Author Topic: ШОКОЛАД  (Read 2836 times)

0 Members и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nova

 • Guest
ШОКОЛАД
« on: април 19, 2006, 12:00:27 pm »
ШОКОЛАД

Винаги съм искал да ви обясня как точно се прави гадният шоколад ,не за друго просто да не ядете толкова много.Като прочетете каква е мъка може да ни съжалите и да го понамалите малко.Докато си беше комунизъм си беше добре, но дойде момент и в Своге се появи нещо като демокрация,уж ново пък старото си го има, само дето продадоха завода. До вчера партиен секретар и директор, днес началник производство. Проблем се оказа не друго, а правенето на Милка, лесно правехме шоколад какао, захар, сухо млекце, ехх блаженни години и рока беше млад, и работничките се натискаха на директора, сега всеки гледа поточната линия и за мен нито една не се сеща.

Гледам аз рекламите с лилави крави Милка, търсих, търсих няма лилави крави, е намерих една, боядисах я, тя Пенка се казваше, сега Милка и викамe e, закърпих положението, дава мляко, лилава е, няма проблем.

Откъде обаче да намеря мармоти да го завиват тоя шоколад, до сега Мимето цигането го завиваше на машината, тя верно малко на мармот мязаше, ма не е точно като тоя по телевизията.
Намерих и мармоти, купих 4, обаче не искад да го завиват. Какво ли не опитах, не искат и това си е.
Мима ми вика- като нема работа за мене, поне да ти продам на мъжа маймуната дето обикаля с нея по села, тя ще се научи да го завива пустия шоколад, умна е, да знаеш.

Взех маймуна аз глупаво шимпанзе уж, а се научи да го загъва, е, бая изяжда, ма то понякога има загуби, няма как, поне заплата не иска.
Тъкмо си мислех, че съм решил производствените проблеми и гледам по телевизията как мечката друса шоколада на едно дърво да стане с мехурчета...

E, купихме мечка от Белица, дадохме й шоколад тя го изяде, дадохме й пак, и него изяде, яде, яде, яде, докато се поду и не можеше да яде вече.
Вързахме я на едно дърво, опънахме, и- прассссс, то се счупи... Брей, не става и това си е.
Как да я накарам тая мечка да го друса тоя шоколад ,нови различни дървета взехме не става .
Батут купих от салона на училището ,обаче на мечката и става лошо,повръща и се тръшка пак не става.В тоя момент бай Киро дет сменява чарковете на машините наду някаква нова модерна българска музика Амет или нещо такова и оная мити мечка дет цял живот танцувала по събори и панаири като почна да друса един гюбек ,кат разклати шоколада страхотия.
Нов проблем се оказа ,че така и не успях да позная какво е това животно дето седи и броика лешниците в шоколада ,мислих мислих и на негово място оставих Пепа ,щот тя хем на нищо не прилича хем до 3ти клас учила и може да брои .
Страшен началник производство съм, няма спор ,всичко оправих и тъкмо почнахме пак шоколад да правим се сетих ,че в рекламите за Вафли един негър обръща едно ферари ,е хубаво Ферери нямам обаче си прежалих Шкодилака пак става ,обаче в Своге негър от къде да намерим баси ,Тошо цръното ,ще мине за негър обаче е хилаво момчето как да обърне шкодето.

Взехме крик ,подпори закрепихме колата напълнихме я с вафли и Тошката я бутна в пропаста.Всичко е ток и жица ,шоколад и вафли ,зарязах ги
маймуната,кравата,мечката и хората да се оправят и се опънах на дивана да почина и да лепна една ракия след дългия ден.Пуснах телевизора блажено отпих от ракията ,почнаха рекламите и видях ,че на тях никъде няма началник производство ,напих се от мъка и напуснах завода ,сега дресирам животни в цирка ,шоколад отдавна не ям......
и ракия не пия вече няма пари няма шоколад ще се застрелям ебаси.......

П.с. Нямаше да пиша вече ,ма една бърза глупост ,че съм в Своге и в страшна депресия.......

Offline wind

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1210
 • Gender: Female
Re: ШОКОЛАД
« Reply #1 on: април 19, 2006, 12:04:20 pm »
Е, не могат да ме спрат тези разкрития от шоколада!  8) :coolsmiley:
fly like a wind .......

mery_rose

 • Guest
Re: ШОКОЛАД
« Reply #2 on: април 21, 2006, 04:28:51 pm »
Страхотно си го измислила Нова!
Но пусто - много го обичам този шоколад, особенно черния... :smitten: :buck2: :crazy2:

nova

 • Guest
Re: ШОКОЛАД
« Reply #3 on: май 02, 2006, 10:45:12 am »
 не съм аз автора. цъкни за заглавието :)

mery_rose

 • Guest
Re: ШОКОЛАД
« Reply #4 on: май 05, 2006, 05:29:27 pm »
аааа, добре! Видях, видях... интересно "име" на сайта /e-bane/  :2funny:

Offline divine

 • Напреднал
 • *****
 • Posts: 1073
  • blog
Re: ШОКОЛАД
« Reply #5 on: май 05, 2006, 05:33:32 pm »
цялото име е E-bane Even Better than the real thing - literaturen front
големи изцепки има наистина , като текстове  :D
Every moment is a miracle right now