Author Topic: некадърни целувачи... или?  (Read 2342 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Offline ramus

  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 1076
  • Gender: Male
  • никой
некадърни целувачи... или?
« on: март 23, 2009, 12:06:16 pm »
Некадърни целувачи
 Сега, след определено количество опит, мога да отлича няколко типа ужасни начини на целуване, които могат да те откажат да имаш взимане-даване с обекта въобще. Искам да отбележа в началото, че не се наемам да давам съвети, аз лично просто изчезвам.

Наскоро една приятелка се чудеше с пръст, забоден в челото, как така се е получило, че като е била малка е приклякала от всяка целувка, а сега добрите целувачи са на изчезване. Мъдро заключих, че причината е в хормоните и собствената й неопитност, а не в наличието на опитни мъже по онова време.
Обаче след това се замислих, че всъщност това наистина е грандиозен проблем. Колкото и да се напъвам, истински зашеметяващи целувки от много дълго време насам съм получавала от словом и цифром двама мъже. Замислих се още колко притеснена бях в детските си години дали всъщност знам как да се целувам. Що тийнейджърски вестници изчетох, книги търсих, съвети от по-големи... С приятелка репетирах - голяма гадост се оказа. Било въпрос на усещане, но не съвсем.

Кучешка радост
Как някой си е въобразил, че е възбуждащо да ти оближе лицето? И като казавам лицето, наистина съм сериозна. Не просто скромната повърхност около устните, а цялото лице, така че хубаво да се размаже грима, а от веждите да закапе слюнка. Този тип целувачи намират за особено страстно облизването и най-важното - очакват същото. Неописуема гадост.

Език - стрида
Някои мъже твърдят, че проблемът на жените е, че искат твърде много. Може и да са прави. Обаче смятам за свое право да изисквам след като съм позволила езикът му да е в устата ми, поне да върши нещо. Синдромът на умрелия език - ужасът на всяка жена, разбираща какво всъщност означава "френска целувка". Явно другият е решил, че е достатъчно благородно, че въобще е предоставил този си орган. И го ставя царски да почива в устата ти.

Гимнастика
Има един такъв вид хора, които твърдо са решили да вземат акъла на партньора от раз с целувката. Вкарва си, значи, той езика в устата ти и се започва едно въртене, едно сучене, няма спасение. Ако се опиташ да си затвориш устата, ще го ухапеш (и до там се стига). Ако се опиташ да се дръпнеш преди ченето ти окончателно да се е схванало, той настъпва. В случай, че съумееш да си затвориш устата и най-миролюбиво поднесеш устни за целувка, получаваш изплезен език тип "Отваряй устата". Досадно и изморително.

Заключени зъби
Това е обратният на горния вариант. Непристъпната уста. В такива случаи получаваш устни и нищо повече. С повече настояване и зъби. След като внимателно обходиш с език оградата на партньора, се отказваш и се задоволяваш с шумно мляскане и страстно въртене на глава стил "Отнесени от вихъра". Има някакъв вариант да получиш език на следваща среща.

Конска целувка
Случва се най-вече на тийнейджъри, всякакви загубеняци или когато просто не се получава и т'ва е. Имам предвид ударите на зъби. Отстрани двойката сигурно звучи като двойка костенурки, но и на двамата не е приятно. До сериозни поражения не съм чула да се е стигало, най-много да се откажат.

В заключение мога само да допълня, че за жалост съвсем не става дума само за мъже. Доста жени имат същия проблем, поне така съм чувала. Остава ни само да си пожелаем да е поправимо.

Sidera
===================================
АВТОРЪТ винаги съотвества на Поста си,
защото ПРИНЦИПА НА СЪОТВЕТСТВИЕТО няма изключения.