Целият човешки живот е състезание. Сблъсък. Двубой. Ако няма с кого, със себе си. Нали все пак трябва са намери отговор на постоянно глождещия въпрос „Аз къде съм?” /спрямо другите и мен си/.

Смисъл от това има ли? Няма. На кого обаче му пука?!? Важното е екшън да става... Аз бих добавила и фън, но... да не си вкарам някой автогол... ("авто" и "гол" съвсем буквално ) по аналогия с онази велика мъдрост, че майтап на голо дупе си е живо ....

А опасност от това има съвсем реална…

Защото става въпрос за състезание по мерене на пишки.

В последно време до мен достигнаха слухове за подобни мероприятия, провеждани нелегално, нелегитимно, неофициално, незаконно, „на черно” и т.н. :coolsmiley:
Затова след един подобен разговор и в момент на увлечение, реших да изляза с предложение: да ги узаконим и да ги проведем официално!

По този начин от една страна ще компенсираме женската половина на човечеството с оплакване на очите за това, че природно са ощетени, като са получили повече дупки, но са лишени от един атрибут и свещен, направо фалически(!) символ и не могат да участват в подобна надпревара

; от друга ще преброим смелчаците, готови да дойдат и храбро да „си ги ударят на масата”

Така де... на думи е лесно, но я да видим на кого му стиска /нямам предвид слиповете/, а?

Предполагам някои дами вече се оглеждат нетърпеливо с широко отворени влажни очи, а надарени господа питат възторжено „Къде?!? Къде?!?”

Малко търпение, тъй като има някои процедурни въпроси за доизясняване.
Нали знаете, че хубавите работи стават бавно и постепенно, с много намерение, постоянство, търпение. Всъщност… знаете ли? Знаете, нали?!?

:coolsmiley: :angel:
И така, да преминем по същество. Нахвърляла съм бегло /но отговорно/ някои идеи. Разчитам много на вашето творческо мислене и сериозност
ПРОEКТО - ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КОНКУРС
работно име „МИСТЪР ЧЕП”Най-важното за едно такова състезание са не мъртвите цитати, легенди и митове, а живите хора

, затова според мен трябва да се стартира изключително грижливо с провеждане на кастинг, за който ще нахвърлям някои мои мисли.
1.
Участници. Според мен не трябва да има възрастова граница, стига да са надарени, напънати и будни, преживели и преживяващи Истинската Реалност в първо лице единствено число

Задължителните условия, на които трябва да отговарят кандидатите: добре развита мускулна и философска система. Притежаването на чувство за собствена значимост и неубит състезателен дух е предимство

2.
Съдийски екип. От 5 души, с различен пол, цвят на кожата, семейно положение и сексуална ориентация. Задължителни изисквания към кандидатите: опит минимим 50 години /хм... дали да не е 1500 живота, как мислите.../, задълбочени познания по всички мерни и философски системи, умения за работа в екип

Предимства: боравене с шублер /дали да не включим микрометър и лазерна рулетка?

/ и неподкупност

В задълженията на съдийския екип се включва и разбира се допинг-контрола – за прием на виагра, билки и други стимуланти :police:
3.
Нотариус. Предлагам да го изберем с жребий, тук личностните му характеристики не са от значение, той само трябва да потвърди законността на състезанието и да признае победата. Мислих си да мине без признание... ама ... не става

/.
4.
Асистент/ки. Изключително важни за постигане на максимални резултати /аз като максималистка и оптимистка виждам в края на надпреварата световни рекорди, вписване в Гинес и др.

/ Две от женски пол, една 100%-ва феромонка и една 100%-ва афродизиачка. Един от мъжки –100% тестостеронен мъжкар, за спазване на човешките права, в случай че сред избраните участници има такива с различна сексуална ориентация.
5.
Подгряваща група. Много труден избор. Предлагам да изберем тази, която си плати най-много :coolsmiley:
6.
Спонсори. Уважаеми политици, телекомуникационни компании, алкохолопроизводители, 3 в 1 и други, това е вашият шанс да станете известни!
Други въпроси от голяма важност:Награден фондАз като жена много бих искала да апелирам, в духа на любовта

, да измислим вариант на състезанието, така че не да има печеливш, а да няма губещи. Нещо така по олимпийски, че „важно е участието, а не победата”. Или поне като в селско читалище – всеки участник – с грамота

Проведените обаче от мен проучвания сред представителна извадка от мъжкарското население твърдо и категорично отхвърлят такава идея, анкетата завърши със 100% отговор „Само един може да бъде най-добрия /защо да се захващате с втория/”

Тъй че очакваме предложения за наградите и то да са по-по-най мотивиращи /не снимка на победителя на 500 000 кибритчета или договор за реклама на мастика, мислете със замах и да не ви се свиди, сега е моментът да поработите върху изкореняване на завистта :knuppel2: /
Правна основаОчаквам предложения на юристи за кристалност и неуязвимост на провежданото състезание; регистрирането му и запазване на авторските права в международни патентни офиси; както и правен чадър на организаторите и участниците от евентуални преследвания по недоволни, свръхдоволни, религиозни и др. причини.
ЗалозиЕдно състезание не е състезание, ако няма такива. Какво би бил животът без очаквания, мечти, рискове, надежди, планове... пък останали и несбъднати? Поне споменът и оправданието, че сме опитали, остават да топлят нашите души

В тази насока според мен имаме нужда от миловидни, но и предприемчиви, пловдивчанин/пловдивчанка за реклама на залаганията с „Който рискува, пичели. Който ни рискува, ни пичели!”
Място на провежданеТова е много деликатен момент, свързан и с правната страна на нещата. В случай че Изворите стане домакин на това мероприятие, според правилото че „служители и техни роднини нямат право на участие” всички наши членове с членове няма да имат право да се включат, затова изборът на място и организатор е много отговорен. Мислете позитивно, заинтересовани сме! Силни сме! Много сме!... О, поувлякох се... Сори, това е от егрегора на състезанията... :uglystupid2: Всъщност май сме малко, но пък качествени...!
Рекламна кампанияПомислете креативно за популяризирането на състезанието, за привличане на достойни участници и платежоспособни спонсори и публика, както и за превръщането му в традиционни празници в локален и глобален мащаб. Задължително е да има сергия, на която да се продават шапки, тениски и др. рекламни материали с образите на състезателите, това ще е и мястото за даване автографи на феновете.
Бира-скараАбсолютно задължителен аксесоар на всички сеири. :2funny:
Може да има пуканки и кола, но задължително поне 200 кв.м. реотани с цвъртящи кебапчета, кюфтета и сланинки. Гарнитура лютеница, туршия, “salat of shop” :uglystupid2: :2funny: и люти чушлета. Да не забравим да поръчаме и много хляб и лимонада. Може да сме европейци, ама сме си в ориента.

Ами това е от мен засега.
Уморих се. То организирането било тежка работа, ей...
Но всъщност умалях и от смях... :2funny:
Тъй че, ваш ред е.
На добър час и нека най-добрият /най-надареният/ победи!