Author Topic: Лeсли Уаткинс - "Космическата конспирация"  (Read 3275 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline Eternities

  • ad infinitum
  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 601
  • Gender: Female
    • Изворите
от ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ НА ДЕЙВИД АМБРОУЗ И КРИСТОФЪР МАЙЛС
КОСМИЧЕСКАТА КОНСПИРАЦИЯ
НАЙ-ИЗНЕНАДВАЩИЯ И УЖАСЯВАЩ ЗАГОВОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

На 20 юни 1977 г. ITV излъчи документален филм, който би трябвало да разкрие причините за неудържимото „изтичане на мозъци" от Англия през онези години. Над 4 милиона души, от които повече от една трета изтъкнати учени, специалисти и управленски кадри, през последните 12 години напускат стария остров, за да потърсят условия за работа и държавническо отношение към интелектуалния им труд в САЩ и Австралия. Но журналистическото разследване по време на заснемането разкрива някои странни и обезпокояващи факти...
Професионалната съвест и отговорност пред човечеството надделяват над решителните опити да се попречи на реализацията на това телевизионно предаване и зрителите виждат неоспоримите доказателства и приемат реалните допускания, че:

·   Много от учените, които напускат своите страни, за да работят в чужбина, в буквалния смисъл изчезват от лицето на земята.
·   Скоро на нашата планета няма да има никакви форми на живот. Странното поведение на климата през последните години и непрекъснатото повишаване на температурата предвещават бъдещи катаклизми.
·   Свръхсилите си сътрудничат тайно в областта на космическите изследвания от десетилетия насам.
·   Междуправителствени служби отвличат обикновени хора и в тайни лаборатории чрез напреднали научни методи им правят мозъчни операции и ги превръщат в безполови и безропотни био-роботи.
·   Докладите на американските астронавти относно странните неща, които са видели на Луната, се пазят в строга тайна.
·   Суперсекретна комисия, съставена от представители на САЩ и СССР,провежда всеки месец заседания и взема своите решения в една подводница,дълбоко под ледовете на Антарктида.

Но това е само част от големия заговор за „спасяването" на човечеството, известен вече под кодовото наименование „Третата възможност".
Само година по-късно, използвайки данни от документалния филм на английската телевизия, видният журналист Лесли Уоткинс написва книга. Той успява да прибави и нови данни, получени благодарение на предизвикателната реакция у много учени, специални служители и обикновени хора след излъчването на предаването на 20 юни 1977 г. по английската телевизия.
Особено ценна помощ им оказва един от служителите на организацията, комуто по обясними причини авторът скрива името под псевдонима Троянския кон. Чрез него научаваме за съществуването на Комисията за определяне на политиката, съставена от две групи по осем руски и американски специалисти. Тази Комисия заседава в една от залите на подводницата „Пермит". Протоколите от срещите и приеманите документи се изготвят в три екземпляра и се съхраняват съответно в Москва, Вашингтон и Женева, където е седалището на третата възможност. Троянският кон не искаше пари за услугата, той предаваше парчета магнетофонна лента от вече поостарели и откъслечни записи, но достатъчно ценни за разкриването и потвърждаването на журналистическите разследвания и допускания.
В тази книга истината и презумпцията вървят ръка за ръка, но силата на фактите и до днес ни кара да вярваме във възможното. Тя беше и ще продължавала бъде отричана от много хора и правителства, но най-вече от тези, които се боят, че най-опасната тайна в човешката история може да избухне в собствените им ръце.


http://hyperupload.com/download/01b441b540/Kosmicheskatakonspiracia.zip.html
« Last Edit: октомври 06, 2006, 04:27:46 pm by Eternities »
I am who I am.