо мислите се раждат толкова хора в естремно бедни държави в третия свят, където нуждата е ежедневен спътник.
И най-отгоре на всичко това съществува визш ум, който държи цялата вселена в съвършена хармония. А ние сме част от този ум, а като хора сме толкова малки и незначителни в безкрайните пространства на космоса, че всичките ни грижи, проблеми, богаства, робства и всякакви човешки неща са маловажни.
« Last Edit: юни 13, 2011, 09:03:26 pm by velaskes »
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Тази твоя теория, velaskes,  някога я споделях и аз. Търсих, четох, пак четох и стигнах до тази теория, която, ако се изразяваме с помощта на образния език, много добре е представена в притча за “Малката Душа” в книга “Разговори с Бога” на Доналд Уолш.
Религията също построена на този принцип. В статията си “Блажени бедните духом – 2” Николай Левашов ( http://www.levashov.byethost16.com/articles.html) пише следното:

СТАРИЯТ ЗАВЕТ е редактирана за ГОИТЕ ТОРА, от която просто са били премахнати най-неприятните за ГОИТЕ детайли и информация, която не е била предназначена за очите ИМ! И най-важното е, — че БОГЪТ НА ХРИСТИЯНИТЕ Е СЪЩИЯ КАТО НА ИУДЕИТЕ - БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА!!!
И иудеистите, и християните имат — ЕДИН И СЪЩ БОГ!
Какво този «БОГ» изисква от ГОИ-ХРИСТИЯНЕ е пределно ясно — смирение с робския си живот и с всички несправедливости, в резултат на което СЛЕД СМЪРТТА СИ ПРАВОВЕРНИЯТ ХРИСТИЯНИН ЩЕ ПОПАДНЕ В РАЯ!!! Мисля, че всичко това е ясно на всички и не предизвиква никакви съмнения!
А сега нека да «видим», какво СЪЩИЯТ БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА изисква от ИУДЕИТЕ, от избрания от него народ?! Бог Яхве-Йехова изисква от иудеите сляпо да се подчиняват на заповедите му и да скрепят с кръвта съюза с него. Това той изисква от избрания от него народ. А какво той му обещава за ВЯРНАТА МУ СЛУЖБА?
Нека отново да се обърнем към ТОРА и да потърсим отговор на този въпрос:
“..................................................................
2. Защото, ето, ТЪМНИНА ЩЕ ПОКРИЕ ЗЕМЯТА, И МРАК - НАРОДИТЕ; А НАД ТЕБЕ ЩЕ ВЪЗСИЯЕ СВЕТЛИНАТА НА ГОСПОД, и славата Му ще се яви над тебе.
3. И НАРОДИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПРИ ТВОЯТА СВЕТЛИНА, И ЦАРЕТЕ – ПРИ БЛЯСЪКА НА СИЯНИЕТО ТИ.
4. Подигни очи и погледай наоколо: те всички СА СЕ СЪБРАЛИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ, В КОИТО СА БИЛИ В ИЗГНАНИЕ, идат при тебе; твоите синове отдалеч идат, и ТВОИТЕ ДЪЩЕРИ РЕДОМ С ЦАРЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ВЪЗПИТАВАНИ.
5. Тогава ще видиш, и ще се зарадваш, и сърцето ти ще затрепти и ще се разшири от благодарност, защото ЦЯЛОТО ИЗОБИЛИЕ НА ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СТАНЕ ТВОЕ и БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ КЪМ ТЕБЕ ЩЕ ПРЕМИНЕ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
9. Защото, ще дойдат при Мене жителите на островите и преди тях - тарсиските кораби, за да пренесат СИНОВЕТЕ ТИ отдалеч и с тях - СРЕБРОТО ИМ и ЗЛАТОТО ИМ, в името на Господа, твоя Бог, и светия Бог Израилев, защото Той те прослави.
10. Тогава синове на чужди народи ще градят стените ти, и техните царе - ще ти служат; защото в гнева Си те поразявах, но в благоволението Си ще бъда милостив към тебе.
11. И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за ДА СЕ ПРИНАСЯ ПРИ ТЕБЕ БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ, а ТЕХНИТЕ ЦАРЕ ЩЕ СЕ ДОВЕЖДАТ като РОБИ.
12. Защото НАРОД и ЦАРСТВА, които НЕ ПОИСКАТ ДА ТИ СЛУЖАТ, ЩЕ ЗАГИНАТ, и ТАКИВА НАРОДИ ЩЕ БЪДАТ СЪВСЕМ ИЗТРЕБЕНИ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
16. Ти ЩЕ ПИЕШ МЛЯКО, ЩЕ ВЗИМАШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАРОДИТЕ, и ще сучеш от царски гърди, и ще узнаеш, че Аз, Господ, съм твой Спасител и твой Избавител, Владика Иаковов.
.......................................................”  
(«Пятикнижие и гафтарот». Книга «Дварим», Йешаягу LX, 2-5, 9-12, 16, 1286-1288 с, Издательство «Мосты культуры», 2004, ISBN 5-93273-047-1. Тора онлайн, глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16 - http://toraonline.ru/neviim/yeshaya.htm ; По причината, че Библията е адаптирана Тора за неиудеи, същият пасаж (с малки разлики) го има в книгата на пророк Исаия, Ветхия Завет – Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16  http://religia.shumenbg.com/center.php?wform=h&p=s&d=135&gl=60&s=7cb6f454929dab05fd84ec9412556c8b)

Интересно се получава, БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА ИЗИСКВА от ГОИ-ХРИСТИЯНИ СМИРЕНО ДА ПРИЕМАТ РОБСКИЯ СИ ДЯЛ И СЪЩИЯТ ТОЗИ ГОСПОД БОГ ПРЕДЛАГА НА ИЗБРАНИЯ ОТ НЕГО НАРОД ДА ВЛАДЕЯТ ВСИЧКИ НАРОДИ В КАЧЕСТВОТО ИМ НА РОБИ И ДА ПРИТЕЖАВАТ БОГАТСТВАТА НА ТЕЗИ НАРОДИ — КАТО НАГРАДА ЗА ВЯРНАТА ИМ СЛУЖБА!
ЕДИНСТВЕНАТА ПРИНЦИПНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИУДАИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО Е В ПРИЗНАВАНЕТО ИЛИ НЕПРИЗНАВАНЕТО НА ИИСУС ХРИСТОС КАТО МИСИЯ НА БОГ!

Един и същ Господ Бог, една «СВЯТА КНИГА» — Тора, само че от Тора, предназначена за ГОИ (Старият Завет), са премахнали най-откровените моменти, разкриващи истинската същност на тази книга. Не случайно се говори, че — АКО ГОЙ Е ПРОЧЕЛ ТОРА, ТО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ!!! ...”

Какво се разбира от  този пасаж? Следното:

Ти, velaskes, казваш, че “най-отгоре на всичко това съществува висш ум, който държи цялата вселена в съвършена хармония.” – от по-горния пасаж се разбира, че този “висш ум” е БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА.
Ти казваш, че висшият ум държи вселената в “хармония”, която е угодна за шепа хора, наричани евреи – иудеи. Но дори не за всички иудеи, а само за ционистите.
Ти казваш, че “А ние сме част от този ум” – никой не ни смята за част от “този ум”, НО действително ни приемат като “малки и незначителни” и при това не мислят, че “богаствата” ни “са маловажни”.

Напротив, в Тора се казва следното за нашите богатства: “...денем, ни нощем, за ДА СЕ ПРИНАСЯ ПРИ ТЕБЕ (при иудеите) БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ, а ТЕХНИТЕ ЦАРЕ ЩЕ СЕ ДОВЕЖДАТ като РОБИ.”

Така че РОБСКИЯТ ДЯЛ на живот е само за нас –ГОИ, СЛАВЯНИ, НЕиудеи.
А за “ИЗБРАНИЯ ОТ НЕГО НАРОД” е отредено друго, а именно “ДА ВЛАДЕЯТ ВСИЧКИ НАРОДИ В КАЧЕСТВОТО ИМ НА РОБИ И ДА ПРИТЕЖАВАТ БОГАТСТВАТА НА ТЕЗИ НАРОДИ — КАТО НАГРАДА ЗА ВЯРНАТА ИМ СЛУЖБА!”

 А за да стане ясно, че теорията за надмощието на “свръхбогати индивиди” те въвежда в заблуждение, ще ми се наложа да кажа две думи за летописа за Великите Славяно-Арии, нашите предци. (за повече подробности виж - Николай Левашов “Русия в криви огледала” http://www.levashov.info/books.html#09 )
P.S. отначало вместо думата "летопис" бях написал "история", но я премахнах, защото ис(з)-ТОР-ия (his-TOR-i) е названието на нещото, взето от ТОРа. Това е така за историята, която ние изучаваме по учебниците си. Но когато става дума за описание на ИСТИНСКИТЕ СЪБИТИЯ, в България се е използвала дума - ЛЕТОПИС.

На планетата ни са били еволюирали други хуманоидни същества – неандерталците, слоновете (общуват телепатически), дезанопитекът (от динозаврите), китовете и делфините (общуват телепатически, ултразвук използват за ориентация под водата – като корабите). Представителите на Старата Раса преди много време са спасили Земята ни – Мидгард от гибелта й. Съгласно законите на обединените цивилизации на Бялата Раса, след този акт по спасяването те могат да заселят тази планета и да променят хода на развитието й. Иначе се практикува невмешателство. Така Старата Раса преди около 650 хиляди години колонизира свещената Да’Ария или както я наричат още – Гиперборея. На старославянски – борей е вятър. От тук може да се изтегли картата на Да’Ария с много добро качество - mercator_septentrionalium_terrarum_kolohost.rar

 Динозаврите и неандерталците са много бързо и безболезнено измрели  , защото е било пременено ГМО, ядеш и - ставаш стерилен. Защо само те? Защото те са били много агресивни и не би успели да завършат развитието си преди планетата ни да завърши жизнения си цикъл (да загине).

Преди 650 хиляди години планетата ни е имала 3 (три) луни – Леля (тук, ако мисля, че периодът на обращение около Земята е бил 7 дни), Фата (периодът на обращение около Земята е бил – 13 дни) и Месец (28 дни).
Преди 100 хиляди години е станала първата катастрофа. Тъмните Сили (паразитите, които за известно време в качеството на пратеника си са изпратили на Земята БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА) са създали базите си върху луната Леля и са се готвели да завземат планетата ни. Иерархът Тарх е успял да унищожи луната Леля, парчетата й са паднали върху Земята. Много хора са успели да преминат през вратата “Междумирие” (“Звездните врата” – врата между световете), много са се качили на ВАЙТМАРИ и ВАЙТМАНИ (с думата ВАЙТМАРИ предците ни са наричали МАТОЧНИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ, които са НОСИЛИ В СЕБЕ СИ ПО 144 ВАЙТМАНИ). НО ... имало и много загинали.
Изместила се оста на Земята ни, Свещената Да’Ария е потънала, цунами няколко пъти са обиколили планетата ни. Славяните и Ариите трябвало отново да възстановяват цивилизацията си. Според Славяно-Арийските веди те са се преместили зад Урай-планина (зад Урал) и са се заселили там.
В памет за трагедията се е появил обичай – пролетта в деня на трагедията всички славяни боядисват яйца. Яйцата са символ на Земята и Луната Леля, превзета от Тъмните сили (кощеи). Когато хората се чукат с яйцата, то това означава бой между Иерархът Тарх и кощеите. Счупването на едното от яйцата символизира, че Тарх е  унищожил луната Леля. В България му казват “Яйцето-Борец”. Този  обичай е заложен в гените ни и иудо-християнството не е могло да го унищожи.
Патриарх Никон е направил реформа, за да накара славяните да забравят същинския смисъл на този и другите ведически обичаи. Съгласно тази реформа за всеки старославянски обичай е било измислено по едно църковно название и по един-двама светци към всеки празник, които предварително са били зверски убити от цъковниците. Хората казвали (и сега казват), че им е все едно какво да празнуват – ще празнуват и двете неща.   При  което постепенно новият празник е измествал стария. Н. Левашов го нарича “принцип на кукувицата” (виж “Огледалото на душата ми”, том 2, глави 5 и 6 – на български http://www.levashov.byethost16.com/books.html#08)
После имало и други катастрофи – например, падението на двумилионтоният никелов метеорит в Северна Америка (САЩ, Аризона) преди около 27 хиляди години, падението на луната Фата преди 13 хиляди години по вината на Атлантите. Славяните са се изселвали.

Появявали се различни родове. Славяните са имали обичай да се наричат с името на основателя на рода. Например, ние сме децата на Тарх и Тара(сестрата на Тарх), така се е появила Великата Тартария или Grand Tartar (до 1773г. е имало държава Московия и държава Grand Tartar (Велика Тартария с територия от Урал до почти цялата Северна Америка – виж Британска енциклопедия от 1771г.), или ние сме децата на Скит, така са се е появили скити. Вероятно, българската дума “скитници” идва от това, че скити са се премествали от място на място. А думата “народ” се е използвала при обединяването на родовете – в смисъл на, вземи моя РОД.
Бълг-Ария (преди В се е четяло понякога като В, а понякога като Б) – излиза – Арии от Волга. Волга – Вол-Га – означава” Га” –движение, “Вол” "Въл" – влъхви ( на руски -  волхвы). Т.е. по реката са се предвижвали Влъхви. Т.е. Българите са – Арии, които са дошли от мястото, където са живеели влъхви. Българите също са живеели там, което значи, че те също са били Влъхви или са имали много Влъхви (знаещи истинско знание – ведащи).

Всички славянски народи са потомки на Славяните и Ариите, цивилизация, която е взела началото си от множество други цивилизации – представители на Старата Раса.

Но Тъмните сили и пратеникът им на Земята  Бог-Яхве-Йохова с помощта на иудеите са направили така, че ВЕЛИКИТЕ СЛАВЯНИ и АРИИ да изгубят и знанията си, и писменостите си, и самосъзнанието си, за да повярват в различни теории от типа на “Малката Душа” от “Разговори с бога”  или в теорията, според която “робството подпомага по един невидим и противоречиво изглеждащ начин масовия процес на растеж на душите, като им създава идеалните условия на нужда и страдания...”. В Русия дори има книга, която не е обявена за екстремистки материал, според която на руския човек му трябва да го бият, да го изтезават, да го убиват, за да може той да израства.
Някой усилено ни насажда гореспоменатите теории за необходимостта от робството и лишенията, според която само така ние можем да израстваме. Дори бихме могли да повярваме в тях, ако не четем Тора, според която само СЛАВЯНИТЕ (ГОИ) трябва да “израстват” в робството и лишенията, а ИУДЕИТЕ са избрани.

А някой запитал ли се – как, по какъв начин и защо именно ИУДЕИТЕ са избрани? Крадливо, хитро племе, възпитано от свещените си книги да упражнява геноцид върху другите народи на Земята...
« Last Edit: юни 15, 2011, 05:14:12 pm by Александров »

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Аз не признавам никакви богове, никакви имена на богове, само една сила, която държи цялото мироздание да не се разпадне. Признавам, че не зная достатъчно и не мога да говоря изчерпателно за тази Сила. Но "знам", че Силата не изисква нищо от хората и те са оставени на собствените си закони или произвол. Силата е направила възможен човешкия живот и Земята до най-малкият детайл до всяка една взаимовръзка, атом или амеба и оттам нататък ни е оставила сами да избираме какви ще бъдем спрямо живота. На Силата не й трябва нашия духовен израстък или упадък. На нея й е напълно през оная работа. На Силата дори не й пука дали ще се самоунищожим или ще унищожим собствената си планета. Всяко нещо, всяка една възможност и вероятност нещо да се случи вече съществува и се е случила безброй пъти. Както казах ние живеем в един отрязък от време-пространството и няма как да видим, че време-пространство не съществува.
Каквото и да правиш, каквото и борба да водиш, тя вече е спечелена или загубена и едното и другото са едно и също нещо. Но трябва специално развит усет, за да се разбере това.
За мен няма значение разделянето на славяни или юдеи, на арийци или индианци. И всеки е роб дотолкова доколкото сам може да се определи като такъв.
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline kikka

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 204
 • Nothing to upload.
Повърхностно и наивно е да се търси истината "някъде там...", да се доказва непрестанно някаква чудовищна съдбовна педопределеност във света (ни), по правило винаги извън и без връзка с нас...
В крайна сметка ми се струва, че единствената полза от горните постове, както за автора (все пак "няма невъзможни неща!"), така и за аудиторията на форума е, че можем да се "насладим" от "първи ред" на едно такова огромно, рзкошно, изродено, чудовищно създание - плод на дълбоко несъзнавани психични процеси и обяздено от едни наистина неистови усилия на човешкия ум в стремежа му да се добере до някаква външна стабилност...
« Last Edit: юни 15, 2011, 09:49:18 pm by kikka »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
...В крайна сметка ми се струва, че единствената полза от горните постове, както за автора (все пак "няма невъзможни неща!"), така и за аудиторията на форума е, че можем да се "насладим" от "първи ред" на едно такова огромно, рзкошно, изродено, чудовищно създание - плод на дълбоко несъзнавани психични процеси и обяздено от едни наистина неистови усилия на човешкия ум в стремежа му да се добере до някаква външна стабилност...

Виж, няма проблем, всеки може да се изразява както иска, но защо ли имам странно усещане, че ти самата не разбираш, какво пишеш?

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126

Ти казваш, че

...Всяко нещо, всяка една възможност и вероятност нещо да се случи вече съществува и се е случила безброй пъти. Както казах ние живеем в един отрязък от време-пространството и няма как да видим, че време-пространство не съществува.
Каквото и да правиш, каквото и борба да водиш, тя вече е спечелена или загубена и едното и другото са едно и също нещо. Но трябва специално развит усет, за да се разбере това...


Ще ти отговоря така: в древни времена предците ни наричали всички малки деца (до 7 години) с думата “чедо” – без да се уточнява пол, защото на тази възраст децата са толкова малки, че полът им няма никакъв смисъл. (Между другото и сега го има това – Думите “момче” и “момиче” са среден род) 
Но когато децата са ставали на  7 години, започвали да ги  наричат “отрок” (отроче), което буквално означава – ОТ-РОК, т.е. да бягаш от рока си, от съдбата си.
Защо предците ни така наричали децата си, навършили 7-годишна възраст? Нима, те не вярвали в съдбата?
Отговорът е прост. Те са знаели, че всеки човек има предначертана съдба. Можеш да плуваш по течение и да изживееш всичките превратности на съдбата си. Но на 7-м години децата са започвали да учат и придобитите знанията би трябвало да им помогнат да избягат от  рока, от съдбата си.
Защо? Сега на фона на сегашното образование на нас това ни изглежда смешно. Но ние не трябва да забравяме, че дори само преди 20 години образованието е било по-добро от сега, макар че това изглежда като абсурд. Но преди 20 години нямало е такава практика – да се да пари по частни уроци, за да могат децата да завършат образованието си, децата са били по-начетени и т.н., и т.н...
Така някой ни създаде мит, че ние сме по-добре от преди и ние му повярвахме. Това е лъжа, измислена, за да ни приспят бдителност. За да можем ние да живеем спокойно и да мислим, че сме по-умни. А ставаме от глупави, по-глупави и няма с кой да се сравним, за да го видим. А на някой ще му е по-лесно да ни управлява.  ( на Тъмното правителство, например)

Така че истинските знания би могли да ни дадат възможност да се научим не просто да приемаме това неизвестно, което ти наричаш “Сила”, не да се борим със него, а да опознаем законите във Вселената ни и не просто да ги заобикаляме, а да използваме силата им за благото ни. (например, както при борбата използваш силата на противника, за я насочиш срещу него)

А що се отнася до думата Богове, твоята неприязън към нея е съвсем разбираема. В следващия пост ще ти отговоря от къде това идва, ако ще имаш търпение да прочетеш, това което ще напиша.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
За да отговоря защо думата Бог предизвиква неприязън, ще взема откъс от книгата на Николай Левашов “Русия в кривите огледала”, том 2. Между другото тя официално е забранена в Русия през тази година като екстремистка литература, води се дело. Това е интересен факт. Преводът е в съкратен вид – все пак на Форума сме. Предварително се извинявам, може да има грешки. Бързах.

“...Тъмните Сили (социалните паразити – така ги нарича Николай Левашов) доста добре използват една тактика, която се състои в това, че на думите в разговорната реч им се подменя смисълът.
Те взимат дума, закрепена при хората на нивото на генната памет, която сега при повечето хора все още спи и… влагат в нея принципиално друг, ИЗГОДЕН за тях СМИСЪЛ. Работата е в това, че при спящата генна памет човекът на нивото на подсъзнание реагира на самата дума, а НЕ НА ИСТИНСКОТО Й ЗНАЧЕНИЕ! Т.е. когато се подменя значението на думите … спящите не забелязват ПОДМЯНАТА и РЕАГИРАТ НА ДУМАТА ТАКА, КАКТО СА ИСКАЛИ ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗВЪРШВАЛИ ПОДМЯНАТА – Т.Е. ТЪМНИТЕ СИЛИ! Така се случи и с думата Бог — първоначално тази дума е отразявала КАЧЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕКА!
Със думата Бог са наричали ЧОВЕКА , който при РАЗВИТИЕТО СИ е излизал на нивото на ТВОРЕЦ, — способен да управлява и променя материята и самото пространство! Разбира се, далеч НЕ ВСИЧКИ са успявали да стигнат това ниво на РАзвитие, но това е закономерно! Всички хора се раждат с равни възможности да РЕАЛИЗИРАТ СЕБЕ СИ, но това не означава, че всички ще достигнат едно и също ниво на развитие! Да вземем за пример рисуването. Всеки, който има ръце и ако не е сляп може да почне да рисува, но...
Някой дори може да възпроизведе, например, портрет с фотографска точност, но такъв човек по-скоро е прекрасен рисувач, но не е творец!
Той ще е творец, ако с помощта на четка и молив ще УСПЕЕ ДА ВЛОЖИ  ДУШАТА, МИСЛИТЕ, ЧУВСТВАТА В НАРИСУВАНИЯ ОТ НЕГО ОБРАЗ!
Затова равните възможности за реализацията на себе си НЕ ОЗНАЧАВАТ, че всички ще достигнат едно и също!

И ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ДУМАТА БОГ...

Нашите предци са наричали с думата Бог ХОРА, КОИТО СА УСПЯВАЛИ ДА  ПРЕОДОЛЕЯТ ИЗКУШЕНИЯ, ДА ПРЕМИНАТ ИЗПИТАНИЯ И ДА ИЗЛЕЗНАТ НА НИВОТО НА ТВОРЕНИЕ! В съвременния език на тези качества съответства думата — ИЕРАРХ! Дори самата тази дума означава много – означава човека, който чрез ПРОСВЕТЛЕНИЕ СЪС ЗНАНИЕ сам се е превърнал в НОСИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА! В думата има два събрани заедно корени-срички. Първоначално думата се е писала по друг начин - ИЕРААРХ! Така ясно се виждат и ДВАТА ОГЛЕДАЛНИ КОРЕНИ-СРИЧКИ — РА и АР! Тези корени-срички са ОГЛЕДАЛНИ и ПО ЗНАЧЕНИЕ! Сричката-корен РА означава СВЕТЛИНА, а сричката-корен АР означава огледално ОТРАЗЕНА СВЕТЛИНА. Правилното разбиране на отразената СВЕТЛИНА е като просветление със светлината, знанието. Когато човекът достига просветление със знание, т.е. попива в себе си СВЕТЛИНА, тогава той получава възможност да се издигне в развитието си и да стигне качествено състояние на ТВОРЕНИЕ. Състоянието на творение, което дава на човека възможност със СИЛАТА НА ВОЛЯТА СИ, МИСЪЛТА СИ ДА УПРАВЛЯВА ПРИРОДАТА, ВСЕЛЕНАТА, КАТО ПРИ ТОВА ТОЙ НАПЪЛНО РАЗБИРА НЕ САМО ТОВА, КАКВО ТОЙ ПРАВИ, НО И НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ИЗВЪРШЕНОТО. По този начин, думата ИЕРААРХ означава човек, който носи  СВЕТЛИНАТА-РА в себе си, излъчва СВЕТЛИНАТА-РА и е постигнал това състояние, като първоначално е прекарвал през себе СВЕТЛИНАТА-АР! И думата ИЕРААРХ буквално означава следното — Имащ Ещё(Още) в себе се РА (светлина), а след това е необходимо вече да се чете огледално — посредством Хубава (прекарана през себе си) РА (светлина)! Хубава е тази СВЕТЛИНА, която води до просветлението, прави така, че ДУШАТА да бъде ЖИВА! Има дори такава поговорка (както в руския език, така и в българския) — СВЕТи, да НЕ ГРЕЕ. А ЖИВАТА СВЕТЛИНА — и СВЕТи, и ГРЕЕ, т.е. носи просветление! Хубавата СВЕТЛИНА е тази СВЕТЛИНА, която е прекарана през себе си! «Лошата» СВЕТЛИНА — е тази СВЕТЛИНА, която НЕ ТРОГВА душата на човека! Така че думата ИЕРАРХ много по-добре отРАзява същността на самия процес на постигането на състоянието на нивото на ТВОРЕЦ, отколкото дума Бог!
 
Може да възникне въпрос — а може ли СВЕТЛИНАТА ДА БЪДЕ ЛОША? Разбира се, че може — всичко зависи от това, кой или от какво се излъчва СВЕТЛИНАТА:
В едно от предните ми съобщения дадох откъс от ТОРА, според която СВЕТЛИНАТА на Бог Яхве или Йехова е ТЬМА и МРАК за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ, освен ИУДЕИТЕ! Това пазва, че — има РАЗЛИЧНА СВЕТЛИНА!..

И така стигаме до едно много важно заключение:
На пръв поглед изглежда, че няма значение как наричаш някого! Но, колкото и да ни се струва странно - има огромно значение как наричаш някого!
Първо, думата БОГ в днешно време има определено значение, което в този вид вече е закрепено и в съзнанието на хората, и на нивото на генната памет.
Второ, думата БОГ вече отдавна е включена в системата на Тъмните Сили и затова, когато някой човек произнася тази дума на глас или дори когато просто мислено се обръща към тази дума — автоматично протича процес на ВКЛЮЧВАНЕТО КЪМ СИСТЕМАТА НА ТЪМНИТЕ СИЛИ. А също така — се усилва нивото на зомбиране и още нещо - при това протича процесът, при който  жизнената сила на този човек се предава на системата на ТЪМНИТЕ СИЛИ!
Както се вижда от горния пример, Тъмните Сили са използвали много хитрини, за да могат по-лесно да управляват със социалния организъм. Замяната на истинния смисъл на думите с нужния за тях смисъл — е един от тези «трикове», които те доста ловко използват в своята дейност. Особено в случаи, когато думата е имала САКРАЛНО ЗНАЧЕНИЕ! Особено, ако думата е закрепена на нивото на генната памет. В този случай произнесената дума резонира с човека на нивото на генетика. Човекът се отваря при произнасянето на тази дума и… в него се влива определена доза от «отровата», която потиска човешката воля, възможността му да мисли самостоятелно. Извратеният смисъл на думата служи в качеството на тази «отрова».
Получава се своеобразен «бонбон» с отровен пълнеж, за който повечето хора дори не подозират.
По този начин Тъмните Сили успяват да създадат на Мидгард-земя (нашата планета) петата си колона. Но за осъзнаването на този процес е необходимо да разбираме тези, на пръв поглед, дребни нюанси, които само на пръв поглед не заслужават внимание.  Но в действителност, именно тези «нюанси» се оказват «мини със забавено действие», които в нужния момент се задействат и… често не се намира  противодействие или «отровата» е вече попаднала вътре в социалния организъм!...”

За справка: “Терминът „пета колона“ се появява в началото на октомври 1936 г., по време на Гражданската война в Испания, когато франкисткият генерал Емилио Мола заявява по радиото, че „метежниците водят четири колони към Мадрид, а петата е в самия Мадрид и в решаващия момент ще удари в тил“. От този момент словосъчетанието „пета колона“ става нарицателно и по правило носи в себе си отрицателен смисъл, явявайки се синоним на „предателство отвътре“.” (взето е от Уикипедия)
 
Николай Левашов използва термина “пета колона”, за да подчертае същността на иудеите, по-точно на ционистите (масоните с Тъмното правителство начело им).
Това, че ти, както самият ти казваш, нямаш нищо против нито славяни, нито юдеи, нито арийци или индианци... НЕ ОЗНАЧАВА, че иудеите нямат нищо против теб. Хубаво е да нямаш нищо против който и да е било, това е същността на славянския дух, но е необходимо да познаваме мнението на отсрещната страна. Защото докато ти живееш спокойно, радвайки се на всички, някой може да ти готви клопка.

Един от основните принципи на предците ни е бил следния:
" Помагай на този, който заслужава твоята помощ,
Прощавай на този, който заслужава твоята прошка,
Вярвай на този, който заслужава да му вярваш,
И т.н."

А относно Бог-Яхве-Йохова – той е бил човек, двуполов - със сива кожа. Левитите, преките му потомки, децата му и на Ева, също са двуполови и сега. Затова насаждат на света идеята за хомосексуализъм. Този Бог-Яхве-Йохова е бил ставленик на Тъмните сили тук на Земята.
Тарх е бил високо еволюирал ЧОВЕК, Иерарх в структурата на Светлите сили. Иисус Христос също. Има доста интересна картина на Рафаело, която се казва “Преображение”, а първата му картина се е казвала “Напускане” -  Виж  статия “Изрязаната летяща чиния от картината на Рафаело” http://30dumi.pozicii.net/wap/index-wap2.php?p=10926


« Last Edit: юни 16, 2011, 03:15:02 pm by Александров »

Offline kikka

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 204
 • Nothing to upload.
Ха! Не съм можела да пусна нищо за славяните! Веднага пускам нещо за "СЛАВЯНИТЕ" в опровержение! Даже може да се каже, че този линк е едно двойно опровержение - хем за Александров, хем за Рамус :)))
http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/slavqni.htm

Това което маркирах на бързо, защото го наблюдавам у себе си и в обкръжението си в най-разнообразни форми и обеми, и което, Александров, не ми е проблем (дай си сметка, че това е дума излязла от твоята уста!) - аз казах че му се наслаждавам (макар и това да не е най-точната дума), с две-три изречения e следното:
Изумително е как човек изпитва необходимост да слага етикети - на себе си и на всичко и всички в обкръжението си; да именува, определя, съотнася, разпределя и претегля, с една дума да анализира, само и само да сведе картината до нещо познато и лесно смилаемо, на което да може да стъпи здраво и да заспи спокойно.
До тук добре, както казал един дето летял от осмия етаж, обаче, след като сътвори собствения си свят, да започне да твърди, че няма нищо общо с него, а даже напротив - да разправя, че този свят му е натрапен, че го подтиска и му отнема свободата, да обяснява колко е страшно да се живее, понеже едни проклети тъмни сили постоянно ти дишат във врата... Това вече е интересното! Значи първо - по неведомите пътища на някакви подсъзнателни импулси, веднага уловени и изманипулирани от ума, създаваш "чудовището" (лошия, страшния, тъмното), изкарваш го на "светло", т.е. вдъхваш му живот, а после веднага се разграничаваш от него и То започва да те плаши...
Не е ли това нещо интересно, върху което си заслужава да се помисли?

По-горе казах "с две-три изречения", защото и триста и трийсет хиляди изречения да се напишат на подобна тема няма гаранция, че ще стане разбираемо, докато друг път и три думи да кажеш е възможно на някой да му "светне лампичката"...


« Last Edit: юни 17, 2011, 10:29:29 am by kikka »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Интересно е, че само един човек – velaskes  се е изказал по съществото на темата, която е била замислена с цел да се обърне вниманието на хората в България, че щастието е тук, а не е някъде там. Да, на Запад има добро заплащане, но там данъците са високи, застраховките, таксите, глобите са много. Ако в България градинките се отглеждат от хора, на които това им доставя удоволствие, то в Западните държави и в САЩ, градинките се поддържат, защото са високи глобите. Наблюдавах в Холандия как някои хора, които явно или много пътуват, или мразят градинките, изграждат градинките си от камъчета и използват статуетки.
Интересно е, че в САЩ вече е забранено да се отглеждат плодовете и зеленчуците в домашни условия под претекст, че те не са проверени и хората могат да се натровят. А в действителност американската фирма Монсанта (Monsanto) по този начин цели да накара хората да купуват само нейната “проверена” продукция – с ГМО.
В САЩ вече е приет «Законопроект на Сенат S.510 Закон за модернизация на продоволствието» под номера HR 2749. Проектът вече се разглежда като еднозначен продоволствен фашизъм, където FDA (Food and Drug Administration)  се заема дори с микрорегулирането на малките фермери и кооперативите в такава степен, че действията на хората, които отглеждат, раздават и продават хранителните продукти, произведени от тях, вече се разглеждат като незаконни. Макар че някои възприемат тази мярка, като контрол на качеството  на хранителните продукти. Това, което се цели с приемането на S.510 е по-голяма власт за корумпираната FDA, за да могат те да регулират храненето на хората, първо в САЩ, а след това и в света. Доказано е, че от ГМО хората стават стерилни и се разболяват от рак на вътрешно стомашни органи.

Писах в темата, че хубаво е хората да знаят, какво щастие чака децата ни, след като те емигрират от България в Западни държави и САЩ или заминават да работят там – и... в повечето случаи не се връщат. Трудно е да се местиш от място на място.
Хората бягат в “цивилизованите” държави, защото там е чистичко и градинките им са чисти и подредени, но никой не се замисля защо там е така, а просто се прави изводът от типа - там е така, защото хората там са по-цивилизованни от нас. Но не е така. Просто там хората се страхуват от глоби. Навсякъде има камери. Ако на детето му се пишка, не можеш да спреш колата на магистрала, защото навсякъде са камери, имаш чувството, че дори и в храстите им има камери.

Писах още, че в училищата им тровят децата с психотропни лекарствени препарати.  Ако родителите им се отказват да дават на децата си психотропния препарат, то тези деца биват изключвани от училището. Това го знам не само от статията, която цитирах в първото ми съобщение. Статията я намерих като доказателство на това, което знаех от приятелите ми, които живеят в САЩ от много години, отгледали децата си там. Всъщност, едното от децата им е било просто добър ученик, а в САЩ обкръжаващите го възприемали като вундеркинд. Е, сега вече се е изравнил със заобикалящата го среда. Приятелите в Холандия преди около 8-м години също потвърдили, че в Холандия в училищата също е задължително посещението на психолог и за по-активните деца се изписват психотропните лекарствени препарати.

Писах също, че хората на Запад са зомбирани, докато тук в България още можеш да срещнеш жив поглед.

Писах за ювеналната юстиция (социалните служби) и доносничеството.

Писах, че тук, в България, ако не е рай, то ние можем поне да защитим и да опазим това, което е останало от него. Защото никой не може да ме убеди, че човекът е щастлив само когато е нахранен и в банката му лежи една тлъста сума. Смятам, че това не е лоша придобивка, но не е достатъчна.   Човекът не е само животно, то има и духовно, интелектуално начало. Той не трябва да се превръща в ходеща нахранена кукла с зомбирана изкуствена усмивка, с унищожени още в детството структури на мозъка си и с изцъкления поглед. Човекът е нещо в повече и това "нещо в повече" са запазили СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ, ГОВОРЕЩИ НА СЛАВЯНСКИ ЕЗИЦИ, защото именно вибрацията на езика ни не ни дава възможност окончателно да се превърнем  в зомбита.  
И когато става дума за такова качество като ДУШЕВНОСТ, на ум не идват нито американци, нито англичани, нито немци или французи. Това качество е свойствено в съвременния свят само на СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ, само тяхната ДУША е ОЩЕ ЖИВА. От тази гледна точка изразих мнението си, че България все още е рай за хората с Душа. Но ... скоро ще остане без българи.

 Интересно е, че нямаше никой, да обсъдим “красотиите” на Западния (западналия) свят и съмнителния им “материален рай”, освен velaskes.

Никой не се обади да обсъдим Писмото на константинополските равини от 1489г. (Текстът му на английски може да се види от тук:
http://www.apfn.org/apfn/zion.htm ).

Никой не поиска да изкаже мнението си по повод на пасажите от Тора (виж Тора на руски онлайн, Йешайа, Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16 http://toraonline.ru/neviim/yeshaya.htm),
нито по повод на Ветхия Завет ,
нито по повод на това, че Библията е адаптирана Тора за неиудеи и същите пасажи ги има в книгата на пророк Исаия, Ветхия Завет – Глава 60, стихове 2-5, 9-12, 16
http://religia.shumenbg.com/center.php?wform=h&p=s&d=135&gl=60&s=7cb6f454929dab05fd84ec9412556c8b):
“.........................................
11. И твоите порти ще бъдат всякога отворени, няма да се затварят ни денем, ни нощем, за ДА СЕ ПРИНАСЯ ПРИ ТЕБЕ БОГАТСТВОТО НА НАРОДИТЕ, а ТЕХНИТЕ ЦАРЕ ЩЕ СЕ ДОВЕЖДАТ като РОБИ.
12. Защото НАРОД и ЦАРСТВА, които НЕ ПОИСКАТ ДА ТИ СЛУЖАТ, ЩЕ ЗАГИНАТ, и ТАКИВА НАРОДИ ЩЕ БЪДАТ СЪВСЕМ ИЗТРЕБЕНИ.........................”

Никой не успя да каже нищо по повод това, което написах в по-горните постове, че БОГ ЯХВЕ-ЙЕХОВА ИЗИСКВА от ГОИ-ХРИСТИЯНИ СМИРЕНО ДА ПРИЕМАТ РОБСКИЯ СИ ДЯЛ И СЪЩИЯТ ТОЗИ ГОСПОД БОГ ПРЕДЛАГА НА ИЗБРАНИЯ ОТ НЕГО НАРОД ДА ВЛАДЕЯТ ВСИЧКИ НАРОДИ В КАЧЕСТВОТО ИМ НА РОБИ И ДА ПРИТЕЖАВАТ БОГАТСТВАТА НА ТЕЗИ НАРОДИ — КАТО НАГРАДА ЗА ВЯРНАТА ИМ СЛУЖБА!

Или по повод това:
“ЕДИНСТВЕНАТА ПРИНЦИПНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИУДАИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО Е В ПРИЗНАВАНЕТО ИЛИ НЕПРИЗНАВАНЕТО НА ИИСУС ХРИСТОС КАТО МИСИЯ НА БОГ!”

Но когато стана дума, че “Всички славянски народи са потомки на Славяните и Ариите, цивилизацията, която е взела началото си от множество други цивилизации – представители на Старата Раса.”, че те са били ВЕЛИКИ и имат невероятна КУЛТ-УРА ( планината УРА-Л, боен вик У-РА. За справка: Урите са били високо еволюирали пришелци от планетата УРАЙ, те са помагали на Славяно-Арии след катастрофата преди 100 хиляди години. От там се е появил култ на Урите, Култ Ура),
когато стана дума за Величието на Славяните и това, че всички бели народи са потомците им,
се появи ВЕЛИКАТА kikka и съчувстващите й, за да разбият “мит” за Великите СЛАВ-ЯН-ни и за да кажат, че Бълг-Арите са нещо по-посредствено,  по-принизено, с по-малка из-ТОР-ия, вместо ВЕЛИКИЯ ЛЕТОПИС.

Веднага се появи ramus, който побърза да ми сложи етикета на “фанатизиран последовател, който се изживява в образа на месията-будител във вид на "говорител на истината" - в образите на "ЛЕВАШОВ" или пък "РАН".”
Той дори пише, че аз “пиша за каузите на провалилите се "СЛАВЯНИ" “, като никак не коментира споменатите от мен по-горе провали на Западната “цивилизация”, към “благата” на която толкова силно се стремим ние през последните години.

Господин ramus не изрази своето мнение по повод на гореспоменатите цитати от първоизточниците Библия и Тора, но вижда проблема само в Н.Левашов и в миналото величие на Славяните изобщо, защото не може Славяните да бъдат Велики, защото просто не могат да бъдат Велики никога.

Да, истинските документи и атрибути са били унищожавани през последното хилядолетие, хората са били изгаряни, изселвани, изтребвани, но все пак са останали оригиналните документи, които колкото и не иска някой да признае, все пак съществуват и доказват ВЕЛИЧИЕТО на СЛАВЯНИТЕ и СЛАВЯНСКИЯ ДУХ. Също така са останали и косвените доказателства. Например, надписите на Фестският диск са били расшифровани от Г.Гриневич. Посланието върху Фестския диск е било написано с използване на протославянската писменост -  знаците са срички.    За Фетският диск може да се разгледа стр.68, "Текст Фестского диска" (Текст на Фестския диск)  - от книгата на Геннадий Станиславович Гриневич "ПРАСЛАВЯНСКА ПИСМЕНОСТ" (резултати от дешифровката) виж от тук grinev.zip

Разбирам мотивите на опонентите ми.
За съжаление, благодарение на старанията на социалните паразити на хората им липсват истинските знания, липсва изследователският дух. Хората се подвеждат от отвлечените теории, от завъртяното, но без-смислено слово-блудие (от думата блуждае).
Наблюдава се един вид социална болест, която се състои в наложеното още в детството ни мнение, че - ако някой говори сложно и неразбираемо, това означава, че той е много умен. Много често, зад думите на хората не стои нищо или дългите им изречения се свеждат до две думи, на които те дори не осъзнават смисъла.

Да добавя още, че терминът “Тъмните сили” е въведен от Н. Левашов, защото на повечето хора ще им е трудно да асимилират цялата глобална информация за същностите и структурите, които стоят зад тях.
На kikka и ramus им сработи защитата веднага, след като те са получили информация, която разрушава техните представи за живота в основата им. Това е нормално, мозъкът се съпротивлява. Но трябва да се знае, че развитието е стъпаловидно. Изучил си нещо, стигаш до едно ниво и край. За да тръгнеш напред, обикновено е необходимо да преразгледаш знанията си. Често е необходимо да изхвърлиш ненужното, да пренаредиш основите, да добавиш новите знания и само тогава тръгваш напред. Така се правят великите научни открития в света и те се правят, обикновено, от смели хора, които не се страхуват да погледнат на света по по-различен начин.
Затова на този етап под тъмните сили следва да се разбира представителите им тук на Земята – ционистите, секта Хабад, масоните и Тъмното правителство.

Прилагам картата на Grand Tartar от Британската енциклопедия, 1771г. издание.
« Last Edit: юни 19, 2011, 02:19:48 am by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Фанатиците и изпълнителите на нарежданията на Бог Яхве-Йехова стараят се да ни убедят, че ние сме произлезли от маймуни и че сме се преселили от Африка, езикът ни е от Индия, а златният век в българската култура е започнал с идването на божието слово (библията и текстовете на светата литургия), за което много са спомогнали гърците Кирил и Методий. От нас се опитват да направят роби, които нямат минало. Правят всичко възможно да разделят славянските народи и ги нахъсват един срещу друг, като през последното хилядолетие усърдно се стараят да укрият, да премълчат и да унищожат абсолютно всички свидетелства за общото за всички славянски родове велико и славно минало на нашите предци! Но има много хора, които разбират ситуацията и пазят най-ценното за потомците си. Истината задължително ще излезе наяве, а всички предатели ще получат заслуженото…

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Виж, ако, както ти самият пишеш, въобще не те интересуват благата на западната цивилизация и не те интересуват идеологиите на славянофилите, ако ти е писнало всеки да търси и намира "доказателства" за всякакви удобни някому тези, ако също така не те интересува нещото, което ти, ramus, наричаш “моята”( на Александров) истина и ти казваш, че няма да водиш с мен какъвто и да е спор, нито дори дискусия.

Тогава, можем да смятаме, че разговорът с теб е приключил. Всеки има право да се изказва, изказал си се вече, твоята теза е ясна. Няма смисъл повече да се хабиш, щом не те интересува нищо от тази тема.

Тази тема, както вече писах, е била замислена с цел да се обърне вниманието на хората в България, че щастието е тук, а не е някъде там. Целта ми е била да обърна внимание на хората, които мислят, че в България е зле и бягат в Западните държави и в САЩ с надеждата, че поне там ще си намерят щастието, да им обърна внимание на проблемите, които имат “цивилизованите” държави, за да могат българите да разберат, че щастието не само в пари и в чистите, подредени градинки.
Например, съществуват скъпи лудници – пет звезди или шест. В тези лудници всичко е чисто и подредено. Там можеш да имаш и пари в банката, и да пиеш питиетата от диамантените чаши,НО  ... ако това е лудница с полицейски режим  и те заобикалят само луди хора с промити мозъци - казвам това в преносния и буквалния смисъл (психотропните лекарствени препарати, давани на децата в САЩ и в Западната Европа, разрушават мозъците на децата им), тогава какво удоволствие може да носи привидното й (на лудницата) благоденствие??

Според резултатите от преброяването в България от 9 милиона човека са останали само 7 милиона.  

Забелязах, че в медийното пространство усилено се лансира мнение, че броят на населението спада по две причини и се визират следните процеси:
 Единият е спадът в общия брой на ражданията у нас. Другият процес е свързан с нарастването на смъртността и застаряването на населението.


ТОВА Е ЛЪЖА, защото благодарение на социалната политика в България, възприета още при предишното правителство и продължена от сегашното, благодарение на тази политика, която отсъства в САЩ и Западната Европа, в България през последните години е бум на раждаемостта. Яслите и детските градини не стигат. Хората на възраст на около 40-т години решават да си имат второ дете, като преди това не са го и помисляли. Всичко това става възможно, защото в днешно време в България майчинството е 3 (ТРИ) ГОДИНИ, като първата година на майките им се плаща цялата им заплата, такава каквато щели да получават, ако са на работа, втората година – плащат 220 лева, третата година е неплатена, но на майката й се ЗАПАЗВА работното й място. Ако тя прекъсне майчинството след първата година, тогава, ако не греша, още една година й плащат по 110 лева. Това го няма никъде по света.
За справка, в САЩ на майката НЕ СЕ ПЛАЩА майчинството и само 3 ( ТРИ) МЕСЯЦА ще й пазят работното й място.
Тогава за какъв спад на раждаемостта в България искат ни убедят медиите. Каква поръчка те изпълняват?
За старците. Е да, наистина, ако половината население на България ще избяга зад граница в надеждата, че щом тук никой не ни оправя, забележете, че никой не ни оправя, тогава тук  – в България ще останат едни старци. По повод на надеждата, че все някой трябва да ни помогне, ще кажа следното, а защо ние не си помогнем? Да се запитаме, какво ние можем, по-скоро могли в близкото минало, най-добре и защо не го правим сега? Например, къде са нашите български домати и пазарите за тях?
Защо ние ядем вносните гадости от пазара, когато нашата земя ражда домати в огромни количества, с минимум грижи и с истински вкус? Това е само едното нещо. Няма да продължавам, защото ще се отклоня.
И пак се връщаме към въпроса, защо децата ни бягат? Защото няма работа, защото заводите са затворени, 4-те блока на АЕЦ са затворени, БАН почти престана да съществува,  в резултат на 100% -ната приватизация ние загубихме добре организираното ни селско стопанство и т.н.

Аз писах за това, а за каква кауза служи господин ramus, не ми е ясно.

Той пише следното:

Идея си нямаш за нищо от тия неща, дето пишеш и които прокламираш с цветните си букви. Те и тия дето цитираш и с които се подкрепяш като "доказатели" и те са потънали, ама ти си потъваш заедно с тях.


Чета посланието на господин ramus за това, че той смята, че аз не разбирам от това, което пиша, и ... очаквам да видя, какво той разбира относно темата.

От думите му става ясно, че той отрича всичко, дори и думите на първоизточниците, препратките към които дадох в постовете ми. Но освен отричането на всичко, освен тезите, че аз не разбирам нищо, НЯМА НИЩО ДРУГО.

Приемам изказването му , че аз “потъвам заедно с тях”, само че и той без да се замисля потъва заедно с мен и с тези, които всичко това тъй щателно са организирали – заедно с иудеите (И-УД-еите – иусечена плът, с думата се визира  обряд на обрязването), защото паразитите изяждат организма, върху който паразитират и накрая  .... умират заедно с него.

Така че днес без-действието означава да загинем всички заедно, един по-рано, друг по-късно.

 Върви информационна война.
Примерът за дезинформацията в медиите е даден по-горе.  Ако всеки един от нас ще разпространява истината  - за ГМО, за намаляването на населението, за социалните служби (ювеналната юстиция), за животинската полиция в САЩ, за проблемите в “цивилизованите” държави,  за проблемите в България и света по различни начини – така, например, както това се прави на руския сайт РуАН (виж http://ru-an.info/index.php )или по други начини (кой както може или сметне за добре), тогава всеки би могъл да допринесе нещо за информирането на населението. Тогава хората, може би, щели да се замислят, дали да емигрират или не. Не е нужно да мислим, че ние сме по-зле от западняците.

Ние сме СЛАВЯНИ, с богата ДУША, ТРАДИЦИИ и КУЛТУРА. Ние сами можем да се оправим и нашата България може да цъфне като една роза и да стане като в тази песен:


“И когато приятелю млад
и когато другарю
си тръгнеш ти от нашия град,
си тръгнеш ти от България.

Вземи във оня хубав ден една българска роза от мен.
Нека тя да ти напомня с ароматния си глас
за Балкана, за морето и за всички нас (всички
нас).”


Сега трябва да кажа няколко думи относно това, защо аз пиша за нашето минало и за това, че има доказателства, че МИНАЛОТО ни е много по-голямо и още по-славно от това, което ни е представено за такова. Пиша го, защото ако ние разберем, че дедите ни са били ВЕЛИКИ и ако ние ще узнаем какво сме имали и какво сме загубили, тогава ние ще знаем към какво трябва да се стремим.

Защото както се казва “Човек без род – дърво без корени”.

 Например, медиите НЕ учат децата ни да не изоставят своите деца в родилните домове, а им показват, колко хубаво е да осиновиш дете. Няма лошо, но едно общество е по-цивилизовано тогава, когато всеки си гледа детето си и няма никой за осиновяване.  Целта е на тази медийна пропаганда е да има повече деца без корените си, с други думи да има повече БЕЗ-РОД-ни деца. Това е първата крачка в небитието.  Такова дете расте без обвързаност към рода си, без спомени за делата на роднините си, то няма пред кой да се срамува за слабостите си. Такова дете по-лесно ще загърби правдата за ВЕЛИКИТЕ дела на ДЕДИТЕ СИ. В това аз виждам основната цел на пропагандата на осиновяването.

Затова аз смятам, че е важно ние да знаем какво сме били, какво сме могли, как сме писали, как са се създавали думите на славянския език ( виж Тайните на славянската писменост http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=2999.0). Важно е да знаем, че не сме по-умни от предците ни, но напротив – сме загубили страшно много знания. Важно е да знаем, че ние (всички бели хора са славяни) сме се разпространили по планетата Земя от ВЕЛИКАТА Да’Ария, че всички славяни са едно и народите са се появили от различни родове, които в последствие се обособили, при което понякога се обединявали няколко родове и основавали държави. Това се вижда от самата дума “народ” – НА(вземи)-РОД.

Тогава отпадат спорове от типа кой е по-по-най и ние ще можем всички да се обединим в усилие да спасим планетата ни  и народите от социалните паразити – от ционистите, масоните и от Тъмното правителство( световната финансова мафия).

 И може би има много хора такива като господин ramus, които смятат като него, че

славяните и тия глупости ... нямат никакво значение за никого - като го няма ЧОВЕКА, той все ще затъне в поредните социално-популярни и удобни някому идеологии...
,

НО аз знам, че има събудили се хора, може би малко, но ги има. Те търсят ИСТИНА, както я търсих аз. Изчетох купчина литература, от Лазарев, Универсална енергия, “Анастасия” на Владимир Мегре, Доналд Уолш, Мулдашев, Норбеков, Блаватска, Ани Безант, дзен, от наркоманските истории на Карлос Кастанеда до “Господарите на карма”, от Т.С. Тихоплав и В.Ю. Тихоплав "Физика на вярата" до физика на торсионните полета на Акимов и Шипов като стигнах до трудовете за протославянската писменост на Г. Гриневич, Платон Лукашевич и В.Чудинов и до това, че религията е лъжа и се запитах: ако религията е лъжа, тогава защо празнуваме църковните празници?
А от книгите на Николай Левашов разбрах, кой поръчва музиката – иудеите и Тъмното правителство начело с тях.

Освен това Николай Левашов е посочил и доказал с факти ИСТИНСКОТО МИНАЛО на СЛАВЯНИТЕ, както и за пръв път обясни истинските основи на физиката, в която се разглеждат всичките 100% материя във Вселената, а не както в  сегашната наука – само около 10% от нея. Неговата теория на нееднородността на Вселената може да се прочете от книгата му “Нееднородната Вселена” (на руски) http://www.levashov.byethost16.com/books.html#03
Или от “Същност и разум”, том 1 (на български) - http://www.levashov.byethost16.com/books.html#04

 Това, че пиша всичко това и не се уморявам, и не съжалявам за похарченото време, означава, че прочетох достатъчно. Вече не вярвам в ефимерните, отвлечени теории на езотеричните книги. Разбрах, че ние имаме Велико минало, което усилено укриват от нас, има истинска (без емпирични зависимости) физика на процесите, протичащи в нас, около нас и във Вселената ни. Разбрах, че никой нищо няма да ни поднесе на тепсия, колкото и да му се молим. А за да получим нещо, трябва да вложим труд и за да стигнем нивото на Творец, трябва много да учим.
Направих инквизицията на личната ми библиотека, изхвърлих на боклука много книги, в това число и Блаватска, като запазих особено вредни книги като доказателство  за това, че някой полага огромни усилия, за да отклони хората, които са започнали да се събуждат, от научаването на ИСТИНАТА за тях самите.
 Пиша тук и в други места. Пиша за всичко, което научих, пиша синтезирано и в подробности, с факти и препратки към източниците, пиша  за хората, които са се събули и търсят истина. Пиша за хората, на които им трябва малко, за да кажат – “Ето това е, което търсих цял живот!” Така стана с мен, за такива хора пиша аз.
« Last Edit: септември 09, 2011, 07:49:49 pm by Александров »

Offline asenom

 • Начинаещ
 • *
 • Posts: 3
Нрави и обичаи в Норвегия през погледа на руски имигранти

П.П. Ако на някой му се струва, че написаното не може да е истина, да види например този коментар от човек, който работи в Норвегия, както и материалите тук и тук.

Quote
Още нещо. В Норвегия нямате право да повишите тон на дете, да го ударите, да му издърпате ухото и т.н. Нямате право да му кажете, "докато не си изядеш вечерята няма да си лягаш" и всички други примери на възпитание с които сме възпитани ние. Ако дете се оплаче от нещо подобно, то коментираната служба ви го взима без да задават въпроси. Ако се подаде сигнал от съседи или свидетели на нещо подобно...същият сценарий.
  Отне ми половин ден, да обясня на един мой колега защо в България не изказваме желания към наши приятели да спим с жените им! Така и не го разбра! Другата половина от деня ми отне да обработя информацията, че на фирменото парти през почивните дни, един от колегите ми (чака дете от приятелката си) е лизал ануса на друг, просто на базик. Разбира се в нетрезво състояние.
  Ако си мислите, че ние в БГ деградираме и чалгата деградира децата ни...то трябва да видите какво се случва тук!

През ноември 2012 г. Комитетът по правата на човека на ООН понижи статуса на Норвегия в тази организация от "А" на "В" - и сега Норвегия се намира в това отношение на едно ниво със страни като Чад и Таджикистан. Причината са именно нарушенията на човешките права в страната, за което тя е била предупредена от ООН и през август същата година. Това за сведение на агресивните защитници на "демокрацията", чийто единствен аргумент е: "Не е вярно, защото не може да бъде вярно".  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/01/29/konfiskuvanite-deca-v-evropa-iuvenalnata-iusticiia-e-detsko-.1047739

The Norwegian government said on Friday it wants to decriminalize the inhalation of heroin, a method considered less dangerous than injecting it, to reduce the number of overdoses in the country. Norway has one of Europe's highest death rates among drug addicts, with 30 percent of 262 fatal overdoses in 2011 coming from heroin, according to the Norwegian Institute for Alcohol and Drug Research, Sirus. By comparison, 168 people died on Norwegian roads in the same year. http://www.thelocal.no/page/view/norway-mulls-decriminalizing-heroin-smoking#.UZYaEhYkRO8


Реклама на Икеа:
Funny IKEA Commercial

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Благодаря Ви за информацията. Поправих първите 4-те линка към по-горния пост - на asenom, защото те не работят.
"Нрави и обичаи в Норвегия през погледа на руски имигранти" се намира на адрес http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=165942
Коментар на човека, който работи в Норвегия може да се види тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=165942&p=2189945#post2189945

"...Аз работя и живея в Норвегия от 2008. Наблюденията ми са:
Сексуално и морално деградирал народ.
Размяна на партньори между приятелски семейства, групови изпълнения и т.н. са нещо съвсем нормално.
Куклени театри за възрастни с групови и хомосексуални изпълнения на куклите - факт!
Дилдо партита - обявени с обява на таблото по супермаркетите (един от начините). Парти при което пътуващ търговски агент събира групи мъже, жени...всякакви, представя си продуктите, изпробват се, рецензия и т.н. - факт!
За моите колеги и порното което гледат, просто ще си замълча! Немското и японското със скат, пис, фистинг и т.н. са просто софт спрямо тия дивотии.
Порно списания с GILF по реповете - колкото искаш!
Петък и Събота вечер, пиене до припадък, съпроводено с групови сексуални изпълнения, нещо нормално и присъщо за Норге.
Педерастията е повече от нормална.
Най-популярна дестинация за почивка - Тайланд! Познайте защо!!!..."


Другите 2 линка са за статия "ЕВРОПА ВЪВЕЖДА КАТО "СВРЪХДЕМОКРАТИЧНИ" СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОДИ НА МАНИПУЛАЦИЯ" http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/04/18/seksualniiat-komunizym-v-syvremenna-demokratichna-evropa.1101931
и статия " КОНФИСКУВАНИТЕ ДЕЦА В ЕВРОПА. ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ Е ДЕТСКО И РОДИТЕЛСКО БЕЗПРАВИЕ!", Автор: Lyubomir Cholakov  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/01/29/konfiskuvanite-deca-v-evropa-iuvenalnata-iusticiia-e-detsko-.1047739

Няма какво друго да кажа, освен пак да постна филм "Другата Европа"
Децата НИ са в ОПАСНОСТ
« Last Edit: юли 16, 2013, 12:26:35 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Това ли е този Цивилизован свят, към койте се стремим? Това ли имаме предвид, когато говорим за Европейски ценности и норми, или нашите представи за тях не съвпадат с действителност?

Цивилизованият свят и Европейските ценности и норми днес


« Last Edit: юли 16, 2013, 03:53:42 pm by Александров »

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
САЩ УЗАКОНЯВАТ ПЕДОФИЛИЯТА, ИНЦЕСТА, ЗООФИЛИЯТА И НЕКРОФИЛИЯТА
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/02/06/sasht-uzakoniavat-pedofiliiata-incesta-zoofiliiata-i-nekrofi.1050398

КРЪВОСМЕШЕНИЕТО СЕ ИЗДИГА КАТО НОВА ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/05/26/v-evropa-obsyjdat-uzakoniavaneto-na-incesta-seks-s-maika-bas.1113988
Успоредно с легализацията на т. нар. "еднополови бракове" (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на гейове и лесбийки да "осиновяват" деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста - секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като "европейска джендър-норма". Въвежда се понятието "инцестофобия", а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път..."
На фона на тези процеси, обхванали вече не само Европа, но и САЩ, и Канада, и редица други страни, прави впечатление МЪЖКАТА МОДА днес...

 
НОСЕТЕ РОЗОВО? Розовото е модерно за мъже?
« Last Edit: юли 16, 2013, 04:01:22 pm by Александров »

Offline velaskes

 • вътрешен мир
 • Администратор
 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 3821
 • Gender: Male
Каква е точно борбата тук. Защото има далеч по-големи проблеми от тези и те в голямата си част са почва за по-горните. Всичко горе изброено може да се нарече извращения и показва процеса на социалната деградация в световен мащаб. Но защо хората са податливи на такъв вид манипулация. Защо обръщат внимание на налагащите се тендеции, защо вярват на масмедиите. Защо стават такива и такива. Не е ли това един вид революция и противопоставяне на общоприетото, което се асоциира със сиво, скучно и безнадежно. Но защо изобщо хората изпитват безнадежност. Такива въпроси си задавам и се опитвам да стигна до корена на "злото".
Ето една проста схема на социалната дисфункция, която прави хората слаби, нуждаещи се и лесни за манипулиране.
Първо непланираните нежелани бременности. На света се появява човек, който не е желан дори от най-близките си. Не особено добър старт в живота нали. Лошо възпитание и ниска обща култура. Липса на сигурност и ценности в семейството. Образование, което не отговаря на действителността. Тоест хабят се много сили и ресурс за нещо, което не помага за по-добрата адаптация на новите поколения към изискванията на реалностите. Медиите, които създават образи и идеали на деградация и алиенация. Фалшиви пагубни идоли. Младите податливи хора търсят идентификация, която да им дава постоянна сигурност и понеже не я намират никъде другаде стават такива и такива. И това е един доста затворен порочен кръг, който поражда много дълбока сложна карма.
Резултата е хаотични емоционално зависими човешки същества следващи сбъркани фалшиви инвидивидуални цели. Лесно манипулируеми и идеални за маркетинга на големите корпорации, които жадуват единствено печалба. Модерно робство. 
Съм всеки, отивам навсякъде, имам всичко.

Offline Александров

 • Средно напреднал
 • ****
 • Posts: 126
Ако знаеш руски, то виж това видео "Интервью без комментариев - Борис Ратников"

Интервью без комментариев - Борис Ратников


Борис Константинович Ратников - генерал-майор запаса на Федералната служба на охрана в Русия. 1991-1994 г.г. е бил първи заместник на началника на главното управление на охрана на Руската Федерация (РФ). През май 1994 година е  започнал да работи като главен консултант в службата на сигурност на президента на Русия. През 1996-1997 г. е съветник на началника на Федералната служба на охрана на РФ. До 2003 г. е бил съветник на председател на Московската областна Дума. В настоящо  време е руководител на Енергоинформационна лаборатория на Академия за Национална Асоциация на телохранителите (НАСТ) в Русия.

Нещата са много по-сложни, отколкото мислиш.

Мога да ти дам и други линкове, за да почнеш да мислиш още по-мащабно:


Облъчват ни с пси-генератори. Контролират мислите ниБилл Гейтс, вакцины и сокращение населения на 15 %Правила поведения евреев с гоями(с НЕевреями)


МЕНАХЕМ ШНЕЕРСОН – «НАШИ ПЛАНЫ ОТНОСИТЕЛЬНО СЛАВЯН»
http://blagin-anton.livejournal.com/75853.html

Ребе Менахем Мендел Шнеерсон: славянское племя должно быть истреблено!
http://monarchismorg.blogspot.com/2012/05/blog-post_9774.html

Някой го е превел на български http://www.parallelreality-bg.com/statii/obsti/112-2011-01-28-14-43-08.html

КОИ СА НАЙ-СТРАШНИТЕ ФАШИСТИ -
.
Това писмо е било изпратено в редакцията на в. “Славянин" от равина от Синедриона Ребе Менахем Менаел Шнеерсон.
.
1. Нашата специална тактика в борбата с „червено-кафявите" (а всички славяни считаме за такива), по своята херметична същност представлява Тайно знание. Основните сили в нашата борба ще хвърлим срещу славянството, с изключение на родоотстьпниците, които са са сближили с нас поради общи интереси. Разбира се, тези "сбилижили се", след като бъдат употребени за нашите цели, ще ги изхвърлим от нашето общество. Славянството, а най-вече руснаците, са най-непокорния народ на земята. Те са непокорни заради своите психически и умствени способности, заложени
в техните гени от много поколения, гени, които не се поддават на манипулация. Славянинът, руснакът, може да бъде унищожен, но никога поробен! Ето защо това семе подлежи на ликвидация, а на първо време - рязко съкращаване на числеността.
.
2. Нашите методи на борба съвсем не са военни, а идеологически и икономически, с използване на силовите структури, снабдени с най-съвременни оръжия
за физическо унищожение на бунтуващите се с още по-голяма жестокост, отколкото през октомври 1993 г. когато бе разстрелян Върховният Съвет на Русия. Най-напред
ние ще разединим всички славянски народи (те са 300 милиона, половината от които руснаци) на малки, отслабени държавици, с прекъснати връзки между тях. Тук ще използваме нашия стар, изпитан метод- РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ще се погрижим да настроим тези държавици една срещу друга, да ги въвлечем във войни помежду им с цел взаимно унищожение. Украинците ще си мислят, че се борят против руския експанзионизъм, за национална независимост, и ще вярват, че най-после са извоювали свободата си, докато в действителност ще попаднат в пълна зависимост от нас. Същото ще си мислят и руснаците, че уж защитават своите национални интереси и си връщат "незаконно" отнети земи и т.н. Всичко това ще се върши под лозунги за суверенитет и борба за националната кауза. В същото време,
обаче, ние няма да позволим на нито една страна да се самоопредели на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаците славянското котило ще отслабва, а нашите сили ще укрепват. Ние сме главните виновници за войните, но уж стоим настрана и не само не участваме в кървавите събития, но изглежда, че изобщо не се месим в тях. Освен това ние ще си създадем гаранции за пълна безопасност. В съзнанието на славяните-профани (непосветените) ще заложим такива стереотипи на мислене, при които най-страшната дума ще бъде "антисемит", а думата "евреи" ще се произнася шепнешком.
С помощта на няколко съдебни процеса, като този срещу антисемита Осташвили, завършил с неговия разстрел, и други пропагандни методи (радио, телевизия, страшни филми за отмъщение на израелското разузнаване Моссад за убийството на евреи) ще наплашим народа до такава степен, че на нито един евреин няма да падне и косъм от главата, докато в същото време славяните ще се избиват масово, с хиляди, по границите, където не служат евреи, в умиротворителните сили, в терористични акции, чрез поръчкови и криминални убийства.
.
3. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят открито за фашизъм, а организират всичко по най-демократичен начин. Ние дори ще направим думата "фашист" забранена. От този етикет ще се страхува всеки, на когото го лепнем. Ние много добре знаем, че национализмът сплотява нацията и я прави силна. Лозунгът "интернационализъм. Вече е остарял и не действа, затова ще го заменим с “Общочовешки ценности" което е същото. Ние не ще допуснем да се надигне никакъв национализъм, а тези националистически движения, които се стремят да освободят народа си от нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както правим това в Грузия, Армения, Сърбия. За сметка на това пък ще осигурим пълно процъфтяване на нашия национализъм - ционизма, или по-точно еврейския фашизъм, който благодарение на своята тайна и мощна организация представлява свръхфашизъм. Не случайно Генералната Ассамблея на ООН в 1975 г. прие резолюция,
в която ционизмът се определя като иай-отявлена "форма на расизъм и расова дискриминация", но в резултат на нашето победно шествие по цялата планета, в 1992 г. това решение бе отменено. Този международен орган ние превърнахме в наше оръжие за да властваме над "всички царства и народи".
.
4. Ние ще лишим многочислените славяни от националния им елит, който реално определя развитието на събитията, прогреса на страната, и, в крайна сметка хода на цялата история. За тази цел ще понижим образователното им равнище още през идните пет години ще закрием половината от висшите им институти, а в другата половина ще се учим ние. Там ще пуснем също арменци, чеченци, цигани и други етноси. Ние ще се погрижим в правителствата на славянските страни да има колкото е възможно по-малко представители на коренните народи, които ще бъдат подменени с нашия еврейски елит. В средствата за масова информация - по радиото, телевизията, в печата, в изкуството, в литературата, театъра, киното, ние постепенно ще изместим националните кадри и ще ги заменим с наши (или, в краен случай, космополитни). Ще проведем „хуманизация" в образованието, в резултат на която предметите, които възпитават логическо мислене, ще бъдат омаловажени и унищожени - а) език и литература, б) физика и математика. За историята няма какво да говорим. Ще дадем на стадото нашите Възгледи за историята, където ще покажем, че цялата човешка еволюция върви към признаването на богоизбраната нация на юдеите за владетели на целия свят. Ще подменим вашите национални ценности с пиянски песни и сълзи. Нашата основна цел е да подменим „червено-кафявия" ви елит с наш.
Ние няма да допуснем в тези страни да се развиват науките, а тяхното ядро (Академията на науките) ще приюти само наши хора. Няма да допуснем развитието на високи технологии, което ще доведе до пълен упадък на промишлеността. Тя ще бъде сведена до производството на предмети от първа небходимост за ограничения контингент роби, които ще добиват суровини за нашата промишленост. Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ние ще им създадем такива условия за живот (безработица, високи наеми, високи цени за комунални услуги и транспорт), че те сами ще
избягат, както сега бягат руснаците от страните на ОНД, в глухите села на севера, където си мислят, че по-лесно ще оцелеят, но това е само измама.
Разложете младежта и ще погубите нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим Вашето общество от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, тоест ще лишим Вашето общество от бъде- ще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставял е кървави следи. Ние действаме много по-хитро- не оставяме следи. Да се съкрати раждаемостта поне наполовина, това означавала се унищожат за една година 2-3 милиона руснаци без никакви физически загуби. Няма нужда от газови камери,
пещи, патрони и гробове. И няма следи! Не се е родил. Няма виновни.
От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото. Амнистията ще Важи само за крадците и убийците, накратко за всички престъпници, освен осъдените за "разпалване на междуетнически вражди", което засега замества закона против антисемитизма.
Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече нищо няма да струва, страх за работното място, което всяка минута може да бъде изгубено, страх за бъдещето на вашите деца. Ще ви управляваме със страх.
.
5. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени в няколко етапа. Понастоящем в южната част на Русия живеят половин милион арменци - те са нашият авангард. Най-напред, за измама, ние ще обявим в Кубан Арменска автономна република, а после, след като изгоним казаците, ще я преобразуваме в Хазария-Израел. Ще ни помогне обстоятелството, че казаците постоянно са пияни, обичат властта и са готови да се сбият помежду си на тази почва. Истина е, че има още една структурна организация - Православната църква. Ние ще изпратим там за свещенници свои юдейски представители. Талмудът разрешава показно
да се изпълняват ритуали на други религии, стига да се съхранява в душата юдейската вяра. Останалите ще подкупим. А тези, които са неподкупни, ще унищожим. Руснаците нямат други що-годе организирани структури, а освен това стадото е неспособно да се обединява и да създава такива, тъй като руското котило вече се е сплуло и е деградирало и не е способно да се самоорганизира.
Всички планинци ще изгоним там, където им е мястото - високо в планините Едновременно с това ще отрежем руснаците от Изтока с помощта на Великата Ислямска Дъга. Ще бъде създадена конфедерация на свободните народи "Итил - Урал", която ще отсече Урал и Сибир от Централна Русия (Коми, Коми-Пермяцка
република, Удмуртия, Велик Татарстан, Башкортостан). След това Дъгата ще се спусне по Калмикия, Дагестан, Азербайджан, и ще се затвори в Турция. А в Урал е още по-просто- в суверенните, уж освободени от Руското иго Саха, Чукотка, Бурятия ние ще създадем такава непоносима обстановка, че националните малцинства
сами ще поискат "западното общество" да ги защити от руските колонизатори.
Ако В миналото САЩ са купили от Русия Аляска, то в XXI Век ще купят целия Сибир, който ще включва сибирските територии между Енисей на запад, Северния Ледовит океан на север, Тихия океан на изток и границата с Китай, Монголия и Северна Корея на юг. Тези земи са два пъти по-големи от територията на самите Съединени Щати.
Сибиряните няма да избягат от необходимостта да се подчинят на някакво чуждестранно влияние, а САЩ изглеждат по-привлекателни от азиатските им съседи. В края на краищата, Владивосток е по-близо до Лос-Анджелес, отколкото до Москва.
.
6. За провеждането на тези изключително Важни за нас мероприятия, под предлог за "демократични преобразувания" ще дадем на славянското стадо президент-марионетка. С повече блясък, шум и помпозност! Това ще отвлече вниманието от нашата тайна активна работа по „структуриране на населението" по новия образец, който ни е необходим. Президентът е само параван, ужким избран от целия народ (а ние ще нагласим избирателните процедури така, че всичко да изглежда законно), зад който ще управляваме всички необходими процеси. На Президента ще бъдат дадени неограничени пълномощия. Чрез подмяна на висшите кадри в
силовите структури той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Тайните служби и всички видове специални поделения ще бъдат пряко подчинени на президента, а значи - на нас. Ние само ще държим конците, с които са вързани
ръцете на президента. И ние ще дърпаме тези конци така, както е необходимо за осъществяването на грандиозния ни замисъл да покорим всички племена и царства, да ги подчиним на нашия свръхнарод, избран от израилевия бог.
.
7. Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те „ очистват" непокорните. Бомбардират съпротивляващите се фанатици - иракчани, сърби, а в перспектива - и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над три хиляди години практикуваме тези заняти - натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате! Няма да ви позволим!
.
Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки "загриженост" за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които^така и няма да се родят.
.
Вие сте обречени. И ако не разберете тази проста истина, ако се съпротивлявате, ще ви бият повече, отколкото ви се полага. Бъдете послушни и от вас ще останат 65-70 милиона единици, а в противен случай - само 40-45 млн.
.
Засега главното е да се задържим поне още 2-3 години. След това в тази страна няма да имаме никакви проблеми. Ще си създадем такива защитни сред- ства, че никой от вас няма да смее да надигне глава. Всичко, което става в обществото, ще ни бъде известно, ще бъде под пълен контрол и тайно ще управляваме. И никой не ще може да ни попречи!
Публикувано във в-к „Славянин", бр.4 (32), 2001 г.
« Last Edit: януари 09, 2014, 11:34:20 am by Александров »