Author Topic: Хороскоп на името  (Read 3609 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nirvana

 • Guest
Хороскоп на името
« on: април 16, 2006, 10:08:45 am »
Твоето име е онова вълшебно длето, което ден след ден дълбае и извайва твоя характер, бит и съдба.

Разбери кой си, за какво се бориш и накъде си се запътил, само след като впишеш своето собствено име + своята зодия. Вместо името си по паспорт, може да въведеш името, с което се обръщат към тебе (умалително, прозвище, прякор). Така ще имаш възможност да разбереш как изглеждаш в очите на човека, който те назовава така. Няма пречки всичко това да направиш не за себе си, а за друг човек, който те интересува.

Опознай себе си ТУК    :crazy2:


Offline wind

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1210
 • Gender: Female
Re: Хороскоп на името
« Reply #1 on: април 16, 2006, 02:03:46 pm »
Еееей!
Това е яко!
Можем да си постваме тук "имеразкритията" ... ако има смелчаци.
За Вее съм сигурна  ;D

Ето какво ми излезе на мен:

  У вас има много всеотдайност и желание да се грижите за нещо или някого. Може да се каже дори: вие сте всеразбираща утешителка на угнетените и оскърбените! Като малцина други умеете да вдъхвате самочувствие и кураж и да давате умни съвети. Много ви помага обстоятелството, че сте лишени от егоизъм и желание да властвате. А освен другото, това създава у дома и сред близките ви необикновена атмосфера на доверие, любов и взаимопомощ. Способна сте да се откажете от своите лични амбиции в името на успеха на своя другар (партньор) в живота, но много често върху него тегне неясна заплаха, тя може да засегне и вас. Що се отнася до собствените ви шансове, те са главно там, където се работи в екип, в сферата на изкуството или психологията. Разбирате човешката душа дълбоко и интуитивно и почти невъзможно е непрекъснато да не се опитвате да се докосвате до нея с най-добри намерения.   

    Хвърляте много сили и устрем в желанието си да упражнявате влияние върху възгледите и мисленето на хората. И тъй като почти винаги тези стремежи произлизат от самата ви човешка същност и са безкористни, най-често успявате. Тогава те могат да се превърнат и във важна и неотменна част от вашия професионален избор. Отдадена сте почти изцяло на своята работа, там по ваши инициативи се въвеждат не малко новости - нали професионалната изява е приоритетна ваша цел, преследвате я с голям хъс и всеотдайност, та успехите ви не закъсняват. За тях могат да помогнат и пътуванията ви надалече, контактите ви с чужденци и най-вече - вярата в собствените сили. А още - и приятели с влияние и власт. Понякога ставате обект на критики и клюки, но това едва ли ви смущава. Не е зле да обръщате повече внимание на домашния уют, че току-виж сте останали без собствено семейство. Вашето материално състояние и самочувствие напрекъснато ще растат.    ::) :P :2funny: :uglystupid2: :tickedoff: ;D :crazy2:
fly like a wind .......

Иай

 • Guest
Re: Хороскоп на името
« Reply #2 on: април 16, 2006, 02:43:49 pm »
Аз като чета, гледам всички ни изкарва едни чудеснички  ;D Направо да си се не надяваш  :D

Nirvana

 • Guest
Re: Хороскоп на името
« Reply #3 on: април 16, 2006, 06:14:52 pm »
Такива сме си, не само ни изкарва  ;)   :P

Ето го и моя резултат (сякаш сме приятели с автора :2funny:) :
Вие сте човек отдаден на своята работа. Главни приоритети в живота ви са били и ще бъдат тя и здравето ви. И от това доколко работата ви носи вътрешно удовлетворение, ще зависи и доколко ще ви тревожат здравни проблеми. И обратното. А най-важното във вашата професия е да забивате под повърхността и да изследвате дълбинното, създавайки жизнени условия за онова, което откривате. Вие сте интелигентен човек, с нагласата да “попивате” околния свят и всякакви настроения в него, да черпите информация от тайни и невидими места. Благодарение на силната си интуиция и на проницателния си ум, многобройни са вашите шансове за успех, но вие сте и твърде уязвим и нараним човек. Разбирате човешката душа, проявявате качества на психоаналитик и те са ви от най-голяма полза, независимо каква точно е вашата професия. Във всeки случай, тя ви среща с много и всякакви хора, а дори - и с опасности. Борбата с безпорядъка е основната ваша борба.
...
Вие сте колоритен човек, впечатляващ с настъпателност и ексцентрично поведение. Бързо се превръщате в обект на особено внимание, но понякога ставате доста егоцентричен (-а). Не се съобразявате с общоприети норми, позволявате си волности, но знаете какво искате и към какво да се стремите. Благодарение на словесната си ловкост, лесно съумявате да си пробиете "път" в дебрите на живота. Притежавате силни ръце. Мислите и действате бързо, не ви липсват смелост и оригинални идеи, рядко отстъпвате инициативата на други. А това почти винаги дава добри резултати и ви води към успехи, въпреки че прикрити врагове често ви създадат значителни проблеми и пречки. И става така, че в очите на околните вашата странност постепенно прераства в одобрение, а после – и във възхищение към личността ви. Вие сте човек, който проправя нови пъртини през териториите на неизвестното, а мнозина тръгват после след вас.

Offline wind

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1210
 • Gender: Female
Re: Хороскоп на името
« Reply #4 on: април 16, 2006, 08:45:41 pm »
Притежавате силни ръце.
Даже са те усетили, че ходиш на фитнес!  :o :P ;)
fly like a wind .......

Nirvana

 • Guest
Re: Хороскоп на името
« Reply #5 on: април 17, 2006, 06:37:03 am »
Пак меко се е израил човечецът.  ;D
Сумистите ряпа да ядат...  ;)  :P

bee

 • Guest
Re: Хороскоп на името
« Reply #6 on: април 17, 2006, 07:26:40 am »
Вашето сладкодумие впечатлява и "омагьосва" твърде бързо и лесно. Притежавате изобретателен ум и правите най-неочаквани ходове, предизвиквайки не само учудване, но и симпатии, доверие и външна подкрепа за вашите жизнени цели и каузи. Приятно изненадват и думите, идеите и съжденията ви. Вашите събеседници научават не едно ново и интересно нещо. В такива случаи словото ви се запомня и после многократно се преразказва. Притежавате още сръчни ръце и нюх към рекламата, както – и засилено чувство за точен избор на хора, място и ситуация. А това ви прави много тактичен, ловък и дипломатичен човек. Не е зле да обръщате повече внимание на компютрите, на електронните комуникации и медии, те могат да са ви твърде полезни и нужни. За да се усещате в добра кондиция, трябва по-често да правите планински преходи. По време на път сте се запознали с някои от най-добрите свои приятели, така ще става и занапред.

Вие изпипвате всяка подробност – нали това е основното ви изискване за печеленето на пари, превърнало се във ваша главна цел, а може би – и в професия. Тук много помага и нестандартното ви, но точно мислене, съобразено с всичко конкретно, а не малък е приносът и на интелигентните ви партньори. В крайна сметка шансовете ви във финансови операции и търговски дела, особено – при дългосрочни договори и участието на чужденци, стават значителни. Особено важно за вас е да влагате пари в недвижимости. Имате влечение към традиционната или класическа музика, а не е изключено и да имате тук и талант. Обичате проверените удоволствия, но може би най-важното ваше удоволствие е работата… и успехите в нея. В определен период от живота си ще се наложи да спазвате диета за здраве, не бива да прекалявате със солта. Над близки и роднини ще тегне неясна заплаха, ако богатеете неправомерно.

 ;D нЕам думи  ;D
а това за чужденците обаче ме уби - вярно си е  :o