Author Topic: надпис на стената  (Read 3081 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bee

  • Guest
надпис на стената
« on: април 14, 2006, 12:01:39 pm »
Това е предложение за надпис на стената на детската (по Уейн Дайър) :)

"Добро утро! Тук е Господ.  Аз ще се занимая с всички ваши проблеми днес. Няма да се нуждая от вашата помощ, така че ви пожелавам чудесен ден!!!"   :smitten:

Offline divine

  • Напреднал
  • *****
  • Posts: 1073
    • blog
Re: надпис на стената
« Reply #1 on: април 14, 2006, 04:38:59 pm »
Това е страхотно. :smitten:

Пък ти може да си кажеш "Добро утро , Бог. Това съм аз, знам , че ще ми помагаш , но няма нужда. Ако ми трябваш ще те викна. Приятен ден !" :)
Every moment is a miracle right now

Dani

  • Guest
Re: надпис на стената
« Reply #2 on: април 15, 2006, 08:08:10 am »
Quote
Тук е Господ.  Аз ще се занимая с всички ваши проблеми днес. Няма да се нуждая от вашата помощ, така че ви пожелавам чудесен ден!!!"   

Докато е малко, детето няма да може и няма да има нужда да чете тези думи - то си ги знае по рождение и не се "мъчи да си решава проблемите" с растежа, проговарянето и усвояването на средата си - прекарва си деня чудесно!
Надписът е по-скоро за активно-възпитаващи родители ;D. Те го научават да се "бори" - за да реши проблемите, които те самите му създават и за да ги накара да изпълняват желанията му (както те го карат да изпълнява техните ТРЯБВА).
Накрая, като оплескат всичко, и двете страни викат на помощ Бог и се сърдят, че ги е заболяло или че светът НЕ Е  какъвто са го поискали :idiot2:

bee

  • Guest
Re: надпис на стената
« Reply #3 on: април 17, 2006, 07:44:30 am »
[Надписът е по-скоро за активно-възпитаващи родители ;D. Те го научават да се "бори" - за да реши проблемите, които те самите му създават и за да ги накара да изпълняват желанията му (както те го карат да изпълнява техните ТРЯБВА).
Накрая, като оплескат всичко, и двете страни викат на помощ Бог и се сърдят, че ги е заболяло или че светът НЕ Е  какъвто са го поискали :idiot2:
Така си е - надписът е за точно такива псевдоинтелектуално-еснафски тип родители, но лошотото е, че точно те никога няма да се доберат до него  >:(