ИЗВОРИТЕ
септември 03, 2010, 10:44:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пътя "Камино"  (Прочетена 1608 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mimidul
Гост
« -: януари 31, 2006, 02:57:55 »

Някой изминал ли е пътя "Камино" в Испания, описан в едноименната книга на Шърли Маклейн?
Събирам всякаква информация по този въпрос тъй като смятам да го извървя това лято.
Благодаря.
Активен
divine
Напреднал
Неактивен Неактивен

Публикации: 1104

« Отговор #1 -: януари 31, 2006, 03:13:44 »

Добре си дошла! Afro
За първи разбрах за този път от книгата на П.Куелю -"Захир"
И на ми е  мен  интересно да разбера повече за този път , надявам се да споделиш с нас Afro Afro
Активен

Every moment is a miracle right now
bee
Гост
« Отговор #2 -: януари 31, 2006, 03:33:51 »

Изминавала съм го само мислено докато четях книгата  Cheesy И така си струваше  Cheesy
Активен
gimli
Гост
« Отговор #3 -: ноември 27, 2006, 08:26:34 »

Известен като Камино, пътят до Сантяго де Компостела в Северна Испания привлича от векове хиляди поклонници. Според легендите дългият около 800 километра магически маршрут минава точно под Млечния път и отразява енергията на звездите над него. По този път са вървели светци и грешници, щастливци и несретници, крале и кралици, генерали и войници. Хората тръгват по него с намерението да открият своята духовна същност, смисъла на живота си. Пътят Камино е път към себе си.
Активен
reply
Средно напреднал
Неактивен Неактивен

Публикации: 264

SoHm!

« Отговор #4 -: ноември 27, 2006, 09:42:30 »

една наистина ГОЛЯМА ПРЕПОРЪКА към хората,които мислят да го извървят-Паулу Коелю-Дневникът на един маг...  пътят му(на Коелю де  Afro ) до Сантяго де Компостела или пътят "Камино"   
ще ви бъде ценно четиво за случая мисля...  Wink
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: